![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Mariana |
26-07-2008, 11:46 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Sexy eu daca nu pun sutien se la sa pana la buric si tresalta si la cea mai mica miscaresi atunci nu ca as atrage atentia dar pe strada ar fi numai accidente rutiere.
|
| Sexymom |
26-07-2008, 11:54 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fericiti barbatii vostrii
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
26-07-2008, 11:55 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.992 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Fericiti barbatii vostrii Eu i-am zis ca daca vrea sani mai mari la purtator (la mine -------------------- |
| Panda |
26-07-2008, 04:07 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
mamarutza zi-mi si mie daca se puncteaza usturoiul?
si la cod nu inteleg...la mine in tabel scrie asa:cod/batog, proaspat........ 1kl.File, 150g proaspt.....2p sa inteleg din asta ca 1kilogram(kl)de file de cod ar fii=2p ar fii prea frumos sa fie adevarat si ma gandesc ca 150 g proaspat..insemna cu cap, os ,coada... etc astept raspuns -------------------- |
| lilianab |
26-07-2008, 04:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Fericiti barbatii vostrii Eu i-am zis ca daca vrea sani mai mari la purtator (la mine Good girl!!! Fetili azi mi-a venit cheful de gatit...nu ma mai prea apuca des in ultimul timp.Asa ca ,am prestat dupa cum urmeaza: Pulpe de pui cu legume:(11,5p/4portii=>3p/1 portia) ------------------------------------------------------ -cartofi 2 buc mari=2p -porumb 4lg=1p -mazare 100g=1p -morcovi,condimente=0p -pulpe pasare 2buc,300g crude,desosate=7,5p Am taiat pulpele la incheietura,in 2 si le-am condimentat.Legumele le-am taiat cuburi si au iesit frumos la aspect:uniform si variat coloristic(ca doar trebuie sa ne faca placere ochiului cand ducem la gura Pizza de legume(17,5p/tava ) ---------------------- -ceapa,morcov,ciuperci,ardei gras,rosii=1p(depasirea) -porumb 4lg=1p -oua 2buc=4p -faina 3lg=1,5p -praf de copt=0p -cascaval 120p=10p Am bagat la robot intai ceapa si morcovul.Apoi in seria a doua ardeiul gras,rosiile si cotoarele de la ciuperci.Le-am rasturnat intr-un castron,am adaugat porumbul,vegeta,piper,maghiran(nu mai am busuioc),apoi ouale batute,faina si praful de copt.Le-am amestecat pe toate.Le-am pus in tava mare de pizza,am nivelat.Deasupra am asezat palariile de ciuperci cu gura in jos,pe toata suprafata si am ras cascaval deasupra,,din abundenta.A intrat asa mult,ca era o varianta mai moale.Unul mai inchegat,cred ca s-ar fi ras mai bine si intra mai putin..Dat la cuptor si scos acum:arata de inebunesti si miroase de faci lacul Vidraru langa aragaz.Si zic eu ca nu e foarte scum la puncte ,si mai e si satios,in comparatie cu te miri ce si mai nimic costisitor la puncte! mamarutza zi-mi si mie daca se puncteaza usturoiul? si la cod nu inteleg...la mine in tabel scrie asa:cod/batog, proaspat........ 1kl.File, 150g proaspt.....2p sa inteleg din asta ca 1kilogram(kl)de file de cod ar fii=2p ar fii prea frumos sa fie adevarat si ma gandesc ca 150 g proaspat..insemna cu cap, os ,coada... etc astept raspuns Nu,usturoiul nu se puncteaza,daca nu l-ai frecat cu ulei,sau altceva cu puncte.La cod e 150g proaspat=2p..Fiind tradus din nemteste,ma gandesc ca acel kl vine de la "bucata" prescurtat,dar pe limba lor.Adica asa cum ar fi la noi "buc" ,e la ei "kl"...las ca ne spune Dany,dar nu te pacali: e 150g=2p -------------------- |
| bubbles |
26-07-2008, 04:25 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.992 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Asa stiu si eu 150g = 2p de aia prefer demulte ori sa mananc cod la cuptor fiert in suc prorpiu
Da si daca imi pus....imi pun niste silicoane de alea de le poti lua si da pe spate -------------------- |
| Panda |
26-07-2008, 05:52 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.695 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
pfiuuu... reteta de pizza mi se pare geniala
dar eu am o nelamurire cu 1p pt depasire...cand mananci o portie din toata tava nu depasesti cantitatea de legume permisa.. atunci are rost sa punctezi?... poate doar daca mananci toata tava si sa stii ca si eu am gatit cod la cuptor cu garnitura de legume fierte si mujdei de usutoi cu iaurt light..... yammy... noi ne-am ghiftuit. si briose ww am sa pun retetele la mine in jurnal. mersi de raspuns Asa stiu si eu 150g = 2p de aia prefer demulte ori sa mananc cod la cuptor fiert in suc prorpiu Da si daca imi pus....imi pun niste silicoane de alea de le poti lua si da pe spate si tie multumesc de raspuns ce m-as face fara voi? -------------------- |
| lilianab |
26-07-2008, 07:54 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.077 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
pfiuuu... reteta de pizza mi se pare geniala dar eu am o nelamurire cu 1p pt depasire...cand mananci o portie din toata tava nu depasesti cantitatea de legume permisa.. atunci are rost sa punctezi?... poate doar daca mananci toata tava Am papat o portie de pizza la cina(adica un sfert de tava Lili eu am calculat pe reteta....ca ma gandesc ca daca manac maine 300g de legume si o portie de pizza de-a lungul zilei,nu mai punctez depasire,ca e punctata de azi.Exista si posibilitatea sa o manac toata tava intr-o zi,nu?deci am punctat corect.Erau 300g ciuperci cam 150g ceapa si 100g morcov, vreo 300g la ardei si rosii(aproximat)=850g: 4 portii si tot am cam 200g la portie...in orice zi as manca, cu ce mai manac de-a lungul zilei tot as depasi....nu stiu daca m-am facut inteleasa am facut si cu conserva de ton si fructe de mare...am facut si cu piept de pui...toate au fost de nebunia lumii!!!Colegele de birou deja au adoptat reteta...Am si 2 colegi...si ei intreaba de puncte cand mananca ,sau manc eu cate ceva!!!:)).I-am bagat in priza pe toti!! PeSei: am uitat sa spun ca in tava de pizza am tapetat cu hartie de copt... de la o vreme nu mai folosesc uleiul,decat mai mult la candela Acest mesaj a fost editat de lilianab: 26-07-2008, 07:55 PM -------------------- |
| lilianab |
26-07-2008, 08:37 PM
|
Meniul de azi:
-file de somn stropit cu lamaie 120g=3,5p -pepene=0p -cafea=0p -brezel=0,5p -lipton 300ml=1,5p -cascaval 20g=1,7p -pui cu legume=3p -piersici 2 buc,pepene=1p -pizza 1 portie=4,4p -piersici=0p(am punctat odata depasirea) Total=15,6p din 21 -------------------- |
| lilianab |
27-07-2008, 11:22 AM
|
Buna fetili!!!!
Nu intrati in panica ,fiindca nu am ramas eu doar in "pumntele" alea asa putine aseara.Mi-am mai regularizat meniul cu un pahar de ceai si un sfert de portie de pizza....si un iaurtel...asa ca am ajuns la 20,25,"Slava Domnului"! In alta ordine de idei:acush am aterizat de la "falcutate" ,de la verificarea pentru practica unde am luat...10!!! Acest mesaj a fost editat de lilianab: 27-07-2008, 11:23 AM -------------------- |
| bubbles |
27-07-2008, 11:23 AM
|
Buna fetili!!!! Nu intrati in panica ,fiindca nu am ramas eu doar in "pumntele" alea asa putine aseara.Mi-am mai regularizat meniul cu un pahar de ceai si un sfert de portie de pizza....si un iaurtel...asa ca am ajuns la 20,25,"Slava Domnului"! In alta ordine de idei:acush am aterizat de la "falcutate" ,de la verificarea pentru practica unde am luat....[size=5]10[/size=5]!!! No asta da veste buna -------------------- |
| nusarich |
27-07-2008, 08:27 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.976 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bravo pentru nota, Lilicule! Si trece-ma si pe mine pe lista de donatii... poate s-or arata si la mine candva/cumva...
-------------------- |
| Panda |
28-07-2008, 11:16 AM
|
o zii buna... in toate cele...si la puncte. -------------------- |
| dany |
31-07-2008, 11:01 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aerisit , dat cu aspiratorul , sters praful , udat florile ( saracele , nu aveau apa deloc ) ca vad ca stapana umbla brambura ......
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Panda |
31-07-2008, 11:03 PM
|
da, da... si eu am spalat niste vase... ca vad ca Danyhoney a uitat...
dar las ca de aia suntem noi aici. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 06:50 PM |