CITAT(axe10 @ 22-03-2007, 08:44 AM)

Tocmai am luat MD:
-2 felii toast
-2 lingurite dulceata light
-2 feliute branza Hohland fitness
-cafea cu lapte
Continui cu pranzul...un sandwich pastrami de la French bakery care continea asa:demibagheta secara, crema feta,vinete marinate,castraveti murati, salata iceberg si pastrama de vita...eu am facut un calcul groso-modo cam la 7.25p...poate mai putin...dar las asa...delicios de altfel si mi-era pofta de vreo 3-4 zile....
CITAT(nusarich @ 22-03-2007, 09:20 AM)

axe, da, dar eu stau in pantelimon si lucrez in otopeni, adica ma trezesc (acum) la 5.30 ca sa pot pleca la 6.30 la job. deci din 15 ma voi trezi la 4.45 si voi pleca pe la 5.45-5.50 maxim
Atunci se schimba calimera...eu fac 30min pana la servici daca merg cu metroul si 15 daca plec cu auto proprie...iti plang de mila...dar iesi la 15 de la servici nu?
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 10:39 AM)

tzutzi, daca ai loc de dylly
Pai sigur...nu are loc lumea de tine...peste tot te bagi...mai lasa si pe altii ca de nu ma inghesui cu tine intr-un pat de o persoana...si tie iti dau cafea seara sa nu poti dormi si eu beau un ceai de tei...
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 11:14 AM)

Vezi ca ai Gloria Cafe pe faleza langa Hotel Class...in spate cumva la Tomis...
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 11:53 AM)

Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine )

. Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc .
Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica

Esti stresata doar...si eu cand ma gandesc ca mai am 17 ani de platit la casa si 2 ani la masina imi vine sa-mi iau campii...mai ales ca Florin nu se sinchiseste deloc...
CITAT(antonia05 @ 22-03-2007, 01:37 PM)

Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa??

Si i am zis ca poate sa mi puna 100 de stampile dat fiind faptul ca n foto sunt imbracata intr o bluza neagra.Deci se vede doar jumatate de stampila iar de pe foto de pe foto o pata violet albastruie.Le am zis ceva de dulce si am plecat.E prima data cand mi se intampla asta si am legalizat diploma de bac de n ori.Acum trebuie sa mi legalizez diploma de licenta cu toate ca nu de ea aveam nevoie neaparat sa legalizez.Si alea de la liceu nu puteau sa puna stampila intr un colt sa cuprinda o parte a fotografie unde se vede?Si eu, ce mi o fi venit sa ma imbrac in negru?Oare pt.a ma vedea mai bine n foto????

Du-te la altul...da-l naibii...