Sexy, habar nu am de ce deschizi aceste subiecte dar....bine faci . Zic eu ! Sunt subiecte la care eu , personal , nu m-as fii gandit .
Sunt de acord cu tine ca e bine sa te exteriorizezi . Eu tin cam multe in mine dar ...din cand in cand mai "rabufnesc" si ma linistesc cat de cat .Dar , de obicei , cam spun ce am de spus , indiferent cu cine vorbesc ....sunt ceva de genul : ce am in gusa si in capusa .
In legatura cu " riduri, fire albe " .....nu ma prea incadrez : riduri nu am prea multe ( inca ) dar fire albe.....aoleuuuuuuu, primele fire albe mi-au aparut cand am aveam 18 ani !!!!!!!! Devreme tare , nu ?? Asa e .....si ma enerveaza ....la fiecare 2 luni trebuie sa ma vopsesc ( cel mult 2 luni tine o vopsea ) . Dar ...voi merge asa inca vreo 5-6 ani si apoi ma voi tunde scurt si imi voi lasa parul la culoarea naturala . Asta e.......nu am furat-o deci am voie sa port culoarea alb-gri la par , nu ?
Sugestii ????? Astept si eu

O completare la subiectul tau : eu nu sunt stresata !!!! Mai bine zis :
nu mai sunt stresata ) am fost dar.....mi-a trecut ! Cred ca acele fire albe timpurii au aparut din cauza stresului din acea vreme ( am avut destul , crede-ti-ma !! ).
Cum sa evitam stresul ??? Hmmmmm, oare exista o "reteta" , o modalitate ?? Nu prea cred . Cred ca ,fiecare in felul ei /lui, poate scapa de stres .....Depinde de persoana , mediul inconjurator , familie , prieteni ..etc... Parerea mea !