Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
antonia05
Sunt prima in aceasta casuta 10?Sau am gresit camera??

daca nu am gresit, URAAAA, camera 10~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif floare.gif
uka
cheer.gif cheer.gif grin.gif

10! pentru noi toate
Deea
pupic.gif fetele!

Vad ca inca n-au aparut fetele de la intalnire...hmm, or fi inca acolo? smile.gif

am fost si eu dar am stat pana la 16:30, ele au mai ramas.

Pt. mine e prima oara cand ma intalnesc cu mai multe din ele si am fost super incantata, super dragute si vorbarete!
Poze asteptam de la Axe si de la Noni.

O seara buna!
uka
Cand am vazut ca scrii asteptam mai multe detalii, am crezut ca atzi revenit toate sad.gif
e bine ca v-ati simtit bine
dany
Bine v-am gasit in casuta 10 !!!!

Si eu astept fetele cu poze .
Ramo
Buna seara!
In primul rand imi cer scuze ca nu am mai scris de ceva timp, dar de miercuri pana azi inclusiv, am avut zile de teroare. Multe mese organizate. Important e ca totul a iesit conform asteptarilor.
Imi amintesc ca am intrat in casuta cu nr 9 indragostita, ei bine tot asa intru si in cea cu nr 10. Tot indragostita....
Despre mine noutati nu am, momentan nu ma tin de nici o dieta anume, dar mananc echilibrat (nu paine, dulciuri, prajeli, sucuri). M-am hotarat sa renunt iar la paine de tot.

Dany, La multi ani si de la mine, sa fii sanantoasa si tot ce imi doresc mie, iti doresc si tie.
Astept si eu sa ajunga fetele de la intoalnire, sa vad poze si sa citesc "impresii".
Tulip
Dany,la multi ani!Imagine
Pisik
Buna fetelor!

Din pacate, eu nu am poze, ci doar povesti. A fost foarte frumos, am ras, ne-am simtit bine. Fetele dupa Cafenea au fost si la Gregory's la un frozito dar eu nu am mai putut sa ma duc.
Axe si Noni sunt niste dragute (doar pe ele nu le stiam), Miha arata beton, de Ina nu mai zic ca parca e tot mai slabuta, Dylly e o nebunatica si o haioasa, Deea mi s-a parut un pic tacuta, dar foarte foarte draguta, a venit si sotul ei cu Alexia sa o ia, e o dulcica Alexia ce sa va mai spun, pozele sunt nimic fata de realitate. Anca este tonica si vesela, ce mai, a fost o dupa amiaza f placuta. Mi-a placut f mult de Noni, din poze parea mai melancolica,dar e tare vorbareata si deschisa.
Cam atat, abia le astept pe fete cu impresii si poze

Dupa intalnire am fost la matusa babuinului si m-am dat rau in barci, de maine ma potolesc

Pupici!
Tzutzi80
Raport azi:
1 lgt miere 0p
2 oua 4p
30g branza 2p
1 lgt ulei 1p
1 rosie 0p
un mar 0p
114g pastrama piept pui 2.9p
1 felie paine 1p
150g iaurt cu fructe exquisa 2.3p
un mar 0p
lipie 2p
mancare de vinete cu rosii 2.8p
un mar 0p
==========
Total: 18p din 20

Primul raport in casuta noua! Si pana ma admirati ce cuminte sunt, nu intrebati ce am mancat ieri! Ca au fost multe bipuri ingrasacioase si nimic altceva! Am mers pe principiul un aliment toata ziua, adica ... bip dupa bip si combinat cu bip!
Tzutzi80
Dany LA MULTI ANI!!!

Imagine
uka
BUna dimineatza, cafeaua e facuta
Tulip
Buna dimineata!Si o saptamana cat mai reusita!

Uka,mersi pt. cafea! wink1.gif
himere2005
fetelor, buna dimineata, eu m-am trezit de la 6.00 sa vad pozele )).gif am vazut doar cateva, prezentate artistic wink1.gif insa mai vreau cheer.gif dan mai are si sapatamana asta concediu asa ca nu o sa fiu foarte prezenta pe aici blum.gif

sunteti frumusele rau cu toate, insa deea are niste ochi ...mmm
deea, te-ai tuns?
ALICE
Ina, bebelusul meu n-a mai plans decat sambata noaptea.Dar cred ca a avut ceva.Ca prea facea urat.Ieri am fost la iarba verde la un gratar si l-am luat cu noi.Azi noapte am crezut ca a murit.Ca n-a scos un sunet.Obosise, ca l-am alergat de i-am scos fulgii
axe10
Bine v-am gasit si eu in casa noua....nu dezvolt prea mult despre intalnire...va tin in suspans si revin in vreo 2 ore cu amanunte si poze....acum fug sa ma imbrac si la salon cu mine...va zic doar atat....am revenit la kg de saptamana trecuta sad.gif sad.gif sad.gif , pt ca am fost purcica...asa imi trebuie.
Pisik
Neatza!

Am vazut si eu pozele, le astept si pe celelalte )).gif

Eu sunt cam intoarsa, planuisem sa raman la Sibiu in week-end, dar se pare ca nu pot, ca seful m-a pus sa ma duc in locul lui la decernarea unor premii devil.gif
Si colegul meu isi planuieste concediul de Paste, parca vad ca iarasi o sa fiu eu aia sacrificata devil.gif
Si de Paste nu pot pleca, ca vin socrii. Am si eu chef sa ies intr-un week-end, nu am mai fost plecata de nu stiu cand..... sad.gif
Dar ma rog, hai sa nu incep saptamana prost dispusa.

Sapt asta v-am zis ca incerc o cura moderata, nu ceva anume, pap de toate, mai putin cartofi, paste, paine, dulce. Practic, e un fel de SB tura a doua

Meniu propus azi:

MD - iaurt cu fulgi "de carton" de la SanoVita
G1-ardei rosi
P-vaca + brocolli cu un strop de ulei de masline
G2-mar verde
C-salata cu mozarella si inca ceva (fruct sau iaurt fructe, vad eu)

Sa speram ca imi si iese. Si de lunea viitoare vreau sa incerc o sapt fructe si legume. Sau poate in sapt mare
himere2005
si v-ati destrabalat un pic culinar pisik? blum.gif tease.gif
Amazoana
Neata
De ce v-ati mutat in casa noua? Oricum, bine v-am regasit! give_rose.gif
Eu m-am intors din week-end cu o raceala forte, ma dor toate....si-mi curge nasul intr-o veselie.
Abia astept sa vad pozele de la intalnire.
Va pup
nusarich
buna dimineata si de la mine si bine v-am regasit in casuta 10.

eu n-am vazut pozele, unde sunt? huh.gif
himere2005
noi in we i-am avut la masa pe parintii mei, a fost cam din scurt ca ei sunt mai tot timpul grabiti, dar decat deloc, e bine si asa
am mai stat de vorba cu liliana la telefon, poate reusim sa ne mai intalnim, eu as vrea s-o invit sapt viitoare pe la mine wink1.gif

nusa, sunt la subiectul intalnirea ONEDEN
Deea
Neata,

Da Himere m-am tuns, dar acum vreo luna.

Noni...esti super tare...pai daca as arata si in realiatate ca in poza aia as fi narcisista cu siguranta lol.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 12-03-2007, 11:04 AM) *

si v-ati destrabalat un pic culinar pisik? blum.gif tease.gif

nu, am fost f cuminti; eu si axe nu am papat ca nu e era foame, iar fetele au papat salata cu focaccila
uka
CITAT(dulcikatty @ 12-03-2007, 09:18 AM) *

Neata
Eu m-am intors din week-end cu o raceala forte, ma dor toate....si-mi curge nasul intr-o veselie.
Va pup

Cam la fiecare 250 de pagini scrise se schimba casuta hug.gif
nusarich
CITAT(himere2005 @ 12-03-2007, 11:25 AM) *

noi in we i-am avut la masa pe parintii mei, a fost cam din scurt ca ei sunt mai tot timpul grabiti, dar decat deloc, e bine si asa
am mai stat de vorba cu liliana la telefon, poate reusim sa ne mai intalnim, eu as vrea s-o invit sapt viitoare pe la mine wink1.gif

nusa, sunt la subiectul intalnirea ONEDEN

merci, himere.
Amazoana
CITAT(uka @ 12-03-2007, 11:31 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 12-03-2007, 09:18 AM) *

Neata
Va pup

Cam la fiecare 250 de pagini scrise se schimba casuta hug.gif

Multumesc pt raspuns pupic.gif
nusarich
am vazut pozele, sunteti toate niste dragute, iar fotograful un artist. asa fotograf imi trebuie si mie, ca eu in toate pozele zici ca-s tzatza floarea de la sapa...
anaoi
blushing.gif blushing.gif
cate complimente a primit dylly de dimineata

intalnirea a fost super, super, super....
la fel si frozito.
ne vedem mai tarziu.
himere2005
noni, cred ca toate vrem sa ne intalnim cu tine ca poate ne transformi in printese blum.gif

ce este focaccia si frozito?
ALICE
Si eu vreau linkul catre poze,va rog
Pisik
Himere, focaccia e pizza fara topping, de fapt painica aia subtire de pizza, cu ulei de masline si oregano, e f buna.
Frozito este o bautura cu fulgi de gheata, gen capuccino, dar rece si mult mai bun (au si de fructe, de ciocolata, diverse arome), pusese Dylly niste poze mai demult

Of, mi-am anulat rezervarea la Sibiu sad.gif Sunt tare trista. Dar macar mi-am facut programare la coafor, mani-pedi, epilat pt sambata sa ma fac si eu frumoasa. Ca o sa am o sapt de cosmar: maine la un seminar, joi la servici si dupa amiaza plec spre Sibiu, joi seara masa la Sibiu, vineri prezentare la Sibiu, vineri la pranz masa si plecare spre Buc.
Sambata program de infrumusetare, plus cu siguranta niste chestii in interes de serviciu si duminica la gala aia imbecila care mi-a dat planurile peste cap.

Si ieri am aflat ca socrii pleaca pe 31 martie mad.gif , deci adio inrosit oua cu sotul, facut mancare, etc., o sa le faca soacra-mea si o sa le gasesc gata facute sad.gif . Dar asta este, o sa iau si eu partea buna a lucrurilor ca nu mai muncesc wink1.gif

Himere, acuma am vazut ca esti "lama"
dany
Neata !

Vazut pozele . Am mai spus eu ca avem doar fete frumoase pe aici smile.gif . Superbe pozele .
Dylly , ce m-am bucurat ca ti-am vazut , in sfarsit , ochisorii )).gif

Sa aveti o saptamana superba toate !
nusarich
CITAT(danyhoney @ 12-03-2007, 12:25 PM) *

Neata !

Vazut pozele . Am mai spus eu ca avem doar fete frumoase pe aici smile.gif . Superbe pozele .
Dylly , ce m-am bucurat ca ti-am vazut , in sfarsit , ochisorii )).gif

Sa aveti o saptamana superba toate !

dany, eu fac exceptie, crede-ma, am vazut si eu pozele, am vazut si o parte dintre fete si sunt super dragute, imi vine sa-mi bag capul in nisip si sa ies in era glaciara viitoare...
dany
Hai , mai , Nusa ca nu te cred ! Fiecare e frumoasa in felul ei . Ia pune tu o poza aici sa te vedem hug.gif
nusarich
CITAT(danyhoney @ 12-03-2007, 12:36 PM) *

Hai , mai , Nusa ca nu te cred ! Fiecare e frumoasa in felul ei . Ia pune tu o poza aici sa te vedem hug.gif

nu-mi mai fac poze, ca arat ca naiba... ma rog, unul vopsit blond, dar tot de-ala
bubbles
Imagine `neata
Deea
Noni cand ai timp sa imi trimiti pe mail pozele cu mine pls.
anca veselie
salutare la toata lumea!

intalnirea a fost foarte placuta. imi pare rau ca nu am putut sa stau pana la sfarsit, dar babu m-a dus la tenis de masa. mi-a placut de toate fetele si astept cu nerabdare sa ne revedem! pot sa ma laud ca poza cu noni am facut-o eu blum.gif naughty.gif

in alta ordine de idei, weekemdul meu a fost plin de abateri: mucenici, cuba libre - rom cu cola light - , inghetata, vin, frozito sorry.gif de azi reincep SB cu forte proaspete naughty.gif o sa trec incet incet in faza 2, cu mici abateri. asta momentan, pana am alta inspiratie.

dany, la multi ani cu intarziere, ti-am facut un cadou virtual la rubrica cu ziua ta! pupic.gif
dylly, frozito este excelent!!!
alice, cutzu este bestial! eu zic ca a meritat chinul!
uka, ai inceput si tu SB?
nusa, nu fii asa de aspra cu tine insati!
uka
buna ANCA, nu nu am inceput si eu SB, am tinut-o mai demult.. nu mai stiu acum exact cum era.. dar ma mai gandesc.. deocamdata ma porcesc in continuare astept sa mi se puna piticii p creier... si sa ma dau cu capul d peretzi...ideea e k nu am o perioada buna din nici un pct de vedere....financiar, sentimental...prietena mea ma enerevaza...programul meu de dormit este de 3 ore p noapte si sunt disperata din cauza asta.. nu stiu ce sa mai fac...etc etc...
dany
Anca , pupic.gif Multumesc !
nusarich
anca, eu sunt doar realista, nicidecum aspra. am destule oglinzi si toate imi spun acelasi lucru... din pacate pentru mine
ghemotoc
neata!
cheer.gif pentru casuta noua!
am vazut pozele si mi.au placut! sa nu mai spuna nimeni ca e urata ca nu va credem wink1.gif
de azi reincep WW dupa o saptamana plina de porceli blum.gif
Pisik
CITAT(nusarich @ 12-03-2007, 02:13 PM) *

anca, eu sunt doar realista, nicidecum aspra. am destule oglinzi si toate imi spun acelasi lucru... din pacate pentru mine

Nusa, chiar ma superi mad.gif te-am vazut data trecuta la intalnire si nu ai dreptate!!!! ce vorbe sunt astea???ia vezi ca iau batul imediat din cui si vezi tu! eeeee!!!! tease.gif

Anca, lasa, ca abateri am avut toate: eu sambata am papat mucenici la pranz si fistic in exces seara; ieri am mancat la matusa babuinului seminte (in mare exces), mucenici, rulada dulce, bobo....asa ca vai de lume!
Dar dupa doua sapt cred ca am avut voie si noi nu?
Eu deocamdata tin un fel de SB faza a doua, cred. De lunea viitoare mai vad eu de ce sunt in stare sa ma apuc
axe10
Dau si pe aici ca sa luati din semnatura linkul catre cele cateva poze ale mele de la intalnirea de ieri....
Fete superbe si deloc complexate...haha...ca doar suntem manechine. cheer.gif yahoo.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 12-03-2007, 02:30 PM) *

Dau si pe aici ca sa luati din semnatura linkul catre cele cateva poze ale mele de la intalnirea de ieri....
Fete superbe si deloc complexate...haha...ca doar suntem manechine. cheer.gif yahoo.gif

cred ca nu ai facut public albumul, ca apare eroare....mai incearca odata
ina_ceva
sorry.gif abia asteptam sa le vad
axe10
Sa va zic ce am mancat azi:
-30g paine-1.5p
-28g jambon curcan-1.1p
-34g cascaval- 3p
-cafea-0p
-lapte in cafea...20g degresat-0.2p
-fructoza, 2 linguritze-0.5p

Iar acum pt ca mi s-a facut teribil de foame mi-am facut o salata din 230g legume(rosie+castravete+ardei gras+ridichi) cu ulei(2 p) si 80g mozzarela (4.5p).
Hai sa adun:1.5+1.1+3+0+0.2+0.5+2+4.5=12.8p
Saptamana asta o sa am de consumat 20p pe zi..asa ca pe cai....
Salata o mananc cu lingurita mica a Alexiei si nici nu am mancat jumate si m-am saturat ...ca mai mult ma chinui s-o infig in legume.

CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 12:31 PM) *

CITAT(axe10 @ 12-03-2007, 02:30 PM) *

cred ca nu ai facut public albumul, ca apare eroare....mai incearca odata

Normal ca nu....haha doh.gif ....ca am uitat...mi-a atras atentia uka ...
dany
CITAT(axe10 @ 12-03-2007, 11:30 AM) *

Frumusele manechinele din poze !
Amazoana
Votati-ma, votati-ma!!!! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.