CITAT(danyhoney @ 30-03-2007, 07:08 PM)

Monic , stai la rand cu designeritza , acum e ocupata la mine
Bueyyyy , sa dau pe spate . Stiti cat ne costa 1 fereastra ( 60 x 60 cm ) si o usa de terasa ( 90 x 200 cm ) ??????? 1.000 € !!!!

Dany, ce sa zic de preturi, ma gandeam ca la voi sunt mai mici. noua ne trebuia o usa de metal pentru casa si am zis sa luam una mai calumea si ne-am dus la niste italieni si ne cereau 1000 de euro pe ea
tu de ce tip ai nevoie? eu pentru usile de interrior m-am uitat la niste nemti cu reprezentanta in Ro si aici aveau preturi de 3 ori mai mari ca in germania.

asa ca am facut la o fabrica romaneasca, cum am vrut noi.
CITAT(daconst @ 30-03-2007, 09:00 PM)

Noni,o sa te rog cind ai timp si chef sa-mi cauti si mie model de semineu pentru apartamentul din Ro.O sa fac publice pozele cu apartamentul sa te uiti ce ar merge.Avem un aparat electric care se aprinde de la telecomanda si vrem sa-l imbracam sa para cit mai original.Asta ca sa-ti faci o idee.
Dana, cum sa nu, cu cea mai mare placere! deja ma simt in elementul meu

acum 2 ani am refacut apartamentul din Buc de una singura, caci bob era in arabia saudita si mi-era frica de ce-o sa iasa, dar la final a fost si el incantat si au fost multi care m-au felicitat

de-atunci am inceput sa prind gustul si sa citesc despre asta.
tipul cu care am facut mobila pt. apartament m-a sunat cand am fost in tara si mi-a propus un job de designer la firma lui

acum astept sa ma intorc si sa mai stam de vorba!
noi am fost la cumparaturi si mi-am luat de la un salon l'oreal un sampon profesional. ma uit pe net si o sa pun si poza si maine va zic cum mi s-a parut!
}{