Neatza dragele!
Am avut ieri o zi sa-mi traiasca! Am coborat de vreo trei ori sa vad masina si efectiv imi venea sa plang langa ea: masina nou nout, nu numere rosii, facuta dauna totala. Problema e ca asigurarea acopera doar 80% la dauna totala si restul de 20% va trebui sa ne tiganim cu astia de la publicatia respectiva sa ii dea, o sa fie cu cantec. Am stat pana la 19.00 sa vina ala cu actele de la politie, si de unde imi venea sa il strang de gat, cand l-am vazut speriat si ars la mana de la cum i-a sarit airbag-ul, parca m-a apucat mila si de el, ca asa sunt eu, mai bleaga. Si aseara ma gandeam si la masina si la el
Nu mi-am revenit toata seara, am ajund super obosita acasa normal, sotul a stat cu mine, nu s-a mai ds la aikido, cand m-a vazut in ce hal eram, am facut ceva de papa si am incercat sa ma uit la un film, dar am adormit la mai putin de jumatate....
Uf, si acuma ma ciondanesc cu sotul, ca zice ca eu fac mereu planuri, ca am afcut programul pt week-end, cu cumparaturile, cu achitatul facturilor, dar e normal nu, ca doar nu or sa vina socrii sa ma gaseasca cu frigiderul gol (cum e acuma, ca bate un vant in el, mama mama

) si cand stiu cate sunt de facut parca simt ca nu imi ajunge timpul si de aia planuiesc....in fine, stiuca si el are dreptate, dar parca nici asa delasator ca el...
Cu mancatul nu va spun cum stau, ca ma certati

. Nu am papat prostii (decat ieri vreo 2 prajiturele ca a fost ziua unei colege) dar hai sa zicem ca nu am papat chiar tot ce ar trebui in alimentatia zilnica

Gimnastica evident ca nu am mai acut aseara, sa vedem poate azi....cu cantarul stau relativ bine, adica se mentine pe la 72 si ceva (azi si 2), de unde ieri innebunise si arata 75
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!