Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
daconst
CITAT(ghemotoc @ 21-03-2007, 01:57 PM) *

'neata!
daconst, cum faci tu mamaliga la microunde ca suna extrem de interesant

Eu o fac mai simplu.Pun 500ml apa si 100g malai,putina sare si bag in microunde.Dupa 10min mestec o data sa verific consistenta si apoi mai las in functie de cum vreau sa arate.
Se face repede si nu stropeste deloc.Iar punctajul e de 5p. wink1.gif
ghemotoc
hug.gif mersi daconst
anaoi
100 kg de aur, furate in plina zi dintr-un muzeu japonez 21 martie 2007

Trei mascati au furat ieri un bloc de aur cintarind nu mai putin de 100 de kilograme din muzeul Ohashi Collection Kan din Takayama, Japonia. Jaful, care a avut loc in plina zi, a fost inlesnit de lipsa masurilor de securitate, blocul de aur nefiind protejat nici de o vitrina securizata si nici de dispozitive electronice, intrucit conducerea muzeului dorea ca vizitatorii 'sa aiba posibilitatea de a atinge exponatul'. Cei trei mascati au fost surprinsi de o angajata a muzeului, pe care insa au imbrincit-o cu brutalitate si au iesit in fuga, urcindu-se intr-un autovehicul condus de un al patrulea complice. Conform website-ului oficial al muzeului Ohashi Collection Kan, blocul de aur a fost achizitionat in anul 1994, valoarea sa fiind de circa 1 milion de euro.

mi s-a parut geniala faza
alandana
De maine intru si eu la WW - de-adevaratele - cu masurat si numarat. Altfel eu zic ca incerc sa ma mentin in puncte.
400 g apa si 40 g malai - si iese o portie? La care mai pui si branza care e scumpa la puncte. Cam mult pentru o masa, nu?
dany
Bine v-am gasit , fetelor !!! Cine mai are cafea si pentru mine ???

N-am avut timp dimineata nici sa respir . Am fost la agentia imobiliara , am luat cheile de la casa ca sa o mai vedem o data , am fost acolo , facut masuratori , apoi fost la cumparaturi ....

Multumesc fetelor care m-au felicitat azi hug.gif

Dana , stai tu linistita ca recuperam noi cheful de aseara cu varf si indesat pupic.gif
anaoi
si pe dylly il mia luati o tura??

ia cafeaua de pranz dany...
dany
Saru-mana , dylly , e tare buna . Sunt obosita moarta , aseara am stat pana la ora 3 cu Dirk la povesti si planuri )).gif

Pe dylly il mai luam si 2 ture nu doar 1 cheer.gif
anaoi
super, super...dylly abia asteapta
dany
CITAT(alandana @ 21-03-2007, 12:34 PM) *

De maine intru si eu la WW - de-adevaratele - cu masurat si numarat. Altfel eu zic ca incerc sa ma mentin in puncte.
400 g apa si 40 g malai - si iese o portie? La care mai pui si branza care e scumpa la puncte. Cam mult pentru o masa, nu?

Bafta !
Mamaliga o poti face mai mica ...din 200 gr apa si 20 malai . Ajunge sa mananci o data , nu e portie prea mare dar nici prea mica . Si asa ai puncte si pentru branza .
anaoi
si pentru smantana grin.gif
dany
Lasa smantana si verifica-ti PM-urile ca alea nu au puncte blum.gif

CITAT(ina_ceva @ 21-03-2007, 07:37 AM) *

Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum tease.gif pupic.gif

hug.gif hug.gif Gata , azi mi-a trecut .

Pisik , ce conteaza ca nu ai primit un " bravo " de mai sus ? Important e ca stii tu ca iesit bine .
anaoi
CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 04:24 PM) *

Dany-dulce, mi-a placut f mult interventia ta efervescenta de ieri, pe forum tease.gif pupic.gif

Pisik , ce conteaza ca nu ai primit un " bravo " de mai sus ? Important e ca stii tu ca iesit bine .

raspuns....inteles, sa traiti , las smantana
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 03:57 PM) *

Bine v-am gasit , fetelor !!! Cine mai are cafea si pentru mine ???

N-am avut timp dimineata nici sa respir . Am fost la agentia imobiliara , am luat cheile de la casa ca sa o mai vedem o data , am fost acolo , facut masuratori , apoi fost la cumparaturi ....

Multumesc fetelor care m-au felicitat azi hug.gif

Dana , stai tu linistita ca recuperam noi cheful de aseara cu varf si indesat pupic.gif

ImagineImagineImagine
dany
Gluma-i gluma dar m-ati cam pus pe ganduri cu mamaliga .... Parca mi-as face si eu azi dar cand ma gandesc ca deseara iesim la restaurantul grecesc ( sper ) ........Nu se prea inteleg mamaliga cu gyros-ul , nu ? )).gif

Bueyyy , Dulci , vrei sa mor aici ??? Cum arata cafelele alea .... Mersi ! hug.gif
anaoi
dulcikatty multumim...multumim....dar oe la 17.30, mai faci una, nu-i asa????
pls,pls,pls
Amazoana
Cu placere wink1.gif Anaoi, mai fac, cum sa nu, pt dragele mele, oricand
anaoi
cheer.gif give_rose.gif
Tulip
Dany,cand va apucati sa renovati casa?Si cap pe cand sperati sa va mutati in ea? smile.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 04:24 PM) *

Da, Danuta, incerc sa ma consolez cu multumirea mea si a celor care stiu ca ma apreciaza.
In uituceala si nebuneala mea, am uitat sa te felicit! Sa stapaniti sanatosi casuta, arata ca in povesti, precum casuta de turta dulce din Hans si Gretel )).gif
anaoi
TUUUUURRTTTAAAAA ...buf. mai am pana la florii, la targ
dany
Mai dureaza , Tulip . Intai sa facem actele toate , apoi cei care vand casa vor trebui sa o goleasca de tot ce e acolo ..... Noi credem ca in aproximativ 2 saptamani putem incepe cu renovarea . De mutat ne mutam doar cand e totul gata acolo . Toata renovarea va dura cam ....1 luna sad.gif

CITAT(Pisik @ 21-03-2007, 02:15 PM) *

In uituceala si nebuneala mea, am uitat sa te felicit! Sa stapaniti sanatosi casuta, arata ca in povesti, precum casuta de turta dulce din Hans si Gretel )).gif

Wow , casuta de turta dulce ??? Miam-miam ! Frumoasa descriere hug.gif

Multumesc , Pisik !
axe10
CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 08:52 AM) *

neata...
da,da,da,da,da,da,da.....cafea aburinda si dulce si excelenta.......

plus pastrav de la axe...aaa buf azi e post...axe, pastreaza pt maine...

apropo cafea cik exista cursuri de invatat sa faci cafea....150 EUR pt 5 zile cate 4 ore pe zi.
haha...deja am mancat...nu sunt cu postul...o portie am calculat 3.75p
CITAT(Pisik @ 21-03-2007, 09:04 AM) *

Neatza!

A iesit super bine aseara, e suficient ca stiu eu asta, ca am vazut reactia oamenilor si ca au fost si multi care mi-au spsu-o. Nu ma ajuta cand stiu ca nu am primit nici macar un bravo de mai sus sau ca stiu ca mai am un mil pana la alariul de peste o sapt jumate, dar...asta este....macar sunt multumita eu cu mine
Sunt rupta de oboseala, s-ar putea sa fiu mai tacuta

Pupici si o zi frumoasa!
oboseala dupa succes e mai placuta...lasa ca isi dau ei seama ...eu te felicit cu toate ca habar nu am despre ce e vorba....
CITAT(Tzutzi80 @ 21-03-2007, 09:33 AM) *
Am comis-o! 90g fornetti (cu fructe) si 1 felie (38g) cozonac sad.gif si mai am in frigider si un paharel de coliva dry.gif
Oare cum sa punctez festinul asta? sorry.gif
mai bine nu mancai....puncte multe musiu...ce-as mai manca si eu...vezi sunt sincera...
CITAT(daconst @ 21-03-2007, 11:20 AM) *
Axe,eu am mai scris ca fac mamaliga din 100g malai si 500ml apa,dar te saturi si cu 80gmalai si 400ml apa,deci de 4p.Eu o fac la microunde si iese super,fara sa murdaresc sau sa mestec la ea.

Abia acu imi spui...e bine ca stiu pt alta dat...merci...am copiat deja reteta...era vorba ca oricum nu aveam cum s-o cantaresc...a trecut acum...azi pastrav
daconst
CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 04:09 PM) *

CITAT(alandana @ 21-03-2007, 12:34 PM) *

Bafta !
Mamaliga o poti face mai mica ...din 200 gr apa si 20 malai . Ajunge sa mananci o data , nu e portie prea mare dar nici prea mica . Si asa ai puncte si pentru branza .

Mey,eu am scris 500ml apa si 100g malai sau 400ml apa si 80g malai!!!

Sa nu ma injurati ca va ies laturi in loc de mamaliga. lol.gif
dany
Lasa , Dana , ca daca ies laturi au mai putine puncte .... adica deloc : aterizeaza la gunoi )).gif

Am avatar nou !! Vedeti , vedeti ? Normal ca vedeti lol.gif
daconst
Se potriveste la fix,casuta in avatar...e ca din poveste. wink1.gif
Ella79
Sunt foarte scurta intrucat ma grabesc.

Sexy, LA MULTI AAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII[color=#CC0000]
dany
Pai , Dana , tu cu bb-manechin la avatar , eu cu " casuta din turta dulce " wink1.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 21-03-2007, 05:54 PM) *

Pai , Dana , tu cu bb-manechin la avatar , eu cu " casuta din turta dulce " wink1.gif

Mi se pare normal...fiecare cu vrea sa vada mai des in ultima vreme. )).gif
anaoi
promit s apozez turta dulce cand voi cumpara d ela targ si imi pun is eu dulceturi la avatar
alandana
CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 05:57 PM) *

promit s apozez turta dulce cand voi cumpara d ela targ si imi pun is eu dulceturi la avatar

Si noi cu ce am gresit? Eu vorbesc serios ca de maine trec pe salate. Pana la Pasti nu ma las daca nu ajung la 50 kg.
dany
CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 02:57 PM) *

)).gif )).gif ok , cu conditia sa-mi trimiti si mie o bucata la pachet )).gif

CITAT(alandana @ 21-03-2007, 03:02 PM) *

CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 05:57 PM) *

Si noi cu ce am gresit? Eu vorbesc serios ca de maine trec pe salate. Pana la Pasti nu ma las daca nu ajung la 50 kg.

Poate targul acela e dupa Paste wink1.gif
anaoi
e de florii de obicei....ok...las aciditatea
anca veselie
salutare!
dany, felicitari! sa fie intr-un ceas bun si s-o stapaniti fericiti si sanatosi! e tare frumusica! cate camere are?
pisik, ma bucur ca a iesit bine. cred ca-i important sa ai tu multumirea ca a iesit bine si sa fii mandra de tine! pupic.gif
dylly, naspa rau patania ta cu auditul. ai reusit sa recuperezi?
anaoi
mai am 3 tabele scurte
anca veselie
pai bafta multa la recuperat! cheer.gif

am plecat cu sefu' pe teren si am ajuns la ikea, care s-a deschis azi. la anumite chestii sunt preturi foarte foarte ok, au o gramada de accesorii faine care-ti imbunatatesc viata. bineinteles ca nu am rezistat si mi-am cumparat prostii: un covoras gen carpeta - 10 ron; o perna - 25 ron; un set de cosulete din paie ca sa-mi pun bijuteriile - 13 ron; o masuta mica de calcat - 15 ron, 2 borcane care se inchid etans - 10 ron si cateva servete de bucatarie. merita vizitat magazinul!
anaoi
GGGGGGGGAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAA
anca veselie
bravooo cheer.gif cheer.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 21-03-2007, 06:31 PM) *

bravooo cheer.gif cheer.gif

scuze pt fontul prea mare si prea colorat...dar bucuria e mare ca sunt supe rnasoale situatiile acelea si nu credeam ca termin azi
Tulip
stiam noi ca Dylly e fata desteapta,harnica si descurcareata! wink1.gif
uka
referitor la e-mail ul lilianei
"Va multumim pentru ca v-ati facut timp sa ne sesizati aceasta situatie.
Astfel ne sprijiniti in preocuparea noastra permanenta de a oferi
servicii la cele mai inalte standarde.

Vodafone Romania isi informeaza clientii ca mesajul scris pe care l-ati
primit nu este autentic. Acest mesaj nu a fost generat de companie si
nu are nici o legatura cu Vodafone Romania. In aceste conditii, Vodafone
Romania isi sfatuieste clientii sa considere acest mesaj drept
€œspam€ si sa ignore continutul
anaoi
cu nervii praf si piftie de oboseala....
sorry pt agitatia starnita,

dylly multumeste pt complimente
dany
Dylly , dai de baut ?????????? Eu stau deja cu paharul intins )).gif
anaoi
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uite aici ce iti curge in pahar

Hurricane 30 ml light rum 30 ml gold rum 15 ml sirop passion fruit(fructul pasiunii) 15 ml suc de lime Se agita cu gheata intr-un shaker dupa care se toarna intr-un pahar tip hurricane plin cu gheata.Se orneaza cu o felie de lime si o umbreluta.
dany
CITAT(anca veselie @ 21-03-2007, 03:17 PM) *

dany, felicitari! sa fie intr-un ceas bun si s-o stapaniti fericiti si sanatosi! e tare frumusica! cate camere are?

Mersi , Anca ! hug.gif Are 5 camere . Vroiam sa facem din 2 camere doar 1 dar azi am stabilit ca ramanem totusi la 5 .
Tulip
vreau si eu ceva de baut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tease.gif
dany
CITAT(anaoi @ 21-03-2007, 03:41 PM) *

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uite aici ce iti curge in pahar

Hurricane 30 ml light rum 30 ml gold rum 15 ml sirop passion fruit(fructul pasiunii) 15 ml suc de lime Se agita cu gheata intr-un shaker dupa care se toarna intr-un pahar tip hurricane plin cu gheata.Se orneaza cu o felie de lime si o umbreluta.

Imagine

CITAT(Tulip @ 21-03-2007, 03:44 PM) *

)).gif )).gif Daca o dam pe alcoale sa vezi ce ni se dezleaga limbile Imagine
anaoi
SEA BREEZE 45 ml vodca 90 ml suc de grapefruit 90 ml suc de merisor Se pune vodca intr-un pahar tip highball.Se umple pe rind cu sucul de grapefruit si se complecteaza cu sucul de merisor.Se orneaza cu o felie de lamaie

ina_ceva
Bravo, dylly!
anaoi
CITAT(Tulip @ 21-03-2007, 06:44 PM) *

poftim si tie
SOUTH PACIFIC 30ml gin 5 pina la 10ml Galliano(dupa gustul dumneavostra) 15ml coracao albastru se pun ingredientele cu gheat intr-un pahar tip highball dupa care se complecteaza cu limonada.

CITAT(ina_ceva @ 21-03-2007, 06:48 PM) *

Bravo, dylly!

pt tine special

CARIBBEAN CHAMPAGNE 20ml rum light 20ml crema de banane sampanie Se agita ingredientele intr-un shaker dupa care se toarna intr-un pahar de sampanie.Se complecteaza cu sampanie.

CINE CE MAI VREA???
mai e cineva treaz?
Tulip
haninoroc.gif incep sa ma simt din ce in ce mai bine blum.gif

so....ce cantam?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.