Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Fantezie cu doua femei
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Sex
diana.triscau
Daca iti spune partenerul ce fantezii are, cum ar trebui sa reactionezi, mai ales daca nu sunt cu tine? wacko.gif
Ce vrea de fapt atunci cand ti le spune? Sa i le implinesti? Sa i le spui si tu pe ale tale? Sa iti dea de inteles ca nu mai prezinti interes pentru el?
Eu sunt confuza. sad.gif In ultima vreme tot bate apropouri (finute, adevarat, dar totusi) despre cum ar fi sa faca sex cu 2 femei necunoscute. :blink:
Ce vrea sa-i fac?? Sa i le "inchiriez"? cuplu.gif
Tomy
Diana, eu cred ca baiatul asta nu mai merita sa-i acorzi atentie :eusa_think: Ar trebui sa-ti dea de gandit pt ca a face dragoste cu iubitul este cu totul diferit cu a face sex, mai ales in grup. Depinde de tine ce vrei sa fi iubita (TU sa fi fiinta dorita) sau folosita pt satisfacerea placerilor lui (nu vezi ca "nesatul" fiind doreste si un "supliment" pe langa tine). pray.gif Eu strig in gura mare RENUNTAAAA, nu te merita!
judecatorul
E minuat cum am urmat sirul firesc al click-urilor si am ajuns la acest subiect ...
Pana la urma daca erai om serios nu intrai aici .. smile.gif
Oricum .. vroiam Diana .. sa-ti spun ca parerea mea .. e sa nu renunte fata la el .. ca dup .. da de un altul care are aceeasi problema " din fabirca " ... Asa cum la voi exista "shopping euforia " cum aveti preferintela rujuri ... asa si un barbat se gandeste si tanjeste la femei. Cineva spunea foarte frumos .. ca difetenta dintre un barbat si o femeie .. e ca: - o femeie are nevoie de un barbat care sa-i faca toate gusturile, iar - un barbat are nevoie de toate femeile sa-i satisfaca o singura dorinta smile.gif asa ca nu ar fi mai bine sa vorbim despre lucruri importante cum ar fi incalzirea globala .. un job nou si bun ( macar un hint ceva ) biggrin.gif, despre relatii iar ceva ce merita gasit scris pe un forum decat s ne plangem ca prietenul vrea s-o puna cu doua tipe biggrin.gif GEEEEE CIUDAT ... ( poate ca are impresia ca tipa ii ofera numai junatate din placerile pe care i le poate oferi o femeie wink1.gif) ) eu am o prietena cu car ma inteleg fantastic si cu toate astea vreau cu trei tipe ... ( ce te faci atunci ??? ) renunti la tip o data si jumatate de ori >?? CONCLIZIE
Respecta-ti partenerul ca a fost sincer cu tine si incearca-i sa-i arati ca oricare ar fi cele 2 tipe tot tu esti cea mai tare .. ( simplu nu ?? ) ""[ daaa fara sa-l bati la cap ]]""

cu respect, Judecatorul
diana.triscau
swoon.gif Se pare ca altii sunt si mai si! Multumesc ca mi-ai deschis ochii! grin.gif Daaaar... daca exista cineva mai rau (scuze) inseamna ca trebuie sa existe cineva si mai bun, iar mie nu imi ramanae decat sa il caut pe acel CINEVA! Cum eu sunt anti-shopping si anti-rujuri, sunt sigura ca undeva in lumea asta mare exista si cineva anti-sex cu alta si anti-sex in grup, pentru ca Dumnezeu ne-a creat pereche fiecaruia, noi trebuie doar sa o gasim!

Spui sa-mi respect partenerul ca a fost sincer cu mine? Eu il respect, dar parca mai mult ma respect pe mine . tease.gif (macar eu daca el nu wink1.gif ) asa ca o sa fiu cu ocii in 4 si cu 1/2 de picior in usa...just in case grin.gif
2peu
Geee, man! Tie iti trebuie o femeie ca Xena orc.gif sa stea peste tine lesinat si sa vanture sabia in aer, iar daca te ridici cumva de jos... sa inceapa runda 2 vava.gif, iar cand nu mai poti, nu-i bai ca mai are marea peste.
CITAT
eu am o prietena cu car ma inteleg fantastic si cu toate astea vreau cu trei tipe
Daca as fi in locul prietenei tale ( fool.gif ) nu ti-as putea dori decat "asemenea" cu diferenta ca eu as vrea sa o facem cu 3 barbati. yahoo.gif (si as vrea sa fii si tu de fata devil.gif )

Fun, nu? Si sa nu te prind ca zici bad.gif ca doar nu o sa renunti la prietena ta de "o data si jumatate de ori", nu? blum.gif
judecatorul
mi-a citi prietena mesajelle voastre si mi-a dat papucii baby.gif oare voi nu mai intelegeti de gluma >>>> :blink:
judecatorul
si aporpo Diana T. stai cu 1/2 picior in usa spre a intra sau a iesi ..???
Eu oricum sunt placut impresionat de atitudinea voastra. Oare frica de instabilitate nu tradeaza o nesiguranta ??? aveti unele complexe .. ca toti avem .. nu oare ne complicam viata gandindu-ne la ipoteze si posibilitati >??
Oricum ceea ce gandim noi sunt cazuri Particulare in viata se intampla ALTFEL DECAT O SA NE ASTEPTAM NOI VREODATA >>>
Eu n-as fi indraznit nicodata sa va sugerez fetelor sa lasati pe cineva sa-si bata joc de tine .. dar oare tebuie sa ne cenzuram intr-atat incat persoanei de lanaga noi care in cele mai multe momente . ( temporar ) e alaturi de noi ( prietenul;prieetna ) sanu-i spunem ceea ce gandim mi se pare ciudat ...
Poate ca asa e cultura noastra .. si asa suntem crezcuti .. cu prea mult bun -simt ... si "train'uiti" sa ne pese mai mult de cel de lanaga noi .. dar "cred" ca nu e bine intru' totul sa ne cenzuram sentimentele .. si gandurile .. ca o s murim incet incet smile.gif in noi .. :::
?Nu credeam sa-nvat a muri vreodata
Pururi tanar infasurat in manta-mi
Ochii mei naltam visatori la steaua singuratatii ? hug.gif ( n-am pus ghilimele ce nu-i chiar asa smile.gif Eminescu wink1.gif
judecatorul
Si apropo 2PEU era doar o fantezie ..

FANTEZĶE, fantezii, s.f. 1
. Capacitate omenească de a crea noi reprezentări sau idei pe baza percepţiilor, a reprezentărilor sau ideilor acumulate anterior; p. ext. imagine produsă de această facultate; imaginaţie; reverie. ♦ Spec. Imaginaţie specifică unui creator (īn artă, literatură, ştiinţă etc.). ♦ Produs al imaginaţiei; plăsmuire, născocire. 2. Gust, īnclinare, dorinţă ieşită din comun, ciudată (a cuiva). 3. Compoziţie muzicală instrumentală de formă liberă, avānd un caracter de improvizaţie şi de virtuozitate. [Var.: (rar) fantasķe, fantazķe s.f.] – Din fr. fantaisie.

Sunt sigur ca si ele au anumite fantezii .. inevitabil ... eu vorbesc cu prietena mea orice .. nu mi-e rusine ...si nici nu ma feresc .. pentru ca spunand-ui tot stie exact cine sunt ce vreau si de ce ... hai sa nu ne creem masti inutile si sa ranim oameni .. huh.gif
realista
pana cand cineva are fantezii si le imparte cu noi e bine....dar daca nu le poate imparti ,vorbi despre ele va fi curios sa vorbeasca cu altcineva care apoi il mai si ademeneste sa incerce.............las sa tot viseze sa vorbeasca asa le traieste in interior ..............vreti sa spuneti ca voi nu visati????dar oare aveti curajul sa ii spuneti?.....
alandana
Nu cred ca e vorba de curaj. Cred ca e vorba de bun simt. Cum sa-i spui partenerului tau ca ai o fantezie cu alt ( alti) barbati? Cat timp fanteziile se limiteaza la cele cu partenerul sunt ok - chiar dau culoare vietii sexuale. Mai departe de atat...
alex25
Cred ca subiectul acesta ar trebui sa se intituleze "Fantezie cu doua femei" (si nu "Fantezii" cum se numeste acum) pentru ca se discuta doar despre o anume fantezie, iar realista cred ca spunea despre fantezii la modul general.
alandana
Despre fantezii poate nu e cazul sa vorbesti atat - eu una nu cred ca sunt in stare sa stau la masa sau pe canapea si sa povestesc fanteziile mele - dar in orice caz viata sexuala mai ales dupa o perioada are nevoie de "improspatare". Si atunci normal ca iti impartasesti din fantezii, dorinte.
Tomy
...sunt tentata sa-i dau drepate Judecatorului! Traiti cat sunteti tineri cum vreti, cat vreti, aveti imaginatie in a va dezlantui in timpul sexului pt ca va treziti peste ani ca nu va mai bucura decat o simpla plimbare prin parc..., si gandesti in urma la lucrurile care trebuiau traite la vremea lor dar nu le-ai facut din pudoare sau ca ti-a fost rusine sa le recunosti sex.gif ...poate chiar nu sti ce vrei, incerca si poate iti va placea blushing.gif
nicu_vlad
Interesanta discutie... pacat ca am descoperit topicul cam tarziu...
Judecatorule esti f intelept in opinia mea.
Eu, ori de cate ori mi-am imaginat ceva, m-am pus in locul persoanei ce ar avea de suferit... si parca tot n-am reusot sa renunt la idei.
Ce pot sa zic... viata bate filmul si ne adaptam in mers. Este nevoie de intelepciune, dragoste si daruire.

Nu stiu daca ar mai fi valabil un sfat ptr sarmana fata... dar era bine daca ii propunea si ea acelasi lucru prietenului pentru a observa daca tipul e gelos si daca o iubeste cu adevarat.
Restul depindea de ea....

Octavian87
CITAT(diana.triscau @ 12-06-2006, 12:59 PM) *

Daca iti spune partenerul ce fantezii are, cum ar trebui sa reactionezi, mai ales daca nu sunt cu tine? wacko.gif
Ce vrea de fapt atunci cand ti le spune? Sa i le implinesti? Sa i le spui si tu pe ale tale? Sa iti dea de inteles ca nu mai prezinti interes pentru el?
Eu sunt confuza. sad.gif In ultima vreme tot bate apropouri (finute, adevarat, dar totusi) despre cum ar fi sa faca sex cu 2 femei necunoscute. :blink:

CITAT(Octavian87 @ 06-12-2007, 09:33 AM) *

CITAT(diana.triscau @ 12-06-2006, 12:59 PM) *

mai gaseste si tu o fata si faceti-o in trei, poate sa-i placa la nebunie! sau lasa-l sa-si caute singur, sau ii spui ca vreai si tu sa faci cu 3 barbati sa vezi cum o sa reactioneze, uneori asa dorinte nu trebuie spuse in glas! te-am pupat! va urez succes in viatza dezi cu zi.
nicu_vlad
Partea proasta e ca ea nu face parte din fantezie... Asta e grav...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.