![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
06-07-2008, 01:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Lilicule, mi se pare mie sau esti tare hotarata si te mobilizezi foarte bine. Bravos, poate ne mai tii si pe noi in priza.
Multa sanatate iti doresc! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| amalia0701 |
07-07-2008, 09:01 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.794 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Si noi te iubim
-------------------- ![]() Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Alegeri 2008, io cu cine votez? Poate te lamuresti cumva de aici Du-te la vot, nu sta acasa! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
08-07-2008, 08:22 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
He he!!!Si eu va iubesc fetili si va pup!
Am fost un picut mai prinsa zilele astea,pentru ca in final,am poposit cum nu se putea mai bine,la servici,desi este o situatie inca provizorie.sunt la serviciul contabilitate.Si zilele astea am avut prima "misiune": sa intocmaesc listele pentru comanda de tichete de masa.Firma noastra are in jur de 250 salariati..Era ceva nou, imi tremura fizicul de emotia noului si de dorinta de a face ceva,sa ma simt integrata.In birou sunt colegii ok,placuti...Imi place!imi place foarte mult si imi doresc sa continue.Decizia finala o va lua tot directorul ,care pe moment e in concediu...Vedem cand vine ce si cum. Nu va mai dati cu parerea cat de silitoare sunt ca ma deochi usor.In zilele cu examenele am mai sarit calul,depasind portia de puncte,dar nu am mancat nociv....de tot Azi am prestat asa: Mic dejun:(5,35p) -toast 40g=1,65p -sunca pasare 60g=1,5p -crema Hochland 40g=2,2p -rosie=0p -cafea=0p Gustare:(5,3p) -iaurt 0,1%,200g=1,7p -musli 40g=2,6p -caise=1p Cina:(8,6p) -ciulama 1 portie=3,7p -toast secara 70g=2,9p -icetea 400ml=2p Total=19,25p din 21 PeSei:fetili cine stie cum se puncteaza pestele -somn,ala mai slabutul,mai infantilul?...sau il bag la peste slab=3p/pana la saturatie? -------------------- |
| lilianab |
13-07-2008, 06:20 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Neatza pe racoare la fete!!!!
Ultimele stiri sunt asa: 1.In sfarsit ,am toate rezultatele examenelor si le-am luaaaat!Si cu note frumusele.Nu 10,ca nu puteam fi si superba si geniala,amandoua odata(desi Vi,prietena mea sustine ca "geniala e pe primul loc"...mi-ar fi acordat si "magna cum laude",dar am fost prea modesta sa accept!!!).Deci am trecut toate examenele. 2.Am o amica,cu probleme endocrine(cred!) care s-a facut cat casa poporului.Nu stiu daca nu cumva in mintea ei se solidarizeaza cu mine si dieta mea,cert e ca daca ii spun "fa aia!renunta la aia,nu mai asocia asa!!" ...raspunsul invariabil este:"AAAA....da' eu nu pot fata asa!!!!!pai cand ii vad pe astia ca manaca,eu sa numar?! Vazand ca nu mai dau jos,cam de o luna nici nu m-am mai suit pe cantar....eram convinsa ca tinand dieta,nu am cum sa mai pun,clar!!...Dar m-a suparat asta ultima data cu monitorizarea ei si am spus in birou:"Sa ma ierte Dumnezeu,dar cred ca am sa i-o trag acum si i-am spus cu cateva kg mai putin,ceva cat de cat rezonabil si credibil...Auuuu!A disparut cu coada intre vine din peisajul meu virtual...Insa,azi dimineata,intr-o doara m-am suit pe cantar.AM AVUT GURA AURITA!!!!!!!Cat i-am spus ei,atatea am de fapt!!!!Am 91kg!!!!! -------------------- |
| Panda |
13-07-2008, 09:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
si la ma mic! -------------------- |
| Dumbo |
13-07-2008, 09:58 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Felicitari. Lilicule, si pentru examene si pentru slabeala!
Despre slabeala, ce sa zic, oricine ar vrea sa slabeasca fara nici un efort si mancat oricat si oricand si orice. Dar din pacate nu se poate asa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| lilianab |
13-07-2008, 08:39 PM
|
Felicitari. Lilicule, si pentru examene si pentru slabeala! Despre slabeala, ce sa zic, oricine ar vrea sa slabeasca fara nici un efort si mancat oricat si oricand si orice. Dar din pacate nu se poate asa. Sar'na Lilianatutza! -------------------- |
| dany |
14-07-2008, 09:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine te-am regasit , mamarutzo !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Mariana |
14-07-2008, 09:46 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
|
| lilianab |
14-07-2008, 12:17 PM
|
Bine te-am regasit , mamarutzo ! Bun venit Dany...Imi pare rau ca nu am avut cum pleca,desi mi-ar fi placut.Mi-a propus si Himere...Ma bucur mult ca am fost pomenita.E ca si cum as fi fost cu voi.Stiu ca o ocazie ca asta apare foarte rar,dar sper sa fim sanatoase si voioase la o viitoare intalnire...Sa ma fac eu bine de tot sai sulieta ca sa am cu ce ma lauda,ca ma voi arata si eu la vreo intalnire,cel putin,ca tare mi-ar place sa va cunosc.Da' pup fetili si sper ca v-ati distrat frumos si pentru cele care nu am fost. -------------------- |
| bubbles |
14-07-2008, 05:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.992 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bravo lilicule subtirel
-------------------- |
| Mariana |
16-07-2008, 11:22 PM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Da de unde atata silueta Lilicule ca tot pe alaturi stau si nici decum nu reusesc sa am mobilizez si sa rezist tentatiilor.
Cand ma uit in oglinda imi vine sa ma iau singura la pumni dar daca imi arati ceva de mancare tabar pe tine. |
| Panda |
17-07-2008, 07:05 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
nu prea stiu ce sa zic... dar am citit si eu pe aici ma bag si eu inseama -------------------- |
| lilianab |
17-07-2008, 10:37 AM
|
Buna fetili cucuietili si sumptirici.
nu prea stiu ce sa zic... dar am citit si eu pe aici ma bag si eu inseama Esti binevenita Mariana sunt si etape din astea,dar per ansamblu am vazut eu in pozele de la intalnire:numai fete frumoase si siluetoase...de fapt nici nu se putea altfel:eu fiind superba,geniala,za best,nu aveam cum sa stau intr-o comunitatate decat de fete asemanatoare mie:naughty: Si eu mai depasesc uneori punctele,in preajma examenelor,dar imi fac autocritica,notez tot si mai ales nu e din dulciuri. De ieri sunt iar incantata de mine.O fusta care asta primavara cam tipa pe mine,cu toata slabeala,o probam ca sa o imbrac,dar apoi renuntam,acum sta larga!!!nu lejer...LARGA!...Taica-meu ma aduce zilnic la munca si a remarcat azi:te schimbi in fiecare zi cu altceva!Vad ca ai de-a haine!!!...."Da!Sunt cele de acum 3 ani,pe care nu am apucat sa le dau,lipsita de speranta de a mai slabi." Chiar pot sa port tocuri(turnate) mai inalte,fara sa ma simt ingreunata la mers,sau sa ma doara picioarele,cum era inainte...Imi doresc asa de mult sa reusesc sa ma educ,sa nu ma mai intorc la nebuneala dinainte cu dulciurile.Si nu mai vreau sa slabesc miraculos...am rabdare,dar sa continui sa slabesc!Cand voi avea acasa acumulatorii,am sa mai fac poze.Acum va pup si mai revin! -------------------- |
| Panda |
19-07-2008, 01:22 PM
|
multumesc pt. compliment la printesici.
ce ma bucur ca slabesti... ce sentiment divin! eu staagnez... oscilez.... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 07:08 PM |