![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
20-06-2008, 10:46 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deciiiiiiii.... esti dusaaaaaaaa fara sanse de intoarcere
Da-l incolo de pepene si punctaje ....dai maine tare din popou la dans si ai scos punctele Super tari status-urile viitorilor miri darrrrr si mai tare Teo Ne zici mai multe despre ala " bunutz-bunutz " ??? pies....Te uiti la meci ???? Nu de alta dar sunt prelungiri acum si apoi 11 m -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| lilianab |
21-06-2008, 10:46 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Deciiiiiiii.... esti dusaaaaaaaa fara sanse de intoarcere Da-l incolo de pepene si punctaje ....dai maine tare din popou la dans si ai scos punctele Super tari status-urile viitorilor miri darrrrr si mai tare Teo Ne zici mai multe despre ala " bunutz-bunutz " ??? pies....Te uiti la meci ???? Nu de alta dar sunt prelungiri acum si apoi 11 m Deeeci!!! Mirii de belea.Tocmai ce am facut un tur de recunoastere pe la ea. Din popou ma indoiesc ca voi da,dar never say never .Var-meu a cazut pe spate:"Maaama ce verisoara mistoaca am!!uite cu cine dansez eu deseara!!! (fratele miresei,varul meu bun)...Acuma,nu stiu daca de frumoasa ma ia la dans sau fiindca nu prea stie populara si se poate interpreta ca nu danseaza bine fiindca am eu probleme la miscari Lui Teoi-am trimis dimineata la 7.15 mesaj,ca sa moara si capra vecinului(adica sa o trezesc):"sa stii ca acum am terminat gimnastica,daaaa?!ca sa nu avem vorbe la proces!!!!" si a fost foarte incantata,mai tarziu,ca tin cont de parerea si sfaturile ei...Hmmmm!!!Atat mi-ar trebui:e o manuta de om,dar numai inima . "Bunutz-bunutz" e coleg de grupa cu mine,singur cu un copil in ingrijire.Copilul clasa a 9-a.Dar nu am aprofundat problema pana acum,nu m-am dat la el sa ii studiez atent CV-ul ca nu prea eram eu Zana-zorilor,decat varianta XXL....Dar acum daca omul ma intreabaaaaaa....pot eu sa nu raspunz?! ....Despre mamarutz....ce sa spun.am avut anul trecut o perioada grea,in toamna,in care mi-a marturisit ca s-a culcat cu una la inceputul relatiei noastre,aia n-a fost proasta,i-a trantit un plod.Copilul nu are vreo vina,doar ei.Copilul e nascut prematur,la nici 7 luni si sub 1kg.Deci probleme au fost de la inceput si probabil vor mai fi mult timp inainte.El vrea sa se implice in starea sanatatii fetitei,ca sa nu aiba ce isi reprosa.In schimb am eu reprosuri o caruta si chiar daca am incercat sa depasesc momentul,asigurata de el ca nu are absolut nimic cu aia,ca ma iubeste...chiar daca a fost permanent alaturi de mine in perioada grea cu piciorul,mie tot imi e greu sa depasesc momentul,fiindca ma gandesc ca anul trecut cand vorbeam de un copil al nostru a amanat momentul,avea grija sa ne protejam.Atunci de ce nu a facut-o?Si chiar daca sustine ca nu a fost mai mult decat un singur f.u.t.i.n.gintre ei,a se implica in tot ce tine de copil inseamna a intra permanent in contact cu aia.....In fine...relatia nu s-a rupt,dar eu inainte de Paste am spus "pas".Este un om nehotarat care nu are putere sa ia o decizie,indiferent care e ea.Mi-a cerut termen pana face fetita un an,adica in iulie..Inainte de PAste l-am intrebat daca vede vreo cale de rezolvare a situatiei si a spus ca nu stie ce si cum sa faca sau cum va fi.Atunci,daca el in 10 luni nu stie ce si cum va fi,in urmatoarele 2 ,in mod clar nu va gasi o solutie,pentru ca fiecare zi il leaga tot mai mult de acel copil.Iar acel copil nu poate fi la el,nefiind casatorit,si mai ales daca aleia nu i se poate reprosa nimic in privinta asta. Asa ca atunci pentru prima data am avut taria sa incetez orice discutie,mesaj,revenire,dupa suparare....Dupa vreo luna mi-a mai scris cate un mesaj,i-am raspuns,dar nu mai vad ceva intre noi,mai curand i-am devenit psiholog...asta in situatia in care nu ma apuca si pe mine d.racii si ii spun:"primesti exact ceea ce meriti.ti se intampla exact ceea ce accepti sa ti se intample.si esti exact ceea ce permiti sa fii.Daca alegi sa fii looser,e problema ta"...In fine,ne vorbim...promite ca va veni si vom pune lucrurile la punct cumva...dar eu l-am anuntat intr-un cadru solemn ca am renuntat sa il mai astept si ca sunt in "recuperari" pentru toata perioada in care am crezut in el si l-am asteptat.Daca ma intelegi ce vreau sa zic!! Despre meci:pai cand e meciul?Azi?Si cu nunta?! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 21-06-2008, 10:48 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
21-06-2008, 11:11 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Incurcata rau treaba cu mamarutzu`
Bueyy, meciul cu loviturile de la 11 m a fost aseara Sa te distrezi maximmmmm si poate vii cu ceva poze ... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| nusarich |
21-06-2008, 11:25 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Distractie frumoasa la nunta, mamaruto! Si BRAVO! pentru schimbarea ta! Asa-ti trebuie!
-------------------- |
| lilianab |
21-06-2008, 12:10 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Incurcata rau treaba cu mamarutzu` Bueyy, meciul cu loviturile de la 11 m a fost aseara Sa te distrezi maximmmmm si poate vii cu ceva poze ... Buey nu am spus la vremea respectiva fiindca eram ranita,ma durea si stiam ca voi ati fi obiective,dar asta ar fi insemnat sa ma doara si mai rau.L-am crezut pe el fiindca voiam sa il cred,dar nu fiindca eram proasta sa cred.Dupa toate cate mi s-au intamplat,sunt tabacita de atatea c.ururi luate de pamant de la viata asta,asa ca ...am stat,am respirat,m-am ridicat si merg inainte.Cine ma vrea,sa se tina dupa mine,sa tina pasul cu mine,cine nu,se pierde pe drum.O femeie mai experimentata spunea:"Arde satul?Plec in altul!".Deci nu e asta?Probabil ca asa a fost dat sa fie....Iar o alta femeie experimentata spunea:"O femeie nu se dezlipeste de un barbat,chiar daca nu il mai iubeste,cat de rau i-ar fi cu el,nu se desprinde pana nu se poate baza pe altul,macar ca suport moral."Asa ca am prins momentul in care sa ma desprind,chiar daca nu p[entru ceva stabil sau serios.Ca doar nu traiesc 300 de ani cat cioara.Prea-i de rahat viata asta,ca sa u mai uratim si noi...Punct si ma imbrac de nunta...voi face poze si mai vorbi dupa.Pup fetili toate si we placut! -------------------- |
| dany |
23-06-2008, 09:43 AM
|
TREZIREEEEEEAAAAAAAA !!!!! A cantat de mult cocoshul
Cum fuse la nunta ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| lilianab |
23-06-2008, 12:16 PM
|
Neatza la feteeeee!!!
La nunta mistoc rau!Totul a decurs fara intarzieri sau incidente.Eram ceva intre mandra ca e verisoara mea si nostalgica de trecerea timpului.Parca e incredibil ca acum e femeie casatorita.Ma cam destabilizeaza lucrul asta,pentru ca daca ea,care e mai mica decat mine ,e femeie la casa ei,eu nu mai sunt adolescenta?! Sa imi iau de o grija vorbind de dieta:la nunta am mancat doar o parte din hour d'oeuvre.Respectiv castravetele,rosia,salata,si muschiuletul.Ce a fost cu aluat,:rulada,pachetel de foietaj si ciuperci,rulada cu branza,icre...m-am uitat cu jele la ele si le-am dat inapoi.Dar mi-am amintit ca Peach parca,sau cineva de la neuroni oricum ,fusese la o nunta si fotografiase portiile minuscule.Asa ca mi-a venit ideea sa fotografiez,pentru diferenta/comparatie. ![]() Ieri am mancat o friptura de porc cu mustar si o ciorba de burta(in loc de cea de potroace),asa ca ieri nu am numarat,ca nu stiam cum din cauza ciorbei(a fost la restaurant).Acasa doar 3 piersici si 40g covrigei brezel.Oi fi ramas in puncte?oi fi depasit,nu stiu,dar am incercat sa nu fac abuz.La nunta,in afara de ce am mentionat,am mai papat o pulpa de pasare in saramura(goala) si o feliuta milimetrica de tort.Am tinut-o in maxim 50g sampanie la starea civila,la nunta,toata noapte:apa minerala,cam 50ml de vermouth Angeli, 1/2l Prigat,un energizant si 3 cafele.(trebuia sa merg si la examen la ziua,nu?!) Acum nunta:nu ca era verisoara mea,dar a fost o imbinare de simplu,eleganta si frumusete. ![]() ![]() El,mirele,ca de obicei spontan,"perlos" ![]() ...si foarte hotarat la Starea civila:s-a clatinat si oficianta pe picioare,de la suflul "Da"-ului lui! ![]() Nunta a fost foarte reusita,cu momente deosebite,cu prieteni ai mirilor deosebiti ,ce au creat atmosfera frumoasa. S-a furat mireasa,s-a negociat...s-a adus mireasa: ![]() ...dar nu o vrea mirele!!!! ![]() ...in fine,totul e bine ,cand se termina cu bine: ![]() A transmis de la fata locului,mamaruta! ![]() ![]() Dau legatura in studio! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 23-06-2008, 12:43 PM -------------------- |
| May |
23-06-2008, 12:21 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.858 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ce frumoasa ai fost... esti f schimbata, te-ai tras mult la fatza
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
23-06-2008, 12:22 PM
|
Multumim , mamarutzo . Preluat legatura
Tare faine pozele , haioase , se vede ca a fost distractie maxima acolo . Papa bun da` tu , fata cuminte , n-ai papat mult . Bravooooo !!! frumusica , frmusica esti , bueyyyyyy ! p.s. La poza cu mancarea nici nu m-am uitat -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| lilianab |
23-06-2008, 12:40 PM
|
Ce frumoasa ai fost... esti f schimbata, te-ai tras mult la fatza Multumesc.. Papa bun da` tu , fata cuminte , n-ai papat mult . Bravooooo !!! frumusica , frmusica esti , bueyyyyyy ! p.s. La poza cu mancarea nici nu m-am uitat Sar'na!Pai asta incercam sa ii explic si vara-mii cand am ramas singure amandoua in camera si ei i s-a taiat respiratia cand a auzit ca vin sa o gateasca,deci se da startul la nunta."fata gandeste-te ca noi oricum suntem bestiale,dar tu ca mireasa esti mai mult decat atat.Esti geniala,esti superba,esti piesa de rezistenta a zilei ...si ar fi bine sa iti recapeti respiratia ca nici nu am cu ce sa iti fac aer si nici cum sa te ridic daca ti se taie picioarele.Dar si-a revenit cum i-a intrat mirele pe usa.Chiar se putea spuneca i-a venit jumatatea,coechipierul,ceea ce a facut-o sa isi capete stapanirea de sine si sa se simta stapana pe situatie. Cat despre mancare:a se observa ca am facut poza mai ashea,ca sa nu se vada detaliile,ca sa nu faca pofta.Oricum aveam ochiul maica-mii in stanga,dar cred ca l-ar fi inchis,daca as fi calcat stramb...dar nu am vrut.M-am gandit ca nunta trece si cu mine ghiftuita,si cu mine flamanda,dar eu imi pun singura bete in roate daca ma dau peste cap cu mancare sau beuturi. -------------------- |
| crissy |
23-06-2008, 01:06 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| lilianab |
23-06-2008, 02:17 PM
|
Saru'mana!!! -------------------- |
| bubbles |
23-06-2008, 05:31 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.005 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Si acum dilema ...gainii:"daca sunt usoara,se pare ca-s c.u.r.v.a Tare dilema Ai fost superba si arati bestial cu parul in 2 culori -------------------- |
| nusarich |
23-06-2008, 06:48 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Esti tare frumusica, mamaruta! Si cuminte pe deasupra!
Si mirii frumosi tare! Se vede ca se potrivesc. -------------------- |
| lilianab |
23-06-2008, 08:24 PM
|
Gata ziua!Hop si meniul de azi:
Mic dejun:(6p) -branza proaspata 100g=4p -sunca porc 80g=2p -ardei gras=0p -cafea=0p Pranz:(8,75p) -iaurt 0,1%,200g=1,70 -musli 60g=3,85p -felii crispy 2=1,4p -branza proaspata 0,2%,80g=0,8p -ardei gras,pepene=1p Gustare:(2,5p) -nestea 250ml=1,5p -sunca pasare 40g=1p Cina:(3,35p) -rosie,castraveti=0p -friptura porc 100g=3,35p Total=20,6p din 21 -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 07:52 PM |