Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Sexymom

Iubitele haide-ti sa il votam pe Rares din nou, are 1400 de voturi, macar sa intre in primii 3.
Pupici cu sclipici.
bubbles
votat raresh si acum astept sa pot vota si pe dominik hug.gif
am uitat sa va spun...
1.am trecut masina in sfarsit pe noi dupa ce am umblat ca nebunii si acum e cu nr de neamt in harghita biggrin.gif
2. mi`a fatat vaca pe care o am la chei o vitica si nu stiu cum sa ii pun numele .. lol.gif stiu ca`s cam zuzi dar mie chiar imi plac animalele blum.gif
ghemotoc
bubbles de ce nu.i pui numele zuzi atunci?
p.s. votat si rares si dominik in fiecare zi de mai multe ori smile.gif
ina_ceva
Andreea bine ca ai rezolvat cu masina. Tilincutza ar suna bine pentru vitica wink1.gif
bubbles
da..pai maine o vad prima oara si cand stiu cat sunt de fragili ..apropo mai am un vitel pe care l`am salvat de la moarte si il cheama nicolita lol.gif numai ca acum e ditamai boul lol.gif ca are 1 an deja
Tzutzi80
Bubbles, si mie imi place Zuzi wink1.gif

Raport azi:
2 oua 4p
1 felie paine 1p
1/2 gogosar acru 0p
250 ml lapte + un pliculet ness 1.3p

2 felii toast 2p
32g pastrama pui 0.65p
10g sos maioneza 0.8p
2 felii branza topita fitness 2p
50g ananas 0.75p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

un mar 0p

mamaliga (40g malai) 2p
150g mancarica de ciuperci si ficatei 3.5p (reteta la mine in jurnal + poza)
1/2 gogosar acru 0p

un mar 0p (mai tarziu)
=======================
TOTAL 20p din 20
bubbles
si cu meniul :
actimel 1.4
lapte cu cacao 1
ou 2
6 lgte exquisa 0.3
1/2 cioco santos 2
covrigei 80g 6.6
cartofi 2
copanele 2
cas framantat 3.5
maio light 1
2rosii 0
fructe 0
total:21.8 p bang.gif am depasit adr am 3 p din sport pe azi ca am fost la sala blum.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 03:01 PM) *

CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 04:47 PM) *

departe....in doamna ghica

Am stat si eu in Doamna Ghica. Ce chestie.....

Si eu am stat in Doamna Ghica...haha...dar eram slaba atunci.... lol.gif

CITAT(anaoi @ 22-03-2007, 03:40 PM) *

hooooo.....hai si voi...dar mai pe dupa masa...dar...daca nu gasim locuri in cafenea, putem lua la pachet?

michelle, tu vii in bucuresti?????

Se poate lua si la pachet...deschidem subiect nou..?

CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 05:08 PM) *

CITAT(himere2005 @ 22-03-2007, 06:47 PM) *

antonia, dominik a inceput sa vorbeasca?

La 2 ani nu ar trebui sa vorbeasca deja? Zic si eu, nu va suparati, ca nu am inca puiuti. Dar Rares zice deja cate ceva...

In ce tara locuiesti Antonia?

A mea la 2 ani spunea numai mama, tata, papa, apa.....iar acum nu-i mai tace gura....asa ca nu se aplica nici o regula in cazul copiilor.
Tzutzi80
Voteaza-ma! mai am nevoie de 67 voturi sa trec pe locul 3. Nu stii cine sunt? Sunt RARES cheer.gif
antonia05
CITAT(dulcikatty @ 22-03-2007, 07:08 PM) *

CITAT(himere2005 @ 22-03-2007, 06:47 PM) *

antonia, dominik a inceput sa vorbeasca?

La 2 ani nu ar trebui sa vorbeasca deja? Zic si eu, nu va suparati, ca nu am inca puiuti. Dar Rares zice deja cate ceva...

In ce tara locuiesti Antonia?

Dominik vorbeste foarte mult.Cuvinte mai stalcite si cuvinte pe care numai el le intelege.Iar de intzeles intelege tot . De obicei baietii vorbesc mai tarziu decat fetele.iar cel mai bine isi dau drumul la vorba pe la 3 ani. floare.gif

Acum locuiesc pt o perioada in Romania(pt.cursuri) dar de stat oficial stau in Germania.

VOTAT RARES!!! floare.gif
Tzutzi80
Uite Dylly! Vezi ca sunt o sirena frumoasa? Cu toate kilogramele mele extra biggrin.gif

Imagine
bubbles
care kg tzuzti blum.gif ca nici nu se vad hug.gif eu cred ca ma bag in pat poate adorm..ca asa patesc dupa ce fac baie grin.gif ma napadeste somnul .. a si votat dominik wink1.gif
Ramo
Salutare! Salutare!
Da, mai traiesc....inca. Sunt a patra zi consecutiva toata ziua la munca. Au vazut cativa din angajatii mei ca pot face fata pe aproape orice post din firma si am impresia ca profita. Sunt 2 in concediu medical. Eu si\unt si in bucatarie, si in bar, si la fast-food, si la contabilitate.....
De-asta nu am mai avut timp sa intru pe forum. Oricum, acum am resusit sa recuperez tot.
Dany, felicitari pt casuta, sa va bucurati de ea, si asteptam invitatia.....
Sexy, la multi ani...cu intarziere, dar se accepta, nu?
Despre mine noutati......nu prea.
Imi dau tarcoale 4 barbati in acelasi timp. Oricum, eu sunt hotarata dar ma enerveaza ca uneori sunt mult prea diplomata.
Cu dieta nu ma laud, in schimb cu hainele care, cam stau ca pe un gard, da.
bubbles
ramona missed you hug.gif felicitari pt hainute cheer.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 22-03-2007, 09:31 PM) *

ramona missed you hug.gif felicitari pt hainute cheer.gif

Missed you ALL, too.........

multumesc
Sexymom
Votat Rares, sper din tot sufletul sa ajunga in locul 3. Ne ajutati si voi? pupic.gif
ghemotoc
votat rares din nou!
cheer.gif maine plecam la sigisoara si stam pana duminica sau chiar luni cheer.gif ! partea proasta e ca nu o sa ma pot tine de puncte mai ales ca nici nu o sa am lista cu mine si nici nu o sa.mi pot nota sad.gif... oricum sunt chair inainte de rusi si mi.e foame intr.una de ma doare stomacul atat de tare... deci pana luni nu mai tin WW dar poate ca o sa reusesc sa nu dau buzna in papa!
noapte buna si ii tin pumnii lui rares! ca nici nu o sa mai pot vota:(
bubbles
si eu am votat pe raresh din nou..si ma uit pe euforia ca e emisiune cu slabit lol.gif
dany
Multumesc , Ramo !! felicitari pentru haine ! Si spor la job , sper sa te linistesti cand vin cele din concediu . Ce ne mai spui de babuinul tau ?? hug.gif

Ghemotoc , distractie placuta la Sighisoara !!

Votat Rares si Dominik .
bubbles
cred ca ma culc..
pisik te vad prezenta..ce faci?ca azi nu ai fost vorbareata ca intotdeauna blum.gif
miane cred ca plec pana la piatra si apoi la chei..eu sper sa nu..ca e in functie daca seful lui nelutu mai are treaba sau nu ..k daca nu am mai merge nu as mai fi nevoita sa car mancare de a mea si cantarul dupa mine bang.gif si sper sa nu dau iama in mancare si sa fiu cuminte angel.gif va tin la curent wink1.gif
Ramo
Dany, cu babuinul e f bine. Si-a luat bilet de avion. Vine pe 28 aprilie acasa si sta pana pe 7 mai. Dupa care se mai intoarce o luna si apoi vine definitiv acasa cheer.gif

Asa ca......O PUNEM DE O INTALINIRE?????
Eu pe 26 sai 27 vin in capitala......mai e timp pana atunci sa vorbim, sa ne strangem, si sa vedem unde ne hotaram.
Acum am si eu ocazia sa ma intalnesc cu ceva neuroni...ca tare mult mi-am dorit.
dany
Ramo , ma bucur din suflet ca vine babuinul si sper sa aveti cateva saptamani de vis si ....sper sa ne inviti la nunta !!!
In legatura cu intalnirea cu neuronii......de fiecare data cand va intalniti imi bagati o tzeapa in inima .....Atat de mult vreau sa va vad pe cateva dintre voi !! Anul asta avem deja programat concediu , anul viitor habar nu am ....si nici in anii viitori. Adevarul e ca nici nu pot sa-l aduc pe Dirk in fiecare concediu in Ro ...el vrea sa vada si altceva si il inteleg . Probabil va voi vedea cand voi fii in baston )).gif .Dar , chiar si atunci voi bea cateva cocktail-uri cu voi .

Bubbles , crezi ca ai putea scrie cu litera mare inceputul de propozitie ????? Mi-e tare greu sa citesc postarile tale . Nu prea au punct , nici virgula si nici litera mare de inceput de propozitie ( aceeasi problema o are si Miha ....daca ai citit postarile din ultimele zile. Mersi !
bubbles
Bine Dany am inteles sa traiti pupic.gif
dany
Multumesc , Bubbles , in numele celorlalte fete ! hug.gif

Dana , ce mai zice Lucas ? Stie de matusile lui ?Adica....i-ai povestit de noi printre cantecele si leganari ? Mihai cum se descurca ? hug.gif
alandana
Buna dimineata. Am facut eu cafeaua de dimineata azi.

Raportul pentru ieri - cafeaua cu 1 cub de zahar ( 4 g) - 0.25 p
Iaurt activia + cereale - 5 p
Branza degresata cu rosie - 3.5 p
1 mar
5 bucatele de ananas crud
200 g orez - 5 p !!!!!!!! nu-mi vine sa cred ce multe puncte are
100 g piept de pui - 2 p
salata de telina - 1 p pt ulei

total 16.5 p

Ce tarziu ati stat aseara.
bubbles
Neata pupic.gif .M`am trezit ca bate un vant afara si m`am cam speriat ca geamul de la bucatarie era deschis si astfel s`a facut curent si s`a izbit usa wacko.gif .
Azi cred ca plecam la Chei si abia astept ca vreau sa imi fac ciuperci ca ale Lilianei si imi tb cuptor ca aici am plita de aceea tip studenteasca biggrin.gif.
Dany pupic.gif
Si eu ma duc sa mai pun de o tura de cafea cafea.gif
bubbles
Gata,cat e gluma... Mi`e frica ca parca e tornada la noi si babu nu mai ajunge odata crying.gif .Nici apa nu mai avem si cablul a cazut si el.
ALICE
Neata fetele!!!Mai e un pic si e weekend!!!!!!! w00t.gif
ghemotoc
'Neata!
Bubbles, tu in ce film de groaza esti? Eu am fost serile trecute (in fiecare seara) in Friday the 13th! lol.gif La fel batea vantul si la mine unsure.gif Dar l.am avut pe sotior langa mine si mi.am revenit! wink1.gif Si vad ca si al tau trebuie sa ajunga smile.gif
P.S. Sper sa ma pot tine zilele astea de WW smile.gif
bubbles
Pai e mai ceva ca un film de groaza.Copacii se apleaca la pamamnt, geamurile se sparg crying.gif dar a ajuns babu acasa .. ufff
ghemotoc
Bravo... acum presupun ca te mai linistesti un pic hug.gif !
Weekend placut tuturor si poate o sa reusesc sa mai intru sa va citesc! floare.gif
Pa
Pisik
Neatza!

Nu am nimic interesant sa va spun, ma deprima vremea, sunt f obosita, dieta e varza, iar am navalit pe dulciuri, nu vreau sa va innebunesc cu probl mele.

Vreau doar sa va urez o zi usoara, scurta si pe cat posibil frumoasa si insorita (macar in suflete) Pupici pupic.gif
ina_ceva
Neatza! cool.gif

E o vreme asa urata afara, e innorat, bate vantul si ploua dry.gif . M-au trezit picaturile de ploaie care bateau in geam mad.gif
anaoi
neata neuroni
daaaaaaaaaaaaaaaaaa....cafea, cafea, cafea, cafea....

vreme deprimanta de-a dreptul....ma gandeam ca imi tre un iaht sau macar un cataraman ca s atrec de intersectia din Doamna Ghica....oferte, ceva?

uka
Buna diminetaza si de la mine.
Si eu m-am trezit din aceeasi cauza ca si ina blink.gif Vreau in pat la naniii mad.gif dry.gif
O zi buna sa avetzi si serv usor
anaoi
CITAT(bubbles @ 23-03-2007, 10:50 AM) *

Pai e mai ceva ca un film de groaza.Copacii se apleaca la pamamnt, geamurile se sparg crying.gif dar a ajuns babu acasa .. ufff

BRAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

deci....ne vedem dumink sau nu?

votat Rares pe ziua de azi???? 38 de voturi il despart de locul 3......

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 09:19 PM) *

Uite Dylly! Vezi ca sunt o sirena frumoasa? Cu toate kilogramele mele extra biggrin.gif

Imagine

suuuuuper sirena......dar dylly tot umflat e dry.gif
Pisik
Din pacate eu duminica asta nu pot veni, ca altfel nu ma dadeam in laturi deloc de la un d'ala bunla Gloria. Dar chiar nu pot.
Nu mai zice ca Dylly e umflat ca ti-o iei devil.gif
si vezi ca am nervi...rau...si eu chiar sunt umflata, si la propriu si la figurat, ca sunt balonata, constipata, grasa si inainte de rusi mad.gif
anaoi
bine, bine, bine
nu mai zic
Amazoana
Neata neuronistelor
Am ramas cu gura cascata pt cat lobby i-ati facut lui Rares. Va multumesc din toata inima, sunteti niste dulci pupic.gif
Spre rusinea mea, eu nu am mai intrat deloc aseara. A venit iubi si am stat la "fursecuri". Nu m-am plictisit, ba chiar mai vreau blushing.gif (asta apropos la o discutie de ieri)

Diferenta de puncte pt ca Rares sa ajunga pe locul 3 este de 30voturi. Ma mai ajutati si azi, va rog?????
anaoi
clar, ca te ajutam....

ADUNAREA PT RARES !!!!!!!!
Amazoana
CITAT(anaoi @ 23-03-2007, 11:28 AM) *

clar, ca te ajutam....

ADUNAREA PT RARES !!!!!!!!

give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif sar'naaaaaaaaa
himere2005
neata neuroni floare.gif
vroiam sa va intreb daca a mancat cineva la KFC si a avut indispozitie la stomac? va intreb pentru ca aseara am gustat din ce-a adus dan dar si macrou, din care mai am in congelator si sa stiu daca-l arunc ori ba
michelle
Neata!! Aproape weeeekeeeeeeeeend cheer.gif

Tzutzi, esti o adevarata sirena pupic.gif
ghemotoc, dupa ceva timp o sa stii cam ce sa mananci sa stai in puncte, fara cantar, fara carnetel. Dsitractie faina!!!
Alandana, orezul l-ai cantarit crud sau fiert? Daca ai posibilitatea, eu zic sa il cantaresti crud.
Amazoana
CITAT(himere2005 @ 23-03-2007, 11:44 AM) *

neata neuroni floare.gif
vroiam sa va intreb daca a mancat cineva la KFC si a avut indispozitie la stomac? va intreb pentru ca aseara am gustat din ce-a adus dan dar si macrou, din care mai am in congelator si sa stiu daca-l arunc ori ba

Eu am mancat si mi-a fost bine. Poate esti mai sensibila....... unsure.gif
anaoi
nici eu nu am avut probleme....
anca veselie
Neataaaaa cheer.gif vremea este groaznica, dar e ziua sefului meu si m-am imbracat in fusta si m-am inveselit.

ghemotoc, e superba sighisoara, sa ai un weekend superb!
pisik, ai depresia de dinainte de ciclu pupic.gif
ramona, vii pe 26 27 aprilie? barvo pt babuin!
va pup si va urez o zi frumoasa!
michelle
offtopic.gif
Deea, Pisik si cine a mai fost in cautarea rochiilor de mirese.. S-a deschis in Iasi pe langa mine un magazin cu rochii de mirese, au reprezentanta si in Bucuresti pe Lipscani (44-46 daca nu ma insel), rochiile sunt marca MISS.
Daca stiti ceva de ele, va rog sa imi spuneti si mie.
Mie personal mi s-au parut cam ieftine blushing.gif
alandana
CITAT(michelle @ 23-03-2007, 11:46 AM) *

Neata!! Aproape weeeekeeeeeeeeend cheer.gif

Tzutzi, esti o adevarata sirena pupic.gif
ghemotoc, dupa ceva timp o sa stii cam ce sa mananci sa stai in puncte, fara cantar, fara carnetel. Dsitractie faina!!!
Alandana, orezul l-ai cantarit crud sau fiert? Daca ai posibilitatea, eu zic sa il cantaresti crud.

Orezul era deja facut cand am ajuns eu acasa si l-am cantarit - 200 g dar zau ca nu era mult - o portie destul de mica. Cam 3 linguri ca sa nu zica mama ca doar murdaresc farfuria.

Pentru azi - MD - cereale cu iaurt - 5 p

Pranz - salata de telina - 1 p pentru ulei
1 rosie
1 felie de sunca - 40 g - 1p
50 g branza - 4 p ( mi-am luat 100 g la mine dar are prea multe puncte asa ca voi manca doar jumatate)

Cina - nu sunt sigura- dar in principiu salata verde cu gratar -
himere2005
parca as arunca totusi pestele daca voi spuneti ca nu ati avut nimic blum.gif oricum, ma gandesc ca ce nu am mancat ziua am "recuperat" cumva seara si de aia mi-a fost un picut rau a m-am lacomit. azi o dreg eu cumva ca e zi de post smile.gif
Deea
Neata!

Himere noua ne-a fost rau o data de la mancarea de la KFC...probabil de la asta ai avut indispozitie.

eu vreau acasa....mie- rau, am frisoane, ma doar gatul de nu mai pot..... sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.