Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
michelle
What's the difference between white fairytales and black fairytales?
Answer: White fairy tales start, "Once upon a time...". Black fairytales start, "Yo, you motherfuckers ain't gonna believe this s.hit..."
nusarich
CITAT(Tzutzi80 @ 13-03-2007, 09:29 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-03-2007, 07:04 PM) *

a, cand i-am zis ca si iubi a patit aceeasi chestie de la pasta de dinti a zis ca mai stie pe cineva care s-a plans, deci nu sunt singura. am o colega care mi-a povestit ca ei i-a decimentat lucrarile BaM de 2 ori, asa ca a renuntat si ea la pasta asta.

Ce pasta de3 dinti e aia?

blend a med
bubbles
o poza .. eu cu babu de 8 martie lol.gif
Imagine
otilici
Bubbles ai slabit foarte frumos,arati super!O sa fii o miresica tare frumoasa give_rose.gif
Daconst,ce mai face Lucas baby.gif ?Mai papa san?Cum stai cu sportul?
Eu spre rusinea mea am pus totul la loc si arat mult mai grasa decat inainte,chiar daca kilogramele sunt aceleasi batista.gif Dar am prins pontul ca supa de pui face laptic si ma gandeam sa pap supa de pui in fiecare zi,pe langa ea sa mai pap iaurturi si carne la gratar,plus multa bicicleta.Maine merg la tara la o mormantare si cum nu pap ca lumea daca nu-s acasa,ma apuc de regim de poimaine,adica de joi.Sper sa ma tina... sad.gif
Deea
Otilici incearca sa mananci sanataos si pentru tine si pentru Norbi, teoretic kg. se duc usor atunci cand alaptezi....la mine asa a si fost, tare greu dau acum jos.
Pupici pupic.gif
bubbles
pisik yahoo.gif chiar ma intrebam azi ce e cu tine.. pupic.gif fetele care merg in kaufland...gasesc wassa acolo si pe la ce raion flowers1.gif
Pisik
Pup fetitele frumoase!
Eu azi am fost la seminar toata ziua.
Liliana, esti o scumpa, dar poza cu bariera era la 60 de kile, acum un an, deci cu vreo 12 kile mai putin. Daca la aia te refereai. Eu arat acum ca in poyele de la intalnire, deci un pic dubla blushing.gif
Sa va zic, mi-e si frica ca il deochi, dar azi dimineata cantaru arata 70,7, ceea ce ar fi super, chiar daca oricum ar fi putin dupa atata timp, dar ma multumesc, macar sa ramana acolo.
Azi am mancat la seminar si un snitel si un peste prajit cu susan, in rest m-am abtinut de la paste, cartofi, si mai ales dulce, am papat salatele, din pacate nu erau asa variate si satioase de aia am tras cu snitel, peste si somon afumat...seara am rontait si niste fistic.
Hai sa schitez si meniul, e mai maricel ca ieri, dar...asta e, maine reducem

MD: un sfert cutie fagaras, un iaurt prodlacta, fulgi de carton

G: mar verde

P:salata ardei rosu si galben cu branza, salata cu feta, inca o salata mai ciudata, cu o leguma care nu stiu ce era, somon afumat, un snitel potrivit spre mic,o bucatica de peste in susan, salata fructe

C:pui afumat (cam 30 gr cred), mozarella, trei sferturi cutie fagaras, branza milli (cam multa branza), fructe de padure (jumate de canita), vreo 10 fistici

Cum vi se pare? cred ca e cam multicel, nu? Dar sper sa recperez maine, oricum ieri am papat putintel, deci sunt cat de cat echilibrata

A fost interesant seminarul de azi, a fost primul seminar de relatii publice

Pupici si o seara placuta!
bubbles
eu va spun noapte buna..poate reusesc sa adorm in seara asta desi mi`e urat singura doh.gif Imagine
antonia05
CITAT(michelle @ 13-03-2007, 09:26 PM) *

Dar pentru tenul acneic si uscat ce recomanzi? sorry.gif

De obicei la tenul uscat nu apare acneea.Esti sigura ca ai tenul uscat?Si daca il ai uscat de ce ti a aparut acneea?Dereglari hormonale?Probleme ginecologice?

Eu ti as recomanda un PHITOPEELING dar facut de cineva cu mana buna.In cateva sedinte ai scapa de aceasta problema.Dar daca problema vine din interior intai va trebui rezolvata aceasta problama si apoi cea externa.Pupici.Pt. acnee ar trebui produse astringente,iar pt ten uscat produse pt hidratare si inmuiere a epidermei.Esti sigura ca ai tenul uscat>?

Am mai cautat si eu pe site uri si am gasit pe cineva care spunea ca, crema de la GEROCOSSEN pt ten acneic ar fi foarte buna si e si accesibila a pretz.Asca ca, crema de final(inainte de masca_)

Mai incearca Zineryt .E pe baza de ZINC si ERITROMICINA,se stie ca cei care au acnee au carenta de ZINC.Se gaseste in farmacii, costa in jur de 250.000 parca si cica e foarte buna.Daca nu ai auzit inxca de ea ai putea sa o incerci.e transparent si te poti farda dupa ce ti l aplici pe fatza.Siongura problema este ca usuca excesiv pielea dar cica da rezultate.Se recomanda folosirea fondului de ten , pt ca protejeaza pielea de impuritati si razele UV.Doar trebuie avut grija cum ne alegem fondul de ten.Inainte de aplicarea acestui produs e bine sa ti cureti fatza cu ALOE VERA GEL.
dany
Antonia , vad ca dai sfaturi si ma bucur . Am si eu o intrebare : exista creme de fata , geluri de spalat fata , etc care sunt recomandate in mod special persoanelor trecute de 40 de ani ( care exista in Germania ) ? Pe mine m-a pus naiba si am folosit vreo 4 zile Oil of Olaz pentru fata si ...toata fata era plina de cojitze sad.gif .Am observat ca am pielea cam uscata pe fata ( sa fii fost din cauza iernii ? ) si m-am decis sa incep sa folosesc ceva creme . Ar cam fii timpul , nu ? Multumesc !
bubbles
dany persoanele de 20 ani ca tine nu tb sa foloseasca creme blum.gif
dany
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 10:00 PM) *

dany persoanele de 20 ani ca tine nu tb sa foloseasca creme blum.gif

lol.gif Esti draguta , Bubbles , dar.....mai pune inca 21 pe langa aia 20 wink1.gif .pana acum nu am folosit creme dar....incet-incet ar cam fii cazul . Zic eu .
uka
NIciodata??

sau nu regulat?
dany
Niciodata , Uka !!!! Doar vara dupa plaja am folosit crema " apres-sonne" - adica "dupa soare". Ma refer la fata ( crema de corp folosesc dupa fiecare dus - in fiecare zi ) .Stiu ca suna ciudat dar...asa m-am obisnuit : fara creme , fara machiaj ( exceptand nunti sau revelion ) . Ce folosesc de cand am terminat liceul e rujul de buze .
uka
bravo tie.. la mine crema de fata e singura de care nu ma pot lipsi....
in rest amchiajul e optional.. cateodata rimel si creion negru si un luciu transparent... dar am si machiez cu tot c trebuie, crema, fond d ten... mai putzin si ffff rar pudra... dar niciodata fara crema de fata...
bubbles
pai dany...nici eu nu ma omor cu cremele..mi`am luat una cu piersica dar uit sa ma dau seara si am fol o data de o luna de cand o am lol.gif si cred ca din cauza ca nici nu m`a preocupat f tare...nu am avut probl niciodata...adica daca imi aparea un cos nu faceam mare tambalau...ma dadeam cu nidoflor(de la farmacie) si in 2 zile imi dispraea .. doar cu punctele de grasime am probleme bang.gif si nu stiu cum sa le scot

eu nu ma machiez ca sa nu tb sa ma demachiez...ca la cata treaba am cam uit lol.gif
uka
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 11:19 PM) *

pai dany...nici eu nu ma omor cu cremele..mi`am luat una cu piersica dar uit sa ma dau seara si am fol o data de o luna de cand o am lol.gif si cred ca din cauza ca nici nu m`a preocupat f tare...nu am avut probl niciodata...adica daca imi aparea un cos nu faceam mare tambalau...ma dadeam cu nidoflor(de la farmacie) si in 2 zile imi dispraea .. doar cu punctele de grasime am probleme bang.gif si nu stiu cum sa le scot

eu nu ma machiez ca sa nu tb sa ma demachiez...ca la cata treaba am cam uit lol.gif

pentru asta folosesc eu gelurile demachiante ptr spalare p fata si sunt incantata de ele si apoi crema d fata...
indif dk sunt machiata sau nu, seara tabietul e acelasi
dany
Uka , imi place poza ta de la avatar !!!!!!!

Fond de ten , pudra ???? Razi de mine daca iti spun ca nu stiu cum sa le folosesc ??? Asta e . Oi fii eu batrana si trecuta prin viata dar la capitolul asta sunt inca la ....cresa ( gradinita e prea mult ) )).gif
bubbles
uka am si eu o crema baraziva pt fata si e atat de misto...imi ramane pielea atat de fina baby.gif
chiar nu stiti..de punctele de grasime cum pot scapa?
uka
CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 11:26 PM) *

uka am si eu o crema baraziva pt fata si e atat de misto...imi ramane pielea atat de fina baby.gif

in afara de la cosmetica nu te pot sfatui cu nimic...
mersic dany am vrut sa pun o poza si mai dragutza facuta azi, ac si asta de altfel, dar nu a vrut nu stiu de ce.. ca ma incadram si in pixeli...eu mai incerc...
o am la avatar in messenger...
dany
Bubbels , ai PM . Nu am vrut sa pun intrebarea aici ca sa nu par chiar prea nestiutoare blushing.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 13-03-2007, 11:23 PM) *

Uka , imi place poza ta de la avatar !!!!!!!

Fond de ten , pudra ???? Razi de mine daca iti spun ca nu stiu cum sa le folosesc ??? Asta e . Oi fii eu batrana si trecuta prin viata dar la capitolul asta sunt inca la ....cresa ( gradinita e prea mult ) )).gif

cred k pana acum vreo.. 2 ani nici eu nu am folosit asa ceva...
asta insemnand p la 20 ani...si acum daca ma uit la fetele de 17 ani sunt super extra machiate... arata mai in varsta k mine...

CITAT(danyhoney @ 13-03-2007, 11:33 PM) *

Bubbels , ai PM . Nu am vrut sa pun intrebarea aici ca sa nu par chiar prea nestiutoare blushing.gif

nu cred ca zicea nimeni nimic pupic.gif
dany
CITAT(uka @ 13-03-2007, 10:33 PM) *

CITAT(bubbles @ 13-03-2007, 11:26 PM) *

.
mersic dany am vrut sa pun o poza si mai dragutza facuta azi, ac si asta de altfel, dar nu a vrut nu stiu de ce.. ca ma incadram si in pixeli...eu mai incerc...
o am la avatar in messenger...

Eu zic sa o lasi pe asta .....am vazut-o si pe cea de pe mess blum.gif .Dar tu faci cum vrei si pui acea poza care iti place tie .
uka
Am reusiiiiiiiiiiiiiiiitttttt !!!!
i'm so happy
biggrin.gif
dany
Eu o vad tot pe cea cu ochelarii de soare dar ...mai alungita )).gif
bubbles
da si eu la fel uka blum.gif gata ma bag in pat poate adorm cu tot cu usturimea de gat bang.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 13-03-2007, 11:38 PM) *

Eu o vad tot pe cea cu ochelarii de soare dar ...mai alungita )).gif

)).gif se schimbase, dar am pus-o iar p asta cu ochelarii ptr tine give_rose.gif

sa nu am aceeasi poze peste tot

despre asta era vorba...
NB bubbles
dany
Uka , hug.gif ,mersi , dar lasa ce poza vrei tu , eu mi-am spus doar parerea personala . Eu te vad muuuuult prea serioasa in cealalta poza . Dar stii ca gusturile nu sunt aceleasi smile.gif

Vad ca ghemotoc e inclinata cam de mult timp ....oare a adormit asa ? lol.gif
uka
Si eu astept sa vad ce scrie de atata vreme...
mie imi plac ambele poze...
biggrin.gif
dany
CITAT(Pisik @ 13-03-2007, 08:20 PM) *

Sa va zic, mi-e si frica ca il deochi, dar azi dimineata cantaru arata 70,7, ceea ce ar fi super, chiar daca oricum ar fi putin dupa atata timp, dar ma multumesc, macar sa ramana acolo.

A fost interesant seminarul de azi, a fost primul seminar de relatii publice

Pupici si o seara placuta!

Super , Pisik !!!!!! Poate ai scapat de acea perioada de plafon !!!!!! Probabil corpul tau a avut nevoie de ceva timp sa-si dea seama ce papa ii dai . Bafta in continuare !!
lilianab
M-am facut fata cuminte. yahoo.gif yahoo.gif Uitati dovada:

Mic dejun:(8,7p)
-paine neagra 2 felii=1,2p
-margarina 1lgt=0,5p
-br, topita fitness 2 felii=2p
-ispita fructelor Milli 6%=5p
Gustare:(4p)
-brezel 40g=2p
-baton Fitness=2p
Pranz:(3,7p)
-piept pui afumat 40g=1p
-salata 1 portie=2p
-masline 7 buc=0,7p
Gustare:(3,5p)
-orez cu lapte 1 portie=2,5p
-gem=1p
Cina:(0p)
-mar,portocala=0p
Total =20p din 24

Dulcicatty votat iar piticul baby.gif inainte de a pleca la culcare grin.gif
dany
Liliana , de care masline ai papat acele 7 buc ???

Masline verzi - 5 buc = 1 p
Masline negre - 1 buc = 0,5 p
antonia05
CITAT(bubbles @ 14-03-2007, 01:26 AM) *

Se scot la cosmetica iar daca sunt rotunde si albe si nu au orificiu de iesire se scot cu acul.Acestea se numesc MILLIA .Se inteapa usor pielea la nivelul punctului si se scoate precum un cos.Se inteapa pielea foarte putin, atat cat sa se faca o portita de iesire.
lilianab
CITAT(danyhoney @ 14-03-2007, 12:01 AM) *

Liliana , de care masline ai papat acele 7 buc ???

Masline verzi - 5 buc = 1 p
Masline negre - 1 buc = 0,5 p

Apoi maslinele mele erau maro ...si am luat dupa lista WW "Masline...5 buc=0,5p" sad.gif
antonia05
CITAT(danyhoney @ 14-03-2007, 12:55 AM) *

Antonia , vad ca dai sfaturi si ma bucur . Am si eu o intrebare : exista creme de fata , geluri de spalat fata , etc care sunt recomandate in mod special persoanelor trecute de 40 de ani ( care exista in Germania ) ? Pe mine m-a pus naiba si am folosit vreo 4 zile Oil of Olaz pentru fata si ...toata fata era plina de cojitze sad.gif .Am observat ca am pielea cam uscata pe fata ( sa fii fost din cauza iernii ? ) si m-am decis sa incep sa folosesc ceva creme . Ar cam fii timpul , nu ? Multumesc !

Cremele Anti-aging care merg si la persoanele de peste 35 ani dar si la cele de 17 ani(se poate incepe de la aceasta varsta).Am auzit ca produsele de la BABOR sunt dementiale.Sunt facute la Achen si sunt profesionale.Le am vazut si eu pe net si nu sunt asa de scumpe.Acceptabil.,Poti incerca si DNA REPAIR de la NIVEA.Am inteles ca este foarte bun.Nu ti trebuie acum creme cu placenta sau alte creme de gen ca s ar putea sa te iriti.Tenul tau arata foarte bine si nu ti recomand acestea.Cremele cu placenta sunt pentru tenuri imbatranite sau foarte ridate prematur.Dar produsele anti-aging se potrivesc.Am invatzat ca ACIDUL HIALURONIC este foarte bun pt hidratare (chiar cel mai bun) asa ca daca aveti seruri(fiole) cu acid hialuronic puteti sa aplicati pe fatza perfect curata, aplicand pe fatza serul cu 2 degete si lasand sa patrunda cu ajutorul unui usor masaj.Apoi puteti aplica crema voastra de fatza.Acidul hialuronic il avem fiecare n organism, dar cu trecerea timpului el incepe sa se diminueze si astfel pielea incepe sa se deshidrateze, sa se usuce.Atunci noi trebuie sa l aducem din afara(prin aplicarea de fiole).Exista ACID HIALURONIC si n sticlutze mai mari care au incorporate n capac o pipeta.
dany
Multumesc , Antonia !!! pupic.gif Si eu ma gandeam la acea " DNA repair Nivea " dar nu stiam daca e, intr-adevar buna . O voi incerca ...si voi vedea daca o accepta tenul meu .

De produsele de la BABOR nu am auzit .
bubbles
`neata yahoo.gif dupa ce ca am adormit dupa 4 A.M. a tb sa m atrezesc ca tb sa plecam aacsa ..sunt terminata si gatul ma doare de mor sad.gif

Imagine
ALICE
Pisik ,mai iei Clarinol?
Pisik
Neatza!

Alice, nu mai iau Clarinol, pt ca: nu si-au facut efectul; nu mai aveam si am inceput si tratamentul dat de dr acela care citeste in iris care continea si ceva chestii pt slabit si am zis sa nu le amestec. Sambata am fost iar la dr., ne mai ducem acuma abia peste 2 luni, mi-a schimbat tratamentul, dar inca nu am bani sa il iau, probabil in vreo cateva zile, am de data asta vreo 3 pastile de dieta, printre care si Cla (care e tot clarinol, zic eu, e substanta activa). nu pot spune ca mi-au facut ceva medicamentele alea, bine, nici nu am tinut regim cand le-am luat, restul de medicamente de la el pot spune ca m-au ajutat sa nu ma mai doara capul la sfarsitul zilei, sa am mai multa vitalitate. Sa vedem acuma cu tura a doua ce se intampla ca am vazut ca am mai putine si nu mai am ginseng (cred ca asta imi dadea vitalitate)

Azi incerc sa tin post, desi voi manca peste ca am facut si sotul nu mananca ca cica are oase, doar nu era sa il arunc. Cel mai naspa este ca va mirosi in toata bucataria a peste blushing.gif

Meniu pana diseara:

MD: ardei rosu, humus, tofu (cate putin ca deja mis-a luat de ele), un desert soia de la danone (e f bun, dar nu ma intrebati cate pcte are)
G1: ardei rosu
P:peste cu brocolli fiert
G2:portocala

Diseara nu stiu. Astazi facem 5 luni de casatorie (si aseara am tras o mega cearta, dar ne-am revenit)

Va pup, o zi frumoasa!
bubbles
frumos pisik blum.gif felicitari wink1.gif eu nu cred ca reusesc sa tin post...atat i`ar mai tb organismului..un pic de post ca sa fac si maitare infectie cry.gif
anaoi
SALUTTTTTTTTTTTAAAAAAAAARRRRRRRRRREEEEEEEEEE !!!!
va era dor de dylly?
saracul de el, i-au ramas numai 2 dendrite si alea ametite.
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Pisik, ce arata cantarul in dimineatza asta? A fost prietenos?
Bravo, liliana! Batonul fitness stiam ca are 1.5 puncte unsure.gif ; sau ala simplu e punctat mai mult?
Pisik
CITAT(bubbles @ 14-03-2007, 10:58 AM) *

frumos pisik blum.gif felicitari wink1.gif eu nu cred ca reusesc sa tin post...atat i`ar mai tb organismului..un pic de post ca sa fac si maitare infectie cry.gif

da, nici eu nu am fost f constiincioasa cu postul, vreau sa tin ca lumea saptamana mare. ca in rest am tot calcat stramb, daca nu ziua, macar seara miercurea si vinerea. Vineri acum nu pot tine ca sunt plecata....
Dar de luni incerc sa tin doua sapt de legume-fructe, bine, o sa mai pap si altceva, macar prima sapt ca sapt mare nu stiu ce as putea, dar in principiu cam asta as vrea, sa vedem...

CITAT(anaoi @ 14-03-2007, 11:00 AM) *

SALUTTTTTTTTTTTAAAAAAAAARRRRRRRRRREEEEEEEEEE !!!!
va era dor de dylly?
saracul de el, i-au ramas numai 2 dendrite si alea ametite.

Neatza Dylly!!!!! pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 14-03-2007, 11:00 AM) *

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Pisik, ce arata cantarul in dimineatza asta? A fost prietenos?
Bravo, liliana! Batonul fitness stiam ca are 1.5 puncte unsure.gif ; sau ala simplu e punctat mai mult?

Cantarul nu mai are baterii deci nu m-am cantarit azi dimineata, sper sa nu imi faca surprize neplcute
ALICE
Eu iau Bio Chrom FTG de 2 luni , Pisik.De aia te intreb.
Pisik
CITAT(ALICE @ 14-03-2007, 11:02 AM) *

Eu iau Bio Chrom FTG de 2 luni , Pisik.De aia te intreb.

si ai avut ceva rezultate?
ina_ceva
dylly, normal ca ne era dor de tine, mai ales ca de mult nu ai mai venit cu o retzeta de bautura grin.gif
nusarich
neata fetelor!

pisik, vezi ca se misca si cantarul? totul e sa perseverezi.

hai sa ma documentezi si pe mine antonia, ce recomanzi pentru un ten de 32 de ani, cu ceva probleme (din cand in cand cosuri, ten gras, pori dilatati)?

bubbles
ufff...cantarul meu arata tot 63.3 kg huh.gif ...asa arata de vreo 2-3 zile..poate intru l aplatou ca sa am motive sa il bat pe babu sau poate nu e bun cantarul...am sa ii iau si baterii noi si vdm apoi cum reactioneaza dry.gif
ina_ceva
Andreea, mai asteapta sa treaca inca vreo 2, 3 zile; poate cantarul e suparat acum wink1.gif
nusarich
pisik, de post poti sa papi foarte multe chestii, eu am tinut miercurea si vinerea si chiar n-am fost lihnita de foame. bine, eu seara cand ajung acasa mananc mancare gatita, de cele mai multe ori ciorbita de legume (sau supa de rosii cu taitei de post). poti face o gramada de mancare din legume. daca vrei, caut un link (sau intru tu pe culinar, au forum separat de mancaruri de post). plus ca sunt o gramada de revistute pe la chioscurile de ziare.
bine, poti sa incerci si ca in saptamana mare sa tii un post mai strict, sa mananci mai mult fructe si legume proaspete, dar trebuie sa ai mare grija la asta, pentru ca de Pasti o sa mananci ceva mai multe "animale" si s-ar putea sa dai in altceva. mie mi s-a intamplat ca de Pasti sa nu pot sa mananc nimic, sa stau toata ziua cu ceai de menta si sunatoare din cauza mirosului...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.