pentru mine sunt importante in aceeasi masura : familia, sanatatea si respectul de sine.
Familia nu cred ca trebuie sa mai motivez de ce!
Sanatatea, pentru ca am avut si momente cand am realizat ca fara, mai bine nu traiesti...daca esti sanatos, le faci apoi si pe restul! altfel degeaba ai bani, daca nu te poti bucura de ei...
Cu respectul de sine e mai complicat...stati ca nuj cum sa ma exprim in 2 cuvinte

adica, sa nu accepti compromisuri in viata care sa te faca sa-ti incalci principiile, sau sa te injosesti.
cred ca as putea sa mai scriu 10 pagini pe tema asta...cred ca e important, de asemenea, sa traiesti asa cum simti ca e mai bine pentru tine, nu asa cum crezi ca da bine la lume. e important sa aflii cine esti si cum iti doresti sa-ti traiesti viata, nu sa te lamentezi cu eternul : "asta e, n-am avut noroc!"
e important sa ai propria masura a lucrurilor, sa nu-ti masori averile, nici cele materiale, nici cele sufletesti dupa ocaua altora, si nici sa nu traiesti straduindu-te sa fi neaparat ca ceilalti - fiecare e unic in felul lui!
mai cred ca e important sa fi bun, sa-i ajuti pe ceilalti atat cat iti sta in putere, si sa nu suferi exagerand la gandul ca ti s-ar cuveni mai mult...ti se cuvine exact atat cat te straduiesti, de legea asta sunt sigura!
ma opresc ca vad ca dau in melancofilosofie blegoasa
}{