Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
alandana
Vitamina K nu produce dereglari hormonale - intarzie doar sangerarea. Daca imi amintesc bine inghiteam vreo 3-4 fiole/zi. Dar asta amana cu 2-3 zile. Si o faceam exceptional.
Nana
CITAT(alandana @ 29-03-2007, 12:53 PM) *

Vitamina K nu produce dereglari hormonale - intarzie doar sangerarea. Daca imi amintesc bine inghiteam vreo 3-4 fiole/zi. Dar asta amana cu 2-3 zile. Si o faceam exceptional.

Corect! Uitasem acest procedeu! pupic.gif smile.gif
axe10
CITAT(alandana @ 29-03-2007, 12:53 PM) *

Merci de sugesti...o sa incerc cand am nevoie.. pupic.gif

Nana multumesc din nou de informatii..oricum cand o sa incerc o sa-ti zic cum s-a manifestat. pupic.gif naughty.gif
Amazoana
CITAT(Nana @ 29-03-2007, 11:53 AM) *

DE CE IMI APARE AVERTIZARE <0 () 10> ? STIE CINEVA RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE?

Si mie imi parare asta si nu-mi prea place blum.gif
anaoi
te simti cu musca pe caciula? devil.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 29-03-2007, 12:37 PM) *

Anca in sfarsit te-ai linistit ca nu stai pe loc cu greutatea...bravo, bravo, bravo....uite ca ai gasit ceva potrivit...

Pisik si eu am sot Florin...haha...soacra-mea a zis ca ar manca niste chinezarii, asa ca scap ieftin. Sa ne traiasca!

Nana foarte pertinente si la obiect raspunsurile tale..imi place...acum am si eu una..tot pe aceiasi tema: se poate intarzia prin ceva(pastila) aparitia ciclului? Aveam o colega in liceu care era "combinata" pe atunci cu Caramitru si urma sa aiba o intalnire amoroasa de facut tavi intregi de fursecuri... naughty.gif naughty.gif ...asa mi-am adus si eu aminte de problema asta...

Prosteasca , nu?

A, si mi-am adus aminte...PISIK vrei sa-i faci o surpriza de ziua lui? naughty.gif

Sa ne traiasca sotii!
Nu vreau sa ii fac o surpriza, am hotarat oarecum de comun acord (el e speriat putin) sa incercam sa concepem bebe prin toamna. Dar trebuie sa vedem daca eu pot pe cale naturala, fara tratamente (ceea ce nu cred ca pot), deci trebuie sa icepem de pe acum si cum spuneam, daca e sa iasa mai repede, Doamne ajuta!
axe10

A, am uitat sa va zic ce am consumat azi:
-2 felii paine-2p
-1 iaurt degresat(150g)-1p
-salata de la Springtime (orez cu alune si alune...nesemnificat cantitativ...sa zicem o lingura, sfecla(cu putin ulei) si varza si morcovi cu maioneza...iarasi nesemnificatica cantitativ) asa ca apreciez totul la 5p si gata.

Amazoana
CITAT(Nessie @ 29-03-2007, 12:35 PM) *

CITAT(Nana @ 29-03-2007, 11:53 AM) *
DE CE IMI APARE AVERTIZARE <0 () 10> ? STIE CINEVA RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE?
Nana, citeste te rog in mesjul asta despre avertizare.

)).gif Am citit acolo si m-am lamurit! Multumesc si eu.
Mi s-a parut super tare faza cu "fiecare isi vede propria avertizare", ca eu chiar ma gandeam: "de ce oare imi scrie numai mie asa???"

CITAT(anaoi @ 29-03-2007, 01:03 PM) *

blum.gif lol.gif doar am postat foto indecente, nu?......... lol.gif lol.gif lol.gif
BLUELIFE
In caz ca nu observati , am mai scazut 3 kg de cand stau la taclale cu voi.concluzia?impreuna se poate! blum.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 29-03-2007, 01:04 PM) *

Sa ne traiasca sotii!
Nu vreau sa ii fac o surpriza, am hotarat oarecum de comun acord (el e speriat putin) sa incercam sa concepem bebe prin toamna. Dar trebuie sa vedem daca eu pot pe cale naturala, fara tratamente (ceea ce nu cred ca pot), deci trebuie sa icepem de pe acum si cum spuneam, daca e sa iasa mai repede, Doamne ajuta!

Daca nu te stresezi o sa se intample...
Hai sa-ti zic ce mi s-a intamplat mie...multa vreme cand eram necasatorita mi-am dorit un copil...din motive ca nu simteam ca ma iubeste cineva indeajuns si m-am gandit ca un copil e sursa de iubire neconditionata. Asa ca nu am folosit vreme de vreo 5 ani nimic sa impiedice acest lucru(pastile, prezervative..etc) ...si am avut surpriza ca nu s-a intamplat nimic. Intrasem la banuieli...ca daca nu mai raman, daca am facut prea multe intreruperi in tineretea mea tumultoasa...imi facea mustrari de costiinta. Am avut o relatie cu un tip vreo 2 ani si desi imi doream foarte mult un copil cu el nu s-a intamplat...deh...Dupa ce m-am casatorit....la o luna am ramas gravida...fara nici un efort...mi-am zis ca e vremea si cand se va intampla se va intampla...si a venit la noi Alexia, care e lumina ochilor mei...
Nu te stresa...o sa se intample daca nu este o problema tehnica sa zicem...o sa vina bebe...

CITAT(BLUELIFE @ 29-03-2007, 01:13 PM) *

In caz ca nu observati , am mai scazut 3 kg de cand stau la taclale cu voi.concluzia?impreuna se poate! blum.gif

Bravo iubita da-i bataie ca nu te inving pe tine niste kg in plus...
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana

Felicitari!!!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
CITAT(axe10 @ 29-03-2007, 01:04 PM) *

-salata de la Springtime (orez cu alune si alune...nesemnificat cantitativ...sa zicem o lingura, sfecla(cu putin ulei) si varza si morcovi cu maioneza...iarasi nesemnificatica cantitativ) asa ca apreciez totul la 5p si gata.

cum e salata asta? as incerca si eu home-made.. naughty.gif

Felicitari, Bluelife! cheer.gif give_rose.gif
Nana

Bravos! Felicitari!
Io ma simt asa de bine ca nu mai slabesc. Stagnez de vreo 2 saptamani la 80. doh.gif sorry.gif mad.gif
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 29-03-2007, 01:07 PM) *

CITAT(anaoi @ 29-03-2007, 01:03 PM) *

blum.gif lol.gif doar am postat foto indecente, nu?......... lol.gif lol.gif lol.gif

mda.....

Bluelife...super...pai mai stai cu noi si se mai duc kg....
ALICE
Pai asa mai stau si eu.............poate se intampla ceva
alandana
CITAT(Nana @ 29-03-2007, 01:21 PM) *

Bravos! Felicitari!
Io ma simt asa de bine ca nu mai slabesc. Stagnez de vreo 2 saptamani la 80. doh.gif sorry.gif mad.gif

Scrie-ne ce mananci ca sa vedem ce se intampla.
Nana
CITAT(alandana @ 29-03-2007, 01:25 PM) *

Scrie-ne ce mananci ca sa vedem ce se intampla.

Bine. Va scriu... dar nu ce am mancat ieri, da? Ca ieri am fost taifunul din frigiderul casei! Asta dupa 2 saptamani de stat cuminte si papat in puncte. Da' am fost tare suparata.

Azi:
MD - cafea / 0 p

Gustare 2 mere / 1P

PRANZ:
200 g orez cu legume/3,4P
100 g piept curcan fara grasime si fara piele/2.5 P
50 g paine integrala/1.4 P

Gustare / pomelo /1P

CINA:
2 oua fierte/4P
ceva salatica/ 1P
si iar vreo 30 g paine integrala/1P

Ar fi aproape 15,3 puncte din 18 mmmmmmmm Cam putin. O sa ma mai gandesc. Mai am ceva branzica slaba de vaci prin frigi... poate pun peste oua.
michelle
CITAT(Nana @ 29-03-2007, 01:33 PM) *

200 g orez fiert sau nefiert?
Nana
CITAT(michelle @ 29-03-2007, 01:34 PM) *

CITAT(Nana @ 29-03-2007, 01:33 PM) *

200 g orez fiert sau nefiert?

fiert... cu tot cu legume... o sa postez reteta cu toate calculele facute. mi-a iesit un orez super
BLUELIFE
Ieri de ex.:cartofi fierti cu delicat si ketchup,fiind post si la amiaza si dupa-masa(16.30-17.00)+vreo 3 cafele la filtru+1 mar+1portocala.Azi cafea,mar,portocala,la amiaza 150/200g parizer sunca + un iaurt OK,dupa-masa:friptura de vitel + salata de varza dulce cu otet si sae,piper,friptura cam 150g.Luni am mancat 1/2 sandwich cald cu margarina +parizer si seara doh.gif doh.gif 2 felii pizza cu salam,ciuperci ,ketchup si mozzarella.Cand mi-e foame manac mere sau clementine,mandarine sau portocale si seara trisez cate un pic de popcorn.Beau din cand in cand cate un ceai de slabit,seara de obicei cand imi aduc aminte blink.gif
Pisik
Bluelife, bravo ca ai slabit, chiar daca meniurile nu sunt tocmai un exemplu, nu te superi daca iti spun, suntem aici sa ne corectam una pe alta (bine, pe mine doar sa ma ascultati, sa nu faceti ca mine blum.gif )
Nana, de ce punctezi tu 1p pt fiecare fructa? Ai voie 200 gr fructe/zi (3 fructe de marime medie) si ceea ce depasesti pui 1p pt toata depasirea, nu pt fiecare fructa in parte
Nana
CITAT(Pisik @ 29-03-2007, 02:03 PM) *

Bluelife, bravo ca ai slabit, chiar daca meniurile nu sunt tocmai un exemplu, nu te superi daca iti spun, suntem aici sa ne corectam una pe alta (bine, pe mine doar sa ma ascultati, sa nu faceti ca mine blum.gif )
Nana, de ce punctezi tu 1p pt fiecare fructa? Ai voie 200 gr fructe/zi (3 fructe de marime medie) si ceea ce depasesti pui 1p pt toata depasirea, nu pt fiecare fructa in parte

stiu Pisik dar fac parte din categoria celor care doar daca se uita la mancare se ingrasa... deci paza buna trece primejdia rea... si chiar am calculat punctele la fructe si legume si nu toate sunt zero sau spre zero... Drept pentru care am preferat sa punctez.
axe10
CITAT(michelle @ 29-03-2007, 01:20 PM) *

CITAT(axe10 @ 29-03-2007, 01:04 PM) *

cum e salata asta? as incerca si eu home-made.. naughty.gif

Felicitari, Bluelife! cheer.gif give_rose.gif

Nu stiu reteta exacta iti dai seama dar dupa gustul simtit e orez fiert cu sare(din ala care nu se lipeste bobul) , cu ardei rosu, patrunjel, morcov si alune prajite...dar e bun...nu aveti Spring in Iasi?
anaoi
e taaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeee bun
michelle

se poate intarzia prin ceva(pastila) aparitia ciclului?

Daca iei pilule contraceptive, se poate intarzia.
Dupa ce se termina folia cu 21 capsule, o incepi imediat pe urmatoarea (fara a face pauza de 7 zile) si menstruatia nu va mai veni luna respectiva.

Nu avem Spring in Iasi.. O sa o trec pe lista pt cand voi mai veni la Buc naughty.gif
alandana
Mie mi se pare ca mananci foarte frumos si sunt sigura ca rezultatele o sa apara. Daca vezi ca mananci corect si nu slabesti incearca sa scazi numarul de puncte mancate.
Pisik
Am gasit niste retete tare bune de salata in suplimentul de la libertatea. Una este cu salata, ceapa verde, ridichii, ou, rosie parca, castravete si...ananas. Bine, si cu dressing de smantana, maioneze si alte minuni, dar poti sa il faci cu iaurt, ulei de masline, ceva mai light.
Cred ca sapt viitoare in post trantesc niste salate de numa...doar sa nu imi fie iara lene sa spal salata verde ca in ultimele zile doh.gif
anaoi
MIha...ce lista lunga ai....
Nana
CITAT(alandana @ 29-03-2007, 02:20 PM) *

Mie mi se pare ca mananci foarte frumos si sunt sigura ca rezultatele o sa apara. Daca vezi ca mananci corect si nu slabesti incearca sa scazi numarul de puncte mancate.

Da scumpa... chiar azi ma gandeam ca ar fi bine sa reduc numarul punctelor la care am voie (pana acum era 19) si tocmai de aia aici am scris 15 din 18. cert este ca nu voi manca mai mult de 17. Poate o primi si organismul meu semnalul ca tre sa slabeasca.
Dar daca nu as mai avea zile din alea ca cea de ieri in care am dat navala ca turcii, hunii si tatarii (toti la un loc) in dulciuri, cred ca as avea si mai multe sanse. Ei! Mai are omul si zile rele... ce sa mai zic
BLUELIFE
CITAT(Nana @ 29-03-2007, 03:28 PM) *

CITAT(alandana @ 29-03-2007, 02:20 PM) *

Da scumpa... chiar azi ma gandeam ca ar fi bine sa reduc numarul punctelor la care am voie (pana acum era 19) si tocmai de aia aici am scris 15 din 18. cert este ca nu voi manca mai mult de 17. Poate o primi si organismul meu semnalul ca tre sa slabeasca.
Dar daca nu as mai avea zile din alea ca cea de ieri in care am dat navala ca turcii, hunii si tatarii (toti la un loc) in dulciuri, cred ca as avea si mai multe sanse. Ei! Mai are omul si zile rele... ce sa mai zic

Poate reusesti sa-ti sochezi organismul,cine stie wink1.gif
Nana
ma gandeam la un kilo-kick sambata sau duminica
ina_ceva
Felicitari, give_rose.gif bluelife! Oricum, ai fost cumintzica cu mancare si rezultatele nu au intarziat sa apara!
Pisik, suplimentul de retzete din libertatea se mai poate gasi? M-ai facut curioasa cu salatele alea tease.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 29-03-2007, 02:38 PM) *

Felicitari, give_rose.gif bluelife! Oricum, ai fost cumintzica cu mancare si rezultatele nu au intarziat sa apara!
Pisik, suplimentul de retzete din libertatea se mai poate gasi? M-ai facut curioasa cu salatele alea tease.gif

E Liberatea pt femei, supliment de retete, cred ca se gaseste
anca veselie
CITAT(Nana @ 29-03-2007, 02:36 PM) *

eu zic sa-l incerci. asa am patit si eu la un mom dat, cantarul se blocase pur si simplu, iar dupa kilo kick a scazut! de ce nu incerci chiar azi?
Nana
CITAT(anca veselie @ 29-03-2007, 02:42 PM) *

eu zic sa-l incerci. asa am patit si eu la un mom dat, cantarul se blocase pur si simplu, iar dupa kilo kick a scazut! de ce nu incerci chiar azi?

Sigur il incerc... dar asa mi s-a pus mie piticul pe sambata sau duminica. Oricum dupa nenorocirea pe care am facut-o ieri in dieta nici nu ar fi de mirare sa mai pun 1 kilogram pe mine, necum sa scad vreunul
anca veselie

Anca in sfarsit te-ai linistit ca nu stai pe loc cu greutatea...bravo, bravo, bravo....uite ca ai gasit ceva potrivit...

axe pupic.gif sunt tare incantata yahoo.gif oricum, se vede la haine, dar parca atunci cand vezi pe cantar e alta viatza grin.gif
ina_ceva
MD
branza 100gr: 2p
smantana (4lg): 2p
perle LaDorna (5lgt): 1p
iaurt: 1.5p

D
ciorba: 1p
cartof (1/2): 1p
peste+sos: 1p

C
pipote+inimioare 250gr: 5p
salata: 1p
ulei: 1p

Total: 16.5p
anca veselie
nana, s-ar putea sa te deblocheze si excesele de ieri.
ina_ceva
Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste
nevasta in dormitor cu amantul, spune:
- Nu va deranjati, continuati!
Amantul ideal e cel care mai poate sa continue!!!
BLUELIFE
CITAT(Nana @ 29-03-2007, 03:36 PM) *

Ce este un kilo-kick si ce efecte are? unsure.gif

CITAT(ina_ceva @ 29-03-2007, 03:52 PM) *

Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste
nevasta in dormitor cu amantul, spune:
- Nu va deranjati, continuati!
Amantul ideal e cel care mai poate sa continue!!!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Nana
CITAT(anca veselie @ 29-03-2007, 02:52 PM) *

nana, s-ar putea sa te deblocheze si excesele de ieri.

Doamne-ajuta! pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif

CITAT(BLUELIFE @ 29-03-2007, 02:55 PM) *

Ce este un kilo-kick si ce efecte are? unsure.gif

Kilo-Kick-ul:
3 linguri de Quarck ( crema de branza de vaci cu 0,5 % grasime ), 1 albush de ou, lamaie si indulcitor .
Albushul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie +indulcitor ( dupa gust).
Se mananca SEARA INAINTE de culcare !!!! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti !!!!!
De recomandat a se face 1 data pe saptamana NU MAI DES !!!

Se foloseste pentru iesirea din faza de platou in timpul WW. Ma gandesc ca e buna si pentru alte diete
_noni_
Pozele de la Praga.

}{
michelle
CITAT(ina_ceva @ 29-03-2007, 02:50 PM) *

peste+sos: 1p

ce peste ai papat tu de 1p?
BLUELIFE
Ce parere aveti despre dieta Scarsdale?in afara faptului ca nu o poti tine in zilele de post? rolleyes.gif
Nana
eu plec acasa la mine. va pup ne vedem maine sau poate mai tarziu daca merge net-ul acasa. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(BLUELIFE @ 29-03-2007, 03:16 PM) *

Ce parere aveti despre dieta Scarsdale?in afara faptului ca nu o poti tine in zilele de post? rolleyes.gif

si eu am vrut sa o tin la un moment dat, dar mie nu imi plac regimurile in care iti este impus cate ceva la fiecare masa si am renuntat la idee......
dar mi s-a parut ok, eu zic ca se poate tine
ghemotoc
smile.gif
Nu va mai spun de meniuri ca am dat.o in bara rau de tot si mai ales prin Sighisoara bang.gif dar de ieri m.am apucat iar serios de numarat ! La haine nici nu se vede ca nu am mai tinut cont de diete smile.gif
Poze nu am de la Sighisoara pentru ca nu prea ne.am plimbat ca a cam plouat sad.gif dar o sa mai mergem o data pana la sfarsitul lui aprilie pentru ca... ... ... azi ne.a venit scrisoarea si deci in maxim o luna am plecat cheer.gif !
Pupici la toate!
P.S. nici macar nu am apucat sa va citesc (cam de pe la pagina 110 sad.gif )
BLUELIFE
Plec,pupici tuturor,ne vedem maine salut.gif
anaoi
CITAT(ghemotoc @ 29-03-2007, 03:36 PM) *

smile.gif
Nu va mai spun de meniuri ca am dat.o in bara rau de tot si mai ales prin Sighisoara bang.gif dar de ieri m.am apucat iar serios de numarat ! La haine nici nu se vede ca nu am mai tinut cont de diete smile.gif
Poze nu am de la Sighisoara pentru ca nu prea ne.am plimbat ca a cam plouat sad.gif dar o sa mai mergem o data pana la sfarsitul lui aprilie pentru ca... ... ... azi ne.a venit scrisoarea si deci in maxim o luna am plecat cheer.gif !
Pupici la toate!
P.S. nici macar nu am apucat sa va citesc (cam de pe la pagina 110 sad.gif )

yuuuuupppppppppyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cheer.gif cheer.gif give_rose.gif

CITAT(BLUELIFE @ 29-03-2007, 03:41 PM) *

Plec,pupici tuturor,ne vedem maine salut.gif

pa. o seara placuta
alandana
CITAT(BLUELIFE @ 29-03-2007, 03:16 PM) *

Eu am slabit foarte bine cu ea. Eu nu apreciaez corect portiile la WW si nu reusesc sa slabesc. Eu am nevoie sa-mi zica cineva exact ce sa manac - atunci e bine. Ca daca mananc eu dupa capul meu - depasesc punctele de fiecare data.

Este echilibrata si iti asigura cam 1000 cal/zi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.