Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tzutzi80
CITAT(Deea @ 22-03-2007, 09:05 AM) *

Starbucks in Romania. cheer.gif

Buna dimineata!

dupa o luna s-a miscat si acul cantarului putin, mai am 200 de grame si schimb prefixul cheer.gif

Nici ca se putea o veste mai buna pentru o cafegioaica ca mine, indragostita iremediabil de preparatele Starbucks cheer.gif pupic.gif

De abia astept un Vanilla Frapucino cu portie dubla de frisca ....yummie yahoo.gif
anaoi
nu nu nu nu ii aduce aminte acum lui dylly de bunatati ca moare aici neconsolat
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 09:48 AM) *

Pt dylly cu dedicatie Imagine

SI pt mine Imagine Imagine
Pisik
Tzutzi, nu o ai numai pe Dylly pe constiinta, ci si pe mine

A, Dylly, sa stii ca am baut Frozito. E bun, dar parca imi plac mai mult alea de la Gloria Jeans blum.gif
bubbles
ufff...m`am pus in pat si am adormit iar doh.gif ma duc sa fac o cafea .. cine mai bea cu mine grin.gif cafea.gif
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 12:04 PM) *

ufff...m`am pus in pat si am adormit iar doh.gif ma duc sa fac o cafea .. cine mai bea cu mine grin.gif cafea.gif

Eu w00t.gif w00t.gif w00t.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 11:59 AM) *

Esti criminala,cum te poti concentra la puncte cand vezi asa ceva? crying.gif crying.gif
anaoi
EEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

tzutzi, imi pare rau, dar iau si din ale tale
....pisik, spre rusinea lui dylly, ioana nu a ajuns ink la gloria jeans
Monic
neatza
ce-o fi cu Himere? ca parca nici ieri n-am prea vazut-o
dany
Neata !

Hop si eu la cafea ! Mai aveti si pentru mine ?

Tocmai am vazut ca ieri am uitat sa ma deloghez doh.gif
anaoi
BLUELIFE...... pai nu mananci nimic 3 zile
Tzutzi80
Blulife pot sa ma concentrez la puncte pentru ca le vad doar pe monitor la calculator! Ca daca era in New York in Starbucks si trebuia sa ma concentrez la puncte....atunci nu as fi reusit! Mi-as fi luat cel mai mare pahar din Vanilla Frappuccino! Fara comentarii, fara remuscari si fara sa ma mai gandesc la puncte. naughty.gif
_noni_
'Neata!

apropo de STARBUCKS - iata cum e la vecini lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Starbucks Clone Wars

Imagine

Pestiside contributing editor Sean Jordan brought this one to my attention. If one = meme and two = trend, then three = indisputable fact: foreigners continue adapting the Starbucks philosophy while avoiding actual sticky franchise issues. This Stardust Coffee chain in Budapest has to be the worst effort yet, as the scant photos imply little physical resemblance to an actual Starbucks. Apparently, Stardust limits the ripoff to the nonsensical giveaway of its name alone, which I guess is amusingly similar for tourists and expats while engendering no reaction at all among native Hungarians. Who knows, maybe there's more to this, but I guess I can't understand Hungarian as well as I promised to my Hungarian mail-order bride. But anyway, where are the green aprons, people? I suppose I might as well go ahead and solicit submissions of other foreign un-Starbucks (with pics) to tips@gridskipper.com.

Stardust coffee [K v h zak, in Hungarian]
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 12:20 PM) *

Blulife pot sa ma concentrez la puncte pentru ca le vad doar pe monitor la calculator! Ca daca era in New York in Starbucks si trebuia sa ma concentrez la puncte....atunci nu as fi reusit! Mi-as fi luat cel mai mare pahar din Vanilla Frappuccino! Far comentarii, fara remuscari si fara sa ma mai gandesc la puncte. naughty.gif

las ca vine in Bucuresti si dylly va face la fel dar cu caramel sau ciocolata
bubbles
gata cafeaua...sa va zic ritualul meu in fiecrae dimineata...in timp ce fac cafeaua mai beau 1 actimel si o canuta de lapte cu putina cacao brumi biggrin.gif si apoi cana magica cu moare de varza wacko.gif stau cam jumatate de ora si tronul ma cheama iar apoi ma cantaresc lol.gif
azi am 62-62.1 kg asa bine imi pare yahoo.gif cheer.gif poate scad sub 60 pana la paste
a mai si venit aseara o vara si s`a cantarit si a zis ca arata mai mult cu 4 kg cantarul meu fata de al ei..doar ca al ei e mecanic si al meu dijital grin.gif
anca veselie
neatzaaaaaa! mama, dany 5 camere!!!! bestial!!!
bravo fetelor pt schimbarile la cantar cheer.gif
pisik, ce sa-i faci, daca te ocupi de un eveniment esti facut responsabil pt orice... incearca sa nu mai pui atat la suflet pupic.gif
m-ati omorat cu cafelele alea huh.gif mi-e poftaaaaaaaa!
dany
Deea , felicitari pentru miscarea cantarului .

Pisik , se pare ca si la tine arata un pic mai bine ( poate scapi de dulciurele ) . hug.gif

Anca
, da 5 camere dar nu va ganditi ca sunt ffff mari . Fiecare are cam 12 mp ( 1 are doar 9 ) . Inseamna : living , biblioteca + Pc-uri , dormitor , camera de oaspeti si o camera cu rafturi pentru haine .
bubbles
deea si pisik felicitari pt cantar pupic.gif hug.gif ca eu nush ce sa mai cred..oare arata mai mult al meu...ce bine ar fi sa fie asa wacko.gif
dany felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! bravo .. si noi ne framantam sa vedem cum sa ne luam si noi un apartament aici in gheorgheni dar nu cred ca asta va fi posibil foarte repede..eh asta e...mai stam cu chirie blum.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Nusa, te "invidiez" pentru programul tau give_rose.gif
O zi buna si tie , pisik!
Bravo, deea! Sa dai de baut cand schimbi prefixul tease.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 10:33 AM) *

Deea , felicitari pentru miscarea cantarului .

Pisik , se pare ca si la tine arata un pic mai bine ( poate scapi de dulciurele ) . hug.gif

Anca
, da 5 camere dar nu va ganditi ca sunt ffff mari . Fiecare are cam 12 mp ( 1 are doar 9 ) . Inseamna : living , biblioteca + Pc-uri , dormitor , camera de oaspeti si o camera cu rafturi pentru haine .

Pai asta inseamna ca am unde dormi cand vin in vizita naughty.gif
anca veselie
dany poti sa-ti faci dressing? visez la o camera , cat de mica, unde sa-mi pun hainele si pantofii cool.gif
ina_ceva
Suna bine dany-dulce; presupun ca aia de 9 m patrati o sa fie cu rafturi
Tulip
Dany,abia astept sa ne arati niste poze! wink1.gif
anaoi
tzutzi, daca ai loc de dylly devil.gif
ina_ceva
Si eu as avea nevoie de o camera cu rafturi sorry.gif ; nici nu stiti cate sunt in stare sa strang...
anaoi
CITAT(anca veselie @ 22-03-2007, 12:29 PM) *

m-ati omorat cu cafelele alea huh.gif mi-e poftaaaaaaaa!

gloria jean's cafe sau gregory's
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 10:39 AM) *

tzutzi, daca ai loc de dylly devil.gif

Dylly nu e asa mare sa nu imparta cu Tzutzi naughty.gif

CITAT
anca veselie Adaugat Astazi, 10:38 AM
dany poti sa-ti faci dressing? visez la o camera , cat de mica, unde sa-mi pun hainele si pantofii

Iar eu visez la haine pe care sa le pun intr-o camera intreaga lol.gif
anaoi
blushing.gif blushing.gif dylly e imens....

ce vise ai ...haine....dar pantofii unde-i lasi, umbli desculta?
Tzutzi80
Nu uitati sa ii mai da-ti cate un vot lui Rares piticul
Pisik
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 12:41 PM) *

si eu vreau haine....de fapt la dimensiunile lui dylly, 2 bluze ocupa la fel d emult loc ca 3 sau 4 de-ale ancai

devil.gif Auzi, da tu chiar vrei bataie sau ce?????? Nu esti imensa fata, termina cu tampeniile! Pe bune, tu ai oglinzi acasa?????? Hai ca m-am enervat, buf! devil.gif
anaoi
dat si ieri
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 11:59 AM) *

Arata super, ce as bea una acum....
Neata fetelor!
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 10:41 AM) *

ce vise ai ...haine....dar pantofii unde-i lasi, umbli desculta?

De fel umblu si cam dezbracata naughty.gif blushing.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 12:42 PM) *

Nu uitati sa ii mai da-ti cate un vot lui Rares piticul

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
s`a enervat pisik ... fugiti fetelor blum.gif valea.gif

am votat piticul pupic.gif
dany
Da , Anca , trebuie sa facem o astfel de camera pentru ca in dormitor nu incape nici un dulap . Patul e prea mare )).gif

Tztutzi
, Dylly , sa terminam noi cu tot renovatul si va astept pe toate in vizita hug.gif
anaoi
dulcikatty...nu il tenta pe dylly s adea o fuga peste drum la gregory's
dany
CITAT(Pisik @ 22-03-2007, 09:42 AM) *

si eu vreau haine....de fapt la dimensiunile lui dylly, 2 bluze ocupa la fel d emult loc ca 3 sau 4 de-ale ancai

devil.gif Auzi, da tu chiar vrei bataie sau ce?????? Nu esti imensa fata, termina cu tampeniile! Pe bune, tu ai oglinzi acasa?????? Hai ca m-am enervat, buf! devil.gif

Ii facem cadou o oglinda de ziua ei )).gif .

Pisik , daca te duci dupa Dylly sa-i dai vreo 2 dupa ceafa , da-i si din partea mea , ok ?
anaoi
CITAT(Pisik @ 22-03-2007, 12:42 PM) *

aaaaaaaaaaaaa.....ok. tac. dar dylly tot imens e....nici nu vazusem ce scrisesi tu.. grin.gif

dar ce aveti cu dylly??? pai cu 71 de kile la 1.67 e imens...
bubbles
da...dylly merita bautut bine bataita.gif cuplu.gif unde esti tu imensa...apoi am o verisoara care are tot cam asa 1.67 - 1.68 si are peste 80 kg...ea cum e ? blum.gif si niciodata nu se plange si se simte atat de bine in pielea ei incat o invidiez cateodata ca ea nu isi bate atat capul blum.gif
BLUELIFE
-1kg din nou yahoo.gif yahoo.gif Dar recunosc am trisat bataita.gif iertare plecaciune.gif Am tinut regimul supei de varza de trei zile incoace sad.gif
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 10:51 AM) *

CITAT(Pisik @ 22-03-2007, 12:42 PM) *

aaaaaaaaaaaaa.....ok. tac. dar dylly tot imens e....nici nu vazusem ce scrisesi tu.. grin.gif

dar ce aveti cu dylly??? pai cu 71 de kile la 1.67 e imens...

Pai dylly ala imens e mai mic decat Tzutzi care se simte o sirena frumoasa si atragatoare....si are 1.66m si 72kg. Asa ca ori oglinda lui dylly deformeaza rau (da Doamne) ori cea a lui Tzutzi e super-oglinda (sper ca NU asta e varianta corecta!!! naughty.gif)
anaoi
no comment
Tzutzi80
Pardon! N-a ca nu mai stiu ce vreau sa zic! lol.gif Pai iti trimit si tie o super-oglinda. Dar mie tot nu mi se pare ca as fi imensa. lol.gif
alandana
Oare cat o costa o franciza Starbucks - as deschide una in Suceava - chiar daca ar insemna ca sunt si principalul client.

Deci - de azi sunt la dieta;

cafea + 1 cub zahar -1 p
MD - 1 iaurt Activia + 50 g cereale fitness cu fructe - 5 p
gustare - 1 mar mic
Pranz - 200 g branza dietetica + 1 rosie - 3.5 p
gustare - 1 mar mic
Cina - peste la gratar + salata de telina - 5 p ( 3 p peste+ 2 p uleiul din salata)

14.5 p
bubbles
dana cam putin mancare..de cate puncte tb sa mananci pe zi? bang.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 12:46 PM) *

s`a enervat pisik ... fugiti fetelor blum.gif valea.gif

am votat piticul pupic.gif

Multumeeeeeeeeeeeeeeesc pupic.gif
dany dulce, ma primesti si pe mine in vizita?

CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 12:50 PM) *

dulcikatty...nu il tenta pe dylly s adea o fuga peste drum la gregory's

Ai gregory's peste drum blink.gif ???? Ce ma enervezi sorry.gif
bubbles
meniul pt azi..sper sa nu mai fac schimbari..adica sa mai iau din mancare :
actimel 1.4
lapte cu cacao 1
ou 2
sunca 50g 1
iaurt yoghinos 1.5
cartofi 2
maioneza light 1
sunca 100g 2
rosie 0
frisca 1
fructe 0
cas framanatat 50g 3.5
copnaele 2 2
total:18.4p yahoo.gif din 20p blum.gif
Tzutzi80
CITAT(alandana @ 22-03-2007, 11:05 AM) *

Oare cat o costa o franciza Starbucks - as deschide una in Suceava - chiar daca ar insemna ca sunt si principalul client.

CITAT
Does Starbucks Franchise?
Starbucks does not franchise operations and has no plans to franchise in the foreseeable future.

Pai cred si eu....la ce afacere buna au...
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 01:09 PM) *

Ai gregory's peste drum blink.gif ???? Ce ma enervezi sorry.gif

pai zac in piata victoriei....8-9 ore pe zi, dar nu am cum sa ies
ina_ceva
Am fost aseara la film (Epic Movie) ; cred ca a fost cel mai prost film pe care l-am vazut vreodata. Noroc ca mi-am salvat seara dand cu bila in popice sorry.gif

Ati observat ca la Spring nu mai e loc pentru fumatori? Eu stiam ca ii obliga sa aiba separat fumatori de nefumatori, dar nu sa scoata cu totul unsure.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.