CITAT(danyhoney @ 29-03-2007, 10:14 PM)

CITAT(Tzutzi80 @ 29-03-2007, 08:37 PM)

Pisik, eu de cand am pus fructele pe cantar....m-am speriat. Un mar mic are aproape 200g singur. Portocala mica trece de 150g...asa ca nu se pot manca mai mult de 1-2 fructe de 0p. La al treilea deja trebuie sa punctezi sigur. Poate 3 prune sa se incadreze la 200g
Eu am mai spus de cateva ori ca 200 gr fructe inseamna aproximativ 2 fructe ( ca depasesc greutatea cu 50 gr nu conteaza ) dar se pare ca nu a auzit nimeni
).gif)
Si eu am cantarit fructele...asa e aveti dreptate dar mai bine mananc fructe decat altele(stiti voi care) chiar daca punctez ....
CITAT(Pisik @ 30-03-2007, 09:59 AM)

Dar sper sa imi revin si sa trec la un regim ca lumea dupa Paste. Si sper sa reusesc sa mai dau macar un pic jos cu sapt de post. Asta daca nu ma apuca iar tandreturile cu halva[size=2]
Am vrut aseara sa mananc o feliuta de halva, am taiat-o am pus-o pe cantar si inainte de a manca m-am dus sa vad cate puncte are....surprise...
5.7p la 40g [color=#CC0000]cat era feliuta aia....credeti ca am mancat-o...? Nu...i-am zis lui frate-miu sa o haleasca sa nu o mai vad...m-am lecuit.
In legatura cu mancatul seara-parerea mea e ca stati cam nemancate ziua sau efectiv va luati cu treaba si uitati sa mancati si de aia va e asa seara...mi s-a intamplat si mie...acum sunt cuminte.
CITAT(Ella79 @ 30-03-2007, 10:07 AM)

Anca, stiu si eu ca important e sa te simti bine, dar la mine la job nu merge asa. Poti pierde contracte daca arati "neprofesional".
Si, din pacate, nu sunt nici o boare de are proaspat pe aici. Se uita astia la mine siderati.

De ce te-ai imbracat asa daca stiai ca "nu ai voie"...stii...we incepe de la ora 15, 16, 17 cand iesi tu de la servici...daca asta e tinuta obligatorie sau cat de cat impusa respect-o ca nu ai incotro....eu as muri sa vin numai "la costum" la servici....sac, sac...eu pot veni vara si in pantaloni scurti daca vreau ...si slapi...dar normal ca nu ma duc asa...te pupicesc si ai grija ...mai ales ca e job nou.