CITAT(Pisik @ 29-03-2007, 01:04 PM)

Sa ne traiasca sotii!
Nu vreau sa ii fac o surpriza, am hotarat oarecum de comun acord (el e speriat putin) sa incercam sa concepem bebe prin toamna. Dar trebuie sa vedem daca eu pot pe cale naturala, fara tratamente (ceea ce nu cred ca pot), deci trebuie sa icepem de pe acum si cum spuneam, daca e sa iasa mai repede, Doamne ajuta!
Daca nu te stresezi o sa se intample...
Hai sa-ti zic ce mi s-a intamplat mie...multa vreme cand eram necasatorita mi-am dorit un copil...din motive ca nu simteam ca ma iubeste cineva indeajuns si m-am gandit ca un copil e sursa de iubire neconditionata. Asa ca nu am folosit vreme de vreo 5 ani nimic sa impiedice acest lucru(pastile, prezervative..etc) ...si am avut surpriza ca nu s-a intamplat nimic. Intrasem la banuieli...ca daca nu mai raman, daca am facut prea multe intreruperi in tineretea mea tumultoasa...imi facea mustrari de costiinta. Am avut o relatie cu un tip vreo 2 ani si desi imi doream foarte mult un copil cu el nu s-a intamplat...deh...Dupa ce m-am casatorit....la o luna am ramas gravida...fara nici un efort...mi-am zis ca e vremea si cand se va intampla se va intampla...si a venit la noi Alexia, care e lumina ochilor mei...
Nu te stresa...o sa se intample daca nu este o problema tehnica sa zicem...o sa vina bebe...
CITAT(BLUELIFE @ 29-03-2007, 01:13 PM)

In caz ca nu observati , am mai scazut 3 kg de cand stau la taclale cu voi.concluzia?impreuna se poate!

Bravo iubita da-i bataie ca nu te inving pe tine niste kg in plus...