Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
sunshine
Tulip, merci mult de raspunsuri...sunt consternata...nu pot sa cred! Pufuletii sa aiba asa de multe puncte.. mad.gif Eu eram convinsa ca am mai economisit niste puncte ieri, dar am dat-o in bara cu pufuletii mei...of! sad.gif
O sa folosesc banda de alergare azi ca sa mai economisesc niste puncte! cheer.gif
anca veselie
eu plec cu babu la muzeu acum, nu cred ca ajung la cafea sad.gif
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 24-03-2007, 01:10 PM) *

INA, poate aduceti si ceva poze wink1.gif cred ca o sa se simta tare bine printre atatea gagici )).gif

Nu o sa fim prea multe; in afara de axe, dylly si anca nu cred ca mai vine nimeni (sau poate vin dar nu s-au anuntat)

CITAT(anca veselie @ 24-03-2007, 01:27 PM) *

Anca, poate vii cu tot cu el grin.gif
Ramo
Salutare!
Acum am terminat si eu curatenia.....in sfarsit. Cum nu am fost toata saptamana pe acasa, s-a adunat cam multe.
Dar acum e fresh peste tot.

Distractie placuta fetelor care se intalnesc si asteptam poza.
In rest, WE placut tuturor...sper ca macar la voi e vremea mai frumoasa.......
uka
yahoo.gif soareeeeeeee
axe10
CITAT(Sexymom @ 24-03-2007, 12:28 PM) *

Axe io zic sa ne luam de mana amandoua si sa disparem vreo 10 ani.Cresc si copii, dispar si socrii, fratii, etc...ne facem si noi de cap ca numai o viata avem, si asta trece pe langa noi. )).gif

Eu i-am zis Amaliei ca vreau sa plec 3 zile de nebuna si a zis ca nu ma crede ca rezist...haha...o sa vada...

CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 01:04 PM) *

Axe, se poate sa vina si una bucata babuin la cafea; inca nu e sigur grin.gif

Foarte bine dragutza...al meu sta acasa cu copilul...

CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 01:15 PM) *

Axe, dupa ce speli, faci papa si te intalnesti cu noi iti mai ramane timp si de fursecuri? Sau astea le faci printre picaturi grin.gif ?

Tocmai m-am imbaiat si eu ca sa scap de mirosul de bucatarie...ziceam ca macar pregatesc aluatul inainte de a pleca spre voi...copilul nu vrea sa adoarma deloc....asa ca amanam ca de obicei.... mad.gif dry.gif sad.gif

CITAT(anca veselie @ 24-03-2007, 01:27 PM) *

La ce muzeu?....
ina_ceva
Ramona, sper ca va aparea si la tine soarele WE acesta; aici e frumos, mi-a facut un chef de plimbare...
Axe, aluatul pentru ce? Ceva dulce? devil.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 03:41 PM) *

Ramona, sper ca va aparea si la tine soarele WE acesta; aici e frumos, mi-a facut un chef de plimbare...

Cred ca ala de fursecuri lol.gif naughty.gif
bubbles

meniu final azi:
pulpa 3
chips 3
paine 1
branza topita 1
1/2 actimel 0.7
ficatei 2.5
ciuperci 0
sos dolmio 0.3
mamaliga 2
cartofi 2
maioneza 1
sunca 50g 1
rosie 0
2 mere 0
5 lgte exquisa 0.5
o portie supa 0.8
total: 18.8p yahoo.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 24-03-2007, 02:18 PM) *

Pupici la toate si un we superb...chiar daca vremea nu e tocmai placuta...e de FURSECURI... lol.gif naughty.gif

Buna seara
Am venit eu sa ma laud ca am avut parte de 5 tavi de fursecuri azi blum.gif tease.gif
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 24-03-2007, 03:57 PM) *

Da ai dreptate...nu ...azi nu am loc...poate la miezul noptii...cand se schimba ora...

CITAT(dulcikatty @ 24-03-2007, 08:51 PM) *

Pupici la toate si un we superb...chiar daca vremea nu e tocmai placuta...e de FURSECURI... lol.gif naughty.gif

Buna seara
Am venit eu sa ma laud ca am avut parte de 5 tavi de fursecuri azi blum.gif tease.gif

Sa-ti fie rusine...eu ma chinui sa fac unul si tu...sa te ingrasi un kg..na...de oftica.... tease.gif

Eu m-am intors de la intalnire...am lasat fetele si baiatul (babu al Inei) sa se mai plimbe prin mall ca eu am copil acasa...cand am ajuns mi-a zis ca de ce nu i-am adus pizza asa ca Florin s-a imbracat si s-a dus dupa pizza. Ca sa nu-mi vina cine stie ce idei eu am mancat acum inainte sa apara pizza pe usa. Si ca sa va dovedesc colea jos ma spovedesc...adica azi am mancat asa:
cafea-0p
lapte 1.8%-0.25p
iaurt zuzu 0.1%-1.35p
rondele expandat-0.5p
wasa-1p
paine-1.5p
mancarica cu bame-3p
piep pui la gratar-0.25p
ceafa porc la gratar-2p
rosii+ardei-0p
ulei porumb-0.75p
mozzarella-4p
cafea whitechocolate cu frisca-5p aici am apreciat din ochi ca am baut-o cu fetele(avea frisca, lapte presupun...ciocolata...dar nu exagerat si am pus indulcitor)...
Oricum in total 19.6 din 20...poate am depasit la cafea poate nu...cine stie...

ina_ceva

Am venit eu sa ma laud ca am avut parte de 5 tavi de fursecuri azi blum.gif tease.gif [/color]

5? swoon.gif swoon.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 24-03-2007, 11:09 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 24-03-2007, 03:57 PM) *

Da ai dreptate...nu ...azi nu am loc...poate la miezul noptii...cand se schimba ora...

Buna seara

Sa-ti fie rusine...eu ma chinui sa fac unul si tu...sa te ingrasi un kg..na...de oftica.... tease.gif

Eu m-am intors de la intalnire...am lasat fetele si baiatul (babu al Inei) sa se mai plimbe prin mall ca eu am copil acasa...cand am ajuns mi-a zis ca de ce nu i-am adus pizza asa ca Florin s-a imbracat si s-a dus dupa pizza. Ca sa nu-mi vina cine stie ce idei eu am mancat acum inainte sa apara pizza pe usa. Si ca sa va dovedesc colea jos ma spovedesc...adica azi am mancat asa:
cafea-0p
lapte 1.8%-0.25p
iaurt zuzu 0.1%-1.35p
rondele expandat-0.5p
wasa-1p
paine-1.5p
mancarica cu bame-3p
piep pui la gratar-0.25p
ceafa porc la gratar-2p
rosii+ardei-0p
ulei porumb-0.75p
mozzarella-4p
cafea whitechocolate cu frisca-5p aici am apreciat din ochi ca am baut-o cu fetele(avea frisca, lapte presupun...ciocolata...dar nu exagerat si am pus indulcitor)...
Oricum in total 19.6 din 20...poate am depasit la cafea poate nu...cine stie...

Sa va fie de bine, astept foto de la intalnire si ....ma oftic ca nu am fost si eu...........

CITAT(ina_ceva @ 24-03-2007, 11:21 PM) *

Am venit eu sa ma laud ca am avut parte de 5 tavi de fursecuri azi blum.gif tease.gif [/color]

5? swoon.gif swoon.gif

Am inceput de dimineata blushing.gif
Hai ma Ina, dupa 7 luni fara....meritam si eu un rasfat, nu??????
anca veselie
axe, am fost la muzeul national de arta. spre rusinea mea nu prea am vizitat muzeele din buc, acum iicerc sa recuperez, mai ales ca el e deschis la chestii culturale. si cand am terminat cu muzeul eram morti de foame.
dulci draga felicitari! ce de fursecuuuuuriii naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-03-2007, 01:06 AM) *

axe, am fost la muzeul national de arta. spre rusinea mea nu prea am vizitat muzeele din buc, acum iicerc sa recuperez, mai ales ca el e deschis la chestii culturale. si cand am terminat cu muzeul eram morti de foame.

blum.gif
Tzutzi80

Buna seara

Lasa ca vine ciocolatelul meu! Bat eu recordul la fursecuri rapid lol.gif naughty.gif
ina_ceva
La multi ani, antonia !!! Sa ai parte numai de bucurii, impliniri, sa fii iubita!!Imagine
ina_ceva
Am facut hering la cuptor, dar nu-mi place deloc, mi se pare prea gras; il cedez babuinului, iar eu ma multumesc cu ficatei si mamaligutza wink1.gif
bubbles
Neata hug.gif
La multi ani!!! Antonia flowers1.gif
Ina eu nici nu m-am chinuit cu pestele ca-s singura azi .Oricum in caz de pofta am ton in suc propriu lol.gif .
Azi mi-as face niste gris cu lapte dar habar nu am cum se face, si mai am din ficateii cu ciuperci de ieri grin.gif .
ina_ceva
Tonul in suc propriu imi placea si mie; dupa trei zile in care numai asta am mancat, acum nu suport nici sa-l vad doh.gif

Grisul cu lapte il fac asa: pun la fiert 4 cani cu lapte + 3 lg zahar + 1 zahar vanilat; cand incepe sa fiarba, torn in ploaie grisul si amestec (sunt atenta sa nu se formeze cocoloase); dupa aprox 15 min e gata (ingrosat) wink1.gif

Uneori in loc de lapte pun apa cool.gif (parca imi place mai mult asa, simplu)
bubbles
Se poate si cu apa? Ar fi bine ca sa nu mai cumpar lapte ca si asa nu il bea nimeni decat eu din cand in cand .Dar la 4 cani de apa cate linguri de gris pui? flowers1.gif
ina_ceva
Cantitatea de apa e aceeasi. Eu m-am obisnuit sa pun din ochi si imi iese grin.gif

aaa, am uitat: la 4 cani de lapte (sau apa) pui o cana gris tease.gif
bubbles
Hmm .. cam mult gris crazy.gif .Vad eu poate fac ca la mamliguta...la 200 ml apa .. 40 g gris biggrin.gif ca si asa numai eu mananc blum.gif
ina_ceva
merge si lichid de 5 ori cantitatea de gris
himere2005
'neata fetelor! a fost frumos la intalnire? sunt curioasa cum e cafeaua aia de la voi ca eu nu am vazut pe aici. daca ajung prin bucuresti prin vara vin s-o gust naughty.gif
am fost si eu in ton cu voi in legatura cu fursecurile, dar nici pe departe nu ma compar cu dulci )).gif ...cred ca trebuie sa ma apuc de gimnastica sa fiu mai elastica tease.gif )).gif
o zi buna in continuare si fiti vesele, ca viata e scurta laugh.gif
bubbles
Si pe mine m`a fursecait pleasantry.gif ieri babuinul .. aseara pe la 1 am adormit si azi dimineata mi`a zis ca lui ii mai trebuiau crazy.gif ma omoara omul asta lol.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 25-03-2007, 12:06 AM) *

Si ce ati "vizionat"?...eu habar nu am...am fost numai la muzeul satului, vara, la muzeul taranului roman cand m-a facut pionier...cam atat...
Acu zi ce ai mancat ca la foamea care zici aca ai avut-o ...
Aseara eu am incercat sa vad Syriana cu George Clooney dar dupa 20min am cedat nervos asa ca am trecut la fursecuri mult mai gustoase...si bineinteles copilul ca sa ne pedepseasca s-a trezit la 6 dupa ora veche(adica 7) asa ca acum mor de somn....

Poze la intalnire nu am facut ca era prea aglomerat si s-ar fi uitat lung lumea la noi...si prindeam in poze si niste "vedete" de pe la tv...ca stateau la masa de alaturi. Sa va zic ca am urmarit cam cum se mai fac agatamentele in ziua de azi? naughty.gif ... ca sunt cam "ruginita" si nu mai stiu si ca la o masa alaturata era o gagicutza cu multi cc in sutien?...falsi evident...in rest parca ne cunosteam de ani buni...
ina_ceva
Cafeaua a fost super buna (sau cel putin asa mi s-a parut mie, care nu sunt bautoare de cafea blum.gif ). Poze nu am facut cool.gif .
Ei, lasa ca stim noi ca esti elastica de la fursecurile ce implicau patutzul fetitzei.
axe10
Eu am baut ce am scris deja in meniul...o cafea cu ciocolata alba, frisca si care era calda...fetele au baut rece si muuuult mai mare... )).gif ...
Tzutzi80
Neata fetelor! Noroc cu voi, asa am aflat si eu ca s-a schimbat ora. Imi trimite si mie cineva niste soare si buna-dispozitie? Ca mie imi vine sa arunc cu ceva! Noroc ca nu e nimeni pe aproape sa ii fac ceva guler. Si nici macar nu am motive sa fiu nervoasa, exceptand lipsa fursecurilor cu care lumea se tot lauda pe aici. huh.gif
bubbles
Tzutzi eu am aflat de la stiri la pro ca se schimba ora si spuneau ca din cauza asta cateva zile unele persoane se vor simti mai obosite,mai nervoase. blum.gif
Tzutzi80
La multi ani Antonia!
anca veselie
axe, la muzeu am vizionat o gramada de arta romaneasca: icoane vechi si obiecte religioase de prin diverse biserici si pictura si sculptura: grigorescu, tonitza, t. aman, luchian si altii, cateva piese de brancusi.
am mancat conform regimului yin yang, adica salata si legume sote si un ceai verde.

la multi ani antonia!
Amazoana
ImagineImagineImagine

Cafea pt fetele nervoase, aviz Tzutzi. Neata

Imagine ANTONIA
dany
Buna dimineata ... la pranz !

ANTONIA ... LA MULTI ANI , SANATATE , FERICIRE SI TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA !!

Fost aseara la chef , mancat ca o cow.gif , baut putin , trezit prea devreme ( dupa ora veche ) sad.gif .

Cred ca ar cam fii timpul sa ma reapuc de numarat ca vad ca deja arat ca o ... nici nu gasesc cuvantul potrivit .

Dulci
, ca de obicei pe faza cu cestile de cafea pupic.gif

Sa aveti o dumninica frumoasa ( cine nu are soare ii trimit eu ) .
Amazoana
pupic.gif
Eu nu am soare, e innorat si rece ca naiba
dany
Uite un pic de soare pentru tine , Dulci si pentru cine mai doreste . Acum rasare ...

Imagine
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 25-03-2007, 02:20 PM) *

Uite un pic de soare pentru tine , Dulci si pentru cine mai doreste . Acum rasare ...

Imagine

multumesc frumos! pupic.gif
http://egg.d21c.com/egg.swf
dany
In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident

La Bula vine un vecin:
- Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 20.
- Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...

O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand:
- Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare!
Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza:
- Tu de ce crezi ca esti prost?
- Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra!

Sotia catre sot:
- Ai vazut? - asta-i tipul care m-a salvat de la inec...
- Da, a fost la mine si si-a cerut scuze

CITAT(dulcikatty @ 25-03-2007, 12:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(dulcikatty @ 25-03-2007, 02:23 PM) *

CITAT(danyhoney @ 25-03-2007, 02:20 PM) *

Imagine

multumesc frumos! pupic.gif
http://egg.d21c.com/egg.swf

CITAT(danyhoney @ 25-03-2007, 02:28 PM) *

In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident

La Bula vine un vecin:
- Auzi ma Bula, vrem sa tapetam camera de zi, si e la fel de mare ca a ta. Tu cand ti-ai tapetat cate suluri ai cumparat?
- 20.
- Multumesc.
Dupa 2 saptamani se intalnesc:
- Auzi ma, tampitule, am cumparat 20 de suluri si 7 mi-au ramas in plus.
- Pai si mie...

O profesoara noua incearca sa predea lectii de psihologie unor copii. Ea intra in clasa spunand:
- Cine crede ca e prost, sa se ridice in picioare!
Dupa citeva secunde, se ridica in picioare Bula. Profesoara i se adreseaza:
- Tu de ce crezi ca esti prost?
- Nu sint prost, doamna, dar imi parea rau sa stati in picioare numai dumneavoastra!

Sotia catre sot:
- Ai vazut? - asta-i tipul care m-a salvat de la inec...
- Da, a fost la mine si si-a cerut scuze

CITAT(dulcikatty @ 25-03-2007, 12:23 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
honey79
There was this couple who had been married for 50 years.
They were sitting at the breakfast table one morning when
the old gentleman said to his wife,

"Just think, honey, we've been married for 50 years."

"Yeah," she replied.
"Just think, fifty years ago we were sitting here at this breakfast table together."

"I know," the old man said.

"We were probably sitting here naked as jaybirds fifty years ago."

"Well," Granny snickered, "What do you say...should we get naked?"

Where upon the two stripped to the buff and sat down at the table.

"You know, honey," the little old lady breathlessly replied,"My nipples are as hot for you
today as they were fifty years ago."

"I wouldn't be surprised," replied Gramps.

"One's in your coffee and the other is in your oatmeal!!!!

)).gif

A small white guy goes into an elevator.

When he gets in, he notices a huge black dude standing next to him.

The big black dude looks down upon the small white guy and says: "7 foot tall, 350 pounds, 20 inch [*****], 3 pound left ball, 3 pound right ball, Turner Brown"

The small white guy faints!!
The big black dude picks up the small white guy and brings him to, slapping his face and shaking him and asks the small white guy. "What's wrong?".

The small white guy says; "Excuse me but what did you say?".

The big black dude looks down and says "7 foot tall, 350 pounds, 20 inch [*****], 3 pound left ball, 3 pound right ball, my name is Turner Brown."

The small white guy says, "Thank god, I thought you said 'Turn around. '"

sunshine
Hello! Am o intrebare pt voi, fetelor? Stie cineva cate puncte are 1 crenvursti vegetal de la Cris-Tim? Am mancat unul si nu stiu cu cat sa-l punctez! Merci mult! Pupici si week-end placut...cat a mai ramas. Pa pa.
nusarich
La Multi Ani, Antonia! Sa fii fericita, sanatoasa, sa-ti creasca puiutul mare si norocos!
axe10
CITAT(anca veselie @ 25-03-2007, 12:07 PM) *

axe, la muzeu am vizionat o gramada de arta romaneasca: icoane vechi si obiecte religioase de prin diverse biserici si pictura si sculptura: grigorescu, tonitza, t. aman, luchian si altii, cateva piese de brancusi.
am mancat conform regimului yin yang, adica salata si legume sote si un ceai verde.

la multi ani antonia!

Ma tu esti suparici pe mine?...sorry daca te-am ofticat...lasa ca vorbim noi ochi in ochi...

LA MULTI ANI ANTONIA......si petrecere frumoasa...da-ne si noua macar 2 linguritze de tort...
Tzutzi80
Axe lasa linguritele de tort! Mai bine ne delectam doar cu poza, ca aia sigur nu ingrasa
axe10
Azi m-am delectat cu urmatoarele:

sunca pui-2p...nu stiu cum de ies altora 2p la mai multe grame...eu am consumat 28g
branza fittnes H-1p
toast-2p
miere-0.5p
cafea-0p
lapte 1.8%-0.6p
salata rata cu maioneza, cartofi,castravete acru-2.5p
pastrav la cuptor-7.5p
pepsi-0.75p
dulciuri-1.5p
sfecla rosie salata-0p
bubbles
axe...eu stiam de la fete ca sunca de pui are 2.5p la 100 g wacko.gif dar am gasit de la campofrio cu valorile pe ea si am calculat si are 2p la 100 g grin.gif
alandana
La noi a nins ieri dimineata - cand m-am sculat era alb pe jos!!! Intre timp s-a incalzit si azi a fost chiar frumos. Nu mai scriu ce am facut ieri dar de luni voi fi foarte cuminte. Asa ca de luni voi posta meniurile.
Tzutzi80
Si eu cu meniul:

1 ness + 2lgt zahar 0.5p
50g cereale fitnes cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p

ceai verde cu lapte 0.1p

creveti in aluat su sos mexican 8.5p
115g perle cu smantana 1.7p
1 felie paine 1p

un mar 0p
==================
TOTAL 15.7p din 20 dar aveam de recuperat de ieri 3.5p. Ca total saptamanal, as mai avea 0.9p dar le tin in contul crevetilor (ca nu stiu daca sosul era luat in calcul pe cutie)

De maine intr-o saptamana vine babuinul biggrin.gif cheer.gif
alandana
CITAT(Tzutzi80 @ 25-03-2007, 06:05 PM) *

Si eu cu meniul:

1 ness + 2lgt zahar 0.5p
50g cereale fitnes cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p

ceai verde cu lapte 0.1p

creveti in aluat su sos mexican 8.5p
115g perle cu smantana 1.7p
1 felie paine 1p

un mar 0p
==================
TOTAL 15.7p din 20 dar aveam de recuperat de ieri 3.5p. Ca total saptamanal, as mai avea 0.9p dar le tin in contul crevetilor (ca nu stiu daca sosul era luat in calcul pe cutie)

De maine intr-o saptamana vine babuinul biggrin.gif cheer.gif

Doamne, ce exemplar de cuminte esti!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.