Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Neatza!

Bafta, axe! Tinem pumnii wink1.gif
Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum tease.gif pupic.gif
anaoi
neata...

da,da,da,da,da,da,da.....cafea aburinda si dulce si excelenta.......

plus pastrav de la axe...aaa buf azi e post...axe, pastreaza pt maine...

apropo cafea cik exista cursuri de invatat sa faci cafea....150 EUR pt 5 zile cate 4 ore pe zi.
Pisik
Neatza!

A iesit super bine aseara, e suficient ca stiu eu asta, ca am vazut reactia oamenilor si ca au fost si multi care mi-au spsu-o. Nu ma ajuta cand stiu ca nu am primit nici macar un bravo de mai sus sau ca stiu ca mai am un mil pana la alariul de peste o sapt jumate, dar...asta este....macar sunt multumita eu cu mine
Sunt rupta de oboseala, s-ar putea sa fiu mai tacuta

Pupici si o zi frumoasa!
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 10:52 AM) *

neata...

da,da,da,da,da,da,da.....cafea aburinda si dulce si excelenta.......

plus pastrav de la axe...aaa buf azi e post...axe, pastreaza pt maine...

apropo cafea cik exista cursuri de invatat sa faci cafea....150 EUR pt 5 zile cate 4 ore pe zi.

Va dati seama cata risipa de cafea? w00t.gif Sau mai exista o varianta:saracii cobai care o gusta bad.gif
anaoi
cursuri cafea
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 11:22 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 20-03-2007, 10:16 PM) *

CITAT(danyhoney @ 20-03-2007, 10:58 PM) *

De maine imi revin la normal !

daaa.....siguuurrr.....si marmota ..... invelea BIP in staniol pupic.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Esti dusa , fato !! hug.gif

Cum zice Dulci , cu acte in regula biggrin.gif )).gif pupic.gif
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 21-03-2007, 11:04 AM) *

Neatza!

A iesit super bine aseara, e suficient ca stiu eu asta, ca am vazut reactia oamenilor si ca au fost si multi care mi-au spsu-o. Nu ma ajuta cand stiu ca nu am primit nici macar un bravo de mai sus sau ca stiu ca mai am un mil pana la alariul de peste o sapt jumate, dar...asta este....macar sunt multumita eu cu mine
Sunt rupta de oboseala, s-ar putea sa fiu mai tacuta

Pupici si o zi frumoasa!

Stai linistita ,ne solidarizam hug.gif si eu stau la fel cu banii decand am terminat concediul de maternitate si nu mi-am gasit loc de munca am picat in groapa de tot .acum lucrez dar salariul este de debutant si abia ,abia o scoatem cu cheltuielile la capat sorry.gif
Tzutzi80
Am comis-o! 90g fornetti (cu fructe) si 1 felie (38g) cozonac sad.gif si mai am in frigider si un paharel de coliva dry.gif
Oare cum sa punctez festinul asta? sorry.gif
uka
100 g de fornetii punctati intre 6 si 8 p
anaoi
raspuns la obiect....eu cred ca mai biner nu mai punctezi festinul ca te deprimi
Tzutzi80
CITAT(uka @ 21-03-2007, 09:34 AM) *

Mersi Uka. Si eu ma gandeam la 5.5p pt ei
BLUELIFE
CITAT(uka @ 21-03-2007, 11:34 AM) *

AUUU!Doare... doh.gif atatea puncte blink.gif valea.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 11:42 AM) *

CITAT(uka @ 21-03-2007, 09:34 AM) *

Mersi Uka. Si eu ma gandeam la 5.5p pt ei

Sport sau sex e raspunsul blushing.gif doh.gif Nu stiu ce mi-a venit
uka
Cozonac 30 gr=2.4 pct
Tzutzi80
CITAT(uka @ 21-03-2007, 09:47 AM) *

Cozonac 30 gr=2.4 pct

Asta e mai bine. Are 3p in loc de 4-5 cum ma gandeam eu. Noroc ca nu avea stafide, nuci sau cacao. Era simplu, cu rahat.

Oare coliva cat sa o punctez? Are ceva nuca in ea, dar nu prea multa.
uka
S-a mai discutat despre asta de mult tare, dar nu mai stiu...aproximeaza si tu cantitatile, chiar nu stiu ce sa zic...
anaoi
Hainele care se adapteaza la marimea cumparatorului 21 martie 2007

Obiectele vestimentare nu mai trebuie duse in cabina de proba, ci... bagate in priza, iar ele se vor ajusta intocmai potrivit taliei, inaltimii si formei corpului cumparatorului, gratie unei inventii a Philips. Compania a creat un tip de stofa in care sunt tesute subtiri fibre de metal, denumite 'fibre muschi'. Alimentate cu electricitate, hainele vor lua dimensiunea celui care le-a imbracat in cateva secunde. Firele metalice isi vor modifica dimensiunea, dar vor pastra apoi 'memoria' noii forme adoptate. Dupa ce asemenea pantaloni Philips au fost probati cu succes, firma anunta ca pregateste camasi, sutiene si sosete, croite din acelasi material cu 'fibre muschi'.

CITAT(uka @ 21-03-2007, 12:04 PM) *

S-a mai discutat despre asta de mult tare, dar nu mai stiu...aproximeaza si tu cantitatile, chiar nu stiu ce sa zic...

Coliva
grau fiert-60g = 1punct,
zahar = 0.5puncte,
bomboane, nuci vezi tabel

asta am gasit eu
BLUELIFE

Dumnezeule ,suntem la servici si tu ne arati pozele astea?vreau acasa giggle.gif lol.gif lol.gif

CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 12:13 PM) *

Hainele care se adapteaza la marimea cumparatorului 21 martie 2007

Obiectele vestimentare nu mai trebuie duse in cabina de proba, ci... bagate in priza, iar ele se vor ajusta intocmai potrivit taliei, inaltimii si formei corpului cumparatorului, gratie unei inventii a Philips. Compania a creat un tip de stofa in care sunt tesute subtiri fibre de metal, denumite 'fibre muschi'. Alimentate cu electricitate, hainele vor lua dimensiunea celui care le-a imbracat in cateva secunde. Firele metalice isi vor modifica dimensiunea, dar vor pastra apoi 'memoria' noii forme adoptate. Dupa ce asemenea pantaloni Philips au fost probati cu succes, firma anunta ca pregateste camasi, sutiene si sosete, croite din acelasi material cu 'fibre muschi'.

Coliva
grau fiert-60g = 1punct,
zahar = 0.5puncte,
bomboane, nuci vezi tabel

asta am gasit eu

Multumim ca ne tii "la curent" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif
Amazoana
Imagine

Dany, felicitari pt casa!!!!!!! cheer.gif cheer.gif este foarte frumoasa, s-o stapaniti sanatosi!
anaoi
pai ce, numai dylly sa moara d epofta d ecoliva...
ref. haine...iti dai seama s aporti fibre d emetal??!!!???? w00t.gif
BLUELIFE
Dany ,jos palaria,intr-adevar super casa,super pare si locul iar pretul ... nu-mi vine sa cred.Uka superbe foto w00t.gif
uka
CITAT(BLUELIFE @ 21-03-2007, 10:20 AM) *

Dany ,jos palaria,intr-adevar super casa,super pare si locul iar pretul ... nu-mi vine sa cred.Uka superbe foto w00t.gif

Care foto!?!?!?
albumele mele???
oricum multzumesc...
eu as manca niste compot de fructe...imi da si mie cineva?
give_rose.gif nu de alta dar altceva chiar nu pot...
Tzutzi80
Dylly pupic.gif pupic.gif
Uka iti dau eu! De care vrei? De ananas e bun?
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 10:29 AM) *

daca anansul e rondele e perfect, daca nu, e bun oricum
Tzutzi80
CITAT(uka @ 21-03-2007, 10:30 AM) *

E la alegere, ca am doua cutii. Una rondele, una bucatele....ca nu se stie de ce am chef. Ca in bancul ala cu politistul.

Cica un politist, cand se ducea seara la culcare isi punea doua pahare la capul patului, unul gol si unul cu apa. Intrebat de ce isi tine unul plin si unul gol, a raspuns:
- Pai cand ma trezesc noaptea, poate sa imi fie sete sau poate sa nu imi fie sete.
michelle
)).gif misto bancul

Eu ma cam abtin de la compot de ananas.. ma baloneaza de fiecare data
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 12:34 PM) *

E la alegere, ca am doua cutii. Una rondele, una bucatele....ca nu se stie de ce am chef. Ca in bancul ala cu politistul.

Cica un politist, cand se ducea seara la culcare isi punea doua pahare la capul patului, unul gol si unul cu apa. Intrebat de ce isi tine unul plin si unul gol, a raspuns:
- Pai cand ma trezesc noaptea, poate sa imi fie sete sau poate sa nu imi fie sete.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 10:34 AM) *

naughty.gif naughty.gif lol.gif lol.gif
anaoi
CITAT(michelle @ 21-03-2007, 12:43 PM) *

)).gif misto bancul

Eu ma cam abtin de la compot de ananas.. ma baloneaza de fiecare data

dylly face sandwich-uri cu feliile de ananas
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 10:44 AM) *

dylly face sandwich-uri cu feliile de ananas

Cum? Suna interesant grin.gif
anaoi
felie prajita de toasta, branza fitness de la hochland, o felie sunca, felie de ananas (light) si deasupra ori cepa rosie taiata marutn, ori chestii gen marar tocat, sau oregano sau ceva care sa fie condiment.
daca branza fitness este sub forma de felie atunci pun si un pic mic de margarina rama yoghurt

in jur de 3 p sandwich-ul
daconst
Dany,imi pare rau ca am lipsit ieri de la cheful de casa noua,dar promit ca recuperez cu prima ocazie.
Felicitari si ma bucur tare,tare pentru voi.Aveti casuta visurilor voastre si o meritati din plin. pupic.gif
Vezi ca DD ia cu o mana si da cu doua.Se pare ca ai un an foarte bun,dupa cum ai inceput,asa ca nu te opri si profita din plin. wink1.gif

Axe,eu am mai scris ca fac mamaliga din 100g malai si 500ml apa,dar te saturi si cu 80gmalai si 400ml apa,deci de 4p.Eu o fac la microunde si iese super,fara sa murdaresc sau sa mestec la ea.

Sexy,La multi,multi ani fericiti!!!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii! pupic.gif

Ina,aici se cheama Toast Hawai,sandwichul cu ananas si e tare,tare bun.Se face cu felie de toast unsa cu putin unt,apoi se pune o felie de sunca,un rondel de ananans si o felie de cascaval deasupra.Se pune putin la grill pina se topeste cascavalul si e super,super bun. blum.gif
anaoi
da e super buuuun....dylly l-a adaptat la gustul propriu si ww grin.gif

Sexy...La multi ani, multa sanatate si toto ce iti doresti
Tzutzi80
Imi ploua in gura dupa sandwichul ala. Ca sunt mare fan de pizza Hawai biggrin.gif
daconst
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 01:23 PM) *

Imi ploua in gura dupa sandwichul ala. Ca sunt mare fan de pizza Hawai biggrin.gif

Daaa,si eu. cheer.gif
Am mai mancat ceva mancare thailandeza cu pui,legume si ananans.Era gatita de o colega de-a mea.Tare,tare buna,desi nu multi se impaca cu gustul dulec al ananasului in mancare.Sotul meu sa nu-l vada,de exemplu. )).gif
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 21-03-2007, 11:26 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 01:23 PM) *

Daaa,si eu. cheer.gif
Am mai mancat ceva mancare thailandeza cu pui,legume si ananans.Era gatita de o colega de-a mea.Tare,tare buna,desi nu multi se impaca cu gustul dulec al ananasului in mancare.Sotul meu sa nu-l vada,de exemplu. )).gif

Si eu...sunt cu mancarea tailandeza. O ador de-a dreptul
Amazoana
Nici mie nu-mi place sa amestec dulce cu sarat. unsure.gif
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 21-03-2007, 11:31 AM) *

Nici mie nu-mi place sa amestec dulce cu sarat. unsure.gif

Eu le combin....si pun si picant si acru biggrin.gif mmmmm.....o bunatate biggrin.gif
michelle
Dylly sandwich-ul tau contine doar o felie de paine si in rest alte ingrediente cladite acolo? Cum il transporti?
daconst
Eu sunt fan la chinezesc de gustul dulce-picant.O nebunie...Gata nu mai zic nimic ca sunt la cura. )).gif

Ma tot chinui cu avatarul si nu vrea sa mearga.Setez alta poza si mi-o baga tot pe cea veche,desi am sters-o in prealabil.
Nessie,sunt eu blonda sau sunt probleme?Nu ca as avea alta culoare la par. lol.gif
Nessie
CITAT(daconst @ 21-03-2007, 11:35 AM) *
Nessie,sunt eu blonda sau sunt probleme?Nu ca as avea alta culoare la par. lol.gif
Dureaza vreo 5-10 minute pana isi face updateul browserul tau. Variaza in functie de el, pe Mozilla dureaza mai mult ca pe Explorer de exemplu. Ca sa grabesti procesul (dar asta se va intampla doar la tine rapid) intra sa-ti vezi pagina de membru si da "refresh" de 2-3 ori.
anaoi
deic s ava explic situatia...dylly adora pizza hawaiana, mancarea thailandeza nu exagerat de piperata....

acuma: s-au predat actele pt audit, dar dylly a constatat ca tot ce a lucrat el aseara pt audit nu s-a salvat...

si e stresat si i s-a facut fooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaameeee.....si la gandul d epizza nu rezista....
help....
daconst
CITAT(Nessie @ 21-03-2007, 01:40 PM) *

CITAT(daconst @ 21-03-2007, 11:35 AM) *
Dureaza vreo 5-10 minute pana isi face updateul browserul tau. Variaza in functie de el, pe Mozilla dureaza mai mult ca pe Explorer de exemplu. Ca sa grabesti procesul (dar asta se va intampla doar la tine rapid) intra sa-ti vezi pagina de membru si da "refresh" de 2-3 ori.

cheer.gif
A mers.Mersi mult.Esti pe faza ca de obicei. give_rose.gif
anaoi
CITAT(michelle @ 21-03-2007, 01:34 PM) *

Dylly sandwich-ul tau contine doar o felie de paine si in rest alte ingrediente cladite acolo? Cum il transporti?

asta se mananca dimineata sau seara pe la 18.00 daca&cand ajung acasa...
nu il iau la servici, pt ca este zemos
ghemotoc
'neata!
daconst, cum faci tu mamaliga la microunde ca suna extrem de interesant
bubbles
`ziua..am facut si eu mamaliga la micro biggrin.gif si a iesit buna blum.gif cred ac ma duc la sala..si ca o veste buna..cantarul arata 62.3kg yahoo.gif deci mi`am revenit
_noni_
ce ziceti de stirea asta?

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Mon...ebelul-in-blugi

nu ma injurati, dar eu m-am prapadit de ras! lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(_noni_ @ 21-03-2007, 02:20 PM) *

ce ziceti de stirea asta?

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Mon...ebelul-in-blugi

nu ma injurati, dar eu m-am prapadit de ras! lol.gif lol.gif lol.gif

Ce cuplu aiurea
ghemotoc
bubbles daca ai facut mamaliga la microunde zi.mi si mie cum, te rog floare.gif
ina_ceva
Merci dylly, dana pentru retzetele de sandwich cu ananas. Am sa incerc si eu acasa grin.gif

Mamaliga la MO
1:4
1malai : 4 apa
150 g malai
600 ml apa
sare dupa gust
1 lingurita de margarina/unt
se pune faina,sarea īntr-un vas pt MO
se toarna apa peste si se amesteca bine si se pune 2 minute la MO (la 700 Watt)
se scoate din MO ,se pune o lingurita de margarina/unt si se mai amesteca-nu trebuie sa amestecati pīna se topeste margarina(doar putin) si se baga iar la MO pt 2 min(tot la 700 Watt) . Se scoate din nou afara se mai amesteca o data si vine iar pt 2 min la MO ; o scoateti iar si mestecati bine mai vine bagata o data la MO exact 30 de sec. Se scoate pentru ultima data!!!!..si se amesteca bine,o sa observati cum se desprinde de pe peretii vasului se mai lasa īn vas,2-3 minute..si se rastoarna.

Retzeta e luata de la Dana pupic.gif
ghemotoc
hug.gif mersi ina
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.