Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Nusa, merci ca mi-ai spus despre fasolea verde. Abia astept sa ne lamureasca dany-dulce , pentru ca in liste am:
Fasole verde proaspata - grasimi: 0.2, calorii: 35;
Fasole verde conservata - grasimi: 0.4, calorii: 18.

Se pare ca dany-dulce a punctat cu 0.5p o mana de fasolea verde unsure.gif sorry.gif
buretel
buna dimineata fetelor! pupic.gif am intrat si eu aici sa va urez o primavara superba! give_rose.gif
ma bucur ca v-ati intalnit, sunteti o gasca pe cinste wink1.gif
ALICE
Hai ca pun si eu poze cu cainele

http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762393365882
nusarich
alice, e un dulce si jumatate! sa va traiasca, sa se faca mare si sanatos!

ina, eu am in lista fasole verde 100g = 0p
stiu ca asa o punctasem si eu si m-a intrebat dany daca era proaspata sau din borcan, ca cea la borcan are puncte.
ina_ceva
Nusa , si eu am in lista fasole verde 0p (si dupa aceasta lista ma ghidez), dar mai am niste tabele cu valorile nutritive pentru diferite alimente (aici doar trag cu ochiul grin.gif )
Tulip
Alice,ce dragalas e! w00t.gif w00t.gif
ina_ceva
Alice, e un scumpel. Ma bucur ca nu v-ati hotarat sa-l dati (dupa noptile nedormite). Sa fie sanatos!
Tzutzi80
Neata! Oare de ce nu mai primesc in email raspunsurile de pe subiectul asta? De fapt nu am mai primit de cand s-a schimbat casuta sad.gif
Nana
Buna dimineata fetelor vesele si harnice!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

am o intrebare dragelor colege de WW si sper sa-mi raspundeti ca sunt in ceata ignorantei baby.gif :

Cum punctati voi muschiul file?
Eu am calculat 100 grame la 2,5P
Am gresit?

va poooop floare.gif give_rose.gif floare.gif give_rose.gif floare.gif
anca veselie
neatzaaaa!
ramona, esti tare sexi!
alice, catelul este foarte foarte scump!
pisik, eu zic ca e f ok meniul tau!

ieri am mancat SB faza 1 cu o mica exceptie, cred: seara am papat o salata de surimi care avea un sos care nu stiu ce continea. dar in rest am fost ok.
mi-e somnic si vreau acasa sad.gif
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 13-03-2007, 09:53 AM) *

Neata! Oare de ce nu mai primesc in email raspunsurile de pe subiectul asta? De fapt nu am mai primit de cand s-a schimbat casuta sad.gif
Pai ai mai raspuns in casuta noua? grin.gif E subiect nou si daca nu te abonezi la el, nu iti vin notificari. Acum ca ai raspuns si daca ai bifata casuta " Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?" o sa primesti pe mail cand se raspunde.
bubbles
Imagine
`neata...ce faceti...eu sunt racita ill.gif m`am treit cu un guturai si cu putin durere de gat smile.gif ... aseara m`am uitat la geeppers creepers pe pro cinema...si nu am mai putut deloc dormi toata noaptea....am visat monstrul ala bang.gif nu ma las si ma duc si azi la sala macar sa pedalicesc biggrin.gif

ina...apropo de fasole...eu am luat fasole verde,mazare si porumb din kaufland si scrie pe pungi valorile nutritive biggrin.gif si imi iesise unde la 1 p 100g fasolica blum.gif

a...si spuneti`mi si mie crenvustii de pui ii punctez la fel ca pe cei de porc adica 8p la 100g?
si telemeaua cate p are?
ina_ceva
telemea 7p/100gr
cremwurstii au acelasi punctaj
bubbles
ms ina pupic.gif desi nu mi se pare corect smile.gif ca cei de pui sa aiba acelasi punctaj...dar stiu ce fac....i duc lui babu la servici sa manance el )).gif
ufff nu stiu daca sa ma duc la sala....am fost si ieri si simteam cum transpir si imi iese raceala prin pori lol.gif
lyra
buna dimineata
am vazut pozele. sunteti toate niste dragute. f fain ca v-ati intalnit.

eu sunt tot bolnava, pe zi ce trece tot mai rau. doh.gif
nu mi-a mers netu de duminica pana azi si am crezut ca innebunesc de plictiseala. am stat in pat si am incercat sa ma uit la tv. incredibil ce programe proaste sunt.
cu dieta stau bine.
sambata si mai ales duminica m-am porcit rau de tot. blushing.gif
de ieri sunt iar pe baricade. oricum sunt prea bolnava sa mananc sau sa-mi gatesc. doh.gif

va pup pupic.gif

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi cacatul ala de Windows pe calculator.

Intr-o zi merge badea Gheorghe la crasma din sat si cere doua pahare de tuica. Barmanul il intreaba de ce doua. La care Gheorghe ii raspunde ca are un prieten care a plecat in razboi si l-a rugat sa bea cate un pahar si pentru el. Dupa o luna vine Gheorghe si cere numai un pahar de tuica, la care barmanul speriat il intreaba. -Da' ce s-a intamplat, a murit prietenul dumitale? -Nu a murit, dar eu m-am lasat de baut!

Profesorul, la examen intreaba studentii: - Intrebare de "nota zece": cum ma numesc? Toti tac. - Intrebare de "nota opt": la ce obiect aveti examen? Toti tac. - Intrebare de "nota cinci": ce culoare are manualul? Din ultimele randuri se aude o voce: - Vrea sa ne pice [*****]
dany
Neata si de la mine !

Ina, Nusa ...fasolea verde la borcan are puncte : 100 gr = 0,5 P

CITAT(Pisik @ 12-03-2007, 04:20 PM) *

Pai, si ce te opreste? iti iei flacaul la vara si tragi o fuga la Bucuresti, o punem de o intalnire pe cinste! O corupem si pe Himere, vine cu Bia, Monic e gata corupta de Dylly, pe Dany o pescuiesti tu pe drum si nu o lasi sa scape si gata, simplu, nu? tease.gif

lol.gif Vad ca deja ai facut "planul de bataie" , Pisik lol.gif .Suna bine !!

Ramo , frumoase poze , bulane si gagica hug.gif
Tzutzi80
CITAT(Nessie @ 13-03-2007, 10:29 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 13-03-2007, 09:53 AM) *

Pai ai mai raspuns in casuta noua? grin.gif E subiect nou si daca nu te abonezi la el, nu iti vin notificari. Acum ca ai raspuns si daca ai bifata casuta " Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?" o sa primesti pe mail cand se raspunde.

Pai am raspuns de vreo 3-4 ori deja si nimic
Nessie
CITAT(Tzutzi80 @ 13-03-2007, 12:21 PM) *
Pai am raspuns de vreo 3-4 ori deja si nimic
Cand scrii mesajul ai bifata casuta "Activeaza notificarea prin email la raspunsuri?". Daca da, ai facut schimbari prin Editare cont? Daca nici asta, inseamna ca ai adresa de mail pe yahoo, iar yahoo isi face de cap iar. doh.gif Cand decide el, nu mai trimite unele mesaje din partea One Den, iar cand ii trece le trimite pe toate consecutiv. dry.gif
nusarich
din ciclul "peripetii la serviciu", tocmai ma intorceam de la colegii mei de la parter (eu lucrez la et.1) si pe scari ma tot uitam dupa cheie (sunt singura astazi) si ce sa vezi, ma intind pe scari cat sunt de lunga, sprijinita ca de obicei in genunchi. eram la propriu intinsa pe scari. erau doua doamne si femeia de serviciu care saracele aveau o fata lunga de numa... iar eu nu ma puteam aduna de pe jos de ras. imi venea sa ma asez pe trepte sa rad, va dati seama cum am ajuns in birou, radeam deja in hohote... si dupa o alta tura de ras cu lacrimi, nu-mi mai dispare zambetul de pe buze...
bubbles
am plecat la sala crazy.gif sper numai sa nu imi fie mai rau paoi smile.gif
deea pupic.gif pupic.gif pupic.gif alexiei
ina_ceva
Iata cele doua poze pe care am reusit sa le fac la Sinaia, cu telefonul mobil (aparatul foto fiind uitat in masina dry.gif ): aici
ALICE
CITAT(ina_ceva @ 13-03-2007, 03:26 PM) *

Iata cele doua poze pe care am reusit sa le fac la Sinaia, cu telefonul mobil (aparatul foto fiind uitat in masina dry.gif ): aici

Zapada!Zapada! yahoo.gif
Ramo
Salutare!
Ma bucur ca va plac noile poze pupic.gif
Eu sunt la munca, toata ziua, si azi si maine. Cum ieri m-am simtit f rau si am mers acasa, azi am de recuperat, si maine e tura mea....asa ca...........
bubbles
sa pun si eu meniul pt azi:
actimel 1.4
iaurt milli fructe 1.2
iaurt 1.5
2 cartofi mici 1
pastai 0.5
mazare 100g 1.7
piept pui 3
maioneza light 1 lgta 0.5
rosie 0
fructe 1
sunca pui 100g 2.5
total:14.3 p
are ceva daca pun 2 cartofiori mici fierti si punctez cu 1p?
anca veselie
sa pun si eu meniul:

md: oua fierte, sunca praga, cas vaca, masline verzi si ardei capia

gustare: alune

pranz: piet pui cu spanac si ardei capia

desert: br vaci cu cacao si indulcitor

gustare: humus cu ardei capia
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 13-03-2007, 03:26 PM) *

Cand ai facut foto?
ina_ceva
dulcikatty, le-am facut sambata trecuta wink1.gif
bubbles
fetele...daca fac un sos cu chiftele...la cate p credeti ca ma ajunge o chiftea? biggrin.gif
lilianab
buna fetele!...am disparut o vreme ca am facut niste schimbari prin casa....hmmm,aiurea!!si asta,dar adevarul e ca m-am porcit saptamana trecuta incat mi se facuse mie lehamite sa intru aici si sa imi torn cenusa in cap,sa imi fac autocritica ,daca va amintiti,ca la sedintele de UTC...asa ca am tacut chitic,am papat mucenici si de luni am reluat WW....biciclesc zilnic ca sa mai omor mustrarile de constiinta.Nu m-am cantarit ca sa nu ma deprim,dar o fac saptamana asta si sper ca mucenicii nu au ramas pe "buzunarele blugilor de la spate"
Dulcicatty votat piticul
Pisik hai sa iti spun mai pe moldoveneste,ca poate ma pricepi:Mai fata mamii!pai tu ai "sisi la balcon"!!!Ce ai soro?unde te vezi grasa?! dry.gif .Nu iti vin hainele?!Or fi biodegradabile si incep procesul de dezintegrare prin a se stramta?! lol.gif lol.gif lol.gif ...Acolo unde te vezi tu Zana-zorilor in poza:noroc cu bariera aia(sau ce era) din fata,ca daca batea vantul asa cum a batut la noi azi,sigur te lua pe sus si te muta din Bucuresti...te cauta babuinul tau 2 judete distanta tease.gif tease.gif tease.gif .serios acum:nu iti mai tot cauta nod in papura.esti foarte bine!Vrei sa mai dai 1-max2kg?!ok,dar nu cu asa stres mare ca pana acum! pupic.gif
ALICE
Eu plec ca nu mai am chef de nimic.Vreau acasa.Am uitat sa va zici ca i-a luat lui Anto carnetul.Si acum trebuie sa vin la serviciu singura cu masina crying.gif
Am o frica in mine.de n-am mai vazut din astea.Dar nevoia te invata.
michelle
CITAT(Nana @ 13-03-2007, 09:54 AM) *

Cum punctati voi muschiul file?

Eu am gasit muschi tiganesc 8.5p/100g

Alice, e un dulce cutulache w00t.gif
Misto pozele, Anca!
Nusa, e bine ca esti vesela cand cazi )).gif Sper ca nu ti-ai rupt pantalonii. Ce iti mai fac maselutele?

Ieri dimineata am plecat inainte cu mai bine de 1 ora, ca sa ajung mai devreme la consultatie. Ma dau eu jos frumos in Unirii si de acolo la pas catre Magheru. Numai ca am apucat pe strada cu McDonalds, KFC, Universall, Cocor si m-am dus la mama naibii. Cand m-am prins eu ca nu ajung la Universitate, o iau spre stanga, cu gandul ca oi ajunge eu cumva pe Magheru. Numai ca nu stiu pe unde naiba am iesit pe Magheru de credeam io ca sunt in Romana, si am coborat cu gandul ca ajung in 5 minute la clinica (langa Lido)... si ma trezesc, ati ghicit in UNIRII iar.
Am pierdut 50 min de pomana si am intarziat la consultatie, dar am avut noroc ca era liber si m-a primit imediat )).gif
Cam asta e istorioara mea de ieri. Va pup!
bubbles
lasa alice..ca si`l ia inainte...ati patit si voi ca unchii mei...ea face acum scoala ca au masina noua si el nu mai are permis pe putin un an...a fost implicat intr`un accident... smile.gif
mi`am dat seama azi ca incep sa fiu dependenta de sala si de pedalat crazy.gif asa de bine ma simt si plina de viata dupa ce pedalez macar juma de ora...tre sa imi iau si eu o bicicleta crazy.gif dance3.gif

himere ce faci? pupic.gif ce face bia? pupic.gif
himere2005
am apucat sa va citesc un pic, am facut si ceva curatenie azi, am mai scapat din mobila )).gif , acum dan doarme si trebuie sa-i tin de urat fetei...noutati nu prea am, oricum in 2 zile scap de dan si intru mai des wink1.gif
ina, tare as vrea sa te vad in actiune!la alpinism cand te duci?tare mi-ar fi placut si mie biggrin.gif

sper sa-mi fac maine timp sa ajung undeva unde imi doream de mult smile.gif
bubbles
miha...zi`mi si mie...ficateii de pui cate puncte au la 100g? flowers1.gif
michelle
ficat, 100 g negatit 2,5 puncte (in lista cu calorii e 2.2p/100g)
bubbles
multumesc...esti o scumpa ca intotdeauna give_rose.gif .. cred ca imi fac maine la piatra dar inabusiti si poate cu o lingurita de ulei cu masline biggrin.gif
ina_ceva
Te vei descurca, alice, sunt sigura! Sa fii atenta pupic.gif hug.gif
Miha, cu ocazia asta ai facut o plimbare prin Bucuresti wink1.gif

Himere, cum scapi de Dan? Imi dai si mie idei grin.gif ?
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 13-03-2007, 05:42 PM) *

dulcikatty, le-am facut sambata trecuta wink1.gif

mmmmm, ce frumos era........nu stiam ca mai este zapada la munte........abia astept sa ajung si eu.....

CITAT(lilianab @ 13-03-2007, 06:12 PM) *

buna fetele!...am disparut o vreme ca am facut niste schimbari prin casa....hmmm,aiurea!!si asta,dar adevarul e ca m-am porcit saptamana trecuta incat mi se facuse mie lehamite sa intru aici si sa imi torn cenusa in cap,sa imi fac autocritica ,daca va amintiti,ca la sedintele de UTC...asa ca am tacut chitic,am papat mucenici si de luni am reluat WW....biciclesc zilnic ca sa mai omor mustrarile de constiinta.Nu m-am cantarit ca sa nu ma deprim,dar o fac saptamana asta si sper ca mucenicii nu au ramas pe "buzunarele blugilor de la spate"
[b]Dulcicatty votat piticul[/b]Pisik hai sa iti spun mai pe moldoveneste,ca poate ma pricepi:Mai fata mamii!pai tu ai "sisi la balcon"!!!Ce ai soro?unde te vezi grasa?! dry.gif .Nu iti vin hainele?!Or fi biodegradabile si incep procesul de dezintegrare prin a se stramta?! lol.gif lol.gif lol.gif ...Acolo unde te vezi tu Zana-zorilor in poza:noroc cu bariera aia(sau ce era) din fata,ca daca batea vantul asa cum a batut la noi azi,sigur te lua pe sus si te muta din Bucuresti...te cauta babuinul tau 2 judete distanta tease.gif tease.gif tease.gif .serios acum:nu iti mai tot cauta nod in papura.esti foarte bine!Vrei sa mai dai 1-max2kg?!ok,dar nu cu asa stres mare ca pana acum! pupic.gif

Multumeeeeeeeeeesc pupic.gif
bubbles
votat raresh .. cred ca a5a oara azi blum.gif si acum ma bag in pat ca asa ma doare capatana si incep sa fac frisoane ill.gif
himere2005
ina, pai se va duce la servici, o sa fie mai bineeee w00t.gif ...nu credeam sa zic asta, dar e mai bine singura cu copilul care se plimba de obicei prin toata casa decat sa ma straduiesc sa faca liniste ca el sa doarma, sa citeasca revista sau la pc mad.gif ...se respecta omu'...il inteleg ca are concediu, dar eu o sa am vreodata???
Tzutzi80
Raport azi:
MD:1lgt miere 0p
cafea 0p
75g cereale fitness cu fructe 4.7p
200ml lapte 1p

Pranz:100g piept pui 2p
lipie mica 2p
1/2 castravete acru 0p
pasta de usturoi + 1/2 lg bulion 2.3p
varza 0p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

Gustari:un mar 0p
un mar 0p
25g biscuiti dita 2p

Cina:140g carne de vaca 2.5p
2 rosii 1 bucatica de ardei, ceapa feliute 0p
1 lgt ulei de masline 1.5p
=====================
TOTAL 20p din 20

Imi vin rusii. Nu imi e pofta de dulce...dar imi e foame!!!!! Mare foame si tip din toata tastatura sa ma auziti si voi! Si pentru ca dupa cina (care v-a fi cam in jumatate de ora) am terminat-o cu mancarea pe ziua de azi....trebuie sa ma duc devreme la culcare, ca cine stie in ce intru (cred ca in frigider sad.gif)
axe10

Himere, merci de compliment dar chiar 35 fac...nici mie nu-mi vine sa cred. Vad ca trec zilele, lunile, ani asa repede...acum ma gandesc doar sa se faca Alexia mare dar parca vad ca atunci eu o sa ma plang ca am albit de tot...nu va spun ca ma vopsesc cam la 3 saptamani numai ca sa nu vad firele albe "pe carare".

Ina, merci pt fasolica verde, era de la congelator, pusa de manutza mea asta toamna...deci 0 puncte daca ma incadrez in 300 g legume pe zi. Incerc sa termin ce e prin congelator, ca am fost tare harnica asta toamna si l-am umplut de legume...iarna trecuta cand tineam Monti am inebunit cati bani am dat pe dovlecei, vinete, ardei gras, conopida...anul asta am fost prevazatoare...si mai am cate ceva.

Azi am fost la o sedinta, de fapt s-a numit workshop ca au venit unii de la Ericsson sa ne prezinte ce au de vanzare si m-am abtinut de la pateutze, am baut 1/2 pahar nectar de piersici si o cafea.
Azi am mancat asa:
cafea-0p
lapte in cafea 1.8%-0.3p
paine-1.5p
cascaval-2p
muschi vaca-0.4p
pepsi-2p
nectar piesici-1p
foccacia pesto(gregorys)-7.5p
alune-1p

Deocamdata 15.7 din 20...mai mananc diseara urzici apreciate la 1.5p de la ulei cu un ou facut in apa de 2 p.
Tzutzi80
Axe cat de mare era muschiuletul de vaca? Ca la mine nu are mai putin de 120-150g o bucata, si ma ajunge cam 2-2.5p. Nici nu vreau sa ma gandesc 0.4p cam cat de mare e
antonia05
CITAT(Ella79 @ 12-03-2007, 09:38 PM) *

[Mi-as face o masca cu miere si banana pisata ca arat cam gri si ofilita la fata. Ce zici, o fi buna?

sal!!! DA!! E foarte buna.Iata o masca asa:
MASCA HIDRATANTA CU BANANE

Foloseste un sfert de banana, un ou (galbenus pentru tenurile uscate si albus pentru tenurile grase), o lingurita cu miere si caimac de lapte. Aceasta masca are efect de revitalizare si este potrivita pentru tenurile afectate de anotimpul rece.
antonia05
dulcikatty,

Votat iar pe Rares Matei!!! floare.gif
Ella79
CITAT(antonia05 @ 13-03-2007, 08:37 PM) *

CITAT(Ella79 @ 12-03-2007, 09:38 PM) *

[Mi-as face o masca cu miere si banana pisata ca arat cam gri si ofilita la fata. Ce zici, o fi buna?

sal!!! DA!! E foarte buna.Iata o masca asa:
MASCA HIDRATANTA CU BANANE

Foloseste un sfert de banana, un ou (galbenus pentru tenurile uscate si albus pentru tenurile grase), o lingurita cu miere si caimac de lapte. Aceasta masca are efect de revitalizare si este potrivita pentru tenurile afectate de anotimpul rece.

Multumesc mult Antonia!!!
Aseara mi-am facut masca doar cu banana si miere, dar in seara asta cred ca imi fac si cu galbenus de ou si caimac de lapte.
Din pacate nu am decat lapte slab in casa, oare sa pun o lingurita de smantana?
nusarich
miha, pantalonii sunt intregi, noroc ca doar m-am sprijinit in genunchi (el nu a scapat, saracul, e in curs de colorare). in acelasi genunchi in care cad de obicei...oricum, am ras vreo 2 ore singura in birou, numai gandindu-ma la cum aratam imprastiata toata pe trepte...

maselutele sunt bine, ieri mi-a pus 2 plombe si ne mai vedem lunea viitoare, ca miercuri era saraca full, iar vineri nu e dupa-amiaza, ca e ziua ei... asa ca luni ne apucam de urmatoarea chestiuta, cred ca dintele cu ac pe canal... a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta.
antonia05
Pt tenurile uscate eu pun smantana si pt cele grase iaurt (sunt mai astringente) floare.gif
michelle
Dar pentru tenul acneic si uscat ce recomanzi? sorry.gif
Tzutzi80
CITAT(nusarich @ 13-03-2007, 07:04 PM) *

a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta.

Ce pasta de3 dinti e aia?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.