Eu ma duc la el, il sarut pe gatutz, ii spun ca munceste mult, ca a albit, ca are nevoie de o pauza, ca si eu am nevoie de el, sa fim numai noi 2, sa ne iubim ca inainte, sa facem plimbari lungi de manutza,ii las usor capacul de la laptop si.....TZAC.

ii inchid laptopul
Ramane telefonul

.Pe asta imi e mai greu sa il inchid, dar atunci cand suna cineva la 1 noaptea raspund eu ca am somnul usor

si ii spun ca sotzul meu doarme, sau este ocupat cu altceva , sa revina la o ora decenta.
Sambata si duminica sunt numai ale noastre, nu vb.nimic legat de serviciu, doar barfim colegi, ca asta imi place si mie.
Dar, de regula eu fac mereu planurile de week-end, de concedii, ii spun numai data care am stabilit-o si isi ia liber.
Cum credeti ca am ajuns sambata si duminica in Salamanca????l-am anuntat vineri seara cand a venit prietena mea la noi ca dimineata plecam, ca am bagajele facute (inclusiv pt.el), hotel rezervat si motorina in masina.
L-am luat pe sus, si pe nepregatite, nu a apucat sa spuna ca e de garda, ca are nu stiu ce incident...stie ca sunt in stare sa plec singura.
Sunt Berbec ce naiba, nu gasesc eu cum sa il scot din starea asta???nici acum nu stie cu cine s-a insurat