![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
24-12-2007, 08:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Craciun fericit!
-------------------- In stand by...
|
| Mariana |
25-12-2007, 10:21 AM
|
|
Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 716 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Craciun fericit, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. "LA MULTI ANI"
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lucy |
27-12-2007, 11:25 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
MAMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt atat de plictisitaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! Nu am deloc activitate. Sotul e plecat la un cumnat(eu nu merg la ei ca se cearta tot timpul si nu pot sa sufar lucru asta),fetele dorm(s-au culcat f tarziu aseara,de fapt azi noapte), am facut putina ordine,am spalat vasele si acum chinui calculatorul VA PUP PE TOATE |
| julyalina |
27-12-2007, 11:26 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
plictiseste-te aici cu noi -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| lucy |
29-12-2007, 10:18 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 421 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
Mai e putin si se temina vechiul an,care a trecut pentru mine putin cam greu.Anul asta ce va incepe,imi doresc sa fie mai ingaduitor ca sa ne revenim si noi cat de cat. Voua,dragele mele "forumiste"va doresc multa sanatate,fericire,satisfactii in toate si sa aveti o viata plina de impliniri alaturi de FAMILIE si de ce nu, alaturi de prieteni.
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| lucy |
02-01-2008, 12:06 PM
|
2008......................
Acum am intrat in noul an si nu am nici o dorinta si nici un plan,sau am atat de multe incat nu pot sa le clasific Nu stiu daca o sa reusesc da voi incerca Si celelalte dorinte trebuie catalogate,da am zis ca le mai las sa astepte vreo 2 zile ca n-o fi foc. Asi vrea sa ma detasez o perioada de toate sa-mi linistesc putin creierul insa totul va intra in normal. VA PUP |
| Sexymom |
03-01-2008, 12:23 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hola fata frumoasa.
Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lucy |
04-01-2008, 11:32 AM
|
Hola fata frumoasa. Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu HOLA SEXY! Eu sunt bine,adolescentele mele mai bine ca mine fiindca dorm si la ora asta. Da capprioarele tale ce fac?Pupa-le din partea mea Da, m-am hotarat sa tin regim, dar eu incerc sa-l personalizez dupa bugetul meu. Nu pot sa ma apuc de unele speciale da voi reduce,chiar elimina painea,grasimile,dulciurile PUPICI MULTI Hola fata frumoasa. Te-ai hotarat sa tii regim? cate kg ai vrea sa dai jos?ce inaltime ai? si ce greutate?cate intrebari pun si eu HOLA SEXY! Eu sunt bine,adolescentele mele mai bine ca mine fiindca dorm si la ora asta. Da capprioarele tale ce fac?Pupa-le din partea mea Da, m-am hotarat sa tin regim, dar eu incerc sa-l personalizez dupa bugetul meu. Nu pot sa ma apuc de unele speciale da voi reduce,chiar elimina painea,grasimile,dulciurile PUPICI MULTI A, am uitat sa-ti spun ca am 1,64 si 10ori8plus4kg Sunt GRASA!Avantajul meu: s-a depus uniform peste tot. Dezavantaj: totosi am mainile groase,parca asi fi facut "halbere" |
| Sexymom |
04-01-2008, 11:33 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Miruna mea e bolnavioara, a tusit toata noaptea si acum eu sunt terminata de oboseala si ma simt rau.
Bianca studiaza toata vacanta, mai ales la engleza, nu o las sa iasa din ritm ca se pune repede pe tanjeala. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| lucy |
04-01-2008, 11:53 AM
|
Miruna mea e bolnavioara, a tusit toata noaptea si acum eu sunt terminata de oboseala si ma simt rau. Bianca studiaza toata vacanta, mai ales la engleza, nu o las sa iasa din ritm ca se pune repede pe tanjeala. Imi pare rau de MIRUNA,stiu ce inseamna sa ai un copil bolnav.Asa o am si eu pe Nikol.Am avut probleme cu ea de cand am nascut-o.Nu stiu de cate ori am vegheat-o,pe la 7 luni era sa o pierd de la o enterocolita rebela.am stat cu ea in spital o luna jumate unde a capatat si bronhopneumonie. Acum se plange ca o doare in dreapta.Cred ca o sa ajung la cutit cu ea. Nu stiu daca gasesti pe acolo, da eu le fac srop de patlagina,de ceapa sau scobesc un cartof mai mare,umplu gaura formata cu zahar si dupa cateva ore le dau sa bea siropul.Dupa cateva portii le trece. TE PUP |
| Sexymom |
04-01-2008, 12:32 PM
|
Am mers cu ea la medic acum 2 zile, a spus medicul ca nu are nimic, nici in gat , nici la plamani (multumesc lui Dumnezeu), mi-a dat un sirop de tuse numai.Dar aseara i s-a accentuat tusea, a devenit si mai productiva, si imi varsa si ce mananca
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| butterfly |
04-01-2008, 02:00 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 639 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
ooffff ....saracutza..sper sa ii treaca repede
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| lucy |
05-01-2008, 02:10 PM
|
Am mers cu ea la medic acum 2 zile, a spus medicul ca nu are nimic, nici in gat , nici la plamani (multumesc lui Dumnezeu), mi-a dat un sirop de tuse numai.Dar aseara i s-a accentuat tusea, a devenit si mai productiva, si imi varsa si ce mananca Probabil varsa din cauza sputei,cunosti si tu senzatia.Cred ca e bine sa expectoreze si nu e tuse uscata. Acum trebuie ajutata cu ceva sa se fluidifice si mai mult sputa.Bine ca nu are nimic la plamani.Trebuie sa-i dai lichide,ceai cu lamaie si fa supa de pui.Trebuie sa se refaca,mititica si asta cat mai repede.Va pup Multa sanatate |
| bubbles |
05-01-2008, 03:21 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.992 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La multi ani si un an nou fericit!!!Asa mai cu intarziere
-------------------- |
| lucy |
08-01-2008, 03:49 PM
|
La multi ani si un an nou fericit!!!Asa mai cu intarziere Multumesc pentru urari Bubbles! Nu conteaza cat de tarziu e,nu sunt supi. Nici eu nu am scris la multe persoane din forum(asta de lene Si eu iti doresc tot binele din lume!PUPICI |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 06:56 PM |