Ce ti-e si cu femeile si curiozitatea. Pai in primul rand femeile nu inteleg multe din glumele barbatilor. Iar noi n-avem chef sa stam si sa explicam glume. O gluma explicata e o gluma expirata.
Apoi, daca vrei sa vii la bere cu barbatii, trebuie sa participi si tu cu ceva la atmosfera. Fie ca bei o bere pe nerasuflate, fie ca garai o propozitie sau ceva, nu stiu, atmosfera nu e intretinuta de fete care zambesc si cu siguranta nu de cele care critica si-s mofturoase.
Daca la un moment dat iese cu scandal? Ce te faci? Daca iese o bataie, te bagi si la bataie sau trebuie mai intai sa te trimitem cu taxiul acasa, ca sa putem si noi sa simtim putina adrenalina.
Si apoi, tu cu siguranta nu poti aprecia corect un corp de femeie. Pentru tine, conteaza daca e slaba sau grasa in principiu. Un ochi de tip de gasca, experimentat, stie cum sa catalogheze o femeie. Exista punctaje. Iar tie iti face greata chiar si ideea asta, ca exista punctaje, d-apoi sa le si dai.
In plus, daca e o femeie la masa, cineva trebuie sa-i faca cinste si ea n-o sa dea niciodata un rand.
A... si mai e ceva. Daca unuia dintre noi ii place de tine? O sa se dea la tine. Dar daca suntem mai multi carora ne place de tine? Nu apar disesiuni intre noi? Nu mai bine stai tu acasa si noi ne vedem de treaba noastra?

Mi-am mai adus aminte una... femeile nu pot aprecia o discutie buna despre calculatoare & stuff... se plictisesc repede. Si asta-i naspa.