Hei fetele!!!
Bine fac Ina, multam de intrebare... ma pun la curent cu noutatile

Sunt superbe pozele din Budapesta si tu arati foarte bine

Incerc sa ma dumiresc, sa fac planul pt luna asta, ca se pare ca va fi plina de evenimente si nu vreau sa se suprapuna, sa nu reusim sa ajungem la nici unele din ele pana la urma:
1. avem un memorial service pt o stra-matusa de-a sotului, care a decedat anul trecut, in iunie; nu s-a tinut serv funeral atunci pt ca din partea aia a familiei e stabilit ca serviciile de genul asta sa fie facute in aprilie
2. nici n-am deschis bine ochii azi ca am primit telefon ca parintii unor colegi de liceu de-ai sotului au decedat in accident de masina azi noapte... deci saptamana viitoare trebuie sa merg la inmormantare... ce nu-mi place!!!! mai ales ca trebuie sa ma duc la cumparaturi special pt astfel de evenimente
3. avem de mers la o conventie de jocuri pe 14 aprilie, undeva in Ohio... ocazie cu care ne-am gandit sa tragem o tura prin Detroit (ca se stabilesc niste prieteni acolo cu scoala si vreau si eu sa merg in clubul lor faimos CityClub) si daca mai ramane timp sa tragem o fuga si prin Chicago, la o pereche de proaspat casatoriti la a caror nunta n-am putut ajunge, ca eram in plin proces de mutare si la alta pereche, mai vechi casatoriti
).gif)
sa ii cunosc si eu

wooohooo tocmai mi-am amintit... daca tot suntem in zona aia o sa caut BORSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5. mai vreau sa merg la un show cu arme... sa vad daca e in aprilie in NC, daca nu, ne-am scos... avem timp sa respiram
).gif)
6. de Paste... nu reusesc sa ma decid... daca sa mergem la biserica Episcopala (la o ora de condus de aici) sau sa incercam biserica Ortodoxa din Charlotte, cam la 2 ore jumate distanta... Sunt foarte curioasa de cum e serviciul la Episcopali.. si parca n-as vrea sa fiu dezamagita de Noaptea de Inviere la Ortodocsi...
7. e timpul sa ne apucam de acte pt viza de turist pt ai mei, poate reusesc sa ajunga aici in vara... cel mai mult imi e de sora-mea ca face 18 ani anul asta in nov, sper sa nu ingreuneze procesul...
Acum ati vazut cam cu ce probleme existentiale ma confrunt eu... deocamdata
Dany... veste dupa veste... si nu orice fel de veste

hehe
Himere m-ai nimerit bine de tot cu intrebarea