![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
28-05-2008, 02:55 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.011 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Si eu as vrea un 57 dar e greu pana acolo
-------------------- |
| f1cvb |
09-06-2008, 07:18 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 19-03-2008 Membrul Nr.: 812 Dispozitie: mai bine Sex: Nu stiu |
Si eu as vrea un 57 dar e greu pana acolo Scuza-ma ca nu ti-am raspuns mai devreme,dar am avut o problema ,in urma analizelor mi-a iesit ca as avea o problema cu ficatul,si a trebuit sa ma ocup de acest lucru . Am refacut analizele si nu mi-a iesit nici un virus,nici B si nici C . Dar mi-a iesit,la ambele laboratoare colesterolul marit,aproape de limita maxima ,prima data 214 si a doua oara 230.Nu stiu ce sa cred! Ma simt destul de bine ,nu mai rau ca inainte de a incepe cura ! Uneori ,ma simt mai "lesinata",dar ,cel putin de vreo doua saptamani corpul meu ,zic eu ,functioneaza la parametri normali .Bine,ca eu sunt si o optimista "incurabila" ,si nu mai bag in seama micile indispozitii! Trebuie sa recunosc ca in ziua in care am luat rezultatul de la primul laborator am fost "praf" Totusi sunt contrariata de analiza colesterolui ,care dupa aproape 3 luni de cura,timp in care am dat aproape 10 kg,este la nivel maxim !!!!!!!!!!!!! Ma tem de ceva mai rau ! Dar fie ce-o fi ! Doamne ajuta!Oricum,la felul in care tin eu cura ,nu are ce sa-mi faca rau ! Am gresit ca nu mi-am facut analizele inainte de a incepe cura ! Acest mesaj a fost editat de f1cvb: 09-06-2008, 07:22 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHdOmU8/]
![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
09-06-2008, 08:45 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Multa sanatate, mai repeta analizele
Totusi, ce mananci de a iesit atat de mare? -------------------- |
| f1cvb |
09-06-2008, 09:04 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 19-03-2008 Membrul Nr.: 812 Dispozitie: mai bine Sex: Nu stiu |
Multa sanatate, mai repeta analizele Totusi, ce mananci de a iesit atat de mare? In cele mai " grase zile" am mancat cate 2 lingurite de unt,si 1-2 lingurite ulei masline.Dar am baut cam 450 ml cafea ! Nu mi-a dat nici un tratament ! Trebuie sa merg la alt doctor,dar am inceput sa iau silimarina,cate 3/zi ,si sper ca nu am gresit!Cand ii vad cum se uita la tine,si dau din umeri!!!!!!!!!!!! Acest mesaj a fost editat de f1cvb: 09-06-2008, 09:08 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHdOmU8/]
![]() [/url] |
| buretel |
09-06-2008, 09:20 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Eu am gasit in Formula As un articol despre colesterol si cateva tratamente naturiste. Eu m-am oprit la cel cu seminte de mustar, in fiecare dimineata inghit o lingurita de boabe de mustar, fara sa le rontai. Acolo spune inainte de fiecare masa, dar uit, asa ca iau doar dimineata, preventiv. E drept ca nu stiu ce valori am, dar ma gandesc ca rau nu-mi fac
Uite aici articolul. Uleiul de masline e foarte recomandat, chiar e ciudat sa ai valori asa mari. Nu ma pricep deloc -------------------- |
| f1cvb |
10-06-2008, 09:50 AM
|
|
Eu am gasit in Formula As un articol despre colesterol si cateva tratamente naturiste. Eu m-am oprit la cel cu seminte de mustar, in fiecare dimineata inghit o lingurita de boabe de mustar, fara sa le rontai. Acolo spune inainte de fiecare masa, dar uit, asa ca iau doar dimineata, preventiv. E drept ca nu stiu ce valori am, dar ma gandesc ca rau nu-mi fac Uite aici articolul. Uleiul de masline e foarte recomandat, chiar e ciudat sa ai valori asa mari. Nu ma pricep deloc Multumesc mult pentru articol! Chiar mi se pare interesant ,si are multa informatie in el! Am sa incerc cate ceva de acolo ,si mai mult voi renunta la cafeaua la ibric,pentru ca mi-a zis un medic ca poate fi o cauza,si o sa o folosesc pe cea la filtru.Mai mult,am sa imi cumpar un aparat de facut lapte de soia,tofu,....soia scade colesterolul ! Am si foarte multe probleme ,in aceasta perioada, dar am mare noroc de voi ,si de alti prieteni ! Acest mesaj a fost editat de f1cvb: 10-06-2008, 09:52 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHdOmU8/]
![]() [/url] |
| bubbles |
10-06-2008, 09:54 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.011 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
F1cvb ..colesterolul nu e neaparat numai de la mancare!!!! Este si din cauza stressului, sau poate fumatului si a cafelei.Mama mea mananca foarte putin gras dar are un colesterol bomba din cauza stresului .Poti incerca sa vb cu doctorul de familie sa iti dea niste pastilute pt reducerea colesterolului cum ar fi:Liv 52, Simvacard etc
-------------------- |
| buretel |
10-06-2008, 10:00 AM
|
Cu placere
Bubule, ai mare dreptate, stiam si de stres, dar uitasem, acum parca am avut o revelatie -------------------- |
| f1cvb |
24-06-2008, 10:21 AM
|
|
Cu placere Bubule, ai mare dreptate, stiam si de stres, dar uitasem, acum parca am avut o revelatie DA,cred ca stresul m-a pus pe "butuci" Acest mesaj a fost editat de f1cvb: 24-06-2008, 10:21 AM -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHdOmU8/]
![]() [/url] |
| bubbles |
28-07-2008, 12:44 PM
|
Helauuuuu .Ce faci?vad ca mai ai atat de putin
-------------------- |
| f1cvb |
30-07-2008, 08:57 AM
|
|
Helauuuuu .Ce faci?vad ca mai ai atat de putin Buna !!!!!!!!!!! Momentan,nu am mai dat nimic,dar mi se intampla uneori sa mai adaug,cate ceva ,si iau masuri imediat,dar voi reveni!!!!!!!!!!!! Multumesc pentru mesaj ! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHdOmU8/]
![]() [/url] |
| bubbles |
30-07-2008, 09:19 AM
|
[/quote] Buna !!!!!!!!!!! Momentan,nu am mai dat nimic,dar mi se intampla uneori sa mai adaug,cate ceva ,si iau masuri imediat,dar voi reveni!!!!!!!!!!!! Multumesc pentru mesaj ! [/quote] Cam la aceeasi etapa sunt si eu -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 08:13 PM |