Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
CITAT(_noni_ @ 29-03-2007, 03:11 PM) *

Sunt superbe pozele, noni! Imi place poza 33. Ce reprezinta?

Miha, am papat o lingura de peste cu sos grin.gif

Si eu am tinut Scarsdale la inceput, inainte de WW. Mi s-a parut k dieta si relativ usor de tinut. Nu am respectat punct cu punct, dar am reusit sa dau jos in 14 zile vreo 2.5 kg wink1.gif
axe10
CITAT(michelle @ 29-03-2007, 02:18 PM) *

CITAT(axe10 @ 29-03-2007, 12:37 PM) *

se poate intarzia prin ceva(pastila) aparitia ciclului?

Daca iei pilule contraceptive, se poate intarzia.
Dupa ce se termina folia cu 21 capsule, o incepi imediat pe urmatoarea (fara a face pauza de 7 zile) si menstruatia nu va mai veni luna respectiva.

Nu avem Spring in Iasi.. O sa o trec pe lista pt cand voi mai veni la Buc naughty.gif

Eu nu iau pastile...asa ca iese din discutie...poate o sa incerc vitamina K ...cum mi s-a sugerat...merci oricum.
La Spring erau inainte mai multe salate...de la un timp si-au cam luat-o in cap, ca tot romanul comerciant, dar orezul asta chiar imi place. Am ajuns acasa deja si m-am uitat in lista(aveam si la servici dar mi-a fost lene) si daca mancam numai orezul si sfecla ieseam ieftin dar am stricat-o cu maioneza de la salata de varza cu morcovi...oricum stau super bine pe ziua de azi.
Am adaugat la consumate 1 baton fitness cu ciocolata...de pofta...de 1.7p
Sigur o sa mergem la Spring daca nu ai fost...vino tu incoace ca se rezolva.

CITAT(michelle @ 29-03-2007, 03:11 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 29-03-2007, 02:50 PM) *

peste+sos: 1p

ce peste ai papat tu de 1p?

Da, da huh.gif spune-ne si noua ca stii ca eu sunt nebuna cu pestele si cand vad cate puncte are mi se taie pofta... sad.gif
Amazoana
CITAT(ghemotoc @ 29-03-2007, 03:36 PM) *

smile.gif
Nu va mai spun de meniuri ca am dat.o in bara rau de tot si mai ales prin Sighisoara bang.gif dar de ieri m.am apucat iar serios de numarat ! La haine nici nu se vede ca nu am mai tinut cont de diete smile.gif
Poze nu am de la Sighisoara pentru ca nu prea ne.am plimbat ca a cam plouat sad.gif dar o sa mai mergem o data pana la sfarsitul lui aprilie pentru ca... ... ... azi ne.a venit scrisoarea si deci in maxim o luna am plecat cheer.gif !
Pupici la toate!
P.S. nici macar nu am apucat sa va citesc (cam de pe la pagina 110 sad.gif )

Buna
Eu sunt in urma raauuuu....unde urmeaza sa pleci? unsure.gif
anaoi
parca canada...?!?
ghemotoc
Da, Canada biggrin.gif!
_noni_
CITAT(ina_ceva @ 29-03-2007, 03:49 PM) *

CITAT(_noni_ @ 29-03-2007, 03:11 PM) *

Sunt superbe pozele, noni! Imi place poza 33. Ce reprezinta?

Miha, am papat o lingura de peste cu sos grin.gif

Si eu am tinut Scarsdale la inceput, inainte de WW. Mi s-a parut k dieta si relativ usor de tinut. Nu am respectat punct cu punct, dar am reusit sa dau jos in 14 zile vreo 2.5 kg wink1.gif

Ina, era un perete decorativ al unui magazin, de bijuterii cred.

http://www.iova.ro/viewcat.php?Category=65
Pisik
eu imi pun cenusa in cap: a fost ziua unui coleg si am exagerat cu prajiturile doh.gif
dar nu mai pap nimica astazi (sper) si incerc sa fac si ceva sport diseara.
Maine am legume fructe ca e post (si fasole batuta si poate soia crema) sper sa ma tin de plan, ca azi.... blushing.gif
anaoi
stai calma ca nu esti singura....
anaoi
am plecat. pa.
axe10
Liniste totala pe aici...
Am sa postez eu meniul de azi complet ca poate reactioneaza cineva:
cafea-0p
lapte 0.1%-0.25p
iaurt danone 0.1%-1p
paine-2p
salata cu orez Spring time-5p
baton fitness ciocolata-1.7p
pepsi-1.5p
friptura rata cu sos-[b]4p
cartofi frantuzesti-[/b]3p
salata verde+ceapa+ardei-0.5p
paine-1p

total 19.95 din 20

Noapte buna fetele...ma duc sa incerc sa citesc si eu in continuare la domestic godness ca mi-am scos-o la imprimanta si poate pacalesc copilu...ma cam dor ochii dar sa vad...va pupicesc, vorbim maine.
Tzutzi80
Pisik, eu de cand am pus fructele pe cantar....m-am speriat. Un mar mic are aproape 200g singur. Portocala mica trece de 150g...asa ca nu se pot manca mai mult de 1-2 fructe de 0p. La al treilea deja trebuie sa punctezi sigur. Poate 3 prune sa se incadreze la 200g

Raport azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
50g cereale fitnes cu fructe 3.1p
150ml lapte 0.8p

noodle soup de legume 2.9p
un mar 0p
2 crackers 1p

2 felii paine 2p
35g sunca pui 0.7p
1 felie branza hochland 1p
17g sos maioneza 1.4p
50 ananas compot 0.8p

dulce 6p
foi de varza proaspata - 0p
===============
TOTAL 20.2p din 20p. Dar la cat am frecat azi la covor....merit depasirea aia.
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 29-03-2007, 08:37 PM) *

Pisik, eu de cand am pus fructele pe cantar....m-am speriat. Un mar mic are aproape 200g singur. Portocala mica trece de 150g...asa ca nu se pot manca mai mult de 1-2 fructe de 0p. La al treilea deja trebuie sa punctezi sigur. Poate 3 prune sa se incadreze la 200g

Eu am mai spus de cateva ori ca 200 gr fructe inseamna aproximativ 2 fructe ( ca depasesc greutatea cu 50 gr nu conteaza ) dar se pare ca nu a auzit nimeni )).gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 29-03-2007, 10:14 PM) *

Eu am mai spus de cateva ori ca 200 gr fructe inseamna aproximativ 2 fructe ( ca depasesc greutatea cu 50 gr nu conteaza ) dar se pare ca nu a auzit nimeni )).gif

Si eu am zis aceste lucru de cateva ori. Ca am cantar electronic si cantaresc orice pana la 5 kg (mai putin posteriorul meu grin.gif Ca ala e de ordinul 5 la patrat, cel putin, cred)

Ghemotoc spor la impachetat si drum bun
dany
Well , Tzutzi , ma bucur ca nu sunt singura care spune asta hug.gif
dany
Buna dimineata !
Imagine
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Dany-dulce, merci de cafea pupic.gif . Spor la cumparaturi astazi wink1.gif
Pisik
Neatza!

Dany, Tzutzi, imi pare rau ca v-am indus in eroare cu fructle, nu am vrut. Nu stiu de ce imi ramasese mie asa in cap... dry.gif

Eu aseara am continuat orgia, am facut-o lata rau blushing.gif Dar am facut totusi bicla 30 minute si ridicari de picioare si abdomene.

Azi sper sa fiu fata cuminte, ca maine si poimaine am destrabalari, cauzate de mese festive blushing.gif

Pupici si sa aveti o zi frumoasa pupic.gif
BLUELIFE
Buna dimineata,adormit,venit urgent cu masina,ajuns la 8.10min,pentru voi:
BLUELIFE
Nu stiu daca puteti deschide atasamentul de aceea am atasat cateva din foto
Deea
Buna dimineata!

Dany multumim de cafea!
Oti ce mai faci? n-ai mai trecut de mult pe aici! pupic.gif
otilici
Buna dimineata fetele! floare.gif
N-am prea intrat pe la voi din lipsa de timp,dar si din lipsa de ambitie blushing.gif sad.gif .Nu stiu ce naiba am,tot incerc sa ma tin de dieta dar parte cu dulciurile ma strica.Adica tin dieta toata ziua si pap seara biscuiti cu crema sau prostioare de genul asta.Piticul a dormit mai agitat de vreo saptamana si ma trezeam noaptea la o ora-doua sa-l veghez si bineinteles...rontaiam sad.gif .Sunt o superficiala de data asta,dar acum astept sa treaca si Pastele,sa ma apuc de numarat serios,nu mai am nici un motiv de amanat.In plus,oglinzile mele de acasa incep sa se crape... devil.gif blum.gif
Nana
Buna dimineatza!

pentru ceva veselie in aceasta zi mohorata:

Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara: - Ce-ai patit Bula? - Am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.

-Vai saracul de tine. Si te-a piscat?

- Nu, c-a omorit-o tata cu vasla.

Q: Care este asemanarea dintre un Windows si un submarin?
A: Cum deschizi o fereastra, cum ai o problema!!!

Un englez sosit in Romania il zareste pe Badea Gheorghe cosindu-si iarba si vrea sa intre in vorba cu el :

-Baddde cousesti? intreba englezul intr-o romana cam stricata. Badea Gheorghe se uita la el si isi vede in

continuare de treaba lui.

Englezul mai face o incercare:

-Badde cousesti?

Badea Gheorghe iar nu-l baga in seama.

Disperat englezul intreaba iar:

-BADDE COUSESTI ????

Badea Gheorghe se uita sictirit la englez si-i raspunde:

-You have an obsession, pal.
Pisik
CITAT(otilici @ 30-03-2007, 09:37 AM) *

Buna dimineata fetele! floare.gif
N-am prea intrat pe la voi din lipsa de timp,dar si din lipsa de ambitie blushing.gif sad.gif .Nu stiu ce naiba am,tot incerc sa ma tin de dieta dar parte cu dulciurile ma strica.Adica tin dieta toata ziua si pap seara biscuiti cu crema sau prostioare de genul asta.Piticul a dormit mai agitat de vreo saptamana si ma trezeam noaptea la o ora-doua sa-l veghez si bineinteles...rontaiam sad.gif .Sunt o superficiala de data asta,dar acum astept sa treaca si Pastele,sa ma apuc de numarat serios,nu mai am nici un motiv de amanat.In plus,oglinzile mele de acasa incep sa se crape... devil.gif blum.gif

Oti, exact aceeasi problema o am si eu, ziua cuminte, seara prapad. Ieri a fost apogeul, ca pana acum mai reuseam macar sa ma limitez dar aseara am afcut-o rau. Si asta dupa ce au inceput sa se vada ceva rezultate doh.gif Dar lasa ca ne revenim noi dupa Paste, ne motivam ca lumea si luam taurul de coarne, bine?
otilici
Pisik,asa sa fie salut.gif ,ca daca nu,imi vine sa recurg la solutii extreme grin.gif (glumesc,bineinteles).Dar arat absolut groaznic si toata ziua am ambitie,ba fac si bicicleta,aerobic,iar seara stric totul devil.gif .Ce femeie de doi bani is devil.gif blum.gif blum.gif Dar cand ma gandesc ca la vara am pretentia sa ies si la plaja,imi trece foamea imediat.Pacat ca noaptea numai la plaja nu ma gandesc )).gif
Pisik
CITAT(otilici @ 30-03-2007, 09:51 AM) *

Pisik,asa sa fie salut.gif ,ca daca nu,imi vine sa recurg la solutii extreme grin.gif (glumesc,bineinteles).Dar arat absolut groaznic si toata ziua am ambitie,ba fac si bicicleta,aerobic,iar seara stric totul devil.gif .Ce femeie de doi bani is devil.gif blum.gif blum.gif Dar cand ma gandesc ca la vara am pretentia sa ies si la plaja,imi trece foamea imediat.Pacat ca noaptea numai la plaja nu ma gandesc )).gif

Eu ar trebui sa ma gandesc ca pe 15 iulie voi fi nasica. Dar, vorba ta, seara (eu noaptea nu pap ca dorm )).gif ) numa la asta nu ma gandesc doh.gif
Dar sper sa imi revin si sa trec la un regim ca lumea dupa Paste. Si sper sa reusesc sa mai dau macar un pic jos cu sapt de post. Asta daca nu ma apuca iar tandreturile cu halva[size=2]
Ella79
Neata fetelor si de la mine. Dany, multumim de cafea. Arata asa de apetisant...

Eu azi sper sa am o zi mai usoara la munca. Nu de alta, dar diseara ma apuc de curatenia de Paste. Nu ca ar fi cine stie ce mizerie la mine in casa, ca doar am renovat acum 3 luni, dar trebuie sa fac si eu ceva, nu? Azi m-am imbracat mai casual la birou si ma simt cam prost. Nu cred ca scot nasul de aici pana nu plec acasa. Mi-am luat niste raiati maro, o camasa portocalie larga (cu manecile suflecate, asa e modelul doh.gif ) si balerini maro. Ce naiba o fi fost dimineata in capul meu nu stiu, probabil pentru ca simt si eu nevoia de relaxare, cumva...

anca veselie
neatza.
dany, arata minunat cafeaua, ma abonez si eu!
pisik, lasa tandreturile. posteste cu legume si fructe, fa ceva sport si sigur o sa se duca ceva pupic.gif
ella, secretul e sa te simti bine in pielea ta. capul sus si iesi din birou, sunt convinsa ca esti tare dragutz, o boare de aer proaspat pe acolo!
lilianab
Neata fetili!!!Hop si eu cu cafeaua.
Nu am mai deschis pagina,dar v-am citit pitita.Am fost deprimata de dor de mamarut.mi s-a mai accentuat sentimentul si de venirea rusilor.Asa ca nu prea m-am tinut in puncte,de foame.altadata mi-era pofta de dulciuri,acum mi-a fost foameeee!!(o fi fost de la cele 8 tavi de fursecuri?! blushing.gif ).dar macar sunt multumita ca am stagnat,chiar daca mai am urme fine de "rusi"(azi a fost ziua de cantar).Saptamana viitoare sper sa reusesc si eu sa tin post si poate "incap" mai cu succes in puncte doh.gif
Dylly(cu doi de "L" grin.gif ) ai scris undeva de sutienele "Triumph"..Stie Dylly daca are si marimea E?! blushing.gif ...stie Dylly cam how much costa si daca exista posibilitatea de a comanda ,prin posta?!...Si daca nu stie...ar putea afla?! blushing.gif give_rose.gif ...Hai ca si eu am fost cu sufletul alaturi de tine si te-am sustinut,si am salivat langa reteta de Rafaello naughty.gif .Pup fetele!!
PS: stie cineva ce e cuHimere?nu prea am mai "vazut-o" pe aici ca inainte si la cat de prinsa cu curatenia in casa am fost, puturoasa de mine nu am avut timp sa pun mana pe telefon sa o sun bataita.gif bataita.gif
Ella79
Anca, stiu si eu ca important e sa te simti bine, dar la mine la job nu merge asa. Poti pierde contracte daca arati "neprofesional".
Si, din pacate, nu sunt nici o boare de are proaspat pe aici. Se uita astia la mine siderati. lol.gif lol.gif
ina_ceva
Lliliana, incearca aici: http://www.triumph.com/ro/

Spor la curatenie, ella!
anca veselie
CITAT(Ella79 @ 30-03-2007, 10:07 AM) *

Anca, stiu si eu ca important e sa te simti bine, dar la mine la job nu merge asa. Poti pierde contracte daca arati "neprofesional".
Si, din pacate, nu sunt nici o boare de are proaspat pe aici. Se uita astia la mine siderati. lol.gif lol.gif

doh.gif ce oameni, domne, ce oameni........ te inteleg. hai ca e vineri, macar asta te mai scoate, nu?
axe10
CITAT(danyhoney @ 29-03-2007, 10:14 PM) *

Si eu am cantarit fructele...asa e aveti dreptate dar mai bine mananc fructe decat altele(stiti voi care) chiar daca punctez ....

CITAT(Pisik @ 30-03-2007, 09:59 AM) *

Dar sper sa imi revin si sa trec la un regim ca lumea dupa Paste. Si sper sa reusesc sa mai dau macar un pic jos cu sapt de post. Asta daca nu ma apuca iar tandreturile cu halva[size=2]

Am vrut aseara sa mananc o feliuta de halva, am taiat-o am pus-o pe cantar si inainte de a manca m-am dus sa vad cate puncte are....surprise...5.7p la 40g [color=#CC0000]cat era feliuta aia....credeti ca am mancat-o...? Nu...i-am zis lui frate-miu sa o haleasca sa nu o mai vad...m-am lecuit.
In legatura cu mancatul seara-parerea mea e ca stati cam nemancate ziua sau efectiv va luati cu treaba si uitati sa mancati si de aia va e asa seara...mi s-a intamplat si mie...acum sunt cuminte.

CITAT(Ella79 @ 30-03-2007, 10:07 AM) *

De ce te-ai imbracat asa daca stiai ca "nu ai voie"...stii...we incepe de la ora 15, 16, 17 cand iesi tu de la servici...daca asta e tinuta obligatorie sau cat de cat impusa respect-o ca nu ai incotro....eu as muri sa vin numai "la costum" la servici....sac, sac...eu pot veni vara si in pantaloni scurti daca vreau ...si slapi...dar normal ca nu ma duc asa...te pupicesc si ai grija ...mai ales ca e job nou.
Pisik
Ella, neatza, ce bine ca te mai vedem pe aici. La voi nu se aplica "casual friday"? ca eu astazi sunt in blugi, tricou cu mance ascurta, jacheta de pulover cu blugi si ghetute negre. Si toate colegele mele sunt sport. Cred ca daca m-ar vedea astia ai tai m-ar trimite sa strang gunoaie )).gif
anca veselie
CITAT(Pisik @ 30-03-2007, 10:27 AM) *

Ella, neatza, ce bine ca te mai vedem pe aici. La voi nu se aplica "casual friday"? ca eu astazi sunt in blugi, tricou cu mance ascurta, jacheta de pulover cu blugi si ghetute negre. Si toate colegele mele sunt sport. Cred ca daca m-ar vedea astia ai tai m-ar trimite sa strang gunoaie )).gif

)).gif )).gif )).gif pisik, eu ieri am fost la serviciu in colanti si o fusta scurta de reiat, cred ca ne-ar fi trimis pe aman2 cu gunoiul colegii ellei lol.gif eu mereu vin in blugi la serviciu, sau fuste casual sport. si vorba lui axe, vara pot sa vin in pantaloni scurti daca vreau.
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 30-03-2007, 09:17 AM) *

Lliliana, incearca aici: http://www.triumph.com/ro/

Spor la curatenie, ella!

Multumesc mult Ina!!!
michelle
Cele care au cantarit fructe, le-au cantarit fara coaja, samburi etc? Ideea e ca se cantareste numai partea comestibila. Daca ati cantarit un mar, cantariti la sfarsit cotorul si faceti diferenta blum.gif
Tzutzi80
Neata fetelor! Lui Rares ii mai trebuiesc 74 de voturi. Puneti o mana pe cafea si una pe mouse si haideti la vot ca nu mai e decat azi si maine cheer.gif cheer.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 30-03-2007, 10:43 AM) *

Cele care au cantarit fructe, le-au cantarit fara coaja, samburi etc? Ideea e ca se cantareste numai partea comestibila. Daca ati cantarit un mar, cantariti la sfarsit cotorul si faceti diferenta blum.gif

La mine regula asta nu se aplica, ca la mine din mar, para, etc. ramane numa codita, le mananc cu totul blum.gif
ina_ceva
Si eu las numai coditza, pisik; dar cine stie, poate are vreo 50 gr laugh.gif
Amazoana
CITAT(ghemotoc @ 29-03-2007, 04:16 PM) *

Da, Canada biggrin.gif!

Ai primit viza de sedere? Ce bineee!!! Felicitari! Numai lucruri bune aud aici.

Ce faceti? Neata blushing.gif
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2007, 11:02 AM) *

CITAT(ghemotoc @ 29-03-2007, 04:16 PM) *

Da, Canada biggrin.gif!

Ai primit viza de sedere? Ce bineee!!! Felicitari! Numai lucruri bune aud aici.

Ce faceti? Neata blushing.gif

Neatza Dulci

Eu personal astept week-end-ul
Ella79
CITAT(axe10 @ 30-03-2007, 11:26 AM) *

De ce te-ai imbracat asa daca stiai ca "nu ai voie"...stii...we incepe de la ora 15, 16, 17 cand iesi tu de la servici...

sper ca intrebarea ta e retorica..... ca doar am scris mai sus de ce m-am imbracat asa. Imi cer scuze ca m-am imbracat asa, te rog frumos sa ma ierti.

Tzutzi80
Rares Rares Rares Haideti la vot! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Da un click si votezi!
axe10
CITAT(michelle @ 30-03-2007, 10:43 AM) *

Evident ca ce mananc...

CITAT(Ella79 @ 30-03-2007, 11:07 AM) *

CITAT(axe10 @ 30-03-2007, 11:26 AM) *

De ce te-ai imbracat asa daca stiai ca "nu ai voie"...stii...we incepe de la ora 15, 16, 17 cand iesi tu de la servici...

sper ca intrebarea ta e retorica..... ca doar am scris mai sus de ce m-am imbracat asa. Imi cer scuze ca m-am imbracat asa, te rog frumos sa ma ierti.

da bineinteles...vroiam sa iti spun ca mai bine te imbraci dupa parerea lor "adecvat" decat sa-ti iei "priviri ucigatoare" care sa te faca sa te simti "freek" printre "eleganti".... pupic.gif
lilianab
Votat bebelul Rares!
Am studiat site-ul celor de la "Triumph"...bineanteles ca tot ce e bun ori e imoral ,ori ingrasa,ori...nu-mi vine doh.gif .Nu prea au marimi pentru cele ce vor sa se "ia in piept cu Nicoleta Luciu" lol.gif lol.gif lol.gif .totusi eu sunt fata tenace si perseverenta:le-am scris,ca sa afle ca exist si eu pe lume.Sa cotrobaie prin productie si sa faca bine sa imi gaseasca un sutien ,2,3 pe masura mea...Sa vedem daca ma vor baga in seama tease.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 30-03-2007, 11:10 AM) *

Rares Rares Rares Haideti la vot! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Da un click si votezi!

Multumesc Tzutzi, multumesc frumos la toate, mai avem doar azi si maine posibilitatea de a vota. Inca putin si ajungem pe 2!!!! cheer.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 30-03-2007, 11:22 AM) *

Votat bebelul Rares!
Am studiat site-ul celor de la "Triumph"...bineanteles ca tot ce e bun ori e imoral ,ori ingrasa,ori...nu-mi vine doh.gif .Nu prea au marimi pentru cele ce vor sa se "ia in piept cu Nicoleta Luciu" lol.gif lol.gif lol.gif .totusi eu sunt fata tenace si perseverenta:le-am scris,ca sa afle ca exist si eu pe lume.Sa cotrobaie prin productie si sa faca bine sa imi gaseasca un sutien ,2,3 pe masura mea...Sa vedem daca ma vor baga in seama tease.gif

Eu imi cumpar numai de la ei ca am tot "probleme" din astea ca tine si dylly dar ma duc sa probez...nu exista la voi in oras nici un magazin triumph?...exista modele pt toata lumea dar pt cele cu "greutate" nu prea au adus modele noi in ultima vreme si le am cam pe toate...intrebai de preturi...tot ce pot sa-ti spun e ca nu sunt ieftine...adica poate ajunge 120-150ron bucata...dar te tine frate...
lilianab
CITAT(axe10 @ 30-03-2007, 10:26 AM) *

Eu imi cumpar numai de la ei ca am tot "probleme" din astea ca tine si dylly dar ma duc sa probez...nu exista la voi in oras nici un magazin triumph?...exista modele pt toata lumea dar pt cele cu "greutate" nu prea au adus modele noi in ultima vreme si le am cam pe toate...intrebai de preturi...tot ce pot sa-ti spun e ca nu sunt ieftine...adica poate ajunge 120-150ron bucata...dar te tine frate...

Nu stiu daca au reprezentanta aici in Galati,dar astept raspunsul lor sa imi spuna daca da.Am facut baz\sici in talpi cautandu-mi sutiene.Ultima oara cand mi-am cumparat,am gasit in vara lui 2005 ,in Germania si mi-am luat 3 bucati, si erau 45 euro/buc.Si acum sunt INCA bune,dar trebuie sa ma pregatesc din timp.Jollydon-ul se uita la mine de parca tocmai ce am debarcat de pe alta planeta cand intreb de marimea E sau F.
Conform "consilierului de la Triumph,as fi "fericita" posesoare a bustului 95 G sorry.gif (nu ma intrebati cat de fericit e mamarutul si cat ii place sa se alinte printre ele lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif ) tease.gif
bubbles
Buna ziua si multi pupic.gif la neuronasi hug.gif .
Abia am ajuns acasa de la Piatra si tb sa ma apuc de curateni bang.gif .
Dana ce face piticul ? multi pupic.gif
Deea ,poze mai noi cu Alexia hug.gif pupic.gif nu ai?
daconst
Mama dar ce viteza aveti la scris. doh.gif
Abia am recuperat acum ca doarme bb.

Dany,felicitari pentru semnarea actelor...esti proprietareasa acum. wink1.gif
Anca,Bluelife,felicitari pentru cintar!!! give_rose.gif
Nana,multumim de raspunsurile de specialitate...mi-a facut placere sa te citesc.Pacat ca nu o faci mai des. floare.gif
Pisik,vezi ca si eu am incercat de proba cu bb si s-a prins.Asa ca Doamne ajuta si la tine.
Ella,eu tot incerc sa mi te imaginez cu parul scurt cu breton,dar nu prea reusesc...asa ca fa bine si pune poza aia,ca mor de curioasa.
Dana,nu stiam de faza cu eliminatul spermatozoizilor la inceput. blushing.gif Si abia ce m-am pus si eu pe facut fursecuri. doh.gif
Dar poate daca si alaptez,am noroc si nu se prinde,ca ciclu inca nu am. sad.gif

Va pupicesc si we placut sa aveti!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.