CITAT(uka @ 28-03-2007, 04:20 PM)

Sunt fericita purtatoare a 72Kg din 75.... far aregim doar k nu mananc, nu asta ocnteaza, acum am probat, rochita in care asta vara in concediu nu intram sub nici o forma si imi vine bine......
i'm happy, si am rezolvat si probl cu banutii, teo m-a sunat o data si am vb o ora la telef, dar d atunci nimic, asta s-a intamplat joia trecuta si d astazi e in concediu deci nu cred sa ma mai sune pana dupa paste, ca el ma suna acasa de la serviciu...bine, asta nu inseamna ca nu am si o relatie noua care deocamdata e la inceput si nu mi se pare cine stie ce, i want my booboo back...si am mai tot vb cu un prieten d al lui.. si..... nu mai conteaza... ideea e k e comod si ma seaca, dar rezolvam noi asta...pe 10 aprilie intru in concediu vreo 10 zile sias vrea sa fac in asa fel incat sa ma intalnesc cu el "din greseala'" dc nu.. sper sa ma intalnesc cu el in vreun fel...stiu ca ma mai iubeste chiar dc nu a spus-o...iar lumea nu e asa d mare incat sa nu ne mai intalnim...si toti imi zic k o sa ma mai caute...dar ar fi mai bine sa astept dupa licenta, care e prin august...nu prea pot face asta, eu vreau sa ne impacam si sa rezolv cumva sa il aduc inBucuresti...
Am o culoare noua la par, am mai pus poze saptamanile trecute si toata lumea ma lauda si imi zice k imi sta ffff bine, ca ma schimba f mult...ah... am niste cornite.. dupa ce ca sunt taurina nu imi e d ajuns...
i feel ok... dar aseara am clacat ceva mai mult...
in fine, i feel pretty, asa plinuta cum sunt eu...
va pupppp
Bravo ca ai slabit, dar nu bravo ca nu mananci
Ma bucur ca ai o stare de spirit buna, iti vine foarte bine cu parul asa.
Cu Theo, ma abitn, dar eu, din proprie experienta iti spun ca cele 2 proverbe romanesti "boala lunga moarte sigura" si "Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust" sunt perfect adevarate.
Am tras aproape 2 ani de o relatie care murise demult si am avut un final mai mult decat nefericit (am mai povetsit pe aici cred).
Eu zic ca esti f tanara si ai multe sanse la alti baieti, nu are rost sa tragi de o relatie care nu mai merge, sunt multe lucruri spuse, multe fapte care nu se mai sterg....parerea mea, nu dati cu pietre