Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Intalnire ONEDEN 11.03.2007 Bucuresti
OneDen.com > Administratie > Userii se prezinta > Intalnirile OneDen
Pagini: 1, 2
Deea
s-a facut rezeravrea? Pe ce nume?
ina_ceva
Inca nu s-a facut, cred ca duminica dimineatza.
Va rog sa ma treceti si pe mine la numar pupic.gif wink1.gif
Eu.
si pe mine grin.gif
_noni_
eu am ajuns in Bucuresti! cheer.gif

deci ne vedem maine la 14.30?! abia astept! yahoo.gif w00t.gif

}{
Deea
si eu abia astept sa ne vedem!

Ce-o fi cu Axe de n-a ai intrat zilele astea?

_noni_
Deea pupic.gif

deci pana la urma a facut cineva rezervare?

si unde ne vedem? direct in cafenea sau ne asteptam afara, undeva?

}{
axe10
FETELE, acum am sosit acasa de la tara....rezervarea s-a facut...eu azi dimineata am rezervat o masa de 7 persoane...pe numele meu...Lavinia Teodorescu la 14.30....daca va stiti mobilele sunati-va si anuntati-va intre voi ca eu ca o zapauca nu am luat nici un tel de la voi....va astept inauntru ca nu e de stat afara...pupici
ina_ceva
Deci ramane la 14.30 inauntru, da?
axe10
DAAAAAA...sper sa nu raman singura pe acolo....haha...ca trebuie sa consum cat 7.... lol.gif

Ai mai vorbit cu cineva?...
Pisik
eu vin, acum incep sa ma fardez, sa nu va speriati de mine blum.gif
Deea
si eu vin,.....acum ma imbrac si aterizez
_noni_
imi cer scuze ca am intarziat cu pozele, dar din pacate, acasa avem un singur cablu de net grin.gif , asa ca mi-am asteptat randul! lol.gif

deocamdata nu am uploadat decat cate o poza cu fiecare din fete, dar prelucrata in viziunea mea. o parte din poze n-au iesit... sad.gif, iar pe altele nu le-am descarcat inca...

sper sa va placa, mai ales fetelor care au fost minunate azi! eu m-am simtit extraordinar si abia astept o noua intalnire !! yahoo.gif

Aici e minunea lol.gif w00t.gif
uka
Asteptam si restul de poze...
anaoi
noni, yuppy cheer.gif ...ai gasit una in care mi se vad ochii
Amazoana
ce dragute sunteti floare.gif
himere2005
noni, trezirea cheer.gif mai vrem poze blum.gif
anaoi
calm...poate are treaba, pt ca spunea ca va fi destul de ocupata. calm...
himere2005
atunci s-o terorizam pe axe )).gif
anca veselie
salutare! intalnirea a fost foarte placuta si ne-am simtit tare bine!
ati mai stat mult fetelor?
noni, ma vreau mai vesela blum.gif !!
axe10
Fetele iata la semnatura linkul catre pozele de la intalnire. Nu sunt multe pentru ca mie tot timpul malasa bateria in momentele cele mai importanta e dar sper sa vedem mai multe de la noni....
Mai era una dar prea miscata...noni inghetase de tot...
In rest pot sa spun ca am avut o dupa amiaza superba alturi de voi, sper sa ne mai intalnim si alta data si sa evadam in natura....ce ar fi daca ne-am intalni la munte...ca uite vine primavara si pomii inverzesc si asa am mai iesi si din cotidian. Putem sa luam si sotii dar ei sa ne astepte in camera.... biggrin.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif
uka
CITAT(axe10 @ 12-03-2007, 12:28 PM) *

Fetele iata la semnatura linkul catre pozele de la intalnire. Nu sunt multe pentru ca mie tot timpul malasa bateria in momentele cele mai importanta e dar sper sa vedem mai multe de la noni....
Mai era una dar prea miscata...noni inghetase de tot...
In rest pot sa spun ca am avut o dupa amiaza superba alturi de voi, sper sa ne mai intalnim si alta data si sa evadam in natura....ce ar fi daca ne-am intalni la munte...ca uite vine primavara si pomii inverzesc si asa am mai iesi si din cotidian. Putem sa luam si sotii dar ei sa ne astepte in camera.... biggrin.gif naughty.gif naughty.gif naughty.gif

nu se deschide linkul sad.gif sad.gif
axe10
Scuze...nu-l facusem public...incearca acum. doh.gif
uka
CITAT(axe10 @ 12-03-2007, 12:51 PM) *

Scuze...nu-l facusem public...incearca acum. doh.gif

salut.gif e ok.. numai frumoase
Amazoana
Vreau si eu la intalnire sad.gif
Las ca le convoc eu pe Luchi si Tzutzi sa ne pozam iar.
Stie cineva cand vine Luchi din concediu?
_noni_
aici mai sunt o parte din poze. restul le am pe telefon si din pacate nu am blutethooth-ul aici ca sa le pot descarca. o sa-l stresz pe bobi deseara, poate gaseste el alta solutie grin.gif

CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 12:15 PM) *

salutare! intalnirea a fost foarte placuta si ne-am simtit tare bine!
ati mai stat mult fetelor?
noni, ma vreau mai vesela blum.gif !!

Imi pare rau Anca, dar din pacate nu am fost in stare sa-ti fac o poza in care sa fii mai vesela blushing.gif sad.gif , nuj cum am reusit...dar iti promit ca data viitoare o sa te gadil cand stai la poza lol.gif
anaoi
sau ii spune dylly sa nu mai rada
anca veselie
noni, o sa creada fetele ca sunt trista. bine, bine, o sa stau la gadilat blum.gif
dar parca facuseram o gramada, nu au iesit?
ti-a placut cum te-am pozat?

oricum, mi-am pus poza pe messenger si incerc s-o pun si la avatar naughty.gif
_noni_
Anca nu e trista!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif fotograful e tampit lol.gif

au ieist cam proaste restul, anca, miscate, sau nefocusate deloc.... sad.gif

si prelucrarea m-a traznit asa pe mine, nu ca asa te vad eu, ca eu te vad tare vesela pupic.gif

oricum, sper sa mai fie ocazii!
dany
CITAT(danyhoney @ 07-03-2007, 11:22 PM) *

He, he , he ...barfe ...suna bineeeeeeee lol.gif " Jurati ca veti spune adevarul si doar adevarul " ?? lol.gif

Unde sunt barfele ??? )).gif Le asteptam ...
uka
Nu stiu de ce am impresia ca parca se anuntasera mai multe fete
anca veselie
fotograful nu e tampit!!!!!!!!!!!!! e simpatic foc si mi-a placut cheer.gif pupic.gif

dany, din punctul meu de vedere cel putin, pot spune ca nu s-a barfit! am vorbit vrute si nevrute, am stat cateva ore bune, care parca au zburat!
anaoi
corect
axe10
Pe cine sa barfim...eram atat de bucuroase ca ne vedem ca nu ne-a ars de barfit...fetele astea zapacite cu babuinii lor...am aflat si eu de unde vine chestia asta.
Fetele trebuie sa-i gasim un babuin misto lui Dylly ca am auzit ca vor s-o marite babele...eu zic ca mai bine noi decat ele
blink.gif naughty.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 12-03-2007, 08:22 PM) *

Pe cine sa barfim...eram atat de bucuroase ca ne vedem ca nu ne-a ars de barfit...fetele astea zapacite cu babuinii lor...am aflat si eu de unde vine chestia asta.
Fetele trebuie sa-i gasim un babuin misto lui Dylly ca am auzit ca vor s-o marite babele...eu zic ca mai bine noi decat ele
blink.gif naughty.gif

pai, spuneti-ne si noua de unde vine chestia cu babuinii, ca eu una sunt curioasa..... unsure.gif
dany
Fetelor, eu sper ca intrebarea mea s-a luat ca o gluma !!! Cel putin asa am vrut eu sa sune sad.gif
anaoi
iar iti faci probleme unde nu sunt????? give_rose.gif
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 13-03-2007, 11:02 PM) *

Fetelor, eu sper ca intrebarea mea s-a luat ca o gluma !!! Cel putin asa am vrut eu sa sune sad.gif

pupic.gif bineinteles! am raspuns eu prea serios tease.gif hug.gif
dany
CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 08:33 AM) *

iar iti faci probleme unde nu sunt????? give_rose.gif

pupic.gif
_noni_
fetelor am mai uploadat 5 poze de la intalnire aici. imi cer scuze pentru calitate lor, dar sunt facute cu telefonul mobil.

din pacate ma simt foarte rau si nu sunt in stare sa mai scriu mai multe acum, dar promit sa revin si cu impresiile!

va pup si deja mi-e dor de voi!

}{
_noni_
am promis ca revin cu impresiile:

Axe - o tipa hotarata, buna soferita, deosebit de simpatica, inginereasa de-a mea wink1.gif

Anaoi - cred ca am avut de-a face mai mult cu dylly laugh.gif , o zapacita si jumatate! hug.gif

Anca - vesela si gata de noi experiente, ambitioasa! salut.gif

Deea - cred ca nu trebuie sa va mai spun ca e frumoasa! rolleyes.gif si e foarte delicata, desi poate parea ea mai "titi duru' ashea naughty.gif " tare mi-e draga! hug.gif

Ina - finuta si un pic timida, dar daca se obisnuieste cu ce-i in jur devine placuta si prietenoasa! pupic.gif cred ca-i lipseste un pic increderea de sine, are nevoie de cineva care sa-i amineasca mereu ca e frumoasa si isteata!! blum.gif

Miha - eleganta si frumoasa, linistita, sau mai degraba zapacita de noi tease.gif! pur si simplu te simti bine in jurul ei. give_rose.gif

Pisik - o tipa super, plina de bun gust, stilata, ce mai, o adevarata doamna! floare.gif

sper sa nu dati cu paru' - asa va vad eu si-mi sunteti tote dragi!imi pare bine ca v-am cunoscut si sper sa ne revedem! pupic.gif hug.gif

}{

anaoi
pai clar ca mai mult dylly a fost...anaoi era pt partea de drum dinspre si spre casa. atat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.