CITAT(daconst @ 04-08-2006, 09:55 AM)

Nici eu nu sunt de acord cu afirmatia asta...mai ales ca eu si cu sotul meu am fost 12 ani impreuna,ca prieteni si de 5 ani suntem casatoriti.Avem o casnicie minunata si nu cred ca certificatul a schimbat ceva la noi.
Parerea mea e ca nu trebuie sa se finalizeze relatia neparat,daca cei doi se inteleg bine si nu au alte motive sa o faca...ma refer la un copil.

Inteleg. Ia uite ce am scris mai sus:
CITAT(tmanbone @ 03-08-2006, 01:55 PM)

...O relatie se poate finaliza prin casatorie (teoretic spre asta tindem toti dupa o anumita varsta). Iar finalizarea poate sa aiba loc si dupa 2 ani, si dupa 5 ani si dupa 10, 15 (cazuri radicale). Daca in perioada asta totul a fost ok, inseamna ca e super. Daca ti-a luat 5 ani sa iti dai seama ca relatia nu prea are viitor... pai...
Atrag atentia ca am zis "finalizare = casatorie", si am folosit si cuvantul "teoretic". N-am zis neaparat ca tre sa va casatoriti. Mai mult, m-am referit la "pierdere de timp" in ideea unei despartiri.
Iar cand am deschis polemica asta spunand "eu cred ca relatiile mai mari de 2-3 care nu sunt finalizate sunt o pierdere de timp", nu cred ca am specificat clar care e finalizarea. Asta depinde de fiecare din noi.