Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
Axe, din pacate nu mai numar, si se vede la haine/cantar. Nu am vrut sa ma laud pana acum, dar am pus 5 kg pe mine de asta vara, nu se vede f bine, dupa cum spun multi, dar am trecut la haine la o masura mai mare - 38. Ata e. La greutatea ideala pleasantry.gif arat ca o stafida de la coaste in sus.
Asta ca sa lamurim o treaba, nu mai sunt slaba, sunt normala tease.gif
Ramo, sa ne tii la curent naughty.gif

Am fost la Selgros care s-a deschis azi, vorba vine am fost, cand am vazut ce coada e, am tulit-o
Imagine Imagine Imagine

Am plecat la Prison Break, v-am pupit pupic.gif
axe10
CITAT(michelle @ 27-03-2007, 08:57 PM) *

Axe, din pacate nu mai numar, si se vede la haine/cantar. Nu am vrut sa ma laud pana acum, dar am pus 5 kg pe mine de asta vara, nu se vede f bine, dupa cum spun multi, dar am trecut la haine la o masura mai mare - 38. Ata e. La greutatea ideala pleasantry.gif arat ca o stafida de la coaste in sus.
Asta ca sa lamurim o treaba, nu mai sunt slaba, sunt normala tease.gif
Ramo, sa ne tii la curent naughty.gif
Am plecat la Prison Break, v-am pupit pupic.gif

Ma io nu am vazut mare lucru pe tine dar poate le-ai ascuns...nu pari deloc grasa...ce am vazut in pozele alea mai vechi intr-adevar nu-mi placea...

Unde vedeti voi Prison Break asta ca pe toate va aud....
michelle
Pai acum nu mai sunt slaba, sper. unsure.gif
Noi luam de pe retea episoadele din Prison Break. Se difuzeaza la americani luni seara si marti deja se pot dwnld.
dany
Ramo , asteptam maine masuratorile , sa nu ne uiti !

Miha , si eu zic ca arati normal acum . Sper ca nu vrei sa mai slabesti pupic.gif

In alta ordine de idei : tocmai am vazut un clip facut la Coliba haiducilor din poiana Brasov . Aratau acolo borcane cu muraturi cu niste decoratiuni extraordinare !!!!!!!!!!! Intrebarea mea : daca vin in tara si vreau sa aduc un asemenea borcan in Germania ....am voie sa il aduc cu avionul ????????????????? Recunosc ca nu ma prea pricep la pus muraturi si ...ar fii ceva deosebit pentru familia mea de aici.Habar nu am ce am voie sa scot din Ro dupa intrarea in UE.
Tzutzi80
Noni fantastica descrierea! Mi-ar placea si mie asa ceva )).gif

Dylly...aia cu 2 cafele si ceaiul verde si cu ochii lipiti de somn inca sunt eu.

Pisik felicitari pentru emisiune. Imi pare rau de masina. Noroc ca nu e a ta si ca are Casco totusi.

Himere......capul sus, privirea inainte si reorganizeaza-ti prioritatile.

Alandana, ma bucur ca va impacati atat de bine (mama, fratele, tu si familiile) ca sa aveti o casa (si ce casa) impreuna.

Dany ma bucur enorm pentru voi. Sa fie intr-un ceas bun iubita!

Cat despre facut baie dezbracata....ziua ce are? Eu am incercat si varianta Marea Neagra si varianta Marea Caraibelor naughty.gif Numai la prostii va invat doh.gif

Tocmai azi cand se discuta asa intens si interesant eu mi-am plimbat picioarele prin oras. Dar a fost asa de cald si frumos ca nu m-am abtinut. Plus ca am iesit la cumparaturi ca vreau sa ii fac mamei un tort.

Raport azi: trezit, pe net, baut ness la prietena mea, plimbat prin oras ca era cald si bine....si m-am trezit pe la ora 2 ca eu nu am mancat nimic inca blink.gif

1 ness + 2lgt zahar 0.5p
2 banane 2p
pui cu piele 5.5p
lipie mica 2p

desert fitline exquisa 0,2% 2p
desert fitline exquisa 0,2% 2p

macrou la cuptor 4p
placinta cu dovleac 2p
ananas 0p
====================
TOTAL 20p din 20
dany
pupic.gif Tzutzu si ii multumesc !

Va voi mai stresa cu tema "casa mea " in momentul in care vom avea cheile ....daca voi avea timp )).gif
dany
Ma cam seaca chestia cu dobanzile in RO si cele in Germania !!!!
Noi avem o dobanda de 4,8%!!!!!! Nu prea e corect , nu `?????? Damn , asta e , probabil .
BLUELIFE
'Neata fetele!Vine cafa... cafea.gif cafea.gif cafea.gif fara numar...
anaoi
mersi,mersi...dylly baut deja juma....din fara numar
Pisik
Neatza dragele!

Am avut ieri o zi sa-mi traiasca! Am coborat de vreo trei ori sa vad masina si efectiv imi venea sa plang langa ea: masina nou nout, nu numere rosii, facuta dauna totala. Problema e ca asigurarea acopera doar 80% la dauna totala si restul de 20% va trebui sa ne tiganim cu astia de la publicatia respectiva sa ii dea, o sa fie cu cantec. Am stat pana la 19.00 sa vina ala cu actele de la politie, si de unde imi venea sa il strang de gat, cand l-am vazut speriat si ars la mana de la cum i-a sarit airbag-ul, parca m-a apucat mila si de el, ca asa sunt eu, mai bleaga. Si aseara ma gandeam si la masina si la el doh.gif
Nu mi-am revenit toata seara, am ajund super obosita acasa normal, sotul a stat cu mine, nu s-a mai ds la aikido, cand m-a vazut in ce hal eram, am facut ceva de papa si am incercat sa ma uit la un film, dar am adormit la mai putin de jumatate....

Uf, si acuma ma ciondanesc cu sotul, ca zice ca eu fac mereu planuri, ca am afcut programul pt week-end, cu cumparaturile, cu achitatul facturilor, dar e normal nu, ca doar nu or sa vina socrii sa ma gaseasca cu frigiderul gol (cum e acuma, ca bate un vant in el, mama mama dry.gif ) si cand stiu cate sunt de facut parca simt ca nu imi ajunge timpul si de aia planuiesc....in fine, stiuca si el are dreptate, dar parca nici asa delasator ca el...

Cu mancatul nu va spun cum stau, ca ma certati dry.gif . Nu am papat prostii (decat ieri vreo 2 prajiturele ca a fost ziua unei colege) dar hai sa zicem ca nu am papat chiar tot ce ar trebui in alimentatia zilnica blushing.gif Gimnastica evident ca nu am mai acut aseara, sa vedem poate azi....cu cantarul stau relativ bine, adica se mentine pe la 72 si ceva (azi si 2), de unde ieri innebunise si arata 75 blink.gif

Va pup si sa aveti o zi frumoasa! pupic.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 27-03-2007, 09:02 PM) *

Azi dimineata bineinteles ca am uitat sa ma masor, dar maine....trebuie, sa vad ce rezultate da, nu?

Asa repede sa se vada?
Pisik
Apropos de sedinte, impachetari, etc. Din goana asta nebuna a vietii, am si uitat ca am un voucher de o sedinta la salonul silhouette doh.gif sper sa mai fie valabil si dupa Paste ca pana atunci nici o sansa sa ajung
anaoi
da un telefon si intreaba.....
Pisik cred ca m-ai molipsit...de 2 zile bag la mere in mine ca disperata
Pisik
CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 09:05 AM) *

Pai si cu ce te-am molipsit eu? ca eu nu prea bag mere, azi am papat 2 de dimineata dar in rest eu bag aaaaltele devil.gif si in nici un caz sanatoase ca merele doh.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Merci de cafea, bluelife! give_rose.gif
Va fi bine, pisik! Se vor rezolva toate si vei avea si tu timp pentru tine pupic.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 09:07 AM) *

Pai si cu ce te-am molipsit eu? ca eu nu prea bag mere, azi am papat 2 de dimineata dar in rest eu bag aaaaltele devil.gif si in nici un caz sanatoase ca merele doh.gif

eu nu mancam asa multe fructe
Pisik
CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 09:24 AM) *

pai e bine sa mananci fructe, ce faceai tu nu era bine. Apropos de fructe, au adus la o taraba de la noi din piata (baneasa) niste cutiute cu salata de fructe de la Dole (aia cu bananele si nu numai); si nu au zahar adaugat deloc deloc si nici gluten. Se vand doar cate 4 cutiute si costa 200 de mii (cam mult, dar la salariu imi iau si eu ca mi-a facut o pofta)
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 10:31 AM) *

CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 09:24 AM) *

pai e bine sa mananci fructe, ce faceai tu nu era bine. Apropos de fructe, au adus la o taraba de la noi din piata (baneasa) niste cutiute cu salata de fructe de la Dole (aia cu bananele si nu numai); si nu au zahar adaugat deloc deloc si nici gluten. Se vand doar cate 4 cutiute si costa 200 de mii (cam mult, dar la salariu imi iau si eu ca mi-a facut o pofta)

Cumperi patru,mananci una si restul de trei ole imparti ,virtual,cu noi w00t.gif
michelle
Neata! yahoo.gif

Eu azi as vrea sa tin post, asa ca pana diseara voi avea la ghiozdan ceaiuri, 3 felii de paine cu pate vegetal, compot de fructe si portocale (1 kg) si daca mi-o mai fi foame, ceva de la chioscul de jos (covrigi, grisine etc).

Voi postiti saptamana viitoare (asptamana mare)?

Pentru diseara, paste cu ciuperci
Pisik
CITAT(michelle @ 28-03-2007, 09:46 AM) *

Neata! yahoo.gif

Eu azi as vrea sa tin post, asa ca pana diseara voi avea la ghiozdan ceaiuri, 3 felii de paine cu pate vegetal, compot de fructe si portocale (1 kg) si daca mi-o mai fi foame, ceva de la chioscul de jos (covrigi, grisine etc).

Voi postiti saptamana viitoare (asptamana mare)?

Pentru diseara, paste cu ciuperci

Da, eu vreau sa postesc toata sapt mare. cu salate, fructe si soia; as vrea pe cat posibil sa nu pap halva (desi cred ca va fi cam greu), painica (cu lipsa ei m-am cam obisnuit), cartofi, etc. Sa vedem si ce oi reusi
anaoi
apropo post...
Da, dylly va tine ppostul sapt viitoare....

ha...stiti care sunt valorile la pateu vegetal d ela scania? 278 kcla si lipide 24.6 g, la 100 gr. cutiuta aia mica si minuscula are 120 gr.
sa faca dylly infarct si mai multe nu. a crezut ca nu vede bine din cauza cocktailurilor primite de la dany...dar nope, a verificat si mama lui dylly si degeaba nu erau gresite valorile.
michelle
dylly, nu cred ca toate pateurile au asa multe puncte.. Nu am comparat dar parca auzisem si de mai ieftine

Si eu as tine sapt viitoare post, dar ce fac eu joi? doh.gif
Amazoana
Neata
M-am servit si eu cu cafea. Multumesc pupic.gif
nusarich
Si eu tin post saptamana viitoare. Oricum, pe cat am reusit am tinut si miercurea si vinerea. O singura vineri n-am tinut post ca am fost la parintii lui iubi si mama lui facuse o gramada de chestii de dulce si n-am vrut sa se supere ca nu mancam, si-asa mergem rar la ei de cand nu mai sunt in Bucuresti.

Miha, joi faci cozonaci?
michelle
Nu.. e ziua mea
BLUELIFE
Eu am fiert cartofi si ii voi manca cu delicat si ketchup astazi cat despre saptamana viitoare nu stiu ce voi manca toata sapt. dar as vrea sa postesc si eu.
nusarich
CITAT(michelle @ 28-03-2007, 11:13 AM) *

Nu.. e ziua mea

ei, pai atunci faci cinste cu lichide mai mult sau mai putin alcoolice...

CITAT(BLUELIFE @ 28-03-2007, 11:16 AM) *

Eu am fiert cartofi si ii voi manca cu delicat si ketchup astazi cat despre saptamana viitoare nu stiu ce voi manca toata sapt. dar as vrea sa postesc si eu.

Pai poti manca o gramada, in afara de fructe/legume proaspete, poti face pilaf cu ciuperci/masline, paste cu sos de rosii/soia/masline, legume sub forma de mancaruri gatite (ciorbe, mancaruri de cartofi, fasole verde..., hai ca stii). Mai nou se gasesc pe la magazine si diverse preparate din soia, de la lapte pana la creme vegetale. Sigur gasesti, daca e sa cauti. Si sunt si mai ieftine la puncte daca nu le prajesti. Adica economisesti pentru Pasti.
Pisik
Pt idei de papa in post.
Eu am de gand sa pap dimineata crema din aia soia de la danone cu cereale (sau fara) ca imi place f mult
La pranz planuiesc:
- salate cu de toate (inclusiv mar, ananas, combinatii din astea sa nu ma plictisesc), cu tofu din cand in cand (ca nu ma omor dupa el)
- chiftelute din legume (se gasesc de cumaprat, dar nu o sa pap zilnic ca sunt prajite)
- mancarica soia cu fasole pastai, cu mazare, etc.
- fasole batuta (cumparata ca lenea e mare)
- spanac (fara lapte desigur)
Seara habar nu am, cereale sau una din combinatiile de la pranz (aici e pericolul, seara, ca atunci vine pofta de halva sorry.gif )
Tzutzi80
Pisik chiftelutele poti sa le bagi la cuptor pe hartie pergament, si nu le prajesti in ulei wink1.gif
BLUELIFE
Cumplit! angry2.gif Cineva mi-a pus pe masa o farfurie cu Langos,10 bucati cuplu.gif care s-au comandat pentru niste musafiri ,poi da mai dar chiar asa ?astia nu stiu ca pentru mine acestea sunt prohibite?dar ca de fapt imi plac la nebunie si mor cand le simt mirosul sau le vad? cry.gif crying.gif bang.gif

CITAT(nusarich @ 28-03-2007, 12:22 PM) *

Nu.. e ziua mea

ei, pai atunci faci cinste cu lichide mai mult sau mai putin alcoolice...

CITAT(BLUELIFE @ 28-03-2007, 11:16 AM) *

Pai poti manca o gramada, in afara de fructe/legume proaspete, poti face pilaf cu ciuperci/masline, paste cu sos de rosii/soia/masline, legume sub forma de mancaruri gatite (ciorbe, mancaruri de cartofi, fasole verde..., hai ca stii). Mai nou se gasesc pe la magazine si diverse preparate din soia, de la lapte pana la creme vegetale. Sigur gasesti, daca e sa cauti. Si sunt si mai ieftine la puncte daca nu le prajesti. Adica economisesti pentru Pasti.

da,stiu dar mi-e groaza de faptul ca trebuie sa improvizez,de fapt am tinut uneori intregul post de 40 de zile si m-am descurcat bine,si pe deasupra am mai si slabit w00t.gif
nusarich
blue, daca poti manca mancare gatita al serviciu e foarte simplu, gatesti acasa si nu-ti trebuie decat casolete sa le pregatesti pentru job. Eu o sa mananc mai mult fructe si rondele de orez la serviciu, pentru ca nu pot manca mancare gatita. O sa ma descurc oricum, nu e prima data cand mananc asa si n-am probleme.

cu "tratamentele" pentru musafiri, eu le-as fi zis din start sa le ia din fata ochilor mei ca imi fac pofta...
Pisik
CITAT(Tzutzi80 @ 28-03-2007, 11:32 AM) *

Pisik chiftelutele poti sa le bagi la cuptor pe hartie pergament, si nu le prajesti in ulei wink1.gif

eu iau gata facute de la mega. si mai sunt unele la carefour in cutie care cred ca tot gata facute sunt
BLUELIFE
CITAT(nusarich @ 28-03-2007, 12:50 PM) *

blue, daca poti manca mancare gatita al serviciu e foarte simplu, gatesti acasa si nu-ti trebuie decat casolete sa le pregatesti pentru job. Eu o sa mananc mai mult fructe si rondele de orez la serviciu, pentru ca nu pot manca mancare gatita. O sa ma descurc oricum, nu e prima data cand mananc asa si n-am probleme.

cu "tratamentele" pentru musafiri, eu le-as fi zis din start sa le ia din fata ochilor mei ca imi fac pofta...

Pot sa manac deoarece sunt singura in birou cu secretara-sefa si mananc in timpul orelor cand nimeni nu circula pe coridoare naughty.gif
Ramo
Salutare. In sfarsit am apucat sa va citesc de la munca.
Alice, inca nu se vede, dar dupa ce termin cele 10 sedinte, asa ar trebui. Si vreau sa ma masor inainte si dupa.

Saptamana viitoare as vrea sa tin si eu post. dar vreau post din ala disociat. O zi fructe, una cartofi, o zi fulgi....si mai dati idei.........va roooog.

PS. De azi intr-o luna vine babuinul acasa. Nu mai am rabdare si imi bag piciorul in calculatorul de la munca....nu pot baga emoticons-uri....
axe10
CITAT(danyhoney @ 27-03-2007, 10:30 PM) *

Ramo , asteptam maine masuratorile , sa nu ne uiti !

Miha , si eu zic ca arati normal acum . Sper ca nu vrei sa mai slabesti pupic.gif

In alta ordine de idei : tocmai am vazut un clip facut la Coliba haiducilor din poiana Brasov . Aratau acolo borcane cu muraturi cu niste decoratiuni extraordinare !!!!!!!!!!! Intrebarea mea : daca vin in tara si vreau sa aduc un asemenea borcan in Germania ....am voie sa il aduc cu avionul ????????????????? Recunosc ca nu ma prea pricep la pus muraturi si ...ar fii ceva deosebit pentru familia mea de aici.Habar nu am ce am voie sa scot din Ro dupa intrarea in UE.

Imi pare rau ca nu te pot ajuta...dar le-am vazut si eu borcanele cand am fost in februarie...superbe.

Nu.. e ziua mea

Miha...a mea e miercuri...nu vreau sa ma gandesc..nu stiu daca sa cumpar ceva la colegi ca parca vad ca ma infig si eu si barbatu vrea sa ma scoata in oras...macar atunci nu o sa ma probleme...ca aleg eu exact...dar intotdeauna exista desertul...
michelle
Ramo, cred ca iti blocheaza Internet explorerul fereastra cand o deschizi. Vezi ca sus, sub meniu iti apare mesajul asta (de culoare alb-galbui parca).. dai click drepta si ii dai drept de acces.

Axe, la mine e problema tot cu colegii de serviciu si colegii de apartament (6 la numar).. ca in familie imi serbez cand merg acasa, de Paste naughty.gif
Probabil o sa iau si mancare de post, pt pers. care tin.
axe10
Eu azi am mancat cereale fitness (50g)-5p cu vreo 100ml lapte 0.1%-0.6p si la pranz "tigaie picanta" de la bufet...adica piept de pui cu sos care ar fi trebuit sa fie picant dar nu a fost si am apreciat la 4p puiul si 1p uleiul din sos...ca bulionul e gratis. Si am adaugat salata de castraveti verzi...
Stau cam prost cu apa in ultima vreme...nu prea consum si asta se vede...ma duc sa beau un pahar..

CITAT(michelle @ 28-03-2007, 01:17 PM) *

Ramo, cred ca iti blocheaza Internet explorerul fereastra cand o deschizi. Vezi ca sus, sub meniu iti apare mesajul asta (de culoare alb-galbui parca).. dai click drepta si ii dai drept de acces.

Axe, la mine e problema tot cu colegii de serviciu si colegii de apartament (6 la numar).. ca in familie imi serbez cand merg acasa, de Paste naughty.gif
Probabil o sa iau si mancare de post, pt pers. care tin.

ai mei vor numai ingrasacioase...adica:pizza, prajituri,sucuri, beri...
Pisik
Nu stiu de ce ma satur asa greu, ca am trecut aproape si de rusi, nu stiu ce sa mai zic. am papat acuma legume fierte si o cutiuta de fasole abtuta si parca nu am papat nimica dry.gif
Nessie
CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 01:22 PM) *

Nu stiu de ce ma satur asa greu, ca am trecut aproape si de rusi, nu stiu ce sa mai zic. am papat acuma legume fierte si o cutiuta de fasole abtuta si parca nu am papat nimica dry.gif
De obicei cand iti e foame (nu pofta) fara motiv, organismul isi cere drepturile. Ai mancat poate dezechilibrat, nu i-ai dat toti micro- si macronutrientii de care are nevoie. Gandeste-te ce nu ai mancat si ar fi trebuit in ultima perioada!
Tzutzi80
Eu de pasti nu tin regim. Am de gand sa fac si sa pap tot ce prind, pentru ca anul trecut nu am fost acasa de pasti. Si macar acum, nu imi voi face griji pentru kilograme.

Am postat reteta de pasca in trei straturi. Eu o faceam in fiecare an. E super gustoasa. Nici prin gand nu imi trece insa sa verific cam cate puncte are lol.gif

Am tot timpul sa tin regim dupa paste pana la ziua mea in iulie, cand iar fac pauza. Si dupa regim pana de Craciun, pauza, regim intre anul nou si paste. Dar de astea 3 ori pe an....nu vreau sa aud de regim, de ingrasat si mai stiu eu ce. Astea sunt vacantele mele de gurmanda devil.gif
anaoi
corect. dylly te sustine
Pisik
Nu ca eu as fi aia cuminte care tine dieta si acuma se poate premia, ca voi, dar si eu voi papa din toate de Paste: o sa pap pasca (facuta de mine, e de fapt un sufleu de branza si nu are aluat, o sa pun reteta, e din Good Food si e super), mielul nu imi place, dar o sa pap sigur panetoni adusi de socrii si ce alte bunatati aduc ei. Stiti ca la mine mancarea nu e o probl, poate nici sa nu exista, dulciuri sa fie devil.gif
ina_ceva
Axe, miha, o sa va descurcati. Cel mai bine cred ca e sa avetzi ceva de post si dulce pe langa voi (gen salata de fructe cu putina frisca vegetala).
alandana
CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 01:50 PM) *

Nu ca eu as fi aia cuminte care tine dieta si acuma se poate premia, ca voi, dar si eu voi papa din toate de Paste: o sa pap pasca (facuta de mine, e de fapt un sufleu de branza si nu are aluat, o sa pun reteta, e din Good Food si e super), mielul nu imi place, dar o sa pap sigur panetoni adusi de socrii si ce alte bunatati aduc ei. Stiti ca la mine mancarea nu e o probl, poate nici sa nu exista, dulciuri sa fie devil.gif

Subscriu - as putea sa nu mananc nimic daca imi dati dulciuri - parca sunt copil. Ieri am "furat" ciocolata copiilor. Si vreau sa spun ca ei se uitau ingaduitor la mine. Asta dupa ce am mancat 1/4 tort si 1/2 conserva de compot.

Dar am observat ca am perioade. Alteori nici macar nu ma intereseaza dulciurile.
Pisik
CITAT(alandana @ 28-03-2007, 02:24 PM) *

CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 01:50 PM) *

Subscriu - as putea sa nu mananc nimic daca imi dati dulciuri - parca sunt copil. Ieri am "furat" ciocolata copiilor. Si vreau sa spun ca ei se uitau ingaduitor la mine. Asta dupa ce am mancat 1/4 tort si 1/2 conserva de compot.

Dar am observat ca am perioade. Alteori nici macar nu ma intereseaza dulciurile.

Si la mine mergea cu regimuri stricte, acum insa nici cu astea. Am incercat sa tin disociat (na, ca am zis-o, sa ma bateti), dar luni am pacatuit cu cateva guri de inghetata si ieri cu 2 prajiturele. Sunt incurabila.....dar cred ca nici nu o sa ma mai chinui cu atatea procese de constiinta. O sa incerc macar sa tin un regim echilibrat si daca mai scapa cate un dulce asta este. Ideea e sa reusesc sa nu mai dau iama in dulciuri, adica sa mananc cate 2-3 prajituri odata blink.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 01:53 PM) *

Axe, miha, o sa va descurcati. Cel mai bine cred ca e sa avetzi ceva de post si dulce pe langa voi (gen salata de fructe cu putina frisca vegetala).

Pai oricum trebuie sa iau si ceva fara carne ca am vegetarieni pe aici...salata de fructe...deh...glumesti...e o cofetarie aici pe aproape care face niste prajituri de te lingi pe degete....o sa vad...poate imi iau liber pe sestache sa nu stie lumea cum sta treaba...

Pisik am vazut si eu in sfarsit emisiunea...frumos iti shade..junior brand manager ...ce faci in pozitia asta cu nume strainez?...masina e draguta dar cam scumputza ca si celelalte masini nefabricate prin zona (UE)...mi-ar place o Avensis mai mult...
anaoi
dylly a primit reteta de la rafaello....si s ebate acuma singur...ca a inecat tastatura
alandana
Puteti lua pizza de post si salate si prajituri de post. Salate de ciuperci, zacusca, salata de vinete, ciuperci umplute cu legume.

CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 02:56 PM) *

dylly a primit reteta de la rafaello....si s ebate acuma singur...ca a inecat tastatura

Si nu o impartasesti cu noi ( ca tortul aproape l-am terminat) Am nevoie de ceva nou in frigider. devil.gif
Nana
CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 02:56 PM) *

pai si nu o dai mai departe? asa prin topicul de retete? pray.gif pray.gif pray.gif
Monic
cheer.gif eu merg acasa de Pasti si de-abia astept. Nu am mai fost de la Craciun... rolleyes.gif
Eu azitazi nu tin dieta pt ca e ziua babuinului. I-am cumparat un album despre cactusi(e mort dupa cactusi), un set de barbierit Gilette si un deo. Si de lene i-am luat un tort din Mall ca asa am luat unul mic de 2 persoane, dar daca i-l faceam eu sigur iesea mare de tot.
Azi de dimineata am inceput sa il tachinez ca a imbatranit blum.gif (face 30), pana diseara praf il fac lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.