E minuat cum am urmat sirul firesc al click-urilor si am ajuns la acest subiect ...
Pana la urma daca erai om serios nu intrai aici ..

Oricum .. vroiam Diana .. sa-ti spun ca parerea mea .. e sa nu renunte fata la el .. ca dup .. da de un altul care are aceeasi problema " din fabirca " ... Asa cum la voi exista "shopping euforia " cum aveti preferintela rujuri ... asa si un barbat se gandeste si tanjeste la femei. Cineva spunea foarte frumos .. ca difetenta dintre un barbat si o femeie .. e ca: - o femeie are nevoie de un barbat care sa-i faca toate gusturile, iar - un barbat are nevoie de toate femeile sa-i satisfaca o singura dorinta

asa ca nu ar fi mai bine sa vorbim despre lucruri importante cum ar fi incalzirea globala .. un job nou si bun ( macar un hint ceva )

, despre relatii iar ceva ce merita gasit scris pe un forum decat s ne plangem ca prietenul vrea s-o puna cu doua tipe

GEEEEE CIUDAT ... ( poate ca are impresia ca tipa ii ofera numai junatate din placerile pe care i le poate oferi o femeie

) ) eu am o prietena cu car ma inteleg fantastic si cu toate astea vreau cu trei tipe ... ( ce te faci atunci ??? ) renunti la tip o data si jumatate de ori >?? CONCLIZIE
Respecta-ti partenerul ca a fost sincer cu tine si incearca-i sa-i arati ca oricare ar fi cele 2 tipe tot tu esti cea mai tare .. ( simplu nu ?? ) ""[ daaa fara sa-l bati la cap ]]""
cu respect, Judecatorul