Mie-mi plac sporturile. Nu sa le urmaresc, cat sa le practic. Imi place sa merg cu bicicleta, sa ma dau cu rolele, sa joc baschet, snowboard-ul, ski-urile, sa ma urc pe munte, imi place sa inot, vreau sa incep sa ma catar( e o sala de catarari pe langa mine ) si mai apoi poate alpinism. As vrea sa incerc saritura cu coarda elastica. Nu cred ca as putea sari cu parasuta

dar e o provocare.
Imi place publicitatea si marketingul si merg din cand in cand pe la cate un club de publicitate, citesc cele mai importante bloguri ale jucatorilor principali din marketing-ul romanesc de pe internet si nu numai.
Imi place sa citesc si ma cam deranjeaza ca ma complac in pierdutul timpului in fata televizorului. Imi place sa calatoresc, sa cunosc oameni noi si sa descopar noi personalitati.
Ca mai toata lumea pe care o cunosc, imi ocup mult timp cu calculatorul si imi place - cred ca il pot numi un hobby dar e mai degraba necesitate.
Un alt hobby cred ca ar fi gatitul. Din cand in cand imi place sa surprind pe cate cineva cu cine stie ce tampenie culinara am mai realizat

.
Imi place sa conduc si vara asta ma gandesc (ca si vara trecuta

) sa fac scoala pentru categoria A (motociclete).
Imi plac diminetile si noptile, chiar daca nu sunt hobbyuri

.