Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 02:56 PM) *

dylly a primit reteta de la rafaello....si s ebate acuma singur...ca a inecat tastatura

bataita.gif
nana.gif
alandana
CITAT(Monic @ 28-03-2007, 02:59 PM) *

cheer.gif eu merg acasa de Pasti si de-abia astept. Nu am mai fost de la Craciun... rolleyes.gif
Eu azitazi nu tin dieta pt ca e ziua babuinului. I-am cumparat un album despre cactusi(e mort dupa cactusi), un set de barbierit Gilette si un deo. Si de lene i-am luat un tort din Mall ca asa am luat unul mic de 2 persoane, dar daca i-l faceam eu sigur iesea mare de tot.
Azi de dimineata am inceput sa il tachinez ca a imbatranit blum.gif (face 30), pana diseara praf il fac lol.gif

Pe tort sau pe Babu? devil.gif
Monic
Pisik, unde ai postat retea de sufleu?, ca pe mine tare ma tenteaza unsure.gif
Apropos, si eu am vazut emisiunea, si babuinul wink1.gif esti o frumoasa, iar Noni mi-a povestit ca esti o fata foarte draguta, asa ca acum am `tabloul`complet wink1.gif hug.gif
BLUELIFE
Nessie mi se pare mie sau n te-am vazut de mult?mi-a fost dor de avatarul tau mancacios hug.gif
Monic
CITAT

Pe tort sau pe Babu? devil.gif

pe ambii grin.gif
anaoi

credeam ca ma omorati daca o postez unsure.gif

Rafaello

Bomboane dupa unii, prajituri dupa altii, dar indiferent ce acest Raphaello este un preparat delicios si rafinat. Delicatul Raphaello are un gust savuros si racoritor care-l recomanda chiar si persoanelor pretentioase. Raphaello este un desert usor recomandat pentru incheierea unei cine romantice.

Ingrediente

250 g margarina Rama
250 g zahar pudra
250 g lapte praf
250 g nuca cocos
20 samburi nuca sau alune
2 foi Lica mari
2 sticlute esenta rom sau vanilie

Mod de preparare

Intr-un vas se amesteca margarina cu zaharul,laptele praf cele 2 sticlute de esenta, 150g nuca de cocos si foile Lica rupte in bucatele;

Se amesteca foarte bine (sa fie un aluat omogen din care se pot forma bilute,daca mai este nevoie se mai poate pune putina apa) si se da la rece 30 min;

Se scoate de la frigider si se formeaza bilute in mijlocul carora se introduce cite o bucatica de nuca sau aluna, iar apoi se dau prin nuca de cocos ramasa.
Ramo
Monic, la multi ani pt babuinul tau si distractie placuta. Azi ai dezlegare.....si la tort....

Chiar, imi dati si mie niste idei, ce as putea sa ii cumpar babuinului de ziua lui. tinand cont si de povestea noastra....mai am o luna si 2 zile pana e ziua lui, si exact o luna pana vine acasa (dar asta v-am mai spus azi, nu?). Ei, dragostea asta....
anaoi
Monic....comportamnent tipic de scorpion, s afaci praf totul in jur )).gif )).gif mp

axe, dar ce am facut? huh.gif nu fac eu rafaello, pt ca dylly e o nulitate in bucatarie, iar daca dylly merge la mam lui dylly cu reteta in mana, risca sa doarma sub podul eroilor
Monic
Ramona, eu zic sa ii cumperi un set de lenjerie sexy wink1.gif cu care sa-l primesti cand vine laugh.gif
Nessie
CITAT(BLUELIFE @ 28-03-2007, 03:03 PM) *

Nessie mi se pare mie sau n te-am vazut de mult?mi-a fost dor de avatarul tau mancacios hug.gif
Sunt mereu pe forum, doar ca scriu foarte rar la neuroni. floare.gif
ina_ceva
La multi ani babuinului, monic!
michelle
Sa-ti traiasca babuinul, Monic cheer.gif
Ce bine ca ai luat tort mic.. asa nu mai ramane si pentru noi tease.gif
BLUELIFE
CITAT(Nessie @ 28-03-2007, 04:15 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 28-03-2007, 03:03 PM) *

Sunt mereu pe forum, doar ca scriu foarte rar la neuroni. floare.gif

Am simtit eu... blink.gif lol.gif lol.gif wink1.gif
Mi-e foammeeeeeee,offf,mult e pana la ora 16.30 doh.gif
michelle
Intrebare intrebatoare: aveti idee de ce nu e indicat sa se bea ceaiul verde infuzat mai mult de 10-15 minute?
alandana
E intrebare test?
michelle
Nu.. am un ceai verde care sta de cateva ore cu pliculetul in el .. si nu stiu daca sa il beau sa nu lol.gif
Pisik
CITAT(Monic @ 28-03-2007, 03:03 PM) *

Pisik, unde ai postat retea de sufleu?, ca pe mine tare ma tenteaza unsure.gif
Apropos, si eu am vazut emisiunea, si babuinul wink1.gif esti o frumoasa, iar Noni mi-a povestit ca esti o fata foarte draguta, asa ca acum am `tabloul`complet wink1.gif hug.gif

Multumesc de complimente pupic.gif . Nu am postat-o inca o postez diseara ca nu o am aici la serviciu
anaoi
CITAT(alandana @ 28-03-2007, 03:29 PM) *

E intrebare test?

dylly l-a picat cu brio
Nessie
CITAT(michelle @ 28-03-2007, 03:26 PM) *

Intrebare intrebatoare: aveti idee de ce nu e indicat sa se bea ceaiul verde infuzat mai mult de 10-15 minute?
E ceva legat de toxinele care se emana dupa o anumita perioada de fermentatie. huh.gif ..parca

Daca ai alt pliculet, foloseste altul, daca nu, nu a murit nimic din asta. blum.gif Mien u mi-ar placea nici gustul cred, pentru ca e mult mai amar daca a stat atat de mult.
Pisik
CITAT(axe10 @ 28-03-2007, 02:50 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 01:53 PM) *

Axe, miha, o sa va descurcati. Cel mai bine cred ca e sa avetzi ceva de post si dulce pe langa voi (gen salata de fructe cu putina frisca vegetala).

Pai oricum trebuie sa iau si ceva fara carne ca am vegetarieni pe aici...salata de fructe...deh...glumesti...e o cofetarie aici pe aproape care face niste prajituri de te lingi pe degete....o sa vad...poate imi iau liber pe sestache sa nu stie lumea cum sta treaba...

Pisik am vazut si eu in sfarsit emisiunea...frumos iti shade..junior brand manager ...ce faci in pozitia asta cu nume strainez?...masina e draguta dar cam scumputza ca si celelalte masini nefabricate prin zona (UE)...mi-ar place o Avensis mai mult...

Axe, eu ma ocup practic de toata partea de PR si comunicare si ar trebui sa fiu PR ceva (eventual manager, asa ar fi firesc) dar sefu meu are gargauni in cap si vrea el sa vada cum m-as descurca si sa pastoresc un produs (totul de la pret, promovare, pozitionare) si mi-a dat si un produs mic in brate (Aygo) si mi-a pus titulatura asta. Dar de fapt 70% din timp eu fac PR. plus muuulte chestii administratiove naspa devil.gif
BLUELIFE
Am citit pe un forum despre Clarinol ,stie cineva ceva despre el?zice ca slabesti si nu mai pui inapoi deloc? w00t.gif
michelle
CITAT(Nessie @ 28-03-2007, 03:31 PM) *

CITAT(michelle @ 28-03-2007, 03:26 PM) *

E ceva legat de toxinele care se emana dupa o anumita perioada de fermentatie. huh.gif ..parca

Daca ai alt pliculet, foloseste altul, daca nu, nu a murit nimic din asta. blum.gif Mien u mi-ar placea nici gustul cred, pentru ca e mult mai amar daca a stat atat de mult.

Nessie, singura informatie pe care am gasit-o e ultima propozitie din articolul asta
Acu pe asta il arunc, e clar.. dar ma streseaza pe mine chestia asta.. ca nu scot pliculetul niciodata in 10 minute lol.gif
Nessie
CITAT(michelle @ 28-03-2007, 03:38 PM) *
Nessie, singura informatie pe care am gasit-o e ultima propozitie din articolul asta
Acu pe asta il arunc, e clar.. dar ma streseaza pe mine chestia asta.. ca nu scot pliculetul niciodata in 10 minute lol.gif
Am gasit eu
CITAT
Steeping Time - Tea should be steeped for 2-5 minutes. The polyphenol content of tea increases with steeping time, while a shorter steeping time results in a high caffeine content but low polyphenol content.

sursa: About
anca veselie
CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 03:32 PM) *

Axe, eu ma ocup practic de toata partea de PR si comunicare si ar trebui sa fiu PR ceva (eventual manager, asa ar fi firesc) dar sefu meu are gargauni in cap si vrea el sa vada cum m-as descurca si sa pastoresc un produs (totul de la pret, promovare, pozitionare) si mi-a dat si un produs mic in brate (Aygo) si mi-a pus titulatura asta. Dar de fapt 70% din timp eu fac PR. plus muuulte chestii administratiove naspa devil.gif

pisik, eu cred ca-i bine sa pastoresti un produs, obtii experienta si poti pleca pe un post de brand manager. asta daca iti place. sau tu vrei doar pr?
mie mi-ar placea sa fiu brand manager la un produs grin.gif
dylly, daca-ti spun ca am o bobo rafaello in sertar de vreo 2 sapt si stau si ma uit la ea? tease.gif
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 28-03-2007, 03:36 PM) *

Am citit pe un forum despre Clarinol ,stie cineva ceva despre el?zice ca slabesti si nu mai pui inapoi deloc? w00t.gif

nu cred ca e mare chestie. Eu am luat, bine, nu am tinut regim dar nu pot spune ca m-a ajutat.
anaoi
Anca, dylly iti spune... w00t.gif w00t.gif w00t.gif
anca veselie
CITAT(anaoi @ 28-03-2007, 03:45 PM) *

Anca, dylly iti spune... w00t.gif w00t.gif w00t.gif

)).gif pupic.gif
dar si cand scap in praji doh.gif nu ma mai opresc doh.gif
Monic
Miha, sefa mea e mare bautoare de ceai verde. Ea m-a invatat ca ceaiul verde e cel mai bun la gust si are toate calitatile daca se lasa infuzat 2 minute, nu mai mult! Daca se lasa mai mult are un gust amarui si din cate am inteles isi pierde din calitati... Acum eu nu stiu, asta am auzit smile.gif
alandana
Daca exista o pastila cu care puteai slabi asa usor nu mai existau atatea regimuri de slabit?
Pisik
CITAT(anca veselie @ 28-03-2007, 03:42 PM) *

pisik, eu cred ca-i bine sa pastoresti un produs, obtii experienta si poti pleca pe un post de brand manager. asta daca iti place. sau tu vrei doar pr?
dylly, daca-ti spun ca am o bobo rafaello in sertar de vreo 2 sapt si stau si ma uit la ea? tease.gif

Mie imi place PR-ul mai mult, dar daca as invata ar fi ok si ca brand manager.
Eu cred ca am ceva zilele astea: s-a mai bulit o masina, abia a plecat si cica i-a stricat ambreiajul doh.gif si tot ziaristul e de vina, iar o sa imi auda urechile reprosuri....
Pe cuvant daca imi vine sa mai dau vreo masina frate, cred ca trebuie sa iau o pauza, un concediu ca prea se intampla numa belele sorry.gif
alandana

Nu se pune. Eu am stat cu o cutie de 300 g. Pana la urma i-am dat-o cadou secretarei ca e mare amatoare de Rafaello.
Eu - daca nu gust nu am nici o problema. Problema mea apare ca atunci cand gust nu ma mai pot opri.
anca veselie
pisik, e ceva in aer, si eu am avut numai probleme la serviciu.
alandana, si la mine la fel. am citit undeva ca consumul de carbohidrati daunatori - dulciuri, patiserie etc. - ne face sa poftim la alte produse de acelasi gen.
michelle
Anca, referitor la ce ai spus tu, am salvat eu mai demult un articol, si l-am mai pomenit.
E cam lung, dar cand aveti timp, merita parcurs. E o lectie f buna.
anca veselie
da, miha, e din cartea cu dieta south beach. zice tare bine ce zice. numai ca suntem noi pofticioase blushing.gif
uka
Sunt fericita purtatoare a 72Kg din 75.... far aregim doar k nu mananc, nu asta ocnteaza, acum am probat, rochita in care asta vara in concediu nu intram sub nici o forma si imi vine bine...... cheer.gif cheer.gif
i'm happy, si am rezolvat si probl cu banutii, teo m-a sunat o data si am vb o ora la telef, dar d atunci nimic, asta s-a intamplat joia trecuta si d astazi e in concediu deci nu cred sa ma mai sune pana dupa paste, ca el ma suna acasa de la serviciu...bine, asta nu inseamna ca nu am si o relatie noua care deocamdata e la inceput si nu mi se pare cine stie ce, i want my booboo back...si am mai tot vb cu un prieten d al lui.. si..... nu mai conteaza... ideea e k e comod si ma seaca, dar rezolvam noi asta...pe 10 aprilie intru in concediu vreo 10 zile sias vrea sa fac in asa fel incat sa ma intalnesc cu el "din greseala'" dc nu.. sper sa ma intalnesc cu el in vreun fel...stiu ca ma mai iubeste chiar dc nu a spus-o...iar lumea nu e asa d mare incat sa nu ne mai intalnim...si toti imi zic k o sa ma mai caute...dar ar fi mai bine sa astept dupa licenta, care e prin august...nu prea pot face asta, eu vreau sa ne impacam si sa rezolv cumva sa il aduc inBucuresti...
Am o culoare noua la par, am mai pus poze saptamanile trecute si toata lumea ma lauda si imi zice k imi sta ffff bine, ca ma schimba f mult...ah... am niste cornite.. dupa ce ca sunt taurina nu imi e d ajuns...
i feel ok... dar aseara am clacat ceva mai mult...
in fine, i feel pretty, asa plinuta cum sunt eu...
va pupppp
alandana
CITAT(uka @ 28-03-2007, 04:20 PM) *

Sunt fericita purtatoare a 72Kg din 75.... far aregim doar k nu mananc, nu asta ocnteaza, acum am probat, rochita in care asta vara in concediu nu intram sub nici o forma si imi vine bine...... cheer.gif cheer.gif
i'm happy, si am rezolvat si probl cu banutii, teo m-a sunat o data si am vb o ora la telef, dar d atunci nimic, asta s-a intamplat joia trecuta si d astazi e in concediu deci nu cred sa ma mai sune pana dupa paste, ca el ma suna acasa de la serviciu...bine, asta nu inseamna ca nu am si o relatie noua care deocamdata e la inceput si nu mi se pare cine stie ce, i want my booboo back...si am mai tot vb cu un prieten d al lui.. si..... nu mai conteaza... ideea e k e comod si ma seaca, dar rezolvam noi asta...pe 10 aprilie intru in concediu vreo 10 zile sias vrea sa fac in asa fel incat sa ma intalnesc cu el "din greseala'" dc nu.. sper sa ma intalnesc cu el in vreun fel...stiu ca ma mai iubeste chiar dc nu a spus-o...iar lumea nu e asa d mare incat sa nu ne mai intalnim...si toti imi zic k o sa ma mai caute...dar ar fi mai bine sa astept dupa licenta, care e prin august...nu prea pot face asta, eu vreau sa ne impacam si sa rezolv cumva sa il aduc inBucuresti...
Am o culoare noua la par, am mai pus poze saptamanile trecute si toata lumea ma lauda si imi zice k imi sta ffff bine, ca ma schimba f mult...ah... am niste cornite.. dupa ce ca sunt taurina nu imi e d ajuns...
va pupppp

Heeheeeeeeeeey parca si poza zambeste putin. cheer.gif
uka
give_rose.gif yahoo.gif yahoo.gif blushing.gif
anca veselie
faina poza si gagica!
anaoi
dylly va pupiceste rafaellat in crestet si s-a carat.

bye
Pisik
CITAT(uka @ 28-03-2007, 04:20 PM) *

va pupppp

Bravo ca ai slabit, dar nu bravo ca nu mananci mad.gif
Ma bucur ca ai o stare de spirit buna, iti vine foarte bine cu parul asa.
Cu Theo, ma abitn, dar eu, din proprie experienta iti spun ca cele 2 proverbe romanesti "boala lunga moarte sigura" si "Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust" sunt perfect adevarate.
Am tras aproape 2 ani de o relatie care murise demult si am avut un final mai mult decat nefericit (am mai povetsit pe aici cred).
Eu zic ca esti f tanara si ai multe sanse la alti baieti, nu are rost sa tragi de o relatie care nu mai merge, sunt multe lucruri spuse, multe fapte care nu se mai sterg....parerea mea, nu dati cu pietre give_rose.gif
Monic
Foarte bun articolul, Miha
Multumim!!!

Uka, Pisik a exprimat exact ceea-ce vroiam sa iti spun si eu
Cat despre silueta si noul look w00t.gif areti beton si pari foarte vesela si linistita! Chiar ai nevoie de o noua perioada de suferinte?
alandana
La asta pot si eu sa vin cu exemplul meu personal - am tras 15 ani de o relatie care a schiopatat de la inceput. Dar fiecare trebuie sa-si traiasca fiecare poveste.
uka
asta e mai dragutza,
multumesc fetelor, si stiu ca imi vreti binele, dar probabil ca pana nu ma lovesc eu nu ma doare, stiti ca mai e o vorba "hai o data, de doua ori dar si a 3a oara........." astept acea a 3a oara sa nu se intample, adica sa n impacam si sa ramanem asa
neil sedaka

iubesc melodia astasi o ascult intr-una d dimineatza...
Monic
http://www.youtube.com/watch?v=5tlTAGBlalg
asta cu dedicatie de la mine(mie imi place enooorm)
axe10

CITAT(axe10 @ 28-03-2007, 02:50 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 28-03-2007, 01:53 PM) *

Axe, miha, o sa va descurcati. Cel mai bine cred ca e sa avetzi ceva de post si dulce pe langa voi (gen salata de fructe cu putina frisca vegetala).

Pai oricum trebuie sa iau si ceva fara carne ca am vegetarieni pe aici...salata de fructe...deh...glumesti...e o cofetarie aici pe aproape care face niste prajituri de te lingi pe degete....o sa vad...poate imi iau liber pe sestache sa nu stie lumea cum sta treaba...

Pisik am vazut si eu in sfarsit emisiunea...frumos iti shade..junior brand manager ...ce faci in pozitia asta cu nume strainez?...masina e draguta dar cam scumputza ca si celelalte masini nefabricate prin zona (UE)...mi-ar place o Avensis mai mult...

Cred ca e o meserie interesanta...ca PR cunosti multa lume....

CITAT(BLUELIFE @ 28-03-2007, 03:36 PM) *

Lasa pastilele...nu te slabeste nimic decat mancarea sanatoasa, in cantitati normale(spre mici zic eu)..ce bine ar fi daca ar exista ceva de genul asta...toate am manca numai pastile...dar sa fie si unele cu arome de ce ne e pofta si sa ne intrebam aici doar unde ai gasit aroma de Rafaello de ex...dylly e de vina aici...cum ar fi?.

CITAT(Pisik @ 28-03-2007, 03:49 PM) *

Mie imi place PR-ul mai mult, dar daca as invata ar fi ok si ca brand manager.
Eu cred ca am ceva zilele astea: s-a mai bulit o masina, abia a plecat si cica i-a stricat ambreiajul doh.gif si tot ziaristul e de vina, iar o sa imi auda urechile reprosuri....
Pe cuvant daca imi vine sa mai dau vreo masina frate, cred ca trebuie sa iau o pauza, un concediu ca prea se intampla numa belele sorry.gif

Unde ii gasesti frate pe astia?...faceti un contract ceva inainte..daca o loveste se ocupa de reparatie...sa vezi ce cuminti sunt atunci..
uka
CITAT(Monic @ 28-03-2007, 07:26 PM) *

http://www.youtube.com/watch?v=5tlTAGBlalg
asta cu dedicatie de la mine(mie imi place enooorm)

Multumesc....
este super, uitasem de melodia asta... pupic.gif
Tzutzi80
Raport azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
50g cereale fitnes cu fructe 3.1p
200 ml lapte 0.1% 1p

1 lipie mica 2p
carne de pui , bulion, apa, sare, piper alb, boia, praf de usturoi 2p
gogosar acru, varza proaspata 0p
25g sos de maioneza 2p
desert fitline exquisa 0,2% 2p
200 ml lapte 0.1% 1p
2 lingurite miere 0.5p

2 felii paine 2p
35g sunca pui 0.7p
1 felie branza hochland 1p
17g sos maioneza 1.4p
50 ananas compot 0.8p

un mar 0p
================
TOTAL 20p din 20

Ca sa nu zic ca m-am trezit acum 5 minute ca nu am mancat de seara si am ramase 6p w00t.gif Sa vedeti ce repede mi-a mers mintea la un sandwich ingrasacios pe care in coditii normale nu le-as consuma. Nici nu imi era foame....dar nu puteam ramane cu punctele neconsumate naughty.gif
michelle
Tzutzi, nu e musai sa consumi toate punctele zilnc. Poti pune maxim 4 deoparte (cu conditia sa nu treci sub 17p zilnic.. ma rog, poti fi si exceptii, dar sa nu fie un mod de viata) si te poti rasfata in week-end, sau alta zi a saptamanii cum iti doreste inimioara.
Parerea mea ca un astfel de stil nu iti tine orgnismul in platou.
uka
Fetele din Bucuresti ma ajutati si p mine cu subiectul asta Magazine Bucuresti

give_rose.gif
Tzutzi80
CITAT(michelle @ 28-03-2007, 10:15 PM) *

Tzutzi, nu e musai sa consumi toate punctele zilnc. Poti pune maxim 4 deoparte (cu conditia sa nu treci sub 17p zilnic.. ma rog, poti fi si exceptii, dar sa nu fie un mod de viata) si te poti rasfata in week-end, sau alta zi a saptamanii cum iti doreste inimioara.
Parerea mea ca un astfel de stil nu iti tine orgnismul in platou.

Pai asa faceam initial. Papam si ce ramanea le tineam in weekend. Si in weekend....Dumnezeu cu mila. Saream din puncte rau de tot. Si luni....cantarul stagna. Asa ca de doua saptamani bag de puncte regulamentar, fara "lasa ca pap alta data", si se misca frumos cantarul. Si mai ales ca ma simt mereu satula. Am ajuns sa mananc ca asa trebuie, nu ca mi-ar fi foame

Plus ca au disparut si poftele alea nebune
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.