noni, ai facut lumea sa viseze de dimineata
dany, mult succes, v-ati luat pixul la voi?
deea, ella, multa incredere...in final va fi bine
pisik, dragalasa mai esti cu noua coafura si cu machiajul, imi place ca esti sigura pe tine, insa nu stiu ce are calc. meu de nu merge emisiunea, in sensul ca nu am putut sa te vad cum ai fost imbracata, doar la figura
m-ati facut curioasa cu ikea voastra
am fost ceva mai tacuta zilele astea pentru ca mi-am refacut cumva viata, lucrurile intra in normalitate pentru mine. ce o sa spun in continuare sper sa nu deranjeze pe nimeni si chiar daca deranjeaza, rog pm.
sincer, nu stiu ce a fost cu mine de cand am nascut-o pe bia, acum stau si ma gandesc ca ceva s-a intamplat. va povestesc toate astea pentru ca ma gandesc ca poate sunt si alte persoane acre trec prin experiente asemanatoare. relatia mea cu persoanele din jurul meu s-a rupt treptat fara sa-mi dau seama si nu am facut aproape nimic ca sa indrept acest lucru nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca nu-mi dadeam seama de realiate si cum trebuie sa procedez sa indrept lucrurile. am inceput sa scriu aici pentru ca simteam nevoia de ajutor si credeam ca problemele or sa treaca si moralul meu se va ridica. totul s-a rupt acum cateva zile cand datorita afirmatiilor lui dany si dylly de pe site si a altor pm-uri care au cerut sa fie confidentiale am fost putin scuturata. eu sincer cred ca fetele nu au fost rau intentionate si cred ca ce au spus ele cumva m-au ajutat sa-mi dau seama care ar trebui sa fie prioritatile mele.
Celor care aveti probleme atat va spun: nimic nu este mai important decat sanatatea, familia si prietenii. sa lasam incolo banii, chiar daca nu-i avem, facem rost cumva. si sa nu lasati deprimarea sa se instaleze in sufletele voastre, luptati pentru relatie daca-l iubiti pe cel de langa voi si lucrurile se rezolva si veti descoperi fericirea. sa invatam de la cei mai buni. sa facem eforturi ca sa-i vedem fericiti pe cei din familie (in cazul meu sotul si bia) si rezultatele nu vor intarzia sa apara
nu vreau sa credeti ca daca de acum voi scrie mai putin se intampla ceva de rau. eu tin mult la toate fetele si tare mi-ar fi placut sa fie ca in tabloul zugravit de noni. haideti sa nu ne mai scufundam in tacere si sa lasam sentimentele sa iasa la iveala. a fost o atmosfera dupa mesajul lasat de noni care pentru o clipa m-a facut nostalgica. eu mi-as dori ca daca o iau pe aratura sa ma mai traga cineva de mana printr-un pm sau ceva si la fel sa cautam sa ne ajutam unele pe altele. eu cred ca de fapt fie ca tinem sau nu dieta. toate cautam sprijin moral . va multumesc ca sunteti aici si ca am cui sa scriu si daca treceti prin stari mai aiurea poate reusesc sa sprijin la randul meu cum am fost sprijinita