![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
25-07-2008, 07:33 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.976 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Lilicule, ma roade pizma de numa
-------------------- |
| lilianab |
25-07-2008, 07:56 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Lilicule, ma roade pizma de numa Lasa Nusa nu ma invidia !Crezi ca eu sunt mai fericita ca nu imi gasesc sutiene marimea mea decat foarte greu si in ultimii ani ,doar afara(Germania,Spania,in imprejurari cauzate de concediu)?...Nu mai pun la socoteala tresarirea populatiei masculine,opritul in loc,ochii benoacle,ca la atacul de apoplexie,si respiratia suierata:"moaaaaammaaaa!!!"...."ce ti-as face daca ai fi pe mana mea!"...plus apucaturile cascadoricesti ale unor soferi ce se aplecau jumate peste fereastra portierei,pe la trecerea de pietoni(asta inainte,cand mergeam pe jos,ca acum ma duc ai mei ,cu randul,cu masina,la munca)...Si apoi,pe la 100 de ani,tu poate ai sa fii maxim putin gheboasa,de varsta,pe cand eu,ma vad aplecata la 90 de grade(dar avantajul:nu voi mai avea nevoie de aspirator ca am sa am ...maturile la purtator,daca ma intelegi ce vreau sa spun -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
25-07-2008, 09:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.976 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ehehei... dar pana la 100 de ani ce ma fac? Ma apuc si eu sa fluier a paguba bag sama... si nici n-as zice ca duamnele din familia mea n-au avut ce baga in sutiene...
-------------------- |
| dany |
25-07-2008, 11:11 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lilicule, ma roade pizma de numa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
26-07-2008, 12:08 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.857 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ma bag si eu in seama
lilico esti beton, fata! Acest mesaj a fost editat de May: 26-07-2008, 12:09 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
26-07-2008, 12:12 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bag si eu in seama -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
26-07-2008, 12:19 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.857 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ehe, daca imi iei tu durerile de spate, zau de ma mai plang... dar nu tii le dau eu ca te iubesc prea mult
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| lilianab |
26-07-2008, 09:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Ma bag si eu in seama lilico esti beton, fata! May saru' mana si multzam Acest mesaj a fost editat de lilianab: 26-07-2008, 09:14 AM -------------------- |
| Panda |
26-07-2008, 09:37 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
multumesc Lilicule
-------------------- |
| lilianab |
26-07-2008, 09:47 AM
|
multumesc Lilicule Nu ,nu ,nu!Nu te acuza degeaba ca dupa aia ...pierzi comunicarea ta cu tine -------------------- |
| Mariana |
26-07-2008, 10:00 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Ai dreptate Lilicule in legatura cu comentariile din afara (in leg cu tzatzele), parca incep uneori sa devina enervante, la mine cel mai mult o fac colegele de munca care duc lipsa, si chiar si cele care nu duc dar se sint inferioare mie (adica toate)...............dar..............parca e mult mai bine cu decat fara, dar e greu, as mai sta si fara sutien dar arat nasol si stau mereu inhamata
WE placut si mii de |
| Ramo |
26-07-2008, 10:48 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ma bag si eu in seama lilico esti beton, fata! Si eu ma bucur ca au mai scazut.....da au scazut biiine, numai ca s-au si lasat -------------------- |
| lilianab |
26-07-2008, 10:54 AM
|
Ma bag si eu in seama lilico esti beton, fata! Si eu ma bucur ca au mai scazut.....da au scazut biiine, numai ca s-au si lasat Exact ce spuneam:ma chinui mai bine cu durerile si stau inhamata,cum spunea si Mariana ,numai sa nu raman cu "bretele" in loc de "mere"...Si la mine am remarci de la colege,dar nu agresive.Doar cereri de donatie -------------------- |
| Mariana |
26-07-2008, 11:32 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Cereri de donatie am si eu la greu.
apropo de dureri, spate si umeri mai ales de la bretele care in urma greutatii se infig foarte bine in piele. Uneori abia astept seara sa le dau jos. Cand am fost a doua oare nasa am avut un costumas cu corset la care am fost nevoita sa ii improvizez niste bretelute caci altfel aveam surpriza de a ma trezi cu ele revarsate peste. |
| Sexymom |
26-07-2008, 11:42 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 06:33 PM |