Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
himere2005
salutare!
noni, ai facut lumea sa viseze de dimineata floare.gif oare nu putem transforma macar partial visul in realitate? smile.gif
dany, mult succes, v-ati luat pixul la voi? blum.gif tease.gif
deea, ella, multa incredere...in final va fi bine smile.gif
pisik, dragalasa mai esti cu noua coafura si cu machiajul, imi place ca esti sigura pe tine, insa nu stiu ce are calc. meu de nu merge emisiunea, in sensul ca nu am putut sa te vad cum ai fost imbracata, doar la figura )).gif
m-ati facut curioasa cu ikea voastra blum.gif

am fost ceva mai tacuta zilele astea pentru ca mi-am refacut cumva viata, lucrurile intra in normalitate pentru mine. ce o sa spun in continuare sper sa nu deranjeze pe nimeni si chiar daca deranjeaza, rog pm.
sincer, nu stiu ce a fost cu mine de cand am nascut-o pe bia, acum stau si ma gandesc ca ceva s-a intamplat. va povestesc toate astea pentru ca ma gandesc ca poate sunt si alte persoane acre trec prin experiente asemanatoare. relatia mea cu persoanele din jurul meu s-a rupt treptat fara sa-mi dau seama si nu am facut aproape nimic ca sa indrept acest lucru nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca nu-mi dadeam seama de realiate si cum trebuie sa procedez sa indrept lucrurile. am inceput sa scriu aici pentru ca simteam nevoia de ajutor si credeam ca problemele or sa treaca si moralul meu se va ridica. totul s-a rupt acum cateva zile cand datorita afirmatiilor lui dany si dylly de pe site si a altor pm-uri care au cerut sa fie confidentiale am fost putin scuturata. eu sincer cred ca fetele nu au fost rau intentionate si cred ca ce au spus ele cumva m-au ajutat sa-mi dau seama care ar trebui sa fie prioritatile mele.
Celor care aveti probleme atat va spun: nimic nu este mai important decat sanatatea, familia si prietenii. sa lasam incolo banii, chiar daca nu-i avem, facem rost cumva. si sa nu lasati deprimarea sa se instaleze in sufletele voastre, luptati pentru relatie daca-l iubiti pe cel de langa voi si lucrurile se rezolva si veti descoperi fericirea. sa invatam de la cei mai buni. sa facem eforturi ca sa-i vedem fericiti pe cei din familie (in cazul meu sotul si bia) si rezultatele nu vor intarzia sa apara smile.gif

nu vreau sa credeti ca daca de acum voi scrie mai putin se intampla ceva de rau. eu tin mult la toate fetele si tare mi-ar fi placut sa fie ca in tabloul zugravit de noni. haideti sa nu ne mai scufundam in tacere si sa lasam sentimentele sa iasa la iveala. a fost o atmosfera dupa mesajul lasat de noni care pentru o clipa m-a facut nostalgica. eu mi-as dori ca daca o iau pe aratura sa ma mai traga cineva de mana printr-un pm sau ceva si la fel sa cautam sa ne ajutam unele pe altele. eu cred ca de fapt fie ca tinem sau nu dieta. toate cautam sprijin moral . va multumesc ca sunteti aici si ca am cui sa scriu si daca treceti prin stari mai aiurea poate reusesc sa sprijin la randul meu cum am fost sprijinita
BLUELIFE
ce s-a intamplat cu voi?imi pare rau indiferent care ar fi problema eu te sustin cu tot ceea ce pot,ai dreptate totul se poate rezolva dar nimic nu e atat de important ca sanatatea si viata;mai da cineva o cafa?eu nu mai pot ...
anaoi
un butoi de cafea si tot nu ar fi de ajuns
alandana
Meniu de ieri:
- 1 iaurt Activia - 2 p
- cereale fitness cu fructe - 3 p
- 2 mere
- 2 cafele - 1 p
- 1 salata verde + 1 rosie + 1 lgta ulei - 1 p
- piept de pui - 100 g - 3 p
- 1 felie de paine - 1 p
- 1 felie de sunca - 1 p

12 p

Pe ziua de azi am terminat cu mancarea. Asa cum am promis de ieri de azi manancd micul dejun.
Dimineata - 1 ou+1 lg ulei+ 1 felie branza+1 felie branza+1 rosie - 6 p
Pranz - 1 pizza mica - 8 p (?)
Am o scuza foarte buna - a fost ziua secretarei si ne-a adus pizza. Deci azi nu mai mananc decat fructe pana diseara.
2 cafele 1 p

15 p

ALICE
Meniu
ou-2p
spaghetti-3p
branza-1p
iaurt Zott-2p
lapte-2p
cereale-1p
dulce-1p

Total 12p

Mai mananc acasa ceva de 2p pana la 14.Si pe azi gata.Ca duminica am uitat de mine.Si nu vreau sa ma ating de punctele din sport decat in caz de forta majora
ina_ceva
Intrebare: 150gr carne de porc negatita cate grame are gatita (la gratar)? Eu presupun ca 120gr, oare e bine?
alandana
Himere - inima sus - fericirea vine din interior - trebuie doar sa cauti motivele sa fii fericita si sa-i faci fericiti pe cei din jurul tau - in primul rand pe Bia si pe sotul tau. Cand cei din jurul tau sunt feiciti nu ai cum sa fii trista.

De maine trec la tinuta de primavara ca nu se mai poate - bag cizmele in dulap si paltoanele. A iesit soarele si in orasul nostru. Asa ca azi ma duc la cumparaturi - ma duc sa-mi iau pantofi sa-mi ridic moralul.
anaoi
intrebare care NU e pt dylly tease.gif
dany
cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif Suntem propritari !!!! faza cea mai tare a fost cand ne-au spus data la care vom primi cheile : 20 aprilie . Exact ziua aniversarii casatoriei noastre !!!!! Super , nu ?

Sampanie , vin , bere , cognac , whisky la discretie pentru toata lumea !!!! Palinca nu am dar aduceti voi , nu ?

pupic.gif
alandana
Am vazu t ca la pui spun 120 g negatita = 100 g gatita
Proportional ar fi la porcul tau 125 g gatita.
Dar acum depinde si cata grasime are - ca grasimea se topeste si curge la gratar.
ALICE
wink1.gif Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asta asa a fost aranjata
ina_ceva
Super a picat data!

Sarbatorim Imagine Imagine

Merci alandana! give_rose.gif
alandana
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 01:25 PM) *

cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif Suntem propritari !!!! faza cea mai tare a fost cand ne-au spus data la care vom primi cheile : 20 aprilie . Exact ziua aniversarii casatoriei noastre !!!!! Super , nu ?

Sampanie , vin , bere , cognac , whisky la discretie pentru toata lumea !!!! Palinca nu am dar aduceti voi , nu ?

pupic.gif

Frumos cadou de aniversare. O casa de piatra, intr-adevar. Sa fiti fericiti in ea. Si s faceti din ea un adevarat cuibusor.
nusarich
Felicitari, dany! Eu zic ca de-asta a trecut atata timp pana sa o gasiti, trebuia sa se suprapuna cu o zi importanta.

Asteptam si de la tine poze dupa ce o aranjati (pe mine una m-ar bucura si pozele cu etapele intermediare, sunt foarte de folos).
dany
pupic.gif fetele

Nusa , vom face poze cu " inainte si dupa" , fii sigura .

Himere , ma bucur ca ai inceput sa vezi altfel viata si ca scuturatul nostru ti-a fost de ajutor . Fii convinsa ca eu te voi trage de maneca de cate ori o mai iei pe aratura )).gif

CITAT(ina_ceva @ 27-03-2007, 12:18 PM) *

Intrebare: 150gr carne de porc negatita cate grame are gatita (la gratar)? Eu presupun ca 120gr, oare e bine?

Presupun ca iesi bine cu aproximarea asta , nu stiu . Pune asa de data asta si cu prima ocazie cand faci acasa gratar , cantareste . Si spune-ne si noua smile.gif
Pisik
Bravo Dany!
Eu sunt suparata si nervoasa ca mi-a facut un ziarist o masina nou nouta praf, a bagat-o intrun pom devil.gif
Si pana acuma am stat numa in telefoane si nu am mancat mai nimic azi si sunt ametita si imi tremura mainile sad.gif
Ma duc sa pap un pic (ca prea mult nu am)
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 02:25 PM) *

pupic.gif

felicitari,s-aveti parte de ea si s-o umpleti cu copii cu rasete cristaline blum.gif

CITAT(Pisik @ 27-03-2007, 10:55 AM) *

Au pus emisiunea - http://www.automobiletv.ro/ blushing.gif

Super tare emisiunea,bineinteles tu esti sufletul si o spun cu toata modestia,apropo,ce masina ai? devil.gif

CITAT(Pisik @ 27-03-2007, 02:42 PM) *

Bravo Dany!
Eu sunt suparata si nervoasa ca mi-a facut un ziarist o masina nou nouta praf, a bagat-o intrun pom devil.gif
Si pana acuma am stat numa in telefoane si nu am mancat mai nimic azi si sunt ametita si imi tremura mainile sad.gif

Sawry give_rose.gif imi pare rau pentru masina ca eu mor numai cand le mai zgarie cate un prost daramite sa o loveasca sorry.gif
alandana
Mi-au ramas ochii la Cognac-ul oferit de Dany. Sambata am avut niste prieteni la meci si au adus o sticla de Cognac. Si asa as fi vrut sa beau un pahar - dar eu nu am voie alcool. Si bineinteles ca totul imi miroase a Cognac. sad.gif
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 27-03-2007, 01:51 PM) *

CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 02:25 PM) *

pupic.gif

felicitari,s-aveti parte de ea si s-o umpleti cu copii cu rasete cristaline blum.gif

CITAT(Pisik @ 27-03-2007, 10:55 AM) *

Au pus emisiunea - http://www.automobiletv.ro/ blushing.gif

Super tare emisiunea,bineinteles tu esti sufletul si o spun cu toata modestia,apropo,ce masina ai? devil.gif

CITAT(Pisik @ 27-03-2007, 02:42 PM) *

Bravo Dany!

Sawry give_rose.gif imi pare rau pentru masina ca eu mor numai cand le mai zgarie cate un prost daramite sa o loveasca sorry.gif

Bluelife, eu am o Corolla. Masina cu care s-a infipt ala in pom este chiar Auris-ul de la emisiune. Masina are full casco, dar una la mana ca o sa mi-o tina in service o luna si am de facut drive teste cu presa ca e model nou; si doi la mana ca imi pare rau asa de ea ca e nou nouta mad.gif
uka

pupic.gif

give_rose.gif give_rose.gif cheer.gif cheer.gif
ppuuuuuuuuuuuuupiciiiiii
felicitari sincere

HIMERE give_rose.gif
dany
Bluelife , Uka , pupic.gif

Si acum cum se va rezolva , Pisik ? Si ce frumusete de masina !!

Alandana , nu ai voie sa bei alcool sau e doar din cauza de dieta ?
Pisik
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 02:26 PM) *

Cum sa se rezolve? Momentan masina trebuie dusa la politie, sa constate accidentul ca fara hartia de la politie nu se poate repara. Dupa care o sa vedem cate de rgav, vine asigurarea sa constate si se apuca baietii de reapratie. Dar in service e balamuc si pana i-o veni randu Dumnezeu cu mila, mai ales daca e facuta asa praf de nu mai poate pleca pe roti de pe loc. mad.gif
Amazoana

pupic.gif

FELICITARI DIN INIMA!!!!!!!!!!!!!
anca veselie
dany, super cadou de aniversare! cheer.gif eu voi servi niste sampanie naughty.gif

himere, ai ajuns la o concluzie buna si ai scris frumos. e bine ca din cand in cand sa iei o pauza si sa te gandesti ce vrei cu adevarat pupic.gif

himere2005
FELICITARI DANY, cati ani faceti de casatorie? noi pe 22 aprilie facem 6 ani de cand ne-am cunoscut )).gif . ani de casatorie avem numai 4 si jumatate smile.gif . asa ca dam si noi de baut fetelor, sa nu va faceti manga de la cheful dat de dany )).gif sau beti pe 21 zeama de varza si pe 22 o luam din nou de la capat grin.gif
pisik, off, numai probleme, s-or rezolva ele. la masini nu ma pricep deloc, unii fac misto de mine si cand deschid portiera ca mi-e frica sa nu stric ceva laugh.gif
alandana, am vazut cum ti-ai decorat casa...imi place ca e luminoasa si spatioasa...dar eu tot in piscina m-as arunca prima data. o fantezie de a mea ar fi sa innot goala intr-o piscina noaptea cu lumanari in jur blushing.gif )).gif
Amazoana
Unde sunt fotografiile Alandanei...ca eu nu le-am vazut.... sad.gif
dany
Mada , Anca , pupic.gif

6 ani de casnicie facem , Himere .
himere2005
CITAT(dulcikatty @ 27-03-2007, 02:52 PM) *

la semnatura parca, eu am intrat si in jurnal asa ca nu mai stiu sigur rolleyes.gif

mama mai are un pic si termina curatenia asa ca sambata suntem singuri singurei si duminica dimineata. cred ca o sa incercam sa facem si noi niste activitati in aer liber ca monotonia asta de iarna, mai mult in casa pe mine una ma termina
Amazoana
CITAT(himere2005 @ 27-03-2007, 02:59 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 27-03-2007, 02:52 PM) *

la semnatura parca, eu am intrat si in jurnal asa ca nu mai stiu sigur rolleyes.gif

mama mai are un pic si termina curatenia asa ca sambata suntem singuri singurei si duminica dimineata. cred ca o sa incercam sa facem si noi niste activitati in aer liber ca monotonia asta de iarna, mai mult in casa pe mine una ma termina

Am intrat pe link-ul de la semnatura ei si nu se deschide nimic
anca veselie
himere, am inotat eu goala noaptea in mare. am avut o senzatie nemaipomenita, de infinit smile.gif
anaoi
dylly se cara la dintar....pa
dany
Bafta , dylly
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 27-03-2007, 03:04 PM) *

himere, am inotat eu goala noaptea in mare. am avut o senzatie nemaipomenita, de infinit smile.gif

Si eu, de mai multe ori.
Am avut aceeasi senzatie, plus o placere infinita, accentuata si de faptul ca faci ceva "interzis" , inoti goala intr-un loc public...unde mai pui ca este extrem de romantic, peisajul magnific, cu luna care parca se revarsa in mare...
alandana
Pozele sunt la semnatura. In chestia aia cu Yahoo.

Nu am voie sa beau pentru ca am fost operata pe creieri - au incercat sa-mi scoata gargaunii din cap dar... n-au reusit.

Si nu imi strica la dieta - ce-i drept - dar asa parca din cand in cand mi-ar face placere.
dany
Acum imi amintesc ca ai povestit chestia cu operatia , Dana doh.gif . Lasa gargaunii sa stea acolo ca stau bine )).gif

Am uitat sa scriu ca imi place apartamentul tau . Frumos aranjat .
Amazoana
CITAT(anaoi @ 27-03-2007, 03:46 PM) *

dylly se cara la dintar....pa

Curaj!!!! pupic.gif
dany
Am venit cu inca o tura de cafea si de alcoale , poate asa va treziti )).gif
anca veselie
pentru cui ii place u2 si bono: http://www.youtube.com/watch?v=ojkJ_NuYRqo&NR
axe10
CITAT(_noni_ @ 27-03-2007, 12:55 AM) *

mi-ar placea sa existe un oras in care locuitorii sa fim noi, cele de-aici cu familii si prieteni cu tot. sa te trezesti dimineata si pe drum spre birou sa te intalnesti cu Himere care se duce la piata cu Bia, apoi la semafor s-o vezi din masina pe Pisik si sa-i faci cu mana, si cand intri in cladire sa dai nas in nas cu Dany si sa stai un pic de vorba despre preturile la mobila. sa le ai colege de birou pe Uka, Crengu si Monic, sa-ti bei cafeaula cu Ina, Deea si Lacry, sa-i dai un telefon lui Nessie sa va vedeti in mall la pranz, ca vine si Axe si Tzutzi si s-o inviti pe la tine dupa-amiaza pe Sexi cu fetele, iar apoi sa ai program de discoteca cu Liliana, Alandana, Michelle, Anca, Dylly, Magda, May, Tulip si Nusa si tot asa in fiecare zi, sa ne vedem cu toatele. e, ce ziceti, n-ar fi bine? hug.gif

va iubesc! give_rose.gif

Frumos oras, frumoasa prietenie...mi-ar place pe bune...dar ma bag si eu la distractie...ce mama naibii...>

CITAT(Ella79 @ 27-03-2007, 07:30 AM) *

Neata!
Uite ca e 7 si eu sunt la munca. De ce credeti? Pentru ca daca vin mai tirziu de 7:10 si mai am unde sa parchez masina. doh.gif Am de ales intre a veni la ce ora vreau dar sa platesc 3 ron/ora in parcare la Hilton (adica 30 pe zi, ceea ce mi se pare mult), fie sa vin cu noaptea in cap si sa parchez unde gasesc loc.
Din cauza asta imi cade capul de somn. La propriu.

Ha, ha...am zis ca numai eu ma trezesc de nebuna sa ajung pana in 6.50 la servici sa gasesc loc de parcare...la noi pe calea Victoriei s-au bagat astia de la Dally peste tot si te rupe la buzunar...

CITAT(alandana @ 27-03-2007, 12:56 PM) *

Meniu de ieri:
- 1 iaurt Activia - 2 p
- cereale fitness cu fructe - 3 p
- 2 mere
- 2 cafele - 1 p
- 1 salata verde + 1 rosie + 1 lgta ulei - 1 p
- piept de pui - 100 g - 3 p
- 1 felie de paine - 1 p
- 1 felie de sunca - 1 p

12 p

Pe ziua de azi am terminat cu mancarea. Asa cum am promis de ieri de azi manancd micul dejun.
Dimineata - 1 ou+1 lg ulei+ 1 felie branza+1 felie branza+1 rosie - 6 p
Pranz - 1 pizza mica - 8 p (?)
Am o scuza foarte buna - a fost ziua secretarei si ne-a adus pizza. Deci azi nu mai mananc decat fructe pana diseara.
2 cafele 1 p

15 p

Cam putine puncte...cat e norma?mi se pare subtire rau meniul...

CITAT(ALICE @ 27-03-2007, 01:08 PM) *

Meniu
ou-2p
spaghetti-3p
branza-1p
iaurt Zott-2p
lapte-2p
cereale-1p
dulce-1p

Total 12p

Mai mananc acasa ceva de 2p pana la 14.Si pe azi gata.Ca duminica am uitat de mine.Si nu vreau sa ma ating de punctele din sport decat in caz de forta majora

Si la tine la fel.....

CITAT(ina_ceva @ 27-03-2007, 01:18 PM) *

Daca a avut 150g negatita..nu conteaza...tot 3 p e in lista...

pupic.gif

Da, da, da vreau si eu...cate puncte....?...de dragul tau beau si nu ma uit...felicitari iubita si s-o stapaniti sanatosi. Si bineinteles sa ne inviti la inaugurare...ca facem curatenie dupa, promit...eu cel putin.

CITAT(Pisik @ 27-03-2007, 02:32 PM) *

CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 02:26 PM) *

Cum sa se rezolve? Momentan masina trebuie dusa la politie, sa constate accidentul ca fara hartia de la politie nu se poate repara. Dupa care o sa vedem cate de rgav, vine asigurarea sa constate si se apuca baietii de reapratie. Dar in service e balamuc si pana i-o veni randu Dumnezeu cu mila, mai ales daca e facuta asa praf de nu mai poate pleca pe roti de pe loc. mad.gif

Nu poti sa dati si voi o spaga la service sa va bage mai in fata?...ca asa se rezolva de obicei...eu cred ca l-as strange de gat pe ala...avea carnet de 3 zile sau ce?...
axe10
Azi am fost un pic dezordonata dar am avut treaba ca nebuna la servici. Desi imi luasem pachet pt pranz, ca si pt dimineata am mancat numai dimineata si la pranz am consumat...ciocolata ca ne-au adus niste colegi de la Paris de la un curs...asa ca pe ansamblu am mancat cam asa:

cafea-0p
lapte 1.8%-0.5p
zahar-1p
kefir-5.2p
rondele expandat-1.5p
ciocolata-2.5p
rosii+ardei rosu+ulei-0.5p
mozzarella-3.3p
pulpa de pui cu pielita-2.5p
pateu branza-0.75p

total 17.75 din 20p

Probabil ca diseara mananc niste exquista straciatella si fructe...
alandana
CITAT(axe10 @ 27-03-2007, 06:25 PM) *

Azi am fost un pic dezordonata dar am avut treaba ca nebuna la servici. Desi imi luasem pachet pt pranz, ca si pt dimineata am mancat numai dimineata si la pranz am consumat...ciocolata ca ne-au adus niste colegi de la Paris de la un curs...asa ca pe ansamblu am mancat cam asa:

cafea-0p
lapte 1.8%-0.5p
zahar-1p
kefir-5.2p
rondele expandat-1.5p
ciocolata-2.5p
rosii+ardei rosu+ulei-0.5p
mozzarella-3.3p
pulpa de pui cu pielita-2.5p
pateu branza-0.75p

total 17.75 din 20p

Probabil ca diseara mananc niste exquista straciatella si fructe...

)).gif Deci la noi e putin - eu am voie 17 p. Cum e pateu branza?
ina_ceva
MD
ficatei (225 gr): 5.5p
mamaliga(20 gr): 1p

D
mamaliga (20 gr): 1p
gratar porc(70 gr): 2p

C
salata: 1p
ulei(2 lgt): 2p
lapte (250 ml): 1.5p
paine(2 f): 2p

G
mere: 1p

Total: 17p
michelle
Dany, sa fie intr-un ceas bun! pupic.gif Azi incerc sa stau departe de alcoale, ca am tot servit in ultimul timp )).gif
Himere, inima sus!
Pisik, pregateste sacul pt colegul
Ina, tari fazele lol.gif

Alice, intrebai de idei de meniuri.. Eu am papat asa - zilele astea:
- gratar pui, salata
- gratar porc
- cas
- mancare de varza
- ciorba de de sfecla
- ou
- salata de pastai cu maioneza
- salata de fasole batuta
- branza cu smantana si mamaliguta
- dulce nu spui ce blushing.gif

Urmeaza sa fac, daca mai am chef mai incolo, paste cu ciuperci pe maine, de post
axe10
CITAT(alandana @ 27-03-2007, 06:40 PM) *

)).gif Deci la noi e putin - eu am voie 17 p. Cum e pateu branza?

Am vrut sa spun pateu cu branza...3/4 pateu...mai mult foietaj...nu a vrut fimea sa manance gustarea de la gradinita si "m-am sacrificat" eu... biggrin.gif
Numai 17p ai voie?...brrr...mi se face frig cand aud...eu sunt la 20p si in ultimul timp am avut vreo 2, 3 zile in care nu le-am depasit...fac si eu ce pot...

Miha ,mama, tu nu mai numeri?...ca din toate ce ai enumerat mananc o masa pe zi si in rest subtire...ca nu mai am de unde puncte...daca mananc gratar la pranz de ex...seara...mai nimic,de varza cu carne ce sa mai zic...de salata cu maioneza si mai...am mancat zilele trecute o lingura care nu mi-a ajuns nicicum numai ca sa vad cum mi-a iesit...si am trecut 2.5p la socoteala...
dany
Miha , pupic.gif !
Si multumiri pentru ideile de meniuri hug.gif . Las` ca te prind eu la alcoale )).gif

Axe , pupic.gif Voi imi tot ziceti de cheful de inaugurare , eu va tot zic ca va astept si ...parca vad ca nu vine nimeni sad.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 07:05 PM) *

Miha , pupic.gif !
Si multumiri pentru ideile de meniuri hug.gif . Las` ca te prind eu la alcoale )).gif

Axe , pupic.gif Voi imi tot ziceti de cheful de inaugurare , eu va tot zic ca va astept si ...parca vad ca nu vine nimeni sad.gif

Ma invit si eu de nebuna..ca asi pleca de acasa de numa numa...m-am saturat de toate sincer...nu ma lua in seama...e complicat de venit pe fuga...doar planificat..te pupicesc oricum si-mi pare tare bine ca ti-ai realizat un vis...
dany
CITAT(axe10 @ 27-03-2007, 06:11 PM) *

Ma invit si eu de nebuna..ca asi pleca de acasa de numa numa...m-am saturat de toate sincer...nu ma lua in seama...e complicat de venit pe fuga...doar planificat..te pupicesc oricum si-mi pare tare bine ca ti-ai realizat un vis...

Pai nu vii pe fuga , ca doar nu o sa alergi pana aici ( cu toate ca ar face bine la silueta )).gif ), vii si tu ca oamenii : cu autocarul sau cu avionul lol.gif
Ramo
Cat am avut de recuperat..
Dany, felicitari din tot sufletul hug.gif
Alandana, super, super apartamentul.

Eu de azi ma duc la un masaj. A pus cosmeticiana pe mine crema cu urzici, ardei iute, m-a infoliat si a inceput masajul. Am crezut ca iau foc, dar a fost super...... mai am 9 sedinte. Azi dimineata bineinteles ca am uitat sa ma masor, dar maine....trebuie, sa vad ce rezultate da, nu?
dany
Ramo pupic.gif Suna interesant masajul tau dar eu de cate ori ma gandesc la urzici , ma gandesc la basici )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.