Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anca veselie
lol.gif
ina, de unde stii cum fac arabii dragoste? naughty.gif
ina_ceva
Din auzite wink1.gif blum.gif
ALICE
Sigur ca da.Si ce altceva ai "mai auzit"? naughty.gif
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif
plus ca la ei tre sa umpli patul...deci nu e problema cu kilele in plus
anca veselie
lol.gif ce sa fac, se pare ca n-am avut noroc de... arabi!

fantezia mea este sa incerc un mulatru blushing.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 06:06 PM) *

hm....babuin in toata regula

Moooooooooooooniiiiiiccccccccccccc...pe tine cand te prindem la intalnire?
ina_ceva
La arabi nu pot sa zic de marime, dar tehnica.....te da gata.

Cred ca cel mai bine in trei: tu, arabul (pentru inceput) si negru sau mulatru (pentru sfarsit) devil.gif
anca veselie
lol.gif vaaaai, ina
dupa care nu mai faci sex o luna, te recuperezi )).gif
ina_ceva
Anca, ai mp!
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 12-03-2007, 04:21 PM) *

Anca, ai mp!

raspuns. sper ca am fost clara dry.gif
Monic
CITAT(anaoi @ 12-03-2007, 05:09 PM) *

CITAT(anca veselie @ 12-03-2007, 06:06 PM) *

hm....babuin in toata regula

Moooooooooooooniiiiiiccccccccccccc...pe tine cand te prindem la intalnire?

Dylly eu sunt dispusa wink1.gif Dar nu stiu cand ajung eu la Bucuresti...
anaoi
ha....te impiedica pe tine atata lucru? pai te sui in tren si hai incoa....
Pisik
am cam facut foamea astazi si ma cam resimt la stomacel....bad girl dry.gif
ina_ceva
Merci, anca! Am reusit blum.gif
Nana
CITAT(himere2005 @ 12-03-2007, 05:28 PM) *

nana, bine ai revenit, parca ultima data nu erai in apele tale nu? esti mai bine? ti-ai cam dat seama cum e cu casnicia, nu? blum.gif tease.gif

Fetelor va multumesc de primire si da eram chiar foarte rau si am ajuns si mai rau pana cand m-am dus la nenea psihiatrul ca nu mai mergea. Si dupa o luna si jumatate de tratament in care am reusit sa dorm profund si linistitor, mi-am reincarcat bateriile si m-am lasat de tratamente ca tot autosugestia este mai buna atunci cand te tin curelele.
si acum ma aflu chiar pe val smile.gif plina de aplomb si de optimism o iau de la capat cu ww ca e tare dragalasha cura asta ca ma lasa sa mai pap si dulciuri si o iubest sincer si dezinteresat smile.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 12-03-2007, 04:55 PM) *

Merci, anca! Am reusit blum.gif

am vazut, sunt foarte faine pozele! o sa mai postez si eu cateva de la tusnad devil.gif dar cand o sa am timp
daconst
Pup si eu pe fuga neuronii. pupic.gif
Vazut pozele si bagat putin unghia in gat de invidie.Sunteti niste frumoase,ce mai.

Deea,arati superrr...sa mai pui poze cu tine si cu partea de jos ca eu te vad numai bine.

Pisik,nu mai zic nimic ca esti tare bunoaca.

Inutza,n-as fi crezut ca esti asa micutica...Doamne ce firava pari. hug.gif

Anca,imi place cum iti sta cu breton...parca as baga si eu o tura cu voi in club. grin.gif
anca veselie
dana, merci pupic.gif
stiu ca si tu esti petrecareatza tease.gif ar fi o mare chestie sa ne strangem la un dans naughty.gif
ce-ti mai face scumpul lucas?
Pisik
CITAT(daconst @ 12-03-2007, 07:15 PM) *

Pup si eu pe fuga neuronii. pupic.gif
Vazut pozele si bagat putin unghia in gat de invidie.Sunteti niste frumoase,ce mai.

Deea,arati superrr...sa mai pui poze cu tine si cu partea de jos ca eu te vad numai bine.

Pisik,nu mai zic nimic ca esti tare bunoaca.

Inutza,n-as fi crezut ca esti asa micutica...Doamne ce firava pari. hug.gif

Anca,imi place cum iti sta cu breton...parca as baga si eu o tura cu voi in club. grin.gif

Multu de compliment, sunteti toate niste dragute. Pai, si ce te opreste? iti iei flacaul la vara si tragi o fuga la Bucuresti, o punem de o intalnire pe cinste! O corupem si pe Himere, vine cu Bia, Monic e gata corupta de Dylly, pe Dany o pescuiesti tu pe drum si nu o lasi sa scape si gata, simplu, nu? tease.gif
Ramo
Ce frumoase sunteti toate............
Cand ajung si eu sa ma intalnesc cu un neuron macar??????
Eu azi l-am chemat pe coleg sa vina sa stea la munca in locul meu. M-am simtit f nasol. Imi era rau, aveam greturi, ma durea capul, burta.......asa ca am venit mai repede acasa. Nici la sala nu ma simt in stare sa merg azi sad.gif
ghemotoc
hmmm... cam am stat cu ochii lipiti pe la poze... ma bucur ca v.ati distrat si ca aratati toate atat de bine wink1.gif
ramona... intregesti familia cu un bebe? ca starile astea... cine stie smile.gif
anca veselie
ramona, tu unde stai?
uka
Gata fetele, va las, e timpul sa ma apuc si eu d treaba, sa trezesc niste americani, pup, o seara buna..
anaoi
dylly se retrage ca l-au terminat azi astia la sevrici si ii mai tre energie si pt maine.
pa
anca veselie
va pup si o seara placuta!
ina_ceva
O seara placuta dylly si anca!
Ramo
Ghemotoc, m-ai facu sa rad. Nu intregesc familia. Babuinuil meu e plecat depaaarte sad.gif , si tocmai mi-au venit rusii, asa ca nici o sansa. Cred ca s-a acumulat oboseala.
Anca, eu stau in Targu-Mures.

Sambata am oragnizat o prezentare de moda la restaurant. A iesit super. A fost primul eveniment organizat de mine cap-coada de cand sunt sef de restaurant. Am pus si niste poze noi cu mine....albumul se numeste "tot eu".
Tzutzi80
fetelor am facut pui la cuptor (un fel de rotisor). Nu i-am pus decat sare si piper pe el, si grasimea s-a adunat separat. Cat sa punctez 175g (pulpa si aripa) de carne, fara oase, cu pielita??? Si doua linguri din grasimea care se adunase in farfuriuta cand s-a copt? dry.gif
Deea
Multumesc Dana. ... am spus si dimineata...Noni e super tare, a prelucrat poza de si mie imi vine sa pup monitorul cand ma vad. Poze cu mine cap coada...nu prea exista, oricum nu sunt numai bine cum zici tu, mai am de dat jos ceva kg....pot confirma fetele. Cel putin nu mai am impresia ca sunt cat casa poporului.....asta pana ajung la cumparaturi si nu-mi vine nimic de imbracat...dar sa trecem peste smile.gif

Ramo se vede ca ai mai slabit, felicitari!
axe10
Fetele fasolica verde cum se puncteaza daca e doar fiarta si cu usturoi si lamaie? tot 0 ca si celelalte leg?...oricum trebuie sa punctez ca e extra...dar totusi...
Dupa calculul meu azi m-am incadrat in punctaj...acum ma uit la mine si mi se pare ca sunt cam balena dar ajung eu unde vreau....si nu e mult asta ma scoate din sarite...oricum pana in aprilie cand implinesc 35 de ani nu mai pun fir de dulce in gura....
Tzutzi80
A da...sa nu uit! Ramo arati bestial. Daca as fi barbat nu te-as da pe nici o slabatura din lumea asta. Ai ochi superbi si un zambet de milioane si se vede ca si personalitate din plin. Sunt intre admiratie si o idee de gelozie constructiva pupic.gif pupic.gif
axe10
Noni...vazut poze, BUNE fete...dar doar atat?...
Amazoana
Tzutziiiii, unde esti? Pune la intalnirea onden si pozele cu noi trei......
himere2005
axe, trebuia sa nu spui cat implinesti, eu credeam ca vreo 30 wink1.gif
himere2005
ramona, se vede ca ai slabit, imi place machiajul si parca inviti naughty.gif ...cine ti-a facut pozele?

ella, tu cam ce accesorii de baza folosesti in zona gatului?
ma refer de ex. pentru camasi merg bine margelele lungi sau ceva la baza gatului...dar daca ai de ex.o bluza inflorata in v sau o bluza cu decolteu semicerc ce merge?
bubbles
bai pisik...abia acum am vazut poza cu tine...da erai slaaaaabaaaa tareeeeeeee blum.gif eu nu stiu cat vreau sa mai dau jos...dar macar sa schimb prefixul...sa il pun cu 5 biggrin.gif
Ella79
CITAT(himere2005 @ 12-03-2007, 09:31 PM) *

ella, tu cam ce accesorii de baza folosesti in zona gatului?
ma refer de ex. pentru camasi merg bine margelele lungi sau ceva la baza gatului...dar daca ai de ex.o bluza inflorata in v sau o bluza cu decolteu semicerc ce merge?

La o bluza cu decolteu in V imi iau margele lungi pe care le innod la capatul de jos (astfel incat si margelele stau tot in V) iar la bluze cu decolteu in semicerc margele la baza gatului. La bluze inflorate... zau ca nu prea stiu ce sa zic. Cred ca depinde de culorile din bluza si de culoarea margelelor. Dar as zice ca mai degraba daca ai flori pe bluza sa nu mai pui si alte accesorii sa nu arate prea incarcat. Vezi si tu cum arata si decizi.
Eu la camasi imi pun doar margele la baza gatului si, uneori, un lant cu pandant (e singura situatie in care port aur la gat).
Mi-as face o masca cu miere si banana pisata ca arat cam gri si ofilita la fata. Ce zici, o fi buna?
Ramo
Multumesc fetelor. Ma bucur ca va plac pozele. La mchiaj am lucrat putin mai mult de data asta, am vrut sa iasa un machiaj de..."vampa", eu zic ca mi-a iesit.
Himere, prietena fratelui meu imi pozeaza machiajele de seara.
Pisik
Meniul meu de azi:

MD: 1 pahar de iaurt Prodlacta + fulgi sanovita

G1: ardei rosu

P:carne de vita+brocolli

G2: mar verde + 10 boabe fistic

C: o salata mare (salata verde, 1/2 rosie, castravete, masline verzi)+ulei masline+ aprox.30 g mozarella+un pic peste la cuptor; branza de vaci cu o canita fructe de padure congelate, amestecate cu indulcitor.

a, si 3 bobo fara zahar blushing.gif

Si 30 minute bicla + cateva abdomene

Maine pilates

Ce ziceti?
Maine ma duc toata ziua la un seminar si pap acolo, sper sa ma tin departe de ingrasacioase (mai ales de sosul de fructe de padire, ca e la crowne, stiti ca v-am zis ca m-a tentat si sapt trecuta)
mofturici2005
fetelor eu sunt cam in faza de junior pe acest forum dar sa stiti ca, atunci cand am timp va citesc cu placere si chiar cu amuzament...deocamdata si eu trec prin faza de mamica grasuna dar sper sa-mi pun odata si-o data muschii la treaba...D-zeu cu mila
apropo deea ai niste ochi superbi, si toate aratati bine...sa stiti ca sunt cam invidioasa pe gasca voastra,e super fain ca va puteti intalni
v-am pupat pe toate si spuneti-mi si mie cum e cu punctajul la alimente,
Imagine

de ce nu mi se vede ce am pus, se vede doar codul mad.gif
Deea
Multumesc mofturici!
tu de unde esti?
Nessie
CITAT(mofturici2005 @ 12-03-2007, 08:34 PM) *
de ce nu mi se vede ce am pus, se vede doar codul mad.gif

Mofturici, tu incerci sa pui un con HTML in mesaj ceea ce nu este permis de forum. Daca vrei sa pui o imagine, uita-te la mesaul Cum incarc o fotografie pe forum?. Am explicat acolo cum se face, iar daca nu intelegi, mai intreaba si te ajutam.

Mesajul anterior l-am modificat eu sa se vada poza.
Tzutzi80
Raportazi:
1lgt miere 0p
50g cereale fitness cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p
cafea 0p
mucenic 5.2p
175g pui la rotisor 5.5p
cartofi fierti 2p
50ml lapte 0.3p
150g iaurt cu fructe exquisa 2.3p
2 rosii+putina ceapa+ardei gras feliute 0p
1/2 lingurita ulei masline 0.8p
2 mere 0p
=============
TOTAL 20p din 20
michelle
Noni w00t.gif
Ce frumoase suntem prin ochii tai!! naughty.gif

Bun (re)venit celor noi hug.gif

Ella, ti-ai facut masca? Eu zic ca e ok
Dany, arati extraordinar!
Ramo, ce bine arati!! wink1.gif
mofturici2005
multumesc nessie, ma duc sa ma uit...si deea eu sunt din dulcele targ al iesilor...moldoveanca getbeget...v-am pupat pupic.gif
ina_ceva
CITAT(mofturici2005 @ 12-03-2007, 10:28 PM) *

multumesc nessie, ma duc sa ma uit...si deea eu sunt din dulcele targ al iesilor...moldoveanca getbeget...v-am pupat pupic.gif

Ieeeeeee, inca o moldoveanca naughty.gif naughty.gif

Ramona, am ramas fara cuvinte la pozele tale. Arati super grin.gif
Axe, fasolea e 0 p wink1.gif
Multumim de sfaturi, ella!
nusarich
neata neuroni!

ina, axe, fasolea verde e 0p doar cea congelata sau cea proaspata, cea de la borcan are puncte. aici ne ajuta dany, ca stiu ca ea mi-a atras si mie atentia. eu in general mananc legumele congelate, nu conservate, de-asta zic ca ne ajuta dany.

am facut cafeaua, pentru cine doreste, cine pofteste...
Nessie
CITAT(mofturici2005 @ 12-03-2007, 08:34 PM) *
v-am pupat pe toate si spuneti-mi si mie cum e cu punctajul la alimente,

Mofturici, fetele vorbesc de regimul Weight Watchers cand vorbesc de puncte la alimente. Citeste subiectul Weight Watchers de la Diete.
Tulip
Buna dimineata!

Mersi de cafea,Nusha! wink1.gif

Otilici,ce ne mai zici?Niste poze noi cu Norbi nu ne pui? smile.gif
otilici
In ultima vreme nu am avut timp sa intru pe forum,de vreo 2 zile am apucat sa mai citesc cate ceva,de asta-s asa tacuta.Regimul e in plop deocamdata,mananc mai cu atentie si atat.Nici macar sa mai adaug poze noi pe yahoo n-am avut timp,ar trebui sa fac asta cat de curand.Norbi creste uimitor de repede,acum e racit putin si e tare marait uneori,parca nimic nu-l multumeste.
Mai sunt fete care tin WW?Am vazut ca unele se axeaza deja pe alte regimuri...eu parca nu m-as lasa de WW,e totusi destul de accesibil.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.