Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
antonia05
CITAT(ina_ceva @ 23-03-2007, 08:22 PM) *

CITAT(antonia05 @ 23-03-2007, 06:16 PM) *

Azi am umblat toata ziua prin ploaie si frig.Cand eram pe la Romana mi a rupt vantul umbrela (batul de fier shock.gif ).Apoi spre casa in apropiere, mi s au rupt 2 spitze si m am enervat si am aruncat la un cos de gunoi umbrela si am mers asa...prin ploaie de zici ca eram un caine plouat tease.gif floare.gif

Acum pare ca s-a inseninat w00t.gif

CITAT(bubbles @ 23-03-2007, 06:16 PM) *

Ina frumoase poze.Macar acum stiu sa te recunosc daca te vad pe strada blum.gif .

Sa ma tragi de maneca, eu reactionez mai greu la fetze cunoscute intalnite pe strada wink1.gif

Eu zilele trecute mi am injurat vecinul din perete.El ma claxona, eu ma grabeam sa traversez strada si nu stiam cine e nesimtitul care sa oprit in dreptul meu si nu ma lasa sa trec.Ce a fost la urechile lui.... blink.gif lol.gif Apoi m a strigat si am realizat pe cine am injurat,dar cred ca nu auzit tot tease.gif
ina_ceva
CITAT(antonia05 @ 23-03-2007, 06:42 PM) *

Eu zilele trecute mi am injurat vecinul din perete.El ma claxona, eu ma grabeam sa traversez strada si nu stiam cine e nesimtitul care sa oprit in dreptul meu si nu ma lasa sa trec.Ce a fost la urechile lui.... blink.gif lol.gif Apoi m a strigat si am realizat pe cine am injurat,dar cred ca nu auzit tot tease.gif

Saracul lol.gif lol.gif lol.gif
himere2005
antonia, mare figura esti si tu )).gif
emu
Hei fetele!!!

Bine fac Ina, multam de intrebare... ma pun la curent cu noutatile smile.gif Sunt superbe pozele din Budapesta si tu arati foarte bine wink1.gif

Incerc sa ma dumiresc, sa fac planul pt luna asta, ca se pare ca va fi plina de evenimente si nu vreau sa se suprapuna, sa nu reusim sa ajungem la nici unele din ele pana la urma:

1. avem un memorial service pt o stra-matusa de-a sotului, care a decedat anul trecut, in iunie; nu s-a tinut serv funeral atunci pt ca din partea aia a familiei e stabilit ca serviciile de genul asta sa fie facute in aprilie

2. nici n-am deschis bine ochii azi ca am primit telefon ca parintii unor colegi de liceu de-ai sotului au decedat in accident de masina azi noapte... deci saptamana viitoare trebuie sa merg la inmormantare... ce nu-mi place!!!! mai ales ca trebuie sa ma duc la cumparaturi special pt astfel de evenimente

3. avem de mers la o conventie de jocuri pe 14 aprilie, undeva in Ohio... ocazie cu care ne-am gandit sa tragem o tura prin Detroit (ca se stabilesc niste prieteni acolo cu scoala si vreau si eu sa merg in clubul lor faimos CityClub) si daca mai ramane timp sa tragem o fuga si prin Chicago, la o pereche de proaspat casatoriti la a caror nunta n-am putut ajunge, ca eram in plin proces de mutare si la alta pereche, mai vechi casatoriti )).gif sa ii cunosc si eu smile.gif

wooohooo tocmai mi-am amintit... daca tot suntem in zona aia o sa caut BORSH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

5. mai vreau sa merg la un show cu arme... sa vad daca e in aprilie in NC, daca nu, ne-am scos... avem timp sa respiram )).gif

6. de Paste... nu reusesc sa ma decid... daca sa mergem la biserica Episcopala (la o ora de condus de aici) sau sa incercam biserica Ortodoxa din Charlotte, cam la 2 ore jumate distanta... Sunt foarte curioasa de cum e serviciul la Episcopali.. si parca n-as vrea sa fiu dezamagita de Noaptea de Inviere la Ortodocsi...

7. e timpul sa ne apucam de acte pt viza de turist pt ai mei, poate reusesc sa ajunga aici in vara... cel mai mult imi e de sora-mea ca face 18 ani anul asta in nov, sper sa nu ingreuneze procesul...

Acum ati vazut cam cu ce probleme existentiale ma confrunt eu... deocamdata blum.gif

Dany... veste dupa veste... si nu orice fel de veste smile.gif

hehe Himere m-ai nimerit bine de tot cu intrebarea blum.gif
antonia05
CITAT(himere2005 @ 23-03-2007, 08:47 PM) *

antonia, mare figura esti si tu )).gif

give_rose.gif lol.gif
uka
Fetelor, eu va pup ca mi s-au trezit americanii si nu cred ca mai am timp sa intru azi deloc, ne conversam maine...Un weekend minunat in care sa va simtiti contrar vremii de afara ( asta in aczul in care se mentine asa urata, ca daca nu.... sa va simtiti pline de soare)
bubbles
A venit babu cu chipsuri si acum s`a dus dupa vin..nu sa ii rup capul cuplu.gif dar nu ma ating de nimic ca eu am apa minerala cu lamaie lol.gif
uka
CITAT(bubbles @ 23-03-2007, 07:01 PM) *

A venit babu cu chipsuri si acum s`a dus dupa vin..nu sa ii rup capul cuplu.gif dar nu ma ating de nimic ca eu am apa minerala cu lamaie lol.gif

mai bine tzineai ptr tine asta...
grin.gif
bubbles
De ce Uka? blum.gif Oricum nu mananc ca nu mai vreau sa calc stramb azi..ca am calcat destul bang.gif flowers1.gif
uka
CITAT(bubbles @ 23-03-2007, 07:05 PM) *

De ce Uka? blum.gif Oricum nu mananc ca nu mai vreau sa calc stramb azi..ca am calcat destul bang.gif flowers1.gif

Din n motive....
atat ptr mine cat si ptr alte fete... nu mai da idei p aici, ca stii ca suntem numai pofticioase... blink.gif doh.gif si nu ne trebuie mult...
eu oricum nu prea pot sa mananc ptr ca m-am balonat de la suc sad.gif
dany
CITAT(bubbles @ 23-03-2007, 04:57 PM) *

`
Dany poate reusesti sa vii in tara si poate reusesc si eu sa ajung la intalnirea cu voi si cu tine hug.gif chiar daca stiu ca ti-s antipatica blum.gif .

Hm , cred ca ma fac ca nu am citit chestia asta .

M-am distrat cu pataniile tale , Antonia )).gif

Emu , mama ce program incarcat ai . Bafta !

Axe, imi place meniul tau . Ma bucur ca mai apare si cate un meniu din cand in cand pe aici )).gif
lilianab
Buna seara fetele!!!!Hop si eu pe aici,sa va umplu de pupici,ca tare mi-s multumita.Adica nu chiar tare,ca m-am cam porcit azi...de bucurie.Deci:
1.Azi a fost ziua de cantar.Declar pierdute 800g si cu mare bucurie in suflet anunt ca am schimbat punctajul si prefixul grutatii.Am demolat suta,m-am dus sub ea! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
2.A VENIT MAMARUUUUUTTUUUUUUUUULLL!!! blum.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif .Asa ca renunt la bicicleta zilele astea,in favoarea "fursecurilor" grin.gif
3.Am probat un costum pe care inca de anul trecut l-am declarat "irecuperabil".Si imi vineeeee!!!fFara sa tipe pe la incheieturi sau nasturi yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif

Poze dupa ce pleaca mamarutul ca tare mi-s ocupata tease.gif .Si nu promit ca ma voi incadra exact in puncte zilele astea,dar promit sa nu sar calul,sa nu ma indepartez prea mult de adevar.E asa curat aerul in zona "sub-sutei" grin.gif
Tzutzi80
Bravo Liliana! Asta da veste buna (ca a venit mamarutul) si veste grozav de buna (ca ai intrat la apa). De m-as vedea si eu sub 70 biggrin.gif

Am lipsit azi ca am umblat la banca, la agentie, la cumparaturi, la masaj, la bucatarie, pe forum biggrin.gif ce mai ocupata tare =))
In sfarsit m-am linistit. Acum chiar vine si iubi al meu. Sa vedeti ce o pun eu de fursecuri bicolore peste o saptamana yahoo.gif

Sa dau si raportul azi (nu-i asa ca nu ma mai certi din cauza la legume Dany-dulce??? dar poti sa te legi de lipsa fructelor azi daca vrei )
cafea 3 in 1 2p (ce m-am pacalit cu pliculetul ala)
3 cuburi fitness 2.3p
3 felii paine 3p

100g perle de branza cu smantana 2% 1.5p
6 crackers (36g) 3.1p
1 banana 1p

orez mexican 4.5p
1 rosie 0
==================
TOTAL 17.4p din 20 (nu pot manca mai mult azi, ca am umblat aproape toata ziua)

Si floricele pe vreme ploioasa sa ne mai inseninam un pic (chiar daca e seara biggrin.gif)
Imagine
BLUELIFE
CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 11:01 AM) *

Pai fetelor, daca va zic ca eu incepeam programul la 5 dimineata, si trebuia sa fiu dusata, machiata, cu parul aranjat, si lucram 7 zile pe saptamana....ce mai ziceti?

Citesc din urma si dupa un "bine v-am gasit" raspund la intrebare cu o alta intrebare: cand ai timp sa mai si intocmesti meniuri prestabilite si sa mai faci si altceva decat servici? smile.gif
Tzutzi80
CITAT(BLUELIFE @ 23-03-2007, 09:10 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 22-03-2007, 11:01 AM) *

Pai fetelor, daca va zic ca eu incepeam programul la 5 dimineata, si trebuia sa fiu dusata, machiata, cu parul aranjat, si lucram 7 zile pe saptamana....ce mai ziceti?

Citesc din urma si dupa un "bine v-am gasit" raspund la intrebare cu o alta intrebare: cand ai timp sa mai si intocmesti meniuri prestabilite si sa mai faci si altceva decat servici? smile.gif

Pai nu vezi ca am folosit timpul trecut? Asa am trait in perioada ianuarie-noiembrie 2006. Si mancam numai la cantina sau la fast-food. Si de acolo m-am trezit si cu 10 kg in plus, si am mai pus inca 4-5 cand am venit acasa. Si asta dupa ce imi luase jumatate de an sa slabesc 15 kg. Dar macar acum stiu ca pot biggrin.gif

Si eu nu imi stabilesc meniurile cu o zi inainte. Doar mananc ce am pofta in ziua aia, dar inainte sa bag in gura, verific cate puncte are. Acum nu mai lucrez, stau acasa.
ina_ceva
Felicitari pentru schimbarea prefixului, liliana! Chiar daca vine mamarutzul, nu trebuie sa exagerezi pentru a nu te intoarce la vechiul prefix. Spor la fursecuri!
Superbi trandafirii, tzutzi! Multumim! pupic.gif hug.gif
dany
Felicitari , Liliana ! Bravo ! Distractie placuta cu mamarutul .

Am vorbit cu Dirk si ..... dupa ce terminam ce avem de facut , vin in tara pentru cateva zile yahoo.gif yahoo.gif cheer.gif ( nu vrea sa stea mult timp singur smile.gif ) .

Dana , mergi in Ro anul asta ? Cam pe cand ?
BLUELIFE
De ce nu pot incarca la avatar poza facuta cu webcam?Pentru ca are extensia bmp?si cum sa-i schimb extensia? sorry.gif
uka
CITAT(BLUELIFE @ 23-03-2007, 10:00 PM) *

De ce nu pot incarca la avatar poza facuta cu webcam?Pentru ca are extensia bmp?si cum sa-i schimb extensia? sorry.gif

in paint da-i save as si alege jpg
sau trimite-mi mie poza
emu
CITAT(BLUELIFE @ 23-03-2007, 03:00 PM) *

Nu stiu ce programe de modificat poze ai, asa ca iti spun in cazul in care n-ai Photosop:
- poti sa-i dai rename si sa-i schimbi de acolo extensia, dupa "punct" scrii jpg
- sau deschizi in Paint si dai Save As si alegi din lista drop-down ce extensie sa aiba.
Sper sa fie de ajutor wink1.gif

CITAT(uka @ 23-03-2007, 03:34 PM) *
in paint da-i save as si alege jpg
sau trimite-mi mie poza

hihi n-am fost suficient de rapida... la naiba!! blum.gif
Ella79
M-am tuns, destul de scurt, si am si breton. Mi-am facut poza cu telefonul insa nu stiu cum sa o pun aici. Exista vreo cale?
dany
Ella , poti scoate poza de pe telefon pe calculator ? Intra pe yahoo acolo unde ai tu restul pozelor tale si acolo la download photos am vazut ca sunt sfaturi in legatura cu pozele facute cu telefonul. Mai mult nu stiu nici eu sad.gif De abia astept sa-ti vad noul look !
himere2005
neata fetelor cheer.gif am pus de cafea, ness, ceai verde ca in vremurile bune ...sunt super happy azi, m-am trezit bine dispusa
distractie placuta la intalnire
eu de abia astept sa ma mai vad cu liliana, dar deocamdata prepara fursecuri blum.gif ...traiasca mamarutzul wink1.gif
uka
Imagine
Tzutzi80
CITAT(uka @ 24-03-2007, 09:34 AM) *

Imagine

Exact asa ma simt si eu. Ai descris asa bine, ca o folosesc si eu pupic.gif
himere2005
poate si din cauza vremii ca e urata
Tulip
Neata si de la mine!!!!!

Himere, pupic.gif pentru cafea!
himere2005
tulip si gasca de mamici o sa va dau un link legat de psihologia copilului, poate va intereseaza, dar putin mai tarziu ca acum ne uitam la desene la calc grin.gif
uka
Eu am inceput ziua minunat, a si reusit sa ma enerveze o clienta...sa ii dau eu nr unui unchi de al ei din Bucuresti, cred ca avea impresia ca sunt de la informatii diverse sau ce? e ptr prima oara de cand lucrez aici cand cineva m-a facut sa vreau sa-i inchid telefonul in nas... am incercat sa-i explic ca nu intra in responsabilitatile mele, la care ea ma intreaba dar eu pentru ce sunt pusa aici? duda femeie... dupa o intreaga cearta am reusit sa i-l gasesc pe internet ca ea cica l-a cautat si nu l-a gasit... dry.gif ce ma enereveaza...
e ca si cum as fi eu plecata in nu stiu ce tara si as suna la customer support la.. nu stiu... vodafone sa-mi dea si mie nr de telefon al lui cutare care locuieste la adresa cutare... ca asa vreau eu si daca ei sunt in bucuresti si sunt firma de telecomunicatii sunt obligati sa faca asta....
crazy people...
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Himere, multumim de cafea! pupic.gif
Uka , mai dai si peste exemplare mai deosebite, nu-i baga in seama wink1.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 10:15 AM) *

Neatza! yahoo.gif

Himere, multumim de cafea! pupic.gif
Uka , mai dai si peste exemplare mai deosebite, nu-i baga in seama wink1.gif

daaaaaaaaaaaaa
a mai sunat cineva mai demult s aii dau codul postal de la nu mai stiu ce strada din brasov, dar a vb pe alt ton si i l-am aflat desi nici cu asta nuam nici o treaba...
vreau in pat la nanniiiiiiiiii
M-am bagat sa ma uit la film, la Candy
ina_ceva
Candy? Mi se pare cunoscut, probabil desene animate unsure.gif
himere2005
uka, ti-a mai crescut parul...poti sa-ti faci o groaza de coafuri ...o coada [*****] sau ceva. cred ca oriunde ai lucra, in relatiile cu oamenii apar si ciudati cu care trebuie sa fii amabil, chiar daca nu-ti convine. cred ca in vanzare e cel mai greu. tu ce anume faci ? le dai legatura romanilor din strainatate cu familia de aici sau cum?

coada S.P.I.C scrie acolo
uka
CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 10:18 AM) *

Candy? Mi se pare cunoscut, probabil desene animate unsure.gif

nu e film de desene animate, deocamdata e cu drogatzi si nu prea imi place, iar Candy este numele unei tipe

CITAT(himere2005 @ 24-03-2007, 10:21 AM) *

uka, ti-a mai crescut parul...poti sa-ti faci o groaza de coafuri ...o coada [*****] sau ceva. cred ca oriunde ai lucra, in relatiile cu oamenii apar si ciudati cu care trebuie sa fii amabil, chiar daca nu-ti convine. cred ca in vanzare e cel mai greu. tu ce anume faci ? le dai legatura romanilor din strainatate cu familia de aici sau cum?

coada S.P.I.C scrie acolo

mi-a crescut parul, dar de vreo saptamana tot imi promit k ajung la coafor sa ii tai varfurile ca de la decolorat si vopsit si iar vopsit, asta cam in 3 zile... merita si el..
eu nu as putea sa lucrez in vanzari...
eu lucrez la o firma de telecomunicatii ptr romanii din usa... nu le dau eu legatura, la noi au abonamentul deschis, si ei suna la cs cu diverse chestii printre care si sa plateasca, ca platesc cu credit card, sau sa reclame ca nu pot suna, sunt probleme pe retea, ma intreaba despre tarife... orice despre serviciul oferit de noi. BIne, ca firma are si satelit si voce, iar eu sunt pe partea de voce...
bubbles
`neata Imagine
dany
Buna dimineata !

Multumim pentru cafea , Himere .

Uka , te cred ca te-ai enervat dar lasa-i in plata Domnului , nu merita sa-ti apara peri albi din cauza lor )).gif

Ella
, ai reusit cu poza ? Banuiesc ca cel mai bine te ajuta Nessie .....Cand apare pe aici .

uka
M-am calmat acum, dar imi este foame si f somn...
Am renuntat la film, este o porcarie si chiar nu suport sa am uit la aia cum se injecteaza intr-una si ea se prostitueaza ptr ca nu au bani, sisunt si evacuati.. si cam tot ce pateste un drogat...
vreau acasa la somnn sad.gif
ina_ceva
Si eu abia astept poza Ellei. Cred ca-i sta super wink1.gif
dany
Va hug.gif si va doresc un WE super placut .
axe10
Buna ziua fetele,
Am intrat sa vad daca s-a mai anuntat cineva la intalnirea de la Mall dar vad ca nu e nimeni altcineva liber. Am mancat cat mai subtire de dimineata )nu putin dar de puncte putine) ca sa pot bea cafeau meseriasa cu fetele...
Si am fost f harnica pe ziua de azi..am bagat rufe la spalat, am pus de gatit...merg sa ma pregatesc si eu cat de cat sa nu ma vada fetele ca de la bucatarie...
Pupici la toate si un we superb...chiar daca vremea nu e tocmai placuta...e de FURSECURI... lol.gif naughty.gif
sunshine
Buna! Am o intrebare pentru cele care tin WW de mai multa vreme....tin dieta asta de 12 zile si am slabit abia 2,5 kg....poate mi se pare, dar la inceput parca am dat jos mai usor din kg....voi ati patit la fel? asa trebuie sa se intample sau nu?si inca ceva....cate puncte are o punga de pufuleti ? dar o eugenie? Merci mult..
Sexymom
CITAT(axe10 @ 24-03-2007, 02:18 PM) *

Pupici la toate si un we superb...chiar daca vremea nu e tocmai placuta...e de FURSECURI... lol.gif naughty.gif

Fursecuri sa faci tu cand e socrul tau in casa si cu maica-ta dupa coltz bang.gif
Sper sa fiti voi mai fericite ca eu sunt plina de nervi.
Gatesc ca intotdeauna, iar sotul meu face turism cu socrul care nu supravietuieste o zi fara sa vada ceva nou, ca de asta a venit in Spania, sa il plimbam, nu se uita ca nu mai putem, ca suntem terminati de oboseala si el isi face vesnic somnul de frumusete cate 3, 4 ore dupa-amiaza, timp in care eu tin casa, copii, il plimb zi de zi cate 4,5 ore si am picioarele umflate.Si inca 1 luna si 1 saptamana de suportat mad.gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 24-03-2007, 12:22 PM) *

CITAT(axe10 @ 24-03-2007, 02:18 PM) *

Fursecuri sa faci tu cand e socrul tau in casa si cu maica-ta dupa coltz bang.gif
Sper sa fiti voi mai fericite ca eu sunt plina de nervi.
Gatesc ca intotdeauna, iar sotul meu face turism cu socrul care nu supravietuieste o zi fara sa vada ceva nou, ca de asta a venit in Spania, sa il plimbam, nu se uita ca nu mai putem, ca suntem terminati de oboseala si el isi face vesnic somnul de frumusete cate 3, 4 ore dupa-amiaza, timp in care eu tin casa, copii, il plimb zi de zi cate 4,5 ore si am picioarele umflate.Si inca 1 luna si 1 saptamana de suportat mad.gif

Sexy se pare ca nu ai vazut ce am patit eu ieri...chiks fursecuri...mi-am mai luat si liber degeaba...eu nu pot sa raman singura cu barbatu deloc, Alexia e tot timpul cu noi...si frate-miu pana sambata la 15 dupa care se intoarce luni seara...deci duminica cand ar fi timp copilul e in jurul nostru...nici de pupat nu pot.
Tulip
CITAT(sunshine @ 24-03-2007, 12:22 PM) *

Buna! Am o intrebare pentru cele care tin WW de mai multa vreme....tin dieta asta de 12 zile si am slabit abia 2,5 kg....poate mi se pare, dar la inceput parca am dat jos mai usor din kg....voi ati patit la fel? asa trebuie sa se intample sau nu?si inca ceva....cate puncte are o punga de pufuleti ? dar o eugenie? Merci mult..

eu zic ca ai slabit fff. bine....e minunat 2.5 kg in 12 zile wink1.gif
Normal si sanatos e 500-1kg/saptamana,dar dupa o perioada te poti astepta sa se instaleze perioada de platou la tine dry.gif

Pufuletii sunt scumpi la puncte,40 gr-5P,Eugenia are 2.5P
Sexymom
Axe io zic sa ne luam de mana amandoua si sa disparem vreo 10 ani.Cresc si copii, dispar si socrii, fratii, etc...ne facem si noi de cap ca numai o viata avem, si asta trece pe langa noi. )).gif
sunshine
Buna!
Sexymom, imi pare rau ca esti atat de suparata....poate ar fi bine sa-l mai luati si pe "nu" in brate, adica sa spuneti ca nu puteti iesi la plimbare pentru ca: sunteti obositi, aveti de ingrijit pe cei mici, aveti treburi de facut in casa, etc....nu stiu ce fel de om e socrul tau, dar cred ca ai putea incerca sa fii mai directa...daca astepti sa aibe altii grija de tine, e cam greu sa rezisti....parerea mea.
Iar Spania poate fi vizitata in mai multe vacante, nu intr-una singura, adica in asta!
Dar tu iti cunosti mai bine familia si stii ce s-ar potrivi in situatia asta. ohmy.gif
Sa ai multa putere si rabdare! Pupici! pupic.gif
Sexymom
Sunshine, sti cum sunt socrii mei( in afara faptului ca sunt 2 intelectuali, socrul e profesor-a fost de fapt ca acum are 69 de ani), spun ca le este teribil de dor de fete, ca se gandesc zi de zi la ele, cat de mari sunt ( 10 si 6 ani), ca le vad numai 2 luni pe an, bla, bla, bla, si cand ajung la noi stau cu ele 1 ora dupa care iau cate o carte in mana si citesc, cu usa inchisa la camera, sa nu ii deranjeze cineva, sau dorm.
Vad ca sotul meu munceste pana nu mai poate, deja e alb tot in cap si a facut psoriazis pe sistem nervos, il vede ca lucreaza si acasa pana la 1, 2 noaptea , iar dimineata il la la plimbare.Iar fetele nu conteaza...alea pe care le iubesc ei mult de tot.

de cand e la noi socrul, nu a facut o inmultire cu Bianca, nu a intrebat niciodata ce note a luat la examene.Bine ca fata mea e desteapta si nu o afecteaza.Ca ma are pe mine langa ea si ii e suficient.
Dar zic asa ca faza.....

Chiar ca sunt nervoasa.
ma iertati ca va innebunesc cu problemele mele.
ina_ceva
Axe, se poate sa vina si una bucata babuin la cafea; inca nu e sigur grin.gif
himere2005
INA, poate aduceti si ceva poze wink1.gif cred ca o sa se simta tare bine printre atatea gagici )).gif
ina_ceva
Axe, dupa ce speli, faci papa si te intalnesti cu noi iti mai ramane timp si de fursecuri? Sau astea le faci printre picaturi grin.gif ?
Sunshine pufuletii au 5p la 40gr dry.gif si eugenia e 2p (adica 4p pe pachetul de 2bc)
Sexy, suntem alaturi de tine, iti ascultam pasurile si te imbarbatam; pacat ca nu putem face mai mult de atat give_rose.gif pupic.gif . Cei in varsta nu-si dau sema de ce fac, cred ca toate li se cuvin si sunt si mai nesimtiti de felul lor (marea majoritate a cazurilor). Sper sa rezisti pana scapi de ei hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.