CITAT(Tzutzi80 @ 25-03-2007, 05:39 PM)

Axe lasa linguritele de tort! Mai bine ne delectam doar cu poza, ca aia sigur nu ingrasa
Macar sa visez ca nu ingrasa....
CITAT(bubbles @ 25-03-2007, 05:52 PM)

axe...eu stiam de la fete ca sunca de pui are 2.5p la 100 g

dar am gasit de la campofrio cu valorile pe ea si am calculat si are 2p la 100 g

Eu am mancat 2 feliute de sunca pui de la Angst...naiba sa-i ia ca nu scriu pe eticheta nimic si nu pot controla...punctajul...
CITAT(ina_ceva @ 25-03-2007, 06:33 PM)

Axe, sunca slaba e 0.5p la 20gr; eu, de exemplu, pap sunca de piept de pui, o consider slaba si o punctez ca mai inainte (pentru ca nu are valoriel trecutepe ea).
Cum sa nu fie
tzutzi cuminte, cand stie ca vine ciocolata si trebuie sa aiba fortza sa-i tina piept

Gen piept de pui afumat, nu? Azi am luat din selgros piept de curcan afumat...sa vad maine cum calculez..
CITAT(anca veselie @ 25-03-2007, 10:55 PM)

CITAT(axe10 @ 25-03-2007, 05:22 PM)

Ma tu esti suparici pe mine?...sorry daca te-am ofticat...lasa ca vorbim noi ochi in ochi...
nu sunt suparata, de ce crezi asta?

Ma gandeam ca esti de la inceputul saptamanii cu discutia deschisa de mine...daca nu esti inseamna ca esti desteapta si iti sta bine...sper ca asa e...pupici...imi place ca faci si altceva cu babuinu' in afara de fursecuri, stat la tv, intalniri prin baruri cu alti prieteni...e semn de maturitate....asta am vrut sa subliniez...
spor la treaba maine ca incepe o noua saptamana.
Fetele tineti-mi pumnii maine ca ma duc maine dimineata cu Alexia sa-i ia un exudat din gat ca nu mai stiu ce sa fac cu racelile astea dese si sa vad daca nu are ceva stafilococi , dar vreau s-o pacalesc si sa-i iau si ceva sange;are aproape 4 ani si nu i-am facut niciodata analize...daca reusesc sa o tin sunt super tare...il am si pe Florin cu mine dar cred ca o sa dea apa la soareci daca o vede pe fie-sa ca urla....