![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
11-01-2007, 02:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ma intereseaza daca aveti linkuri cu site-uri de legislatie fiscala, altceva decat gasesc cu un simplu search pe google, sau forumuri deja testate, unde sa gasesc pareri sau sfaturi avizate in materie de contabilitate si nu numai, ma intereseaza legislatia comerciala in special.
am cautat noul cod fiscal si l-am gasit aici http://www.avocatnet.ro/content/articles/i...1/ian/2007.html o sa mai caut noutati pe siteul ministerului finantelor ma gandesc ca poate ma puteti ajuta. eu din noiembrie 2005 nu am mai profesat si sunt cam dusa...nu stiu ce s-a mai schimbat. poate stiti si cam ce legi ar trebui sa cunoasca un contabil care se prezinta la un interviu, chestii de genul asta. din vara o sa incep sa depun CV-uri si nu vreau sa ma duc nepregatita. multumesc mult, orice poate fi de ajutor "turnati" aici ca nu ma supar -------------------- ![]() |
| Nessie |
11-01-2007, 02:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Himere, incearca pe www.conta.ro. Vezi ca au si un forum.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lilianab |
15-02-2007, 12:45 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 791 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Himere incearca si asta:
www.rubinian.com www.contabilul.ro Ma poate cineva ajuta si pe mine?!Am un subiect la "dreptul afacerilor": Modul de transmitere a partilor sociale la SRL comparativ cu SA...o fi simplu dar nu reusesc sa imi mai adun ideile -------------------- |
| himere2005 |
06-03-2007, 07:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am dat peste un site care mie mi se pare tare util
http://www.codfiscal.ro/ -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:44 AM |