left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

112 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > jurnal de mamaruta seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 25-07-2008, 07:33 PM
Mesaj #931

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.976
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

Lilicule, ma roade pizma de numa nervous.gif ... pai cum, mai frate sa ma arat eu lumii cu lipsurile mele? Ca si mireasa am tot avut umpluturi ( a se citi 2 perechi de cupe, unele in rochie si altele in sutienul cusut de rochie)... ma duc sa ma mai uit in oglinda, poate mi-o aparea si mie ceva-ceva pe acolo unsure.gif ...

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lilianab
mesaj 25-07-2008, 07:56 PM
Mesaj #932

Marmota

Raspunsuri: 1.077
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

CITAT(nusarich @ 25-07-2008, 08:33 PM) *

Lilicule, ma roade pizma de numa nervous.gif ... pai cum, mai frate sa ma arat eu lumii cu lipsurile mele? Ca si mireasa am tot avut umpluturi ( a se citi 2 perechi de cupe, unele in rochie si altele in sutienul cusut de rochie)... ma duc sa ma mai uit in oglinda, poate mi-o aparea si mie ceva-ceva pe acolo unsure.gif ...

Lasa Nusa nu ma invidia !Crezi ca eu sunt mai fericita ca nu imi gasesc sutiene marimea mea decat foarte greu si in ultimii ani ,doar afara(Germania,Spania,in imprejurari cauzate de concediu)?...Nu mai pun la socoteala tresarirea populatiei masculine,opritul in loc,ochii benoacle,ca la atacul de apoplexie,si respiratia suierata:"moaaaaammaaaa!!!"...."ce ti-as face daca ai fi pe mana mea!"...plus apucaturile cascadoricesti ale unor soferi ce se aplecau jumate peste fereastra portierei,pe la trecerea de pietoni(asta inainte,cand mergeam pe jos,ca acum ma duc ai mei ,cu randul,cu masina,la munca)...Si apoi,pe la 100 de ani,tu poate ai sa fii maxim putin gheboasa,de varsta,pe cand eu,ma vad aplecata la 90 de grade(dar avantajul:nu voi mai avea nevoie de aspirator ca am sa am ...maturile la purtator,daca ma intelegi ce vreau sa spun grin.gif )

--------------------
Imagine

1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
1.12.08-In continuare weight watchers- 86kg
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 25-07-2008, 09:30 PM
Mesaj #933

Iepuras

Raspunsuri: 1.976
Membrul Nr.: 80

Ehehei... dar pana la 100 de ani ce ma fac? Ma apuc si eu sa fluier a paguba bag sama... si nici n-as zice ca duamnele din familia mea n-au avut ce baga in sutiene...

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 25-07-2008, 11:11 PM
Mesaj #934

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

CITAT(nusarich @ 25-07-2008, 07:33 PM) *

cheer.gif cheer.gif Deci nu sunt singura ?????? cheer.gif pupic.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
May
mesaj 26-07-2008, 12:08 AM
Mesaj #935

Jaguar

Raspunsuri: 6.857
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Ma bag si eu in seama laugh.gif. Ma vede frate-meu dupa un an de zile pt prima data si in loc sa imi spuna cat de dor i-a fost de mine, imi zice: ce tzatze mici ai! I-am zis sa strige mai tare ca nu cred ca l-a auzit tot aeroportul lol.gif. Nu aruncati cu rosii, dar eu chiar sunt super happy ca scad si ele de la slabeala asta tomato.gif

lilico esti beton, fata! pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de May: 26-07-2008, 12:09 AM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 26-07-2008, 12:12 AM
Mesaj #936

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

CITAT(May @ 26-07-2008, 12:08 AM) *

Ma bag si eu in seama laugh.gif. Ma vede frate-meu dupa un an de zile pt prima data si in loc sa imi spuna cat de dor i-a fost de mine, imi zice: ce tzatze mici ai! I-am zis sa strige mai tare ca nu cred ca l-a auzit tot aeroportul lol.gif. Nu aruncati cu rosii, dar eu chiar sunt super happy ca scad si ele de la slabeala asta tomato.gif

tomato.gif tomato.gif tomato.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
May
mesaj 26-07-2008, 12:19 AM
Mesaj #937

Jaguar

Raspunsuri: 6.857
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Ehe, daca imi iei tu durerile de spate, zau de ma mai plang... dar nu tii le dau eu ca te iubesc prea mult hug.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 26-07-2008, 09:14 AM
Mesaj #938

Marmota

CITAT(May @ 26-07-2008, 01:08 AM) *

May saru' mana si multzam pupic.gif .Baga-te in seama ca e voie hug.gif !Si eu as fi preferat ori sa se mai duca din ele,ori sa ramana cum sunt,numai sa nu ma trezesc ,Doamne fereste ,cu ...pashchete in loc de tzatze sorry.gif ...Imi spune unul ieri:"Nu te supara ca intreb,dar ce mananci ca parca ai tzatzele din ce in ce mai mari!"...Pai am slabit sub ele,[*****] ca de mancat....doar pepenele si piersicile mi-s singura bucurie si singurul rasfat in loc de dulciuri.

Acest mesaj a fost editat de lilianab: 26-07-2008, 09:14 AM

--------------------
Imagine

+Quote Post
Panda
mesaj 26-07-2008, 09:37 AM
Mesaj #939

Iepuras

Raspunsuri: 1.695
Inscris: 29-06-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 1.128
Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi

multumesc Lilicule pupic.gif ... eu nu stiu de ce nu am gasit in tabel... ca m-am uitat read.gif .... poate am orbul gainii... sau poate treb sa-mi dau ochelarii jos. lol.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 26-07-2008, 09:47 AM
Mesaj #940

Marmota

CITAT(lilianatutza @ 26-07-2008, 10:37 AM) *

multumesc Lilicule pupic.gif ... eu nu stiu de ce nu am gasit in tabel... ca m-am uitat read.gif .... poate am orbul gainii... sau poate treb sa-mi dau ochelarii jos. lol.gif

Nu ,nu ,nu!Nu te acuza degeaba ca dupa aia ...pierzi comunicarea ta cu tine tease.gif (vezi ce ti-am spus in jurnalul tau).Intr-un tabel de puncte anterior acestuia,ultimul,aparea si sunca de pasare.Acum vad ca nu mai e.

--------------------
Imagine

+Quote Post
Mariana
mesaj 26-07-2008, 10:00 AM
Mesaj #941

Veverita

Raspunsuri: 716
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

Ai dreptate Lilicule in legatura cu comentariile din afara (in leg cu tzatzele), parca incep uneori sa devina enervante, la mine cel mai mult o fac colegele de munca care duc lipsa, si chiar si cele care nu duc dar se sint inferioare mie (adica toate)...............dar..............parca e mult mai bine cu decat fara, dar e greu, as mai sta si fara sutien dar arat nasol si stau mereu inhamata sad.gif
WE placut si mii de pupic.gif
+Quote Post
Ramo
mesaj 26-07-2008, 10:48 AM
Mesaj #942

Jaguar

Raspunsuri: 6.008
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Si eu ma bucur ca au mai scazut.....da au scazut biiine, numai ca s-au si lasat doh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
lilianab
mesaj 26-07-2008, 10:54 AM
Mesaj #943

Marmota

CITAT(ramonavlas @ 26-07-2008, 11:48 AM) *

Si eu ma bucur ca au mai scazut.....da au scazut biiine, numai ca s-au si lasat doh.gif

Exact ce spuneam:ma chinui mai bine cu durerile si stau inhamata,cum spunea si Mariana ,numai sa nu raman cu "bretele" in loc de "mere"...Si la mine am remarci de la colege,dar nu agresive.Doar cereri de donatie grin.gif ....Si pana la urma iau partea amuzanta a comentariilor masculine...cand vad cum le falfaie ochii ca la un melc in viteza lol.gif .N-am ce sa ma plang:am cerut de la Doamne-Doamne?!Mi-a dat!!Cu varf si indesat si inca gratis!Altele dau bani grei! blum.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Mariana
mesaj 26-07-2008, 11:32 AM
Mesaj #944

Veverita

Raspunsuri: 716
Inscris: 20-06-2007
Din: O comuna la malul Dunarii...
Membrul Nr.: 315
Dispozitie: Melancolica, romantica...

Cereri de donatie am si eu la greu.
apropo de dureri, spate si umeri mai ales de la bretele care in urma greutatii se infig foarte bine in piele. Uneori abia astept seara sa le dau jos.
Cand am fost a doua oare nasa am avut un costumas cu corset la care am fost nevoita sa ii improvizez niste bretelute caci altfel aveam surpriza de a ma trezi cu ele revarsate peste. lol.gif
+Quote Post
Sexymom
mesaj 26-07-2008, 11:42 AM
Mesaj #945

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

)).gif )).gif Ce discutii si la voi, despte tzatze mari w00t.gif vreau si eu sa le am macar cu un numar mai mari, la cat sunt de lata in spate nici nu se cunosc, de sutien nici nu mai vb , rar port si atunci numai la costumul de baie )).gif .Acum is la munca in maieu rosu si pantaloni scurti de blugi si nu am sutien pe mine. )).gif de aia nu mai poci eu ca se uita baietii la tzatele mele )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post

112 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 06:33 PM