Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Care este lucrul cel mai important din viata ta?
OneDen.com > Relatia cu mine > Gargauni de femeie
Sexymom
Cred ca dragostea primeaza in cazul meu.
La voi care este?
Tulip
familia smile.gif (fetita si sotul meu,in primul rand)
uka
Cred ca fiecare av raspunde ca familia este cea mai importanta.. dar pe lanag asta ptr mine cel maiimportant e sa nu fiu singura... singuratatea e groaznica, indiferent ca e vorba de un iubit, de familie si d prieteni, daca ii am p toti e si mai bine...
julyalina
CITAT(uka @ 07-03-2007, 01:34 AM) *

Cred ca fiecare av raspunde ca familia este cea mai importanta.. dar pe lanag asta ptr mine cel maiimportant e sa nu fiu singura... singuratatea e groaznica, indiferent ca e vorba de un iubit, de familie si d prieteni, daca ii am p toti e si mai bine...

clap.gif subscriu smile.gif
Amazoana
Neata
Pt mine conteaza ca sunt sanatoasa si ca am familia alaturi. Si prietenii yahoo.gif
Everybody cheer up, a inceput o noua zi de munca. Unde mai punem ca, daca putem intra aici sa vb inseamna ca suntem inteligente,avem macar bani d'un net blum.gif plus ca avem vointa de a devenii si mai frumoase cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Singuratatea te ucide....imi amintesc prin ce am trecut eu cand m-am despartit de ex-ul....
anaoi
important pt dylly in ordine aleatorie: familie, prieteni, cariera (pt a putea ajuta cat mai multe persoane dragi)
_noni_
pentru mine sunt importante in aceeasi masura : familia, sanatatea si respectul de sine.

Familia nu cred ca trebuie sa mai motivez de ce!

Sanatatea, pentru ca am avut si momente cand am realizat ca fara, mai bine nu traiesti...daca esti sanatos, le faci apoi si pe restul! altfel degeaba ai bani, daca nu te poti bucura de ei...

Cu respectul de sine e mai complicat...stati ca nuj cum sa ma exprim in 2 cuvinte lol.gif lol.gif adica, sa nu accepti compromisuri in viata care sa te faca sa-ti incalci principiile, sau sa te injosesti.

cred ca as putea sa mai scriu 10 pagini pe tema asta...cred ca e important, de asemenea, sa traiesti asa cum simti ca e mai bine pentru tine, nu asa cum crezi ca da bine la lume. e important sa aflii cine esti si cum iti doresti sa-ti traiesti viata, nu sa te lamentezi cu eternul : "asta e, n-am avut noroc!"

e important sa ai propria masura a lucrurilor, sa nu-ti masori averile, nici cele materiale, nici cele sufletesti dupa ocaua altora, si nici sa nu traiesti straduindu-te sa fi neaparat ca ceilalti - fiecare e unic in felul lui!

mai cred ca e important sa fi bun, sa-i ajuti pe ceilalti atat cat iti sta in putere, si sa nu suferi exagerand la gandul ca ti s-ar cuveni mai mult...ti se cuvine exact atat cat te straduiesti, de legea asta sunt sigura!

ma opresc ca vad ca dau in melancofilosofie blegoasa lol.gif lol.gif

}{
Ella79

Familia[u] (fratele meu, parintii meu, iubitul meu). Fara ei as fi singura si asta doare, fara ei n-as avea atata putere si atata incredere in mine, fara ei n-as fi realizat poate nimic din ce am realizat, fara ei n-as fi eu.
si banii. Poate o sa va par materialistia, dar eu consider ca banii sunt importanti. Singuratatea si saracia sunt lucrurile de care ma tem cel mai tare pe lume. Nu ma tem de saracia oarecare, ma tem de saracia crunta, sa ajungi sa dormi pe strada si sa iti fie, realmente, foame (Doamne fereste!!). Uneori am cosmaruri si visez ca sunt cersetor. Daca ai langa tine o familie (si deci iubire, caldura, siguranta), banii iti intregesc fericirea. Si, mai ales, banii iti dau o stare de confort, de relaxare. Stii ca orice ti s-ar intimpla tu poti sa te descurci, sa "iesi din rahat".
Monic
familia, sanatate, sansa in viata
banii vin ei ... iar daca nu te bucuri de suportul celor dragi, de lucrurile simple si de faptul ca esti sanatos si ai pe cine iubi
himere2005
starea mentala si familia...spun starea mentala pentru ca uneori ajung niste momente ca simt ca nu mai judec, intru in stari de depresie...e aiurea...daca esti cu moralul sus, sanatos si cu familia alaturi e super
Sexymom
Himere toate trecem prin stari din astea, la un moment dat te saturi ca nu esti de piatra, iti vine sa te urci pe covorul lui Aladin si sa te intorci peste 50 de ani......si eu trec prin asta des...dar suntem puternice si depasim momentul.
amalia0701
Sanatatea si familia.
bubbles
La mine pe primul loc e babuinul...ca nu degeaba am fugit de acasa pentru el acum 2 ani wacko.gif ..deja sunt 2 ani aproape si iata ca in vara avem nunta desi cateodata imi vine sa cuplu.gif
Sexymom
CITAT(bubbles @ 25-03-2007, 09:44 PM) *

La mine pe primul loc e babuinul...ca nu degeaba am fugit de acasa pentru el acum 2 ani wacko.gif ..deja sunt 2 ani aproape si iata ca in vara avem nunta desi cateodata imi vine sa cuplu.gif

Asta ca sa nu iti iesi din mana, e bine sa il ti uneori sub papuc, dar nu prea mult lol.gif
axe10
Copilu e cel mai important...apoi eu insami ...
lilistiuca
CITAT(axe10 @ 28-03-2007, 08:40 PM) *

Copilu e cel mai important...apoi eu insami ...

idem....copilul e primul, apoi eu cheer.gif , mama pe locul trei si dupa sotul, tata.....
lliliana
Cele mai importante fiinte din viatza mea...sunt cei din familie.

Ma intreba sefa mea directa zilele trecute...la o cearta scurta shi apriga...ce-i mai important pentru mine, familia shi sanatatea, sau serviciul?... blink.gif Am considerat ca nu merita nici macar sa-i raspund.
Totusi am facut-o...Dumnezeu, familia si sanatatea sunt ma importante decat serviciul! Mi-a raspuns din varful buzelor: "Bine ca stiu!" w00t.gif Ce ziceti de asta?
Amazoana
Ce cretina!!!!!!! blink.gif Ea nu are familie?
alex25
Hahaha! Cum sa indrazneasca cineva sa intrebe asa ceva? Dar si mai tare e ca a ramas (sau asta a lasat sa creada, din ce spui tu) uimita de raspuns. Asta-i tare. Cica "Bine ca stiu" )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.