Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Barbatii
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
diana.triscau
Prietenul meu iese tot timpul "cu baietii", iar pentru mine nu mai are timp. sad.gif Ce fac barbatii la bere? Ok beau, discuta, dar de ce eu nu pot merge? haninoroc.gif I-am zis ca daca nu are timp sa iasa si cu mine macar sa ma ia cu el ca si eu as vrea sa mai aud o gluma si sa ma simt bine. Mi-a zis ca e doar intre barbati si nu se poate.
Ce se intampla acolo? wacko.gif E chiar asa grav daca vine si o femeie?

Voi, barbatilor, v-ar deranja daca ar veni o femei la bere ca "intre baieti"? Promit sa nu va atrag atentia asupra injuraturilor, sa nu va numar berile baute si nici sa nu va iau de urechi cand vedeti "una buna". inocentul.gif
ina_ceva
pai: vorbesc de masini, calculatoare, serviciu, fotbal...
folosesc un limbaj care pe tine te poate deranja, dar lor li se pare normal...
se uita dupa femeile care trec pe langa ei si comenteaza si ei...vorba aia, ca baietii...
sunt printre putinele fete dintr-un grup de baieti si m-am obisnuit cu ei;
Au si ei nevoia din cand in cand sa se simta liberi, sa abereze cat vor, indiferent de limbajul folosit, sa se uite dupa 'fustitze'fara sa primeasca ceva in cap;
Ei oricum se simt ingraditi, chiar daca tu nu le atragi atentia asupra unui anumit lucru si ei simt ca trebuie sa stea oarecum cu ochii in 4 ca sa nu te supere cu ceva.
Asta e parerea mea.
alex25
doh.gif Ce ti-e si cu femeile si curiozitatea. Pai in primul rand femeile nu inteleg multe din glumele barbatilor. Iar noi n-avem chef sa stam si sa explicam glume. O gluma explicata e o gluma expirata.

Apoi, daca vrei sa vii la bere cu barbatii, trebuie sa participi si tu cu ceva la atmosfera. Fie ca bei o bere pe nerasuflate, fie ca garai o propozitie sau ceva, nu stiu, atmosfera nu e intretinuta de fete care zambesc si cu siguranta nu de cele care critica si-s mofturoase.

Daca la un moment dat iese cu scandal? Ce te faci? Daca iese o bataie, te bagi si la bataie sau trebuie mai intai sa te trimitem cu taxiul acasa, ca sa putem si noi sa simtim putina adrenalina.

Si apoi, tu cu siguranta nu poti aprecia corect un corp de femeie. Pentru tine, conteaza daca e slaba sau grasa in principiu. Un ochi de tip de gasca, experimentat, stie cum sa catalogheze o femeie. Exista punctaje. Iar tie iti face greata chiar si ideea asta, ca exista punctaje, d-apoi sa le si dai.

In plus, daca e o femeie la masa, cineva trebuie sa-i faca cinste si ea n-o sa dea niciodata un rand.

A... si mai e ceva. Daca unuia dintre noi ii place de tine? O sa se dea la tine. Dar daca suntem mai multi carora ne place de tine? Nu apar disesiuni intre noi? Nu mai bine stai tu acasa si noi ne vedem de treaba noastra?

biggrin.gif

Mi-am mai adus aminte una... femeile nu pot aprecia o discutie buna despre calculatoare & stuff... se plictisesc repede. Si asta-i naspa.
ina_ceva
grin.gif
Cam are dreptate alex
diana.triscau
:swoon: M-ai facut praf, Alex! Ma bag la coltul meu si tac. bag.gif Ai dreptate, nu as face fata.
As fi vrut si al meu sa-mi explice asa si ma linisteam. sorry.gif Eu nu ma puteam gandi decat ca nu ma vrea cu el sau mai rau, ca are pe alta si cine stie unde se duce sau poate o aduce pe aia la bere.
Sexymom
Eu ma iesit des cu al meu la bere. Rezultatul: toata lumea imi canta in struna si el era tacut malc. Chiar mi-au spus ca mai bine ies eu la bere cu ei , ca sunt mai vorbareata.
M-am terminat de ras. Eu numai.....de atunci nu ma mai lipesc de bere. sad.gif
Gigelu
CITAT(alex25 @ 12-06-2006, 07:48 PM) *

doh.gif Ce ti-e si cu femeile si curiozitatea. Pai in primul rand femeile nu inteleg multe din glumele barbatilor. Iar noi n-avem chef sa stam si sa explicam glume. O gluma explicata e o gluma expirata.

Apoi, daca vrei sa vii la bere cu barbatii, trebuie sa participi si tu cu ceva la atmosfera. Fie ca bei o bere pe nerasuflate, fie ca garai o propozitie sau ceva, nu stiu, atmosfera nu e intretinuta de fete care zambesc si cu siguranta nu de cele care critica si-s mofturoase.

Daca la un moment dat iese cu scandal? Ce te faci? Daca iese o bataie, te bagi si la bataie sau trebuie mai intai sa te trimitem cu taxiul acasa, ca sa putem si noi sa simtim putina adrenalina.

Si apoi, tu cu siguranta nu poti aprecia corect un corp de femeie. Pentru tine, conteaza daca e slaba sau grasa in principiu. Un ochi de tip de gasca, experimentat, stie cum sa catalogheze o femeie. Exista punctaje. Iar tie iti face greata chiar si ideea asta, ca exista punctaje, d-apoi sa le si dai.

In plus, daca e o femeie la masa, cineva trebuie sa-i faca cinste si ea n-o sa dea niciodata un rand.

A... si mai e ceva. Daca unuia dintre noi ii place de tine? O sa se dea la tine. Dar daca suntem mai multi carora ne place de tine? Nu apar disesiuni intre noi? Nu mai bine stai tu acasa si noi ne vedem de treaba noastra?

biggrin.gif

Mi-am mai adus aminte una... femeile nu pot aprecia o discutie buna despre calculatoare & stuff... se plictisesc repede. Si asta-i naspa.

foarte bine explicat, jos palaria salut.gif
cred ca ai reusit sa pui in cuvinte cam tot ce era de spus.

fetelor, voua v-ar placea un barbat in mijlocul unei suete tipic feminina? wink1.gif
mie una nu biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.