![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
11-06-2008, 08:18 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Salata:5p/2portii(Se observa ca nu am mai folosit maioneza,da Buretel????) Se observa -rosii 2,castravete 1,lamaie=0p -ulei 2 lgt=2p -conserva ton in apa 1=2,50p -porumb 2 lg=0,5p Zuza, hai trezirea! Mariana, Lilicul e micul nostru Caragiale -------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 09:02 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatzaaaa!!!!
Buey ieri anu stiu ce oi fi pus in cafea...sa fi gresit cutia?! Ashea ca azi aruncati cu rosii in mine daca ma vedeti prea des prin jurnale,ca trebuie sa invat!!! Esti foarte amuzanta Lili chiar si cand scrii doar un rand, de unde le scoti mai? Mariana Pai tocmai ce explicai mai devreme:atatea prostii au trafic greu prin bibilica asta a mea,ca pur si simplu neuronul nu a avut loc sa se dezvolte...decat,mai ashea,sprea batranete.Dovada?!M-am apucat de facut ce trebuia sa fac de acum vreo 18 ani(scoala) Si Buretelul inimii mele Hai ca nu degeaba,dau o cafea! ![]() Cioco e cah,e din plastic,numai de decor,sa nu gasesc urme de dinti pe ea,mai tarziu,ca va iau mulaj dentar si aflu cine a fost!!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 11-06-2008, 09:03 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
11-06-2008, 09:02 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Desteptareaaaaaaaaaa !! Oops , pardon , trezireaaaaaa ....ca desteapta esti
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| buretel |
11-06-2008, 09:08 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Si Buretelul inimii mele Hai ca nu degeaba,dau o cafea! De certat te cert dupa Cioco e cah,e din plastic,numai de decor,sa nu gasesc urme de dinti pe ea,mai tarziu,ca va iau mulaj dentar si aflu cine a fost!!!! -------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 09:15 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
E indulcitor "Diamant" praf,nu pastile.Nu are valori pe el.
-------------------- |
| buretel |
11-06-2008, 09:20 AM
|
E indulcitor "Diamant" praf,nu pastile.Nu are valori pe el. Am gasit Equal powder sau Sweet'n Low (au aceleasi valori). Sper sa te ajute Valori pt 100gr 200 calorii 50 g carbohidrati. -------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 09:24 AM
|
E indulcitor "Diamant" praf,nu pastile.Nu are valori pe el. Am gasit Equal powder sau Sweet'n Low (au aceleasi valori). Sper sa te ajute Valori pt 100gr 200 calorii 50 g carbohidrati. Sar'na mami!!!Da' zii la blonda:lipide are?cum se traduce asta in puncte?! Si nu ma certa tare,ca uite si eu am facut economie la micul dejun ca am luat doar vreo 3 furculite din salata de aseara...hai,cu incarcare ,sa zicem de 1 punct,ca restul am aruncat-o...Nu mi-a mai placut(ca am uitat-o pe masa si s-au muiat legumele) si mai ales:NU AM MANCAT BRANZA TOPITA!!!!din respect pentru tine si efortul pe care il faci sa ma intzarci de branza topita...dar sa stii ca tot mai am vreo 6 cuburi intr-o cutie....dar dupa ce o termin,nu mai iau,ca doar nu o sa iti bati gura cu mine pana la adanci batranete pe aceeasi tema!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 11-06-2008, 09:26 AM -------------------- |
| buretel |
11-06-2008, 09:30 AM
|
Sar'na mami!!!Da' zii la blonda:lipide are?cum se traduce asta in puncte?! Nu are lipide. Doar carbsi Si nu ma certa tare,ca uite si eu am facut economie la micul dejun ca am luat doar vreo 3 furculite din salata de aseara...hai,cu incarcare ,sa zicem de 1 punct,ca restul am aruncat-o...Nu mi-a mai placut(ca am uitat-o pe masa si s-au muiat legumele) si mai ales:NU AM MANCAT BRANZA TOPITA!!!!din respect pentru tine si efortul pe care il faci sa ma intzarci de branza topita...dar sa stii ca tot mai am vreo 6 cuburi intr-o cutie....dar dupa ce o termin,nu mai iau,ca doar nu o sa iti bati gura cu mine pana la adanci batranete pe aceeasi tema!! -------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 09:38 AM
|
Deci am facut ashea:
Budinca de ciocolata si rom(6,9p/2portii=>3,5p/portia )... ----------------------------------------------------------------------- praf budinca "Darling",plicul de 45g =2,90p -lapte 1,5%,250g=2p -apa 250g=0p -indulcitor 4lg=2p dar portia e chiar maricica,adica poate fi impartita si ea la randul ei in 2.Iar pentru economie,cred ca se poate face numai cu apa!!Am observat ca valorile la praf difera de la sortiment la sortiment...Dar merge Acest mesaj a fost editat de lilianab: 11-06-2008, 09:40 AM -------------------- |
| anca veselie |
11-06-2008, 12:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
-------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 03:00 PM
|
Ancuta
Deci,mai intai :lady let me introduce u my therapist.O cheama Teo si e mai usor de spus decat kinetoterapeuta!! Ashea!Azi a fost iar la mine,m-a muncit de mi-au iesit ochii....Mi-e frica de ea cand incepe cu "Aaaa!Si ai putea....(sa mai faci....)...Desi suna optional,tot ce "as mai putea sa fac" intra automat in program....Blonda de mine a avut azi a doua revelatie:de multe ori cand mai vorbeam ,pe net in special,cu cineva ,imi spunea compatimitor:"ar trebui sa faci sala ca sa mai dai jos" si eu raspundeam invariabil "nu am voie sa fac prea multe miscari/exercitii."...Azi mi-a cazut o mare caramida in cap,Cand Teo mi-a spus :"PAna la sfarsitul lunii vreau sa ajungem la o ora de exercitii pe zi"...Acum exercitiile mele depasesc 30 min...in situatia in care se presupune ca sunt un om cu oareshce probleme!!! si ca nu prea fac miscare .... I. 4 tipuri diferite de mers(mi-am facut traseu prin casa,lasand usile deschise si trecand ca din vagon-in-vagon) II.Exercitii pt brate(cu 2 bidoane de 0,5l):4 tipuri III.Exercitii pt picioare,talie,coapse:15 exercitii diferite.Daca le descriu,inseamna sa imi fac aici "Memorii" nu jurnal. IV.Exercitii pt abdomen:celebrele 5 serii diferite Aaaa!Si ai putea sa mai faci Dar nu cartesc nici un fir!!!Am sa fiu pe langa frumoasa si sprintena,slaba,superba si ravnita...ca modesta eram dinainte La urma,fiindca ne-am imprietenit foarte bine in timp(e mai tanara ca mine,o mana de fata,dar numai "cocs si vitamine") am invitat-o la masa,ca spunea ca miroase bine cand a intrat.Ea e fost gimnasta de performanta si ,prin urmare subreda cu toate cele :oase,articulatii,stomac,ficat. Fetili!!!A spus Teo ca o sa imi ceara retete de acum ,ca ea nu a mai intalnit sa manance si bine,fara sa ii fie rau de la stomac,mancare gatita ,gustoasa si de regim in acelasi timp!!!Nu prea i-a placut "cartonul presat"(Feliile de secara cu tarate,crispy Deci: Ghiveci cu aripi de pui:(16,45p/4portii=>4,1p/portia) --------------------------------------------------------- -aripi pasare 380g (carne fara oase)=10,45p -ulei masline 2lgt=3p -ceapa,morcov,usturoi,condimente,suc rosii=0p -cartofi 2 buc=2p -mazare 100g=1p Am pus aripile la fiert(le-am punctat ca pe pulpa de pasare cu pielita.Am incercat sa conving pe toata lumea ca jumatate din cantitatea de carne sunt oasele,dar nu prea mi-a iesit...Le-am cantarit dupa si...la loc comanda Acest mesaj a fost editat de lilianab: 11-06-2008, 03:12 PM -------------------- |
| May |
11-06-2008, 03:05 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.857 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
1 lingurita ulei de masline are 1,5 puncte
Si eu gatesc crevetii pt Remy la fel ca sora ta, decat ca eu folosesc unt in loc de ulei... sa iti mai spun cat de demential e sosul? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| buretel |
11-06-2008, 03:06 PM
|
Revin mai tarziu sa scriu...
-------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 03:10 PM
|
1 lingurita ulei de masline are 1,5 puncte Si eu gatesc crevetii pt Remy la fel ca sora ta, decat ca eu folosesc unt in loc de ulei... sa iti mai spun cat de demential e sosul? Sar'na!!!Di dimult,mai di dimult aveam si eu in lista uleiul de masline separat de cel vegetal...Dar de cand am reluat,am alta lista si nu avea uleiul de masaline separat.Iar eu am uitat... Nu imi spune de sosul gambasilor,ca ma apuca isteria! Merg sa rectific! -------------------- |
| Dumbo |
11-06-2008, 04:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Lillicule, eu cand faceam recuperare tragea tipa aia de mine cate 2 ore si de se speria lumea cand ma vedea tot acolo tragand de picior. Si am slabit ca o fotomodeala.
Of, ce vremuri. Acum pantalonii de atunci cred ca imi trec de genunchi, asa vre-o 2 cm. Da las' ca ma apuc eu de miscare acusi-acusi. De luni mai realizez o chestie mareata. Dimineata ma aduce al meu cu masina pana la firma si seara vin cu busu' adica vin pe jos o bucata buna de drum. Si e asa de bine... chit ca ma misc ca o rata impuscata intr-un picior. O sa ma uit cand ajung pe'acasa ca aveam un program de kineto si pentru fiecare boala erau seturi de exercitii. Mie mi-a prins tare bine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 06:40 PM |