Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
dany, la narcise ai pus seminte sau ai cumparat bulbi?
anca veselie
foarte dragutze!
himere2005
vad ca toata lumea isi schimba avatarul biggrin.gif miroase a primavara deja laugh.gif
dany
La narcise , zambile ...se cumpara bulbi . Nu cred ca exista seminte . Eu n-am vazut .
Pisik
Ma pregatesc de plecare spre locul faptei, chiar daca "fapta" incepe la 19,30. Tineti-mi pumnii, am emotii fiindca stiu ca daca ceva iese rau eu sunt de vina mad.gif
si daca ceva iese bine e meritul cretinului devil.gif
bine, sper sa nu fie cazul si in cazul asta ca o iau razna
anca veselie
pisik pupic.gif , o sa iasa bine! nu-ti fa griji!
ina_ceva
Dany-dulce, foarte frumos! Imi place f mult ghiveciul din suportul negru.

1. What do you call a woman in heaven? An Angel

2. A crowd of women in heaven? A host of Angels

3. And all women in heaven? PEACE ON EARTH!!!
ghemotoc
CITAT(himere2005 @ 20-03-2007, 01:41 PM) *

ghemotoc, "masinaria" e acolo, nu-i de cumparat, e de dimensiunea unei masini de spalat si are un ecran de genul touch-screen ...in fine, eu una nu am mai vazut pana acum in oras dar nici nu m-as incumeta sa fac operatiunea singura )).gif

eu stiam de o lingurita gratis blum.gif si eu tot 0.5p la lingura punctez

ah... am incercat si eu una d.asta in franta si nu ies prea bine sad.gif... adica se poate mult mai bine biggrin.gif
Amazoana
CITAT(Pisik @ 20-03-2007, 06:20 PM) *

Ma pregatesc de plecare spre locul faptei, chiar daca "fapta" incepe la 19,30. Tineti-mi pumnii, am emotii fiindca stiu ca daca ceva iese rau eu sunt de vina mad.gif

Hopa si io wacko.gif ...unde pleci? La vreo petrecere? Daca da, petrecere frumoasa. Daca nu...bafta in ceea ce faci ! wink1.gif
ALICE
Si eu imi fac curaj sa plec.Cu masina.De aia imi fac curaj.Doamne,cand o sa vina ziua aia in care sa ma urc cu placere in masina? pray.gif
himere2005
alice, dar nu ai cum sa o iei pe unde e mai putin aglomerat sa nu ai atatea emotii? blum.gif
dany
Mai stiti ca va spuneam ceva de o surpriza ??? Ei ...bine ...iat-o :
Imagine

Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Cred ca ma imbat azi !!!!!

Imagine

din alt unghi )).gif
emu
wow Dany e superba, s-o stapanaiti sanatosi, bea si din partea mea )).gif o cana de vin fiert blum.gif Felicitari!!!

ina de Paste aici se merge la biserica si se ascund oua in iarba, in cazul incare ai copii sa le caute blum.gif
ghemotoc
dany e super casa... asa imi doresc si eu... nu prea mare, nici prea mica... numai buna.. o casuta biggrin.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari
himere, actele necesare pentru buletine si etc sunt valabile pt intreaga tara, dar din cate imi aduc eu aminte ai nevoie de CI vechi, CN, o taxa (putin parca e sub 10 ron) si contractul de cumparare sau de inchiriere de la adresa la care iti faci buletinul... spre ca te.am ajutat macar un pic... ah, si dureaza parca vreo 20 zile calendaristice... poate ma insel
Tulip
Dany,felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ghemotoc
ah... poate s.a mai pus intrebarea asta dar eu nu.mi aduc aminte... la legumele congelate se puncteaza dupa info nutritionale de pe punga sau pur si simplu numai mazarea, porumbul etc?
lyra
CITAT(himere2005 @ 17-03-2007, 10:08 AM) *

buna dimineata
anca, esti la babuin acasa? grin.gif nu stiu cum se nimereste dar tu numai intre tipi misto stai )).gif a fost impresionat cand te-a vazut asa "betoana?" grin.gif
eu, hai ca o sa fie bine...o sa aveti casuta voastra, stii cum se spune, voi inchideti, voi deschideti. eu cand m-am mutat in ap. asta cu 2 camere eram insarcinata, asa a fost la noi, casuta noua, o viata noua ...cine stie tease.gif pupic.gif
lyra, LA MULTI ANI! cheer.gif ce pregatesti bun? stiu ca si tu esti fan culinar blum.gif poate faci si poze wink1.gif
noi facem un gratar la pranz cu fratii lui dan, dar ma simt asa de obosita, fata s-a sculat la 6.00 si inca se mai trezeste pe parcursul noptii sa bea lapte, fac si eu ca tulip, am inceput sa beau din ce in ce mai multa cafea, mai am si cate ceva pe suflet dar o sa va spun de luni.
un we minunat sa aveti si multe cadouri frumoase lyra

Himere multumesc mult. hug.gif hug.gif hug.gif

scuze ca nu am scris atatea zile, dar nu am apucat. lol.gif meniul pentru sarbatoare nu-l scriu aici ca mi-o iau. blum.gif blum.gif blum.gif
am facut bunataturi multe si am papat mult. naughty.gif doh.gif

dar e bine. a trecut. am primit cadouri multe. yahoo.gif
cosmetice, pistol de fursecuri naughty.gif blum.gif blum.gif blum.gif , tava de tort si cel mai frumos a fost cadoul de la iubi. mi-a luat un aparat foto semiprofesional super fain si dragut yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif . dar normal n-am avut vreme de facut poze.inca.
dany
Multumesc , fetelor !! Sa vedeti ce slabesc eu cand ne apucam de renovat )).gif .Avem o gramada de facut .

Ghemotoc , doar mazarea si porumbul se puncteaza . Asta in cazul in care legumele nu sunt congelate cu ceva unt ( aici exista si asa ) . Uita-te pe punga si daca nu scrie nimic de nici o grasime , e ok .
Deea
Dany felicitari, sa o satpaniti sanatosi, sa aveti parte numai si numai de momente frumoase!

in ianuarie-februarie a fost sezon de schimbat job-uri pe forum, acum vad ca e de achizitionat case! smile.gif
dany
Am dat la telefoane in tara de cred ca ma ia Dirk pe sus cand vine nota telefonica lol.gif dar trebuia sa anunt lumea ca mi-s proprietareasa , nu ? Eu si Gigelu
anaoi
dany....mp
lyra
Multumesc mult fetele pentru urari. n-am apucat deloc sa intru de vineri ca mereu am avut invitati, a stat babuinul pe capul meu sau n-am avut curent electric. ceva de groaza cu curentul asta. nush ce se intampla.

Danyhoney casa aia e superba. idilica. minunata. vreau si eu casuta mea. doh.gif doh.gif doh.gif
dany
Multumim, Deea hug.gif Pai.....de luni ar fii trebuit sa incep si job-ul ( adica de ieri ) dar Dirk a zis sa stam intai sa vedem care e raspunsul de la banca : daca luam casa nu ma duc la job . O sa am destul job acasa pana o facem asa cum vrem noi . E , intr-adevar tareeeee mult de renovat si de facut nou .
Monic
dany, nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine cheer.gif . De casa nu mai zic nimic, dar sper sa faci poze cu interiorul, oricum, ti-am mai spus, sunt moarta dupa casele de acest tip cum e si casuta ta give_rose.gif ce mai, sunt invidioasa si ma bucur enorm pentru tine. Sper sa apuc si eu ziua in care sa am casuta mea.

blushing.gif Dany, mai vrem poze daca se poate blushing.gif
otilici
Dany,felicitari si din partea mea,e tare frumusica noua casuta! cheer.gif Vorba cantecului: "casuta noastra,cuibusor de nebunii..." blum.gif
ghemotoc
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 06:05 PM) *

Multumesc , fetelor !! Sa vedeti ce slabesc eu cand ne apucam de renovat )).gif .Avem o gramada de facut .

Ghemotoc , doar mazarea si porumbul se puncteaza . Asta in cazul in care legumele nu sunt congelate cu ceva unt ( aici exista si asa ) . Uita-te pe punga si daca nu scrie nimic de nici o grasime , e ok .

pe punga spune ca are 0.3 g/100 g fat si contine fasole verde, porumb boabe, morcovi, ardei, gogosari, ceapa si atat dar m.am gandit ca dac spun ca are 92 kcal si 0.3 g fat la 100 g... ar iesi 1.6 p la 100 g si atunci la astea 1.6 p mai adaug si punctele pt porumb?
dany
Lyra , Otilici , Monic , multumesc !!!

Monic , hai nu fii invidioasa ca se va rezolva si la voi ! pupic.gif .Poze o sa pun cand va fii gata , nu vreau sa pun cum arata acum ca va speriati de interior )).gif . De ex. pe pereti e tapet din anii30, cred , lol.gif plin cu flori si floricele .
anaoi
pa fetele. pe maine
otilici
Dany,chiar nu conteaza tapetul si alte chestii de gemul asta care oricum le modifici dupa bunul tau plac.Sa fie spatioasa si sa fie dotata cu minimul in ea,restul faceti voi.Banuiesc ca si pretul a fost pe masura wink1.gif
Si mie mi-a convenit cand am luat apartamentul sa nu aiba mare lucru in el,l-am facut de la zero asa cum ne-a placut noua.
dany
Mi-a picat netul ...cred ca s-a imbatat )).gif

Ghemotoc , eu nu punctez legumele congelate ( inafara de mazare si porumb ) .
axe10
CITAT(Pisik @ 20-03-2007, 04:20 PM) *

Succes fata si sa te si distrezi...
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 05:18 PM) *

Tocmai am primit raspunsul de la banca !!! Casa ne apartine ( dupa ce facem toate actele necesare ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Cred ca ma imbat azi !!!!!
din alt unghi )).gif

Frumushica foc casutza...da-ne mai multe detalii...si unde zici ca e amplasata ca eu habar nu am...?
ghemotoc
mersi dany hug.gif
axe10
CITAT(ghemotoc @ 20-03-2007, 05:58 PM) *

ah... poate s.a mai pus intrebarea asta dar eu nu.mi aduc aminte... la legumele congelate se puncteaza dupa info nutritionale de pe punga sau pur si simplu numai mazarea, porumbul etc?

Dupa ce am consultat lista buclucasa am ajuns la concluzia ca dintre legume nu se puncteaza decat mazarea(conform lista), porumbul...ca tot am intrebat mai devreme de mamaliga si nu mi-a raspuns nimeni concret...., fasolea uscata si lintea...si avocado sa nu uit...eu asa as face...
dany
CITAT(otilici @ 20-03-2007, 05:34 PM) *

Dany,chiar nu conteaza tapetul si alte chestii de gemul asta care oricum le modifici dupa bunul tau plac.Sa fie spatioasa si sa fie dotata cu minimul in ea,restul faceti voi.Banuiesc ca si pretul a fost pe masura wink1.gif
Si mie mi-a convenit cand am luat apartamentul sa nu aiba mare lucru in el,l-am facut de la zero asa cum ne-a placut noua.

Asa e . Pretul a fost chiar bun , gandindu-ma la ce preturi sunt pe aici . Dar pentru asta mai avem ceva de investit in ea ...dar nu conteaza : e a noastra !!
emu
CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 08:44 AM) *

Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee unsure.gif

incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit smile.gif daca ai timp la dispozitie
dany
Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4 wink1.gif )........ ce sa mai zic ? Costa 90.000 € dar mai bagam inca vreo 20.000 in ea.......nu stiu ce sa mai zic sad.gif

In legatura cu mamaliga nu am raspuns pentru ca nu stiu doh.gif
Nessie
Eu punctam o cana de mamaliga (daca iti intra intr-o cana )).gif ) cu 4p. Parca Miha mi-a spus. huh.gif
Monic
DANY eu inca nu imi revin w00t.gif ce frumusete de casa aveti... Chiar crezi ca pe noi ne intereseaza tapetul de pe pereti? wink1.gif mai bine cheama-ne si pune-ne sa te ajutam la renovare grin.gif
E super incapatoare, chiar nu inteleg, pare atat de mica , ca intr-o poveste rolleyes.gif
dany
CITAT(Monic @ 20-03-2007, 05:50 PM) *

DANY

?????? Ai vrut sa spui ceva ?
ina_ceva
Felicitari, dany-dulce! Sa o stapaniti sanatosi pupic.gif
Emu si daca nu ai copii poti sa-i iei pe cei ai vecinului ca sa le caute blum.gif ?

Nici eu nu punctez legumele congelate (in afara de porumb si mazare) wink1.gif
Axe, eu pun 1p pentru o lingura plina-plina de mamaligutza.

axe10
CITAT(emu @ 20-03-2007, 06:42 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-03-2007, 08:44 AM) *

Fetele sunt confuza...am mancat la pranz cum spuneam mamaligura cu branza si smantana...sa zic maamliga 100-150...in liste gasesc malai, 10g, 0.5p....cata naiba mamaliga iese din 10g malai?...ca sa estimez....pleaseeeeee unsure.gif

incearca sa faci mamaliga din 10gr malai si vezi cat gramaj are la sfarsit smile.gif daca ai timp la dispozitie

Faci misto de mine, nu?

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 06:46 PM) *

Axe , mersi ! Detalii ?? Pai ....e situata undeva in nordul Germaniei , are 127 mp locuibili , 800 mp gradina , 5 camere ( dar vor ramane doar 4 wink1.gif )........ ce sa mai zic ? Costa 90.000 € dar mai bagam inca vreo 20.000 in ea.......nu stiu ce sa mai zic sad.gif

In legatura cu mamaliga nu am raspuns pentru ca nu stiu doh.gif

Pai dragutza aici nu cumperi cu banii astia asa ceva...800mp gradina...wow...cool...

CITAT(Nessie @ 20-03-2007, 06:48 PM) *

Eu punctam o cana de mamaliga (daca iti intra intr-o cana )).gif ) cu 4p. Parca Miha mi-a spus. huh.gif

Merci Nessie ca m-ai luminat...

CITAT(ina_ceva @ 20-03-2007, 06:53 PM) *

Axe, eu pun 1p pentru o lingura plina-plina de mamaligutza.

Merci.Acum pot sa pun si eu punctajul pe ziua de azi...deci:
-2 felii toast-3p
-kefir, 250ml-3.5p
-lapte la cafea-0.5p
-mamaligutza cu branza si smantana-9p(nu mai maninc fara sa pot controla cantitatile)
-supa rosii-1p
-fanta , 0.5l-3p
-branzica quark cu capsuni-2p
-grepfruit,1/2-0p
-mandarina-0p

Total 22 ...depasire 2 puncte...sa speram ca nu a facut atata pranzul...9p...

Va atasez pastravul care l-am pregatit ieri si din care nu am mai avut cum sa mananc din cauza de depasire pe ziua de azi...probabil o sa fie pranzul de maine(are in total 22.5p...si voi face 6 portii...deci 3.75p per portie)
_noni_
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 06:18 PM) *

Imagine

Imagine

din alt unghi )).gif

Dany, I told you!!!!!!!!!!!!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif hug.gif
nici nu stii ce ma bucur pentru tine! yahoo.gif w00t.gif
sa o stapaniti sanatosi si mult spor la reamenajare!

}{
dany
Axe , arunca si la mine cu un pastrav din ala )).gif ca arata tareeee bine .

Moni
, eu va chem la renovare hug.gif dar veniti ???? O sa fie multa munca ( nu glumesc ) dar si cheful de inaugurare va fii la fel de mult ( ma refer la % alcool ) )).gif . Ai dreptate ca nu arata asa de mare dar este . Pentru noi e destul .
_noni_
CITAT(Monic @ 20-03-2007, 04:57 PM) *

Noni, aici se pot cere fonduri europene pt firme, dar sunt anumite conditii(sa aiba firma profit pe ultimii doi ani), iar daca ti se acorda imprumutul nerambursabil ti se da 30% din valoarea totala a proiectului, restul trebuie sa fie platit de firma. Acuma nu stiu cum e in tara, dar ma gandesc ca e cam la fel pupic.gif oricum, Ella stie mai multe si sigur te va lamuri floare.gif

Monic, saru'mana pentru informatii! pupic.gif astept cu nerabdare si pe cele de la Ella, sa vedem cum e si in tara!

}{
dany
Noni , yeah , you told me , girl !! hug.gif

Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa yahoo.gif yahoo.gif pe aici de una singura . Inca nu-mi vine sa cred doh.gif

Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca am scris atat despre subiectul asta blum.gif . Dar am scris si despre WW azi , nu-i asa ????
_noni_
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 08:41 PM) *

Bueyyyy, vorba lui May , imi vine sa yahoo.gif yahoo.gif pe aici de una singura . Inca nu-mi vine sa cred doh.gif

Sper sa nu ma traga nimeni de urechi ca am scris atat despre subiectul asta blum.gif . Dar am scris si despre WW azi , nu-i asa ????

pupic.gif hug.gif Dany, stai linistita, chiar ne bucuram pentru tine!!!! cheer.gif sa vezi cate retete WW o sa pui la cale in noua bucatarie! tease.gif }}}}}}}}{{{{{{{{{{
dany
CITAT(_noni_ @ 20-03-2007, 06:49 PM) *

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 08:41 PM) *

pupic.gif hug.gif Dany, stai linistita, chiar ne bucuram pentru tine!!!! cheer.gif sa vezi cate retete WW o sa pui la cale in noua bucatarie! tease.gif }}}}}}}}{{{{{{{{{{

Chiar ca va fii noua bucataria ( cea care e acolo o aruncam ) .
Am zis si eu asa ....ce daca se supara cineva ? Candva va veni randul fiecareia dintre noi sa vina cu o veste atat de buna si sa nu se mai poata opri din scris lol.gif
Eu scriu acum cat mai pot ca dupa ce ne mutam nu ma mai vedeti la fata cateva saptamani )).gif
Tzutzi80
Mama ce casa ti-ai tras. Dupa cum arata esti foarte aproape de Olanda. Fostul meu are doua case de genul ala. Pacat ca nu s-a trezit ca nu are ce baga in ele sad.gif adica pe mine si cativa copii. Bravo Dany-dulce! Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea.

cheer.gif floare.gif
Eu.
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 07:18 PM) *

Imagine

Imagine

din alt unghi )).gif

w00t.gif w00t.gif w00t.gif yahoo.gif yahoo.gif DAAANYYY, FELICITARI!!! cheer.gif cheer.gif ma bucur nespus pentru voi. Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea. pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 08:46 PM) *

swoon.gif waaaw, ce preturi. pai in Romania asa o casa costa pe puton 200-250 mii euro mad.gif
Bravo w00t.gif
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 06:53 PM) *

Mama ce casa ti-ai tras. Dupa cum arata esti foarte aproape de Olanda. Fostul meu are doua case de genul ala. Pacat ca nu s-a trezit ca nu are ce baga in ele sad.gif adica pe mine si cativa copii. Bravo Dany-dulce! Sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea.

cheer.gif floare.gif

Multumesc ! hug.gif Habar nu are fostul tau ce a pierdut ...dar lasa ca tu recuperezi cu ciocolata . Nu e pe langa Olanda , e pe langa Danemarca . Acum voi fii la 16 km de Danemarca ( pana acum eram la 15 ) )).gif

Gigelu , multumesc ! Si voi sa stapaniti sanatosi apartamentul .

Adevarul e ca eu cred ca avem noroc ca stam in nord . Din cate am auzit , in sudul Germaniei sunt preturi astronomice .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.