Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Nana
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 02:37 PM) *

Mersi , Nana . Noi vrem sa terminam tot-tot in 1 luna .

Si muncitorii ce zic? sunt de aceeasi parere? Sa va ajute Dumnezeu sa va puteti tine de ceea ce va propuneti!
dany
Muncitorii suntem noi )).gif si un amic care va face toata instalatia in baie .
anaoi
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 02:34 PM) *

Ce ne aduce bun Dylly ?

turta, oua etc
Nana
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 02:40 PM) *

Muncitorii suntem noi )).gif si un amic care va face toata instalatia in baie .

Aoleo!!!!!!! Este deci loc de mult mai rau!!!!!!!! Io eram obosita de cat au muncit aia! Sa aveti muschi si putere si mult spor la munca
Amazoana
CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 02:32 PM) *

dylly se cara la targ si revine

In al doilea mms este dylly?
Te pup, asteptam ceva bun....
anaoi
da e dylly in al doilea mms...cu cearcane pana la gura....si nemachiat si ciufulit
Pisik
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 02:37 PM) *

Mersi , Nana . Noi vrem sa terminam tot-tot in 1 luna .

Si veti reusi! Pt ca Nana, sa nu uitam, Dany sta in Germania si nu degeaba nemtii sunt renumiti pentru muulte: cisnte, ordine, disciplina etc.

Sor'mea (stiti voi, prietena mea cea mai buna) a inceput renovarea la garsoniera de aproape 2 luni. I-au zis ca o termina intr-o saptamana. Mai au inca de lucrat la ea si acum, si este o garsoniera, fratilor! doh.gif

Dylly, o turta mare pt mine! Ma duc si eu duminica la targul de la Muzeul taranului, abia astept, numa la turta aia imi sta gandu devil.gif
Nana
CITAT(Pisik @ 30-03-2007, 02:44 PM) *

Si veti reusi! Pt ca Nana, sa nu uitam, Dany sta in Germania si nu degeaba nemtii sunt renumiti pentru muulte: cisnte, ordine, disciplina etc.

Sor'mea (stiti voi, prietena mea cea mai buna) a inceput renovarea la garsoniera de aproape 2 luni. I-au zis ca o termina intr-o saptamana. Mai au inca de lucrat la ea si acum, si este o garsoniera, fratilor! doh.gif

Vezi!!!!! La fel ne-a spus si noua. "2 saptamani, maxim trei" si am ajuns la 4 luni si jumatate.
Acum cu nemtii stiu si eu cum este... buni baieti! Doar ca ei sunt cei care vor trebui sa le faca pe toate, nu altii. Poate ca au materiale super cu care se lucreaza usor si frumos si atunci se schimba calimera. Nu voiam sa zic ca nu termina in cat timp si-au propus... dar am facut febra musculara spontan gandindu-ma la cat au de munca. E drept ca mi-a trecut cand mi-am dat seama de satisfactia pe care or sa o aiba la final.

Dany... io fac galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
dany
Asa e , Pisik , adevarat ce spui tu . Cand se apuca ei de o treaba , iese si bine si e si gata la timp.

Dylly , ai trimis o bucata de turta si la mine ??? Umplu tastatura deja sad.gif

Nana , eu am facut febra musculara si mai spontan din clipa in care am vazut cate avem de facut acolo lol.gif Despre materiale & co nu stiu ce sa zic pentru ca nu stiu ce materiale sunt in Ro , deci nu pot face o comparatie .
Galeria sa mai astepte un pic , pana primim cheile hug.gif
_noni_
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 02:32 PM) *

Noni , vazut si eu pozele : superbeeee !

Noi am spart niste banuti azi : ne-am luat mobila pentru baie , un cos mai fistichiu pentru rufe , chiuveta pentru baia de jos ..... Am pus ochii pe o vana pe colt smile.gif si pe gresie si faianta pentru baie . Maine o luam de la capat cu umblatul si cumparatul )).gif

Dany, saru'mana! mult succes, si multa putere de munca! dar oricum cand faci ceva cu drag te ajuta Dumnezeu sa iasa totul bine! hug.gif

}{
Nana
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 02:54 PM) *

Nana , eu am facut febra musculara si mai spontan din clipa in care am vazut cate avem de facut acolo lol.gif Despre materiale & co nu stiu ce sa zic pentru ca nu stiu ce materiale sunt in Ro , deci nu pot face o comparatie .
Galeria sa mai astepte un pic , pana primim cheile hug.gif

Draga mea eu am inceput deja sa fac galeria cheer.gif cheer.gif cheer.gif exact asa cum se vede ca vreau sa fiu in forma cand o sa ne intalnim virtual pentru marea veste "AM TERMINAT". Si atunci vreau sa am muschii buni sa dansez o groaza de timp.

Io imi strang jucariile si plec la mine acasa. Week end placut si atentie Duminica de Florii!!! Va pup pe toate. Paaaaa
anca veselie
dylly, ma bucur ca ti-ai gasit pantaloni. as vrea si eu la targ, merita sa merg pana acolo?
_noni_
pupic.gif Nana, weekend placut!

gata, au reparat fereastra! cheer.gif

eu am fost tare tampitoaca, am stricat 5 oua! am vrut sa fac o maioneza pentru o salata beuf dar mi s-a taiat si cu ou fiert si cu nefiert! cry.gif

acum stau cu toate legumele fierte si cu carnea de pui, 9macar aia e in supa0 si nu stiu ce sa fac cu ele.
ca sa cumpar n-am cu ce, cardul e la bobi si a ramas ca vine el cu banii la 5 cand se intoarce de la birou.

si mi-e foame!!!!!!!!! dry.gif

}{
ina_ceva
Daca pui ceva smantana in loc de maioneza nu ar iesi, noni?
Amazoana
CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 02:44 PM) *

da e dylly in al doilea mms...cu cearcane pana la gura....si nemachiat si ciufulit

Dylly nemachiat si ciufulit e foarteeeee frumoasa. Sa ma vezi pe mine cat de aiurea arat nemachiata iar de par, nu mai spun...e ca o coama de leu sorry.gif
_noni_
CITAT(ina_ceva @ 30-03-2007, 03:13 PM) *

Daca pui ceva smantana in loc de maioneza nu ar iesi, noni?

foamea te invata : albus de la oul fiert + cartof fiert + castravete acru + o lingura de iurt! yammmyyy! cheer.gif
chiar e gustoasa combinatia!

}[
anaoi
CITAT(anca veselie @ 30-03-2007, 03:08 PM) *

dylly, ma bucur ca ti-ai gasit pantaloni. as vrea si eu la targ, merita sa merg pana acolo?

dylly s-a intors...
anca eu spun ca merita pt ca am luat asa:
turta dulce destul de mare 30.000 bucata si ede post
cas afumat cu 300.000 mai mult d eun kilogram si nu e deloc sarat
oua incondeiate cu ceara cu 50.000 bucata

mai sunt iconite, obiecte de alama, kurtos kolac, ii, chestii d emargele, inclusiv oua, oua pictate cu acuarela, cu foita de aur, etc.

dar intrarea e 40.000, din pacate.
dany
Week-end placut si tie , Nana !

Dyllyyyyyyyy , saru-manaaaaaaa !!!! Frumos foc dylly ciufulit pupic.gif Uite ce am pentru tine , daca iti plac . Fetelor , serviti-va si voi Imagine
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2007, 03:15 PM) *

CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 02:44 PM) *

Dylly nemachiat si ciufulit e foarteeeee frumoasa. Sa ma vezi pe mine cat de aiurea arat nemachiata iar de par, nu mai spun...e ca o coama de leu sorry.gif

blushing.gif blushing.gif

mey fetelor, voi aveti toate nevoie de ochelari?
mersi pt capsuni hug.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 03:26 PM) *

CITAT(anca veselie @ 30-03-2007, 03:08 PM) *

dylly s-a intors...
anca eu spun ca merita pt ca am luat asa:
turta dulce destul de mare 30.000 bucata si ede post
cas afumat cu 300.000 mai mult d eun kilogram si nu e deloc sarat
oua incondeiate cu ceara cu 50.000 bucata

mai sunt iconite, obiecte de alama, kurtos kolac, ii, chestii d emargele, inclusiv oua, oua pictate cu acuarela, cu foita de aur, etc.

dar intrarea e 40.000, din pacate.

KURTOS?????Clar ma inffintez acolo duminica la prima oara naughty.gif
anaoi
nu e de post...au program d ela 10.00 la 18.00kurtos e 80.000
recomand pe cel cu nuca
Pisik
CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 03:29 PM) *

nu e de post...au program d ela 10.00 la 18.00kurtos e 80.000
recomand pe cel cu nuca

duminica nu tin post, de luni. clar cel cu nuca, hai ca deja am inundat tastatura
anaoi
curata bine. am zis ca nu e d epost ca info....ca nu mai stiam cine si de cand tine post
dany
CITAT(michelle @ 30-03-2007, 09:43 AM) *

Cele care au cantarit fructe, le-au cantarit fara coaja, samburi etc? Ideea e ca se cantareste numai partea comestibila. Daca ati cantarit un mar, cantariti la sfarsit cotorul si faceti diferenta blum.gif

Eu asa le cantaresc , Miha . M-am invatat minte de cand punctam banana in functie de gramajul cu coaja doh.gif
alandana
Si la noi in oras e un targ deschis - de haine si incaltaminte - sambata e ultima zi - poate ma invrednicesc maine sa-i fac o vizita. Azi nu am timp. Ieri am fost la sedinte cu parintii ( eu fiind parintele) si m-au zapacit de creieri profesorii astia. Au pretentia sa stea copiii astia numai cu burta pe carte. eu care ma simteam un parinte sever m-am simtit parinte indolent. sad.gif
Sa va spun ce am mai aflat la sedinta - lucruri care m-au facut sa-mi stea mintea-n loc - copil in clasa a 6-a care a venit la scoala cu cutitul sa se razbune pe unul de a 8-a ca l-a batut. Copii de clasa a 7-a care au fost la petreceri si au plecat beti morti. Si diriginat celui mare se tot uita la mine - presupunea ca baiatul meu a fost la petrecerea aia ( intamplator era o prietena de familie , dar intamplator baiatul meu n-a vrut sa mearga pentru ca anul trecut la aceeasi petrecere s-a baut si s-a fumat), baiat de clasa a 8-a in coma alcoolica si care aparent este prieten cu copilul meu - al meu copil neaga vehement ca sunt prieteni.
Eu nu l-am vazut pe al meu atingand tigara sau bautura. Droguri vandute la scoala - cica ar fi unul de a 8-a care le ofera prajituri care contin droguri. Ma gandesc ca drogurile sunt cam scumpe pentru a fi oferite asa - dar ma rog ce stiu eu. De azi copiii mei sunt pedepsiti - ma duc sa-i iau de la scoala cu masina( spre marea lor jena)
dany
Pisik , te baaaaaaaat ! Pai cum sa papi tu kurtos ? Fara mine ???? Nu se poate sad.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 03:26 PM) *

Week-end placut si tie , Nana !

Dyllyyyyyyyy , saru-manaaaaaaa !!!! Frumos foc dylly ciufulit pupic.gif Uite ce am pentru tine , daca iti plac . Fetelor , serviti-va si voi Imagine

pe cuvantul meu ca ma vei avea pe consiinta
anaoi
cred ca dany are foarte multe fete deja pe constiinta....nush unde mai are loc

CITAT(alandana @ 30-03-2007, 03:37 PM) *

Si la noi in oras e un targ deschis - de haine si incaltaminte - sambata e ultima zi - poate ma invrednicesc maine sa-i fac o vizita. Azi nu am timp. Ieri am fost la sedinte cu parintii ( eu fiind parintele) si m-au zapacit de creieri profesorii astia. Au pretentia sa stea copiii astia numai cu burta pe carte. eu care ma simteam un parinte sever m-am simtit parinte indolent. sad.gif
Sa va spun ce am mai aflat la sedinta - lucruri care m-au facut sa-mi stea mintea-n loc - copil in clasa a 6-a care a venit la scoala cu cutitul sa se razbune pe unul de a 8-a ca l-a batut. Copii de clasa a 7-a care au fost la petreceri si au plecat beti morti. Si diriginat celui mare se tot uita la mine - presupunea ca baiatul meu a fost la petrecerea aia ( intamplator era o prietena de familie , dar intamplator baiatul meu n-a vrut sa mearga pentru ca anul trecut la aceeasi petrecere s-a baut si s-a fumat), baiat de clasa a 8-a in coma alcoolica si care aparent este prieten cu copilul meu - al meu copil neaga vehement ca sunt prieteni.
Eu nu l-am vazut pe al meu atingand tigara sau bautura. Droguri vandute la scoala - cica ar fi unul de a 8-a care le ofera prajituri care contin droguri. Ma gandesc ca drogurile sunt cam scumpe pentru a fi oferite asa - dar ma rog ce stiu eu. De azi copiii mei sunt pedepsiti - ma duc sa-i iau de la scoala cu masina( spre marea lor jena)

aoleeeeeeeeeeeeeuuuu. pai mai bine il tii acasa
Pisik

Doamne Dana, ma ingrozesc de ce povestesti tu aici, stiam ca generatiile astea sunt dezaxate dar nici chiar asa dry.gif Groznic!

Eu zic totusi sa nu fii f dura cu copiii tai, sa nu obtii efectul invers. Adica daca ei nu ti-au dat motive de ingrijorare nu cred ca e cazul sa ii tii asa din scurt, poate sa ii supraveghezi mai mult, dar ei sa nu se prinda de chestia asta. Scuza-ma ca dau sfaturi, nu sunt mama, deci poate nu sunt in masura, dar stiu ca la adolescenti e o mare rusine sa vina mama sa ii ia de la scoala, mai ales daca ii vad colegii

CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 03:38 PM) *

Pisik , te baaaaaaaat ! Pai cum sa papi tu kurtos ? Fara mine ???? Nu se poate sad.gif

Iti trimit pachetel unul maaare si aromat pupic.gif
Amazoana

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif chiar asa de rau stau lucrurile pe acolo????
Pisik
Sa pun si eu meniul (incomplet):

MD -2 kiwi pe stomacul gol;
- mai tarziu 2 soia savia danone

G: o madarina

P- salata din salata, rosie, ardei galben, castravete si ridiche, fara ulei
- fasole batuta
- 1 chifteluta legume
- caise uscate (cam multe, aproape 200gr)

G:1 patratel cioco neagra cu portocale (neagra) blushing.gif

Cina: sper ca doar fructe
Amazoana
VA ROG FRUMOS, MA MAI AJUTATI CU VOTURI FETELOR? MAI SUNT 40 PANA LA LOCUL 2!
alandana
Si este scoala cea mai titrata din oras. Nici mie nu-mi vine sa cred. Eu zic ca copiii mei sunt tare cumintei.
Amazoana
Cioco neagra stiam ca este buna........... blum.gif
anaoi
apropo ciocolata...exist ain carrefour ciocolata de post. de la o firma "romana"...e de genul 15.000 bucata, dar e micacam o treime de tabla normlaa de ciocolata. are umplutura de portocale, ca[psuni , etc.

CITAT(dulcikatty @ 30-03-2007, 03:46 PM) *

grin.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 03:49 PM) *

apropo ciocolata...exist ain carrefour ciocolata de post. de la o firma "romana"...e de genul 15.000 bucata, dar e micacam o treime de tabla normlaa de ciocolata. are umplutura de portocale, ca[psuni , etc.

CITAT(dulcikatty @ 30-03-2007, 03:46 PM) *

grin.gif

nu stiu ce naiba am, ca eu in loc sa citesc"post" am citit prost gust! mai si nu intelegeam logica mesajului.....am citit de 3 ori sa vad corect unsure.gif
anaoi
ochelari iti trebuie blum.gif

am plecat si eu pa
we super si ne vedem luni
Amazoana
CITAT(anaoi @ 30-03-2007, 03:55 PM) *

ochelari iti trebuie blum.gif

am plecat si eu pa
we super si ne vedem luni

Am pe nas blum.gif
te pup, week-end placut!
ina_ceva
Dylly, m-am servit si eu din capsuni, dulci....WE placut!
Alandana, parca generatia asta a luat-o razna dry.gif

antonia05
Salutare fetele!!!

Votat Raresh de mai multe ori azi si votam in continuare si in WE.

Pupici si WE placut!!! floare.gif hug.gif

VOTATI RARESH !!!
dany
WE placut , Dylly si fetele care pleaca !

Mada , votat si eu .

Ella
, te-am vazut cu bretonel ....dulcica tare .

Alandana , nu comentez la ce se intampla acolo in scoli pentru ca aici aud aproape in fiecare zi la radio sau TV ca in nu stiu care scoala au fost cu arme ( ma refer aici si la pistol doh.gif ). Betiile in randul copiilor sunt deja la ordinea zilei . Chiar ieri a murit un baiat in varsta de 16 ani ....coma alcoolica. sad.gif E de groaza , intr-adevar.
Amazoana
CITAT(antonia05 @ 30-03-2007, 04:03 PM) *

Salutare fetele!!!

Votat Raresh de mai multe ori azi si votam in continuare si in WE.

Pupici si WE placut!!! floare.gif hug.gif

VOTATI RARESH !!!

Multumesc frumos Antonia!!!!!!Nu te-am mai vazut de vreo 2 - 3zile, ce ai mai facut?

CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 04:11 PM) *

WE placut , Dylly si fetele care pleaca !

Mada , votat si eu .

Ella
, te-am vazut cu bretonel ....dulcica tare .

Alandana , nu comentez la ce se intampla acolo in scoli pentru ca aici aud aproape in fiecare zi la radio sau TV ca in nu stiu care scoala au fost cu arme ( ma refer aici si la pistol doh.gif ). Betiile in randul copiilor sunt deja la ordinea zilei . Chiar ieri a murit un baiat in varsta de 16 ani ....coma alcoolica. sad.gif E de groaza , intr-adevar.

Multumesc Dany dulce pupic.gif
dany
Pisik , cam pe cand ajunge pachetul ala de la tine ? hug.gif
antonia05
Am fost plecata la scoala( am inceput un curs de coafura).Apoi pe la prieteni si ajungeam seara sa va citesc.Ieri nu am fost plecata din motive de chef blum.gif dar v am citit.Va citesc mereu dar nu scriu intotdeauna ca se intampla uneori sa nu am ce sa scriu. Scoala de coafura am inceput o de o saptamana dar sunt foarte dezamagita pt ca nu se face mare lucru.Nici nu exista scoli de coafura bune, unde sa se ocupe de tine si asta e trist. sad.gif Singura scoala de coafura care m ar atrage este cea de la TOP LINE dar ei incep abia in septembrie si am fost nevoita sa ma duc la o scoala unde de la inceput stiam cam cum sta treaba.Sa speram ca mai tarziu putin va fi altfel. sorry.gif unsure.gif
Amazoana
Cat costa?
antonia05
CITAT(dulcikatty @ 30-03-2007, 05:21 PM) *

Cat costa?

Costa 10 .000.000 lei si dureaza 6 luni.Iti arata cate ceva doar daca o chemi tu sa ti arate,teorie nu ti preda iar daca vrei teorie ai o carte disponibila pt tras la xerox iar cartea e din anii 50-60 cred.Nu stiu ce o sa invatz acolo.Imi vine sa nu ma mai duc ca ma enervez si mai rau.Am vrut sa ma duc la ei la coafor-stilist si la telefon mi au zis ca incep in aprilie, cand m am dus acolo mi au zis ca nu incep in aprilie ca incep in septembrie.De la colege am aflat altceva, ca la coafor stilist sunt locuri si te poti duce dar nu au vrut sa ma bage acolo ca au locurile limitate si baga pe cine vor ei etcetc.Niste mincinosi. mad.gif
anca veselie
vaaaai, turta dulce si kurtos doh.gif eu cred ca nu mai merg la targul asta, prea multe tentatii pt mine blushing.gif
plus capsunile lui dany... imi ploua-n gura blushing.gif
daconst
Am venit si noi de afara si bbdoarme dus.Am bagat vreo 7km pe jos,cred. cheer.gif
Asa ma mai pot scapa si eu la un outz de ciocolata. grin.gif

Dany,spor la munci! Oricum e tare frumoasa senzatia cind faci pentru tine,iar cind cumperi totul nou e nemaipomenit.
Eu pot face comparatie cu lucrarile de amenajare din Ro si aici,ca am avut de-a face cu ambele.Vreau sa va spun ca aici oricine care nu e de specialitate reuseste sa faca totul mai frumos ca acolo si asta din cauza ca toate apartamentele si casele sunt din constructie perfecte,pe cind in Ro ai de indreptat intai peretii si apoi sa te bagi la creatie.

Apropo de amenajari sa nu uit s-o felicit pe Dana pentru apartamentul ei.E super!Vroiam sa te intreb de unde ai luat mobila?Ca noi avem tot ceva in genul ala,dar am carat tot de aici,inclusiv canapelele din piele.

Despre copii,mi se ridica parul in cap,acum ca sunt mama.Am auzit si eu stirea de care spunea Dany si cica acum se discuta problema discotecilor unde platesti un pret la intrare si bei cit poti duce.Pentru ca au fost prea multi tineri care au ajus la spital dupa asemenea petreceri.

Nu ma asteptam ca in Suceava sa fie asa rau,sincer.Pai in Bucuresti cum e atunci?
himere2005
hey fetelor, cine credeti ca ma suna acum cateva minute? monica(monic) tare mult m-am bucurat. monic, ai o voce atat de calda la telefon. am inceput sa tremur toata. multumesc ca m-ai sunat floare.gif mi-ai inseninat ziua smile.gif ...am vazut ca te-ai apucat de slabit cu succes wink1.gif
antonia, pe micutul tau in votam luna viitoare, nu?sau cum? ma duc sa-l votez pe raresh imediat wink1.gif
dany, felicitari pentru lucrusoarele cumparate
ella, daca vrei sa te vada fetele pe forum cu noua coafura, sa-mi dai pm si se rezolva daca nu azi, maine wink1.gif
eu va citesc in fiecare zi dar cateodata nu am noutati care merita scrise si e mai bine asa, decat sa obosesc cu probleme. o sa incerc sa fac poze de Florii pe faleza. in familie e bine si asta e cel mai important, sa ai liniste sufleteasca

dany
Intrebare intrebatoare : cu ce se asorteaza cel mai bine culoarea maro ?? Ma refer aici la gresie maro - pe 1 bucata sunt mai multe nuante de maro amestecate ( oare intelegeti ce vreau sa spun ? ) . Ce culoare de faianta as putea lua ? Am vrea alba cu ceva culoare in ea , o culoare stearsa sau doar cateva firisoare de culoare .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.