![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lucy |
27-11-2007, 07:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
BUNA, ce mai faceti? Astazi am"rasfoit paginile FORUMULUI" SI MAMA MIA ...... trebuie sa am mult timp si rabdare sa citesc tot. Si nu prea am nimic din cele doua
|
| LadyEowin |
27-11-2007, 07:21 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 |
pupici si tie lucy si bine ai venit printre noi...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lucy |
27-11-2007, 07:28 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 414 Inscris: 18-11-2007 Membrul Nr.: 515 Dispozitie: schimbatoare Sex: Feminin |
MULTUMESC! esti draguta
|
| ina_ceva |
27-11-2007, 10:57 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai venit Lucy!
Spor la slabit, daca asta iti doresti.Ti-ai ales vreun regim anume? -------------------- |
| Nessie |
27-11-2007, 11:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bine ai venit!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
27-11-2007, 11:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Uite cum picasi tocmai la mine in giurnal, una mai serioasa nu gasisi. Vezi ca eu nu ma tin de treaba si te trag la fund dupa mine, mai bine da pe la Ganesha prin jurnal, sau la Anca, Crissy, astea da, se tin de slabeala.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lucy |
28-11-2007, 05:47 PM
|
Bine ai venit Lucy! Spor la slabit, daca asta iti doresti.Ti-ai ales vreun regim anume? Daca mi-am ales un regim?Am tinut mai multe,printre care si cel cu lamaie.odata am urmat unul dintro revista. Dura 2 saptamani.Am inceput luni si duminica nu m-am putut ridica din pat.Amajuns la concluzia ca niciun regim nu-i bun daca nu-i recomandat de un medic.Am incercat sa nu mai maninc dupa ora 18, sa reduc painea si grasimile animale si-ti spun ca da rezultate.Insa seara dupa schimbul 2, sambata si duminica recuperez Bine ai venit! DA! Va voi spune foarte multe,da acum sunt putin presata de timp.Eu sunt mereu contracronometru pentru ca vreau sa fac de toate si nu reusesc nimic. Punctul meu forte nu-i curatenia Uite cum picasi tocmai la mine in giurnal, una mai serioasa nu gasisi. Vezi ca eu nu ma tin de treaba si te trag la fund dupa mine, mai bine da pe la Ganesha prin jurnal, sau la Anca, Crissy, astea da, se tin de slabeala. Sorry ca am picat exact ca musca...,da mi-a placut numele"MAMICA CEA SEXI" |
| Mariana |
28-11-2007, 06:05 PM
|
|
Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 491 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
buna. Pute-ti incerca orice regim dar atata timp cat nu exista vointa nu faci nimic. Dorinta si motivatia trebuie sa fie puternice si astfel veti avea destula vointa. Mult succes, eu am slabit de la 64 la 52 si acum am ajuns la 57.
|
| lucy |
07-12-2007, 08:31 AM
|
buna. Pute-ti incerca orice regim dar atata timp cat nu exista vointa nu faci nimic. Dorinta si motivatia trebuie sa fie puternice si astfel veti avea destula vointa. Mult succes, eu am slabit de la 64 la 52 si acum am ajuns la 57. Ai dreptate.INSA NU STIU DE CE TE CHINUI pentru ca eu cred ca tu arati TRASNET la cele 57 cate ai! |
| lucy |
07-12-2007, 11:07 AM
|
Ieri am fost la politie ca sotul meu sa-si depuna actele pentru a-si schimba buletinul. Am stat la o coada infernala si cand am ajuns ne-a respins pe motivul ca are certificatul de nastere deteriorat si nu se vede bine un(I) din nume. Asa ca trebuie sa-si scoata o carte de identitate provizorie,apoi un nou certificat de nastere si la urma buletinul!!!!! Imi vine sa turbez mai ales ca avea nevoie de el saptamana asta. Asa ca amanam totul la anul
|
| Nessie |
07-12-2007, 11:17 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ieri am fost la politie ca sotul meu sa-si depuna actele pentru a-si schimba buletinul. Am stat la o coada infernala si cand am ajuns ne-a respins pe motivul ca are certificatul de nastere deteriorat si nu se vede bine un(I) din nume. Asa ca trebuie sa-si scoata o carte de identitate provizorie,apoi un nou certificat de nastere si la urma buletinul!!!!! Imi vine sa turbez mai ales ca avea nevoie de el saptamana asta. Asa ca amanam totul la anul -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| lucy |
07-12-2007, 11:28 AM
|
nu cred ca se mai poate face nimic ,asa ca mergem pe drumul asta si o sa reusim la anu.ASTA E!
|
| lucy |
13-12-2007, 05:36 PM
|
BUNA!Asi vrea sa va spun ca azi sunt bucuroasa.Saptamana trecuta am scris un mesaj in BILANT si azi am primit niste banuti, iar fetele mele isi vor cumpara ghete
|
| lucy |
24-12-2007, 10:43 AM
|
SORRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!! ca nu va pot scrie tutror fiindca sunteti muuuuuuuuuuuuulte!,da vreau sa va urez SARBATORI FERICITE, CRACIUN FERICIT un NOU AN FERICIT plin de impliniri si multe satisfactii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| aki |
24-12-2007, 01:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
LA MULTI ANI,DRAGA LUCY
![]() -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:20 PM |