![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
11-06-2008, 04:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Lillicule, eu cand faceam recuperare tragea tipa aia de mine cate 2 ore si de se speria lumea cand ma vedea tot acolo tragand de picior. Si am slabit ca o fotomodeala. Of, ce vremuri. Acum pantalonii de atunci cred ca imi trec de genunchi, asa vre-o 2 cm. Da las' ca ma apuc eu de miscare acusi-acusi. De luni mai realizez o chestie mareata. Dimineata ma aduce al meu cu masina pana la firma si seara vin cu busu' adica vin pe jos o bucata buna de drum. Si e asa de bine... chit ca ma misc ca o rata impuscata intr-un picior. O sa ma uit cand ajung pe'acasa ca aveam un program de kineto si pentru fiecare boala erau seturi de exercitii. Mie mi-a prins tare bine. Mai eu fac zilnic....Problema e ca nici foarte mult nu pot face in situatia mea,cu doua proteze,la ambele solduri.Dar atat cat pot,trage Teo de mine ca de prastie.Urmatorul target al nostru:Sa ajung la 90 pana la sfarsitul lui iunie.Ea spune ca se poate.Si viitorul:sa mai dau 8 kg in urmatoarele 2 luni.Sub supravegherea ei si sub teroarea lui "Aaaa...Si ai putea sa mai faci..!!" -------------------- |
| dany |
11-06-2008, 04:43 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aaaaaa .....si ai putea sa ajungi la 90 daca zice ea si daca papi frumos ca pana acum
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
11-06-2008, 04:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Aaaaaa .....si ai putea sa ajungi la 90 daca zice ea si daca papi frumos ca pana acum Brrrr!!!m-a luat cu friguri!!!Am crezut ca m-a gasit si aici! -------------------- |
| dany |
11-06-2008, 04:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Dumbo |
11-06-2008, 05:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
ma distram azi ca dupa sarcina nu o sa ma mai lupt cu mizilicuri de 5-10 kg, intru in seria grea cu cine stie cate kilograme. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lilianab |
11-06-2008, 06:30 PM
|
ma distram azi ca dupa sarcina nu o sa ma mai lupt cu mizilicuri de 5-10 kg, intru in seria grea cu cine stie cate kilograme. Sa-ti fac cunostinta cu Teo?! -------------------- |
| Dumbo |
11-06-2008, 08:14 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
ideea e ca e mult mai bine cu un kinetoterapeut decat singurica acasa pentru ca ea vede din exterior ce miscari faci si daca le faci corect si daca nu te corecteaza. mie mi-a placut la nebunie, am progresat foarte bine si m-a ajutat imens terapia. Momentan fac terapie prin mancare. Am dat gata jumatate de kilogram de visine. Am mai luat si 2 kile de cirese, dar cred ca nu mai intra ... decat cateva caise de control. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ramo |
11-06-2008, 08:18 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Dupa 1/2 kg de visine nu mai intri macar un kg de cirese??????
La mine intra ciresele oricand si oricate. -------------------- |
| lilianab |
11-06-2008, 08:50 PM
|
Dupa 1/2 kg de visine nu mai intri macar un kg de cirese?????? La mine intra ciresele oricand si oricate. Ai dreptate!...dar si Dumbo are:pai dupa juma de kil de visine,cred si eu ca i s-a facut gura punga,ca la broscutele cu gura mica Acush,ca veni noaptea,tzup la raport!Deci: Mic dejun:(3,2p) -salata de ton,3 imbucaturi=1p -felie secara=0,7p -sunca pasare 20g=0,5p -capsuni ,peste 200g=1p Gustare:(0p) -piersica=0p Pranz:(9p) -ghiveci 1 portie=4,1p -felii secara 2 =1,4p -budinca 1 portie=3,5p Cina:(5p) -cafea o canoaca de 300g=0p -felii secara crispy 2=1,4p -branza topita 2 cuburi=1,6p...Deci mai am 4 cuburi Buretel deaaa?! -sunca pasare 80g=2p -rosie,castravete=0p Total =17,2p din 21 -------------------- |
| Dumbo |
11-06-2008, 10:54 PM
|
Neah, ca erau visine din alea dulci.
Da' acum am o burta de zici ca acusi nasc. Ma duc la culcare ca cine stie ce imi vine sa mai mananc. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| May |
12-06-2008, 12:48 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.857 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Visine cu zahar
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
12-06-2008, 01:50 PM
|
Neatza!!!...mai la pranz asheeeaaaa!!
Acest mesaj a fost editat de lilianab: 12-06-2008, 01:51 PM -------------------- |
| dany |
12-06-2008, 01:54 PM
|
| lilianab |
12-06-2008, 02:08 PM
|
6 examene si doua restante nedate pe primul,cand mi-am rupt zgaibaracul,care le dau la sfarsitul lui iulie.dar cel mai si cel mai tare ma mai tem de asta de duminica asta,ca nu l-am dat nici in primul sem si nu cunosc stilul profei. -------------------- |
| dany |
12-06-2008, 02:09 PM
|
Hai ca-l rezolvi tu si pe asta , stiu eu
Dai de baut daca-l iei , daaaaa ????? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 07:18 PM |