Pup fetitele frumoase!
Eu azi am fost la seminar toata ziua.
Liliana, esti o scumpa, dar poza cu bariera era la 60 de kile, acum un an, deci cu vreo 12 kile mai putin. Daca la aia te refereai. Eu arat acum ca in poyele de la intalnire, deci un pic dubla
Sa va zic, mi-e si frica ca il deochi, dar azi dimineata cantaru arata 70,7, ceea ce ar fi super, chiar daca oricum ar fi putin dupa atata timp, dar ma multumesc, macar sa ramana acolo.
Azi am mancat la seminar si un snitel si un peste prajit cu susan, in rest m-am abtinut de la paste, cartofi, si mai ales dulce, am papat salatele, din pacate nu erau asa variate si satioase de aia am tras cu snitel, peste si somon afumat...seara am rontait si niste fistic.
Hai sa schitez si meniul, e mai maricel ca ieri, dar...asta e, maine reducem
MD: un sfert cutie fagaras, un iaurt prodlacta, fulgi de carton
G: mar verde
P:salata ardei rosu si galben cu branza, salata cu feta, inca o salata mai ciudata, cu o leguma care nu stiu ce era, somon afumat, un snitel potrivit spre mic,o bucatica de peste in susan, salata fructe
C:pui afumat (cam 30 gr cred), mozarella, trei sferturi cutie fagaras, branza milli (cam multa branza), fructe de padure (jumate de canita), vreo 10 fistici
Cum vi se pare? cred ca e cam multicel, nu? Dar sper sa recperez maine, oricum ieri am papat putintel, deci sunt cat de cat echilibrata
A fost interesant seminarul de azi, a fost primul seminar de relatii publice
Pupici si o seara placuta!