Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
alandana
CITAT(michelle @ 23-03-2007, 12:01 PM) *

offtopic.gif
Deea, Pisik si cine a mai fost in cautarea rochiilor de mirese.. S-a deschis in Iasi pe langa mine un magazin cu rochii de mirese, au reprezentanta si in Bucuresti pe Lipscani (44-46 daca nu ma insel), rochiile sunt marca MISS.
Daca stiti ceva de ele, va rog sa imi spuneti si mie.
Mie personal mi s-au parut cam ieftine blushing.gif

Dar ti-au placut?
michelle
CITAT(alandana @ 23-03-2007, 10:01 AM) *

Orezul era deja facut cand am ajuns eu acasa si l-am cantarit - 200 g dar zau ca nu era mult - o portie destul de mica. Cam 3 linguri ca sa nu zica mama ca doar murdaresc farfuria.

O lingura de orez fiert are 0.5p..
Pisik
CITAT(michelle @ 23-03-2007, 12:01 PM) *

offtopic.gif
Deea, Pisik si cine a mai fost in cautarea rochiilor de mirese.. S-a deschis in Iasi pe langa mine un magazin cu rochii de mirese, au reprezentanta si in Bucuresti pe Lipscani (44-46 daca nu ma insel), rochiile sunt marca MISS.
Daca stiti ceva de ele, va rog sa imi spuneti si mie.
Mie personal mi s-au parut cam ieftine blushing.gif

Nu stiu nimic de rochiile astea, habar nu am sad.gif
alandana
Si eu vreau acasa - aseara baietii mei au fost la concert la Voltaj si s-au intors la 11.30 acasa. Si m-am culcat dupa 12 iar dimineata mai aveau lectii asa ca ne-am sculat la 6.00. Nu stiu ei cum rezista dar eu sunt moarta de somn - si ploua afaraaaaaaaaaaa.
Pentru maine programasem un miel la protap dar o sa-l amanam daca e vremea asa.
michelle
CITAT(Deea @ 23-03-2007, 10:03 AM) *

eu vreau acasa....mie- rau, am frisoane, ma doar gatul de nu mai pot..... sad.gif

Ia un fervex inainte sa avanseze raceala. Si tantum pt gat.

CITAT(alandana @ 23-03-2007, 10:04 AM) *

Dar ti-au placut?

Da, mi-au placut.. si din cate am inteles fac si dupa model propriu.
ina_ceva
Votat Rares tease.gif . Astept luna viitoare pentru Dominik
Ce facem fetelor, o punem de o intalnire in mall duminica? Axe, anca? Pisik? Dylly stiu sigur ca vine tease.gif

Ramona, bravo pentru haine! Cum 4 barbati: in afara de Actual, Potential cine sunt ceilalti 2? La cat de sexoasa esti, nici nu ma mir wink1.gif . Punem de o intalnire si cand vii tu naughty.gif
Ghemotoc, distractie placuta si sa vii cu poze! Daca mananci cumpatat, nu cred ca o sa fie o tragedie asa mare ca nu poti lua lista de puncte cu tine pupic.gif

Pisik, nu renunta! Daca dimineatza ai dat iama in dulciuri, nu inseamna ca trebuie sa papi si mai tarziu pentru ca nu conteaza. Conteaza, sa stii! pupic.gif hug.gif Voiam sa zic ca daca reusesti sa te stapanesti e bine grin.gif
Himere, eu mananc destul de des acolo si nu am avut probleme wink1.gif .
alandana
CITAT(michelle @ 23-03-2007, 12:05 PM) *

CITAT(alandana @ 23-03-2007, 10:01 AM) *

Orezul era deja facut cand am ajuns eu acasa si l-am cantarit - 200 g dar zau ca nu era mult - o portie destul de mica. Cam 3 linguri ca sa nu zica mama ca doar murdaresc farfuria.

O lingura de orez fiert are 0.5p..

Cred ca totusi gramajul e mai exact - am pus farfuria pe cantar.

Dar am mai castigat la zahar - eu ziceam ca un cub de zahar are 1 p - dar am descoperit ca 16 g de zahar au 1 p iar cubul meu are 4 g.

Ieri am facut cremsnit ( intrucat baietii au plecat la concert si eu n-aveam ce face) - trebuie sa calculez azi punctajul pe portie sa vad daca pot sa ma risc cu o bucata.

Orez - cred ca n-am sa mai mananc prea curand lol.gif . Si asa frumos ma mentinusem in puncte.

CITAT

Da, mi-au placut.. si din cate am inteles fac si dupa model propriu.

Cred ca asta conteaza - rochia de mireasa o porti o singura data nu cred ca trebuie sa fie din cine stie ce material deosebit de bun calitativ - ca nu se pune problema cum va arata dupa prima purtare.

Eu mi-am facut sigura rochia de mireasa - stiam exact cum vreau sa arate - m-am cumparat materiale si m-a ajutat o croitoreasa. Cum tu ai matusa care coase asa frumos ... Poate iti gasesti un model pe care poti sa-l transformi in rochie pe care s-o porti si altadata.
daconst
Nu prea am mai scris,dar cu cititul sunt la zi. grin.gif

Lucas,a facut un pui de raceala,dar mai mult cu mucisori care il chinuie.Asa ca am tot stat dupa el ca era cam marait.
Acum suntem mai bine si intram din nou la normal. wink1.gif

Dany,mersi de intrebare,suntem bine acum.Mihai lucreaza deja,dar seara e pe tura la stat cu bb ca eu im gasesc cite ceva sa plec.Ba cumparaturi,ba sala...si uite asa.SE descurca tare bine cu el si e fericit nevoie mare cind bb face kk pe tura lui si el il schimba. lol.gif

Deea,felicitari pentru noul prefix...hai ca se duc si kg ca nu sunt ele mai tari ca noi.Pina la urma e mai bine fara pilule?Am primit si eu de la dr,dar nu le-am luat de frica ca stagnez pe urma. )).gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 23-03-2007, 12:09 PM) *

Votat Rares tease.gif . Astept luna viitoare pentru Dominik
Ce facem fetelor, o punem de o intalnire in mall duminica? Axe, anca? Pisik? Dylly stiu sigur ca vine tease.gif

Ramona, bravo pentru haine! Cum 4 barbati: in afara de Actual, Potential cine sunt ceilalti 2? La cat de sexoasa esti, nici nu ma mir wink1.gif . Punem de o intalnire si cand vii tu naughty.gif
Ghemotoc, distractie placuta si sa vii cu poze! Daca mananci cumpatat, nu cred ca o sa fie o tragedie asa mare ca nu poti lua lista de puncte cu tine pupic.gif

Pisik, nu renunta! Daca dimineatza ai dat iama in dulciuri, nu inseamna ca trebuie sa papi si mai tarziu pentru ca nu conteaza. Conteaza, sa stii! pupic.gif hug.gif Voiam sa zic ca daca reusesti sa te stapanesti e bine grin.gif
Himere, eu mananc destul de des acolo si nu am avut probleme wink1.gif .

Ina, eu am zis ca nu pot veni din pacate sad.gif Am un week-end f agitat care imi va accentua oboseala

Iama in dulciuri nu am dat azi dimineata, ci aseara blushing.gif
Azi am papat f putin dulce de post (din ce am luat aseara) si doua creme din alea de soia de la danone, sunt nebuna dupa ele si au si calorii putine din cate am vazut
Pt pranz am niste spanac si o rosie si mai am ceva mere. Cred ca o sa imi mai iau ceva fasole batuta

A, apropos de pilule, cred ca dupa rusi ma apuc si eu mai serios de dieta (sau macar incerc) sa vad daca fara pilule are efect. Pt ca am decis sa nu mai iau pilule, iar dupa paste sa ma duc la doctor pt analizele hormonale

Deea. imi pare rau ca nu te simti bine. Iti doresc sa treaca repede ziua de azi pupic.gif
michelle
Un articol care mi-a placut: Eterna mireasa a nimanui w00t.gif
Amazoana
Himere, pestele se altereaza cel mai repede si poate provoaca indigestii.....dar cine stie de cand o fii fost si carnita la KFC unsure.gif
anaoi
MAI LIPSESC 19 voturi.....pt RARES
Amazoana
CITAT(anaoi @ 23-03-2007, 12:44 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 23-03-2007, 10:44 AM) *

Rezolvam noi...l-am votat din nou wink1.gif
alandana
Si eu am votat de 2 ori azi. - incers sa-l votez din ora in ora.
anaoi
da asa merge....eu am incercat s avotez si d epe alte calculatoare, dar nu merge, pt ca e aceeasi IP

ink 17 voturi.....
bubbles
votat raresh blum.gif
E de groaza cum bate vatul, zboara tigle, se sparg geamuri...poate imi iau si eu zborul grin.gif
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 23-03-2007, 12:09 PM) *

logic ca vin... sa ratez eu bunatate de cafea???

bubbles....staaaaaaaiiiiiiiiiii nu pleca,,,,unde il lasi pe dylly?
anca veselie
si eu vreau sa vin, numai ca nu stiu sigur ce fac duminica. cel mai bine astept numar de tel pe PM sa putem comunica
Amazoana
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cheer.gif cheer.gif cheer.gif diferenta este doar de 10!!!!!!!!
anaoi
hai fetele.....neuronii nostri sunt super ....ink 10 si gata...
anca veselie
pe la ce ora va fi intalnirea?
anaoi
un 15.00??? dylly propune, voi spuneti sau mai tarziu?
ina_ceva
Cred ca e k 15. La 19.30 trebuie sa fiu la balet wink1.gif
himere2005
ce gata? dupa 10 il ducem un loc mai sus, nu dulci? wink1.gif
anaoi
sau mai devreme....dar nu inainte de 12.00, ca dylly nu e sigur ca se trezeste

CITAT(himere2005 @ 23-03-2007, 01:19 PM) *

.citeste in urma...dulci a spus ca e posibil ca primii 2 sa fie descalificati pt voturi "din burta".
Ramo
Neatza!
Bate si la noi un vant de te ia pe sus. Bine, pe mine nu, ca nu prea are sanse, dar se sparg si pe aici geamuri. Si cand ma gandesc ca mi-am lasat 2 geamuri deschise acasa....

Anca, da, pe 26 27 aprilie vin la Bucuresti.

Ina, e Babuinul (singurul care ma intereseaza), Potenttialul (care nu mai e potential), Fostul (care a incepiut cu "te iubesc-uri") si un tip de la Connex care are 20 de ani!!! E simpatic tipul, nu zic nu, dar....20 de ani???Si acum cand a reaparut babuinul?

Nu stiu daca mai tineti minte povestea mea cu babuinul. S-a discutat intr-un timp aici despre relatiile de pe net. V-am spus ca m-am indragostit si eu pe net, dar...nu a fost sa fie....am suferit fff mult....ei, despre EL era vorba.
Amazoana
CITAT(himere2005 @ 23-03-2007, 01:19 PM) *

Vedem daca se poate..........

CITAT(anaoi @ 23-03-2007, 01:20 PM) *

citeste in urma...dulci a spus ca e posibil ca primii 2 sa fie descalificati pt voturi "din burta".

Sper sa fie asa unsure.gif
Amazoana
Iote ce v-am adus:
Imagine
Imagine
ina_ceva
Ramona, noi nu am uitat povestea cu babuinul, stai linistita, mai ales ca e cu final fericit grin.gif
anaoi
mai sunt 4 voturi pana la locul 3....

ce te bat eu pe tine dulcikatty......de unde iau zmeura acum???
uka
DULCI ce imi faci...... blink.gif wacko.gif unsure.gif blink.gif vreau zmeuraaaaaaa
anaoi
si eu !!!
ina_ceva
eu vreau mure sorry.gif
anaoi
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU TACI.......te roaga dylly mult de tot, taci nu mai pomeni de din astea....ca moare aici inecat.

3 VOTURI !!!!!
ina_ceva
Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie.
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 23-03-2007, 01:50 PM) *

Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie.

lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
Doar nu sunteti "imbebelate" ....... eu voiam sa va ofer ceva dulce si care nu ingrasa si voi imi sariti in cap blum.gif las' ca va dau tiramusu in cazul asta!
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Amazoana
Imagine
anca veselie
de unde e zmeura????? mor aici de pofta, frateeeeeeee
Tulip
sunt la egalitate! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mei,ati mancat ditamai castronul de zmeura si mie nu mi-ati lasat nimic-nimic? tease.gif
Sexymom
Io as manca prune uscate si niste curmale, cu zmeura nu prea ma impac.
Pupici fete frumoase si vorbarete. pupic.gif
Amazoana
Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, e pe 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Da?? cheer.gif ma bcur mult de tot.
Si eu il votez mereu.E un dragalas.
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 23-03-2007, 02:08 PM) *

Da?? cheer.gif ma bcur mult de tot.
Si eu il votez mereu.E un dragalas.

Multumesc pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
anaoi
BRAVO NEURONI !!!!!!! hug.gif hug.gif give_rose.gif
nu il dezamagiti pe dylly in we...si votati mai departe pe Rares hug.gif cheer.gif
Amazoana
Fata draga, lucrezi in publicitate? Ca vad ca te pricepi sa faci reclama. Si are si mareeee efect! pupic.gif dulce
anaoi
nu nu in publicitate.....

aaaaaa blushing.gif blushing.gif blushing.gif dylly cik nu mai poa sa vina duminik mad.gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 23-03-2007, 01:03 PM) *

aaaaaa blushing.gif blushing.gif blushing.gif dylly cik nu mai poa sa vina duminik mad.gif

Cine ti-a facut program?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.