CITAT(daconst @ 30-03-2007, 12:38 PM)

Mey,nu ma bazez pe asta,nu ma intelegeti gresit...dar nu stiam ca se elimina spermatozoizi la inceputul actului sexual.
Prezervativul nu-l suport si pilulele nu vroiam sa le iau inca din motive de slabit.
Nana,daca tot esti draguta vroiam sa te intreb despre pilulele care se iau la alaptat.Spunea cineva ca poti sa le iei 2-3 zile,apoi pauza pina la urmatoarea tava de fursecuri.Deci sa nu iei tot timpul.Astea sunt alea fara pauza intre ele.
Mie mi s-a parut aberatie,ce zici?
Sincer din cate imi amintesc eu, prietena mea facea crize cand mamicile foarte proaspete cereau anticonceptionale in timp ce alaptau. Poate ca imi amintesc prost. Parerea mea este sa te feresti de anticonceptionale cat alaptezi ca sunt hormonale si nu stii ce efecte secundare au la bebe sau chiar la alptat. In fine... recunosc ca nu am auzit de pilule care se dau in perioada de alaptare. Drept pentru care nu-mi pot da cu parerea daca este sau nu o aberatie.

CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 12:37 PM)

Nana...singura optiune este proba
Da... desi urasc sa ma tot dezbrac prin magazine. si la noi la tara, la Craiova, exista magazine care vand asa ceva si care nu au cabine de proba ca draga de lume. Poate ca de asta urasc sa ma dezbrac in magazine. Mi-am facut si eu calculul - sa fie acolo orientativ - cu consilierul de la Triumph si mi-a iesit 95 A la sutien si 48 la chilotzei

astia da chilotzei... sari linistit cu ei de la etaj ca te protejeaza de aterizari dureroase.