pentru ca la mare nu prea ai ce vizita

, am sa ma refer mai mult la munte.
si o s-o iau dintr-un colt al tarii...o sa povestesc de zonele pe care le-am vizitat demult, sper sa nu le incurc
in zona
neamt: ar fi de vizitat manastirile, cetatea neamtului, casa memoriala a lui ion creanga, cheile bicazului-superbe , lacul rosu
iasiul ar fi iarasi un oras pe care imi doresc sa-l vad, mai multe amanunte poate ne da
miha, moderatoarea siteului
la galati ar trebui sa fac reclama, dar nu stiu cu ce sa va incant. ar fi faleza dunarii, lacul vanatori, gradina botanica, padurea garboavele

legat de festivaluri la galati, dar nu foarte spectaculos: ziua marinei-15 august, zilele galatiului-30 noiembrie
in
buzau imi doresc sa ajung sa vad vulcanii noroiosi
pe valea prahovei am fost in
sinaia (cota 2000, castelul peles) busteni (cascada urlatoare, vf.omul, babele, pestera ialomicioara, varful caraiman, valea cerbului)
bucurestiul poate il comentati voi putin
iarasi o zona pe care am vizitat-o a fost
valea oltului, noi ne-am stabilit la ramnicu-valcea si sibiu. ce am vizitat acolo? calimanestiul, olanestiul-superb, turnul rosu, cozia, ocnele, la sibiu -cisnadioara, dumbrava minunata-este gradina zoologica, muzeul satului, un lac de agrement
in zona
brasovului iarasi e foarte frumos-biserica neagra, poiana brasov pe care imi doresc s-o revad
zona
alba iulia, muntii apuseni - sunt foarte multe pesteri-eu sunt innebunita dupa ele: pestera ursilor, scarisoarei, stiu ca am mers inspre oradea si am vizitat baile felix
alta zona interesanta...muntii
fagaras: transfagarasan pana la lacul balea
as vrea sa vad si
sighisoara cand o fi in plin festival
am vizitat o groaza de case memoriale, pe care inca nu le-am trecut aici, mai intai trebuie sa le localizez pe harta

...tot ce v-am povestit aici e ce-mi amintesc din tinerete
).gif)
adica gimnaziu si liceu ca dupa aia s-a cam restrans bugetul
stiu ca am trecut si prin cluj, si pe la bran...am fost in multe locuri in tara...dar bineinteles ca va ramane subiect deschis si poate venim si cu fotografii, poate aveti si voi si propuneti obiective, trasee