Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: la multi ani amalia!
OneDen.com > Administratie > Motive de sarbatoare
himere2005
amalia, sa fii sanatoasa, sa slabesti cat de mult vrei, sa ai o familie care sa te sprijine, inclusiv workaholicul )).gif si sa mai bantui pe forum multi ani de acum incolo pupic.gif floare.gif
Karin
LA MULTI ANI!
Sa ai parte de o primavara minunata, dorintele sa ti se implineasca, sa fii fericita si iubita! hug.gif pupic.gif
Sexymom
LA MULTI ANI AMALIA, de 3 zile astept sa te felicit pupic.gif pupic.gif
Sa fii sanatoasa, fericita, la fel de optimista asa cum te stiu, sa te bucuri de fetita ta draga, alaturi de sotul tau muncitor...sa ai parte numai de impliniri si bani multi.
_noni_
LA MULTI ANI!

Imagine
alex25
La multi ani Amalia! Iti doresc o zi minunata in familie! Sa ne arati poze daca faci tort. Si poate faci si tu cinste cu niste crispy strips de la KFC! naughty.gif chef.gif oops.gif
michelle
La multi ani, Amalia!
Sa ai parte de dragostea celor din jurul tau, de tot ceea ce iti doresti, de tot ceea ce nu ai si iti doresti si de tot ceea ce ai si mai vrei pupic.gif
Imagine
Andreea-Rodica
La multi ani si buni! floare.gif
Nessie
La multi ani, iubita! kisses.gif Sa fii fericita si cei dragi sa iti fie mereu alaturi! flowers1.gif
Tulip
Imagine
amalia0701
Dragii mei va multumesc mult!
Va poftesc la o felie din tortul meu diplonat( primit cadou) din care io nu am gustat si nici nu am de gand cheer.gif
Imagine
Daca asta nu va place atunci poate vreti din cel al lui Cipi( sarbatoritul la al carui chef am fost io aseara )
Imagine
Aici dupa ce am suflat si io in lumanari biggrin.gif 18 ani pentru un picior biggrin.gif
Imagine

Aici tortul lui Cipi in sectiune :
Imagine
luchi
Imagine

La multi ani!
Sa ramai mereu optimista, vesela, sa te bucuri de cei dragi, si sa fii sanatoasa.
Te imbratisez cu drag hug.gif
Eu.
Cu intarziere blushing.gif iti urez si eu LA MULTI ANI fericiti si sanatosi! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.