Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Amazoana
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 01:11 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 01:09 PM) *

Ai gregory's peste drum blink.gif ???? Ce ma enervezi sorry.gif

pai zac in piata victoriei....8-9 ore pe zi, dar nu am cum sa ies

In Constanta nici nu a aparut inca dry.gif sad.gif
alandana
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 01:07 PM) *

dana cam putin mancare..de cate puncte tb sa mananci pe zi? bang.gif

Sunt mica si batrana )).gif asa ca am voie numai 17 p. Dar vreau sa manac de 15 ca sa imi pun deoparte pentru we cand am planuit un miel la protap.
Tzutzi80
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 11:14 AM) *

Asta nu e nimic! Eu nici nu auzisem de ei pana la forumul asta =))
anaoi
devil.gif devil.gif
Tzutzi80
Pai da....ca daca auzeam si aveam unul aproape....as fi facut 88kg, nu doar 78 huh.gif naughty.gif
alandana
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 01:10 PM) *

CITAT(alandana @ 22-03-2007, 11:05 AM) *

Oare cat o costa o franciza Starbucks - as deschide una in Suceava - chiar daca ar insemna ca sunt si principalul client.

CITAT
Does Starbucks Franchise?
Starbucks does not franchise operations and has no plans to franchise in the foreseeable future.

Pai cred si eu....la ce afacere buna au...

Poate Gregory atunci? Ca altfel pana ajung la Suceava.....
himere2005
tulip, monic, fetele am intrat sa va zic ca sunt ok, adica suntem sanatosi, in schimb in ultimele 2 zile am primit 2 vesti proaste care mi-au cam taiat elanul si nici nu vroiam sa intunec cumva bucuria data de achizitionarea casei lui dany, de aceea prefer sa mai stau putin cu gandurile mele, stiti ca eu chiar daca am probleme incerc sa fiu luminoasa pe forum, dar mai am nevoie de putin timp sa-mi revin, ok?
va pup pe toate
anaoi
CITAT(alandana @ 22-03-2007, 01:19 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 01:10 PM) *

CITAT(alandana @ 22-03-2007, 11:05 AM) *

Oare cat o costa o franciza Starbucks - as deschide una in Suceava - chiar daca ar insemna ca sunt si principalul client.

CITAT
Does Starbucks Franchise?
Starbucks does not franchise operations and has no plans to franchise in the foreseeable future.

Pai cred si eu....la ce afacere buna au...

Poate Gregory atunci? Ca altfel pana ajung la Suceava.....

http://www.gregorys.ro/
Amazoana
CITAT(alandana @ 22-03-2007, 01:16 PM) *

CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 01:07 PM) *

dana cam putin mancare..de cate puncte tb sa mananci pe zi? bang.gif

Sunt mica si batrana )).gif asa ca am voie numai 17 p. Dar vreau sa manac de 15 ca sa imi pun deoparte pentru we cand am planuit un miel la protap.

Dana, eu am voie 18....ce putin trebuie sa mancam noi....vezi, mai citeste regulamentul. Srie clar ca nu ai voie sa consumi mai putin de 17p/zi. pupic.gif
alandana
Dimineta mi-am luat un taior cu pantaloni pe mine pe care nu l-am mai purtat de anul trecut - ma enerva ca imi pleznea pe mine. Anul trecum aveam aceeasi greutate poate 1 kg mai mult. Dar intrucat eram in pana de idei...
Atarna efectiv pe mine ca pe gard. cheer.gif cheer.gif

Michelle - cand a slabit manca mai putin de 17 p. Stiu ca scrie ca nu ai voie mai putin de 17 p - dar eu nu pot pune deoparte altfel puncte.
Si oricum asta imi lasa spatiu daca calc cumva pe alaturi ( ceea ce intotdeauna sper dar niciodata nu reusesc).
bubbles
bravo dana yahoo.gif fetele darcum de tb sa mancati atat de putin bang.gif de fapt din mai cand fac 21 ani va tb sa consum si eu mult mai putin doh.gif
Tulip
CITAT(himere2005 @ 22-03-2007, 11:24 AM) *

tulip, monic, fetele am intrat sa va zic ca sunt ok, adica suntem sanatosi, in schimb in ultimele 2 zile am primit 2 vesti proaste care mi-au cam taiat elanul si nici nu vroiam sa intunec cumva bucuria data de achizitionarea casei lui dany, de aceea prefer sa mai stau putin cu gandurile mele, stiti ca eu chiar daca am probleme incerc sa fiu luminoasa pe forum, dar mai am nevoie de putin timp sa-mi revin, ok?
va pup pe toate

ai grija de tine! pupic.gif
_noni_
CITAT(himere2005 @ 22-03-2007, 12:24 PM) *

va pup pe toate

hug.gif sper sa treci cu bine peste toate! da-mi un PM daca vrei sa vorbim!

pupic.gif
Tzutzi80
Pai normal ca ea are mai putine puncte de consumat. Este mai mica de inaltime, cu mult mai puntine kilograme, si cu ceva ani in plus (nu e o jignire, doamne fereste). Si sunt doua reguli la puncte...nu poti consuma mai putin de -4p pe zi. Asa ca eu trebuie sa consum mai mult de 16p pe zi. Recomandat 20. Si le consum integral ca atunci cand tineam pt weekend si imi faceam de cap....nu mai slabeam. Asa...cand merg constant pe 20....se pare ca dau jos.
ALICE
Eu m-am invartit in jurul lui 60 kg si anul trecut.Sper ca pana la Paste sa scad sub 60.Macar 59,9 sa vad. biggrin.gif Sper ca n-o sa se intample,dupa care dupa Paste sa creasca iar.

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 01:33 PM) *

Asa ca eu trebuie sa consum mai mult de 16p pe zi. Recomandat 20. Si le consum integral ca atunci cand tineam pt weekend si imi faceam de cap....nu mai slabeam. Asa...cand merg constant pe 20....se pare ca dau jos.

La mine merge cand mananc aiurea 14, 18,21,17 si tot asa.
bubbles
si eu knd mananc mai dezordonat..o zi 16 .. o zi 18 si alta 21 slabesc lol.gif suntem cam anapoda wink1.gif alice si eu sper sa vad macar un 59.9kg pana la paste grin.gif
himere2005
imi revin eu, usor usor o sa se rezolve toate, insa mai dureaza...pana la urma trebuie sa privesc partea buna a lucrurilor...chiar daca o sa avem probleme cu banii o perioada avem cardul de credit blum.gif iar a doua veste era legata de facultatea lui dan unde are mari probleme si chiar daca el zice ca n-ar trebui sa ma afecteze pe mine, el totusi face parte din familia mea si trebuie sa-l sprijin. o sa fie bine numai ca nu cred ca o sa postez prea mult pana nu vad ca se misca lucrurile in bine
vestea buna, chiar daca n-am cantar, simt la haine, am mai slabit ceva. nu prea am avut eu pofta de mancare. o sa incerc totusi, chiar daca voi renunta la multe planuri sa ajung la sala din aprilie, cred ca mi-ar face tare bine
bubbles
ce facultate face dan?si eu fac la "petre andrei" si cica sunt probleme mari si acolo doh.gif
himere2005
face facultatea de mecatronica bubbles, in schimb problemele si le-a creat el, a pus accent prea mult pe slujba si prea putin pe facultate si uite ca a clacat. oricum, va avea sprijinul meu din toate punctele de vedere, numai sa vrea s-o termine.
Deea
Dylly cand am vazut stirea cu Starbucks sincer la tine m-am gandit. Eu o sa-mi iau doar la pachet ca acolo nu se fumeaza si cafea fara tigare la mine nu intra neam.

Alandana o cafenea super super este Turabo cafe, ei acorda si francize, in Bucuresti sunt deja vreo 5, una in Brasov si parca si in Iasi.

Tulip, cantarul s-a miscat dupa aproximativ o luna...ce sa zic, 300 de grame sunt f. putine dar nici nu am mai numarat asa ca nu ma plang.

Ina cand schimb prefixul cu siguranta o sa dau de baut!

Dany ti-am scris ieri un PM de n-spe pagini dar mi-a picat net-ul cand sa-l trimit sad.gif ... incerc azi sa raspund cand am timp.

Bluelife felicitari pt. kg...sper sa nu se puna la loc dupa ce intrerupi supa de varza.

Wow asta e mesajul cu nr. 1000 la mine, acum sunt marmota .... ma duc sa inveles ciocolata in staniol lol.gif
dany
Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine ) Imagine. Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . doh.gif
Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica sad.gif
Deea
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 01:53 PM) *

Vin si eu cu o veste rea : m-am certat cu Dirk ( daaaa , ati auzit bine ) Imagine. Adica o cearta in care fiecare spunea ce avea de spus si niciunul nu realiza ca , de fapt , vroiam sa spunem acelasi lucru : ne-a apucat frica !!!!! Frica ca nu putem face tot ce trebuie facut in acea casa , frica ca nu ne ajung banii programati pentru renovare , frica ca vom avea datorii toata viata , etc . doh.gif
Acum ne-am revenit ( ne-am pupat , luat in brate , etc ) dar tot ne e frica sad.gif

Intodeauna cand incepi ceva nou care implica multe eforturi exista temeri, cu calm si rabdare lucrurile or sa se aseze, deocamdata sunteti bulversati de veste si de tot ce implica achizitia casei, luati-le pe rand, in ordinea prioritatilor si o sa vezi ca nu e ala cu coarne asa de negru. floare.gif
himere2005
dany, bine ca ati luat casa, restul le puteti face treptat, daca va este teama sa nu intrati in datorii prea mari. oricum pasul cel mai important a fost facut, zic eu smile.gif
anaoi
Dany, ai pm
himere2005
deea, am fost gand la gand blum.gif
bubbles
dany hug.gif se va rezolva totul de la sine...si din cand in cand o "cearta" mai destinde atmosfera smile.gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 12:53 PM) *

Dany, cunosc sentimentul! pupic.gif

nu pot sa-ti spun decat ca o sa fie bine! mergeti inainte si ganditi-va numai ca, oricat de mari vor fi sacrificiile, merita! si pana la urma o sa le faceti pe toate in timp!

hai ca nici noi nu stam pe roze, dar speram ca de ziua copilului sa fim acasa si cu casa terminata! daca reusim noi o sa reusiti si voi!

aveti incredere in voi, caci acolo unde e iubire, (speranta si voiinta) e posibil orice! hug.gif

}{
himere2005
hai mai noni, nu ne zici nimic de casuta? blum.gif am vazut cum vrei s-o amenajezi, n-ai gusturi rele wink1.gif
ina_ceva
Himere pupic.gif hug.gif !
Dany-dulce, e normal sa va faceti griji wink1.gif .Aveti grija de voi pupic.gif
bubbles
himere lasa ca tu esti fata descurcareata hug.gif pupic.gif
tb sa ma duc la sala...dar nu amnici un chef bang.gif
anaoi
Deea.... pupic.gifi....buf, ce va face dylly. numa la ingrasacioase cafeinoase va face sa va ganditi
himere2005
multumesc mult de pm-uri fetelor, inseamna enorm hug.gif s-au adunat acum destul de multe de aia am avut in ultimile zile o stare cam aiurea, dar vad daca vorbesc si nu tin in mine e mai bine. chestia e ca nici nu prea am avut cu cine sa vorbesc, mamei nu vreau sa-i zic nimic ca nu-i face bine la diabet, asa tot la voi vin
ina_ceva
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 12:08 PM) *

Pofta vine mancand wink1.gif
anaoi
un frozito, sau ce?
bubbles
CITAT(ina_ceva @ 22-03-2007, 02:13 PM) *

CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 12:08 PM) *

Pofta vine mancand wink1.gif

ina cata dreptate ai..tot timpul mi`e lene si cand ajung acolo nu ma mai cobor de pe bicicleta iar apoi cand ajung acasa incep sa fac curat si am o energie in mine lol.gif huh.gif
himere stii ca noi tot timpul vom fi langa tine hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 12:13 PM) *

un frozito, sau ce?

lol.gif lol.gif
anca veselie
dany, e normal sa va speriati si sa va faceti griji. ai incredere ca o sa fie bine! pupic.gif

himere, ce sa zic, banii nu ajung niciodata, stii... in legatura cu facultatea lui dan, el trebuie sa se hotarasca daca vrea s-o termine sau nu. e normal sa te afecteze... pupic.gif
himere2005
asa este anca, dar imi facusem atatea planuri smile.gif ...oricum, le voi reporta pentru vara, atunci se pare ca ne refacem situatia financiara
bubbles
hehe..m`am imbracat si de acum mai tb sa ies din casa lol.gif ne vedem mai tarziu ca am plecat spre sala...acum sa vad daca si intru lol.gif gym.gif
anaoi
iesi...pleaca din casa....
Amazoana
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 02:59 PM) *

hehe..m`am imbracat si de acum mai tb sa ies din casa lol.gif ne vedem mai tarziu ca am plecat spre sala...acum sa vad daca si intru lol.gif gym.gif

Sa ai spor!
Aici e asa urat ca nu-mi vine sa ies nici pana la usa
ina_ceva
In Bucuresti a aparut soarele yahoo.gif
anaoi
unde? ca la mine e innorat bine
ina_ceva
in Tineretului wink1.gif
Ella79
Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. give_rose.gif
antonia05
CITAT(Ella79 @ 22-03-2007, 03:20 PM) *

Himere, capul sus!! Pai daca nu esti tu o invingatoare,a tunci cine? O sa vezi ca toate se rezolva, totul e sa ai incredere si optimism. give_rose.gif

Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? ohmy.gif Si i am zis ca poate sa mi puna 100 de stampile dat fiind faptul ca n foto sunt imbracata intr o bluza neagra.Deci se vede doar jumatate de stampila iar de pe foto de pe foto o pata violet albastruie.Le am zis ceva de dulce si am plecat.E prima data cand mi se intampla asta si am legalizat diploma de bac de n ori.Acum trebuie sa mi legalizez diploma de licenta cu toate ca nu de ea aveam nevoie neaparat sa legalizez.Si alea de la liceu nu puteau sa puna stampila intr un colt sa cuprinda o parte a fotografie unde se vede?Si eu, ce mi o fi venit sa ma imbrac in negru?Oare pt.a ma vedea mai bine n foto???? wacko.gif
dany
Va pupic.gif si va multumesc, fetelor ! Aveti dreptate , o rezolvam cumva .

Tocmai ce am fost sa mai vedem o data casa si sa mai facem cateva masuratori doh.gif
BLUELIFE
CITAT(Deea @ 22-03-2007, 01:52 PM) *

Dylly cand am vazut stirea cu Starbucks sincer la tine m-am gandit. Eu o sa-mi iau doar la pachet ca acolo nu se fumeaza si cafea fara tigare la mine nu intra neam.

Alandana o cafenea super super este Turabo cafe, ei acorda si francize, in Bucuresti sunt deja vreo 5, una in Brasov si parca si in Iasi.

Tulip, cantarul s-a miscat dupa aproximativ o luna...ce sa zic, 300 de grame sunt f. putine dar nici nu am mai numarat asa ca nu ma plang.

Ina cand schimb prefixul cu siguranta o sa dau de baut!

Dany ti-am scris ieri un PM de n-spe pagini dar mi-a picat net-ul cand sa-l trimit sad.gif ... incerc azi sa raspund cand am timp.

Bluelife felicitari pt. kg...sper sa nu se puna la loc dupa ce intrerupi supa de varza.

Wow asta e mesajul cu nr. 1000 la mine, acum sunt marmota .... ma duc sa inveles ciocolata in staniol lol.gif

Nu se pune pentru ca am mai tinut si daca ai grija ce mananci si in ce cantitati cumulat cu sport iese ok cheer.gif
Amazoana
CITAT(antonia05 @ 22-03-2007, 03:37 PM) *

CITAT(Ella79 @ 22-03-2007, 03:20 PM) *

Sal fetele!!Si eu sunt furioasa rau de tot.Am fost sa mi legalizez o copie dupa diploma de BAC si imi spune notaritza , dupa ce m a lasat sa astept jumatate de ora ca nu mi legalizeaza diploma deoarece nu se vede stampila de pe fotografie si sa ma duc sa mi puna stampila de la liceu.Ca de unde stie ea ca nu e falsa?? ohmy.gif Si i am zis ca poate sa mi puna 100 de stampile dat fiind faptul ca n foto sunt imbracata intr o bluza neagra.Deci se vede doar jumatate de stampila iar de pe foto de pe foto o pata violet albastruie.Le am zis ceva de dulce si am plecat.E prima data cand mi se intampla asta si am legalizat diploma de bac de n ori.Acum trebuie sa mi legalizez diploma de licenta cu toate ca nu de ea aveam nevoie neaparat sa legalizez.Si alea de la liceu nu puteau sa puna stampila intr un colt sa cuprinda o parte a fotografie unde se vede?Si eu, ce mi o fi venit sa ma imbrac in negru?Oare pt.a ma vedea mai bine n foto???? wacko.gif

ce situatie aiurea. Si sunt asa ictirite astea de la birourile notariale...ooofffff
axe10
CITAT(axe10 @ 22-03-2007, 08:44 AM) *

Tocmai am luat MD:
-2 felii toast
-2 lingurite dulceata light
-2 feliute branza Hohland fitness
-cafea cu lapte
Continui cu pranzul...un sandwich pastrami de la French bakery care continea asa:demibagheta secara, crema feta,vinete marinate,castraveti murati, salata iceberg si pastrama de vita...eu am facut un calcul groso-modo cam la 7.25p...poate mai putin...dar las asa...delicios de altfel si mi-era pofta de vreo 3-4 zile....
CITAT(nusarich @ 22-03-2007, 09:20 AM) *

axe, da, dar eu stau in pantelimon si lucrez in otopeni, adica ma trezesc (acum) la 5.30 ca sa pot pleca la 6.30 la job. deci din 15 ma voi trezi la 4.45 si voi pleca pe la 5.45-5.50 maxim
Atunci se schimba calimera...eu fac 30min pana la servici daca merg cu metroul si 15 daca plec cu auto proprie...iti plang de mila...dar iesi la 15 de la servici nu?
CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 10:39 AM) *

tzutzi, daca ai loc de dylly devil.gif

Pai sigur...nu are loc lumea de tine...peste tot te bagi...mai lasa si pe altii ca de nu ma inghesui cu tine intr-un pat de o persoana...si tie iti dau cafea seara sa nu poti dormi si eu beau un ceai de tei... hug.gif
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 11:14 AM) *

Vezi ca ai Gloria Cafe pe faleza langa Hotel Class...in spate cumva la Tomis...
CITAT(danyhoney @ 22-03-2007, 11:53 AM) *

Esti stresata doar...si eu cand ma gandesc ca mai am 17 ani de platit la casa si 2 ani la masina imi vine sa-mi iau campii...mai ales ca Florin nu se sinchiseste deloc...
CITAT(antonia05 @ 22-03-2007, 01:37 PM) *

Du-te la altul...da-l naibii...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.