Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
Am facut si eu curatenie ...... pe picioare tease.gif . Era si cazul ca mai aveam putin si impleteam codite lol.gif

Noni , astept pozele !!!!!! Poze cu semineuri sau baruri putem pune si la subiectul cu design , nu ? lasam acest hobby pentru inca o saptamana , se poate ? Tu esti sefa pupic.gif

Dana , da mai multe detalii , asa cum a spus si Noni .

Miha , bine ca ai pus tu poza ca eu il asteptam pe Dirk sa ma ajute smile.gif
daconst
Semineul va fi in coltul unde e aparatul,iar barul nu am nicio idee.Deci e un hol mare patrat care se continua in sufragerie.Comunica intre ele si as vrea sa fie in acelasi stil,daca se poate.
Barul va fi tot intr-un colt,cumva.Of,ca nu ma pricep sa explic si nici poze nu am. sad.gif
_noni_
ok, priceput!

Nusa, saru'mana! hug.gif

trec cu pozele la subiectul de design ! dar mai dati-mi un pic de timp sa pot sa ma prezint cum trebuie!

Dany
! pupic.gif mai lasam, cum sa nu, ca eu nu as renunta deloc la subiectul asta! grin.gif

}{
dany
CITAT(nusarich @ 30-03-2007, 08:52 PM) *

dany, noi am pus gresie maro in hol (e ceva combinat, cu dungulite foarte subtiri, maro/crem/gri, nu stiu sa descriu...) si am luat chit de rosturi verde inchis. Se vede super!
Mi-a placut si modelul de bucatarie ales, asa ceva mi-as dori si eu daca voi avea vreodata casa mea...

Multumesc , Nusa !

CITAT(_noni_ @ 30-03-2007, 08:58 PM) *

Dany[/b]! pupic.gif mai lasam, cum sa nu, ca eu nu as renunta deloc la subiectul asta! grin.gif

}{

lol.gif Nici eu .

Dana , am pus deja 1 semineu acolo )).gif
nusarich
CITAT(_noni_ @ 30-03-2007, 09:58 PM) *

ok, priceput!

Nusa, saru'mana! hug.gif

trec cu pozele la subiectul de design ! dar mai dati-mi un pic de timp sa pot sa ma prezint cum trebuie!

Dany
! pupic.gif mai lasam, cum sa nu, ca eu nu as renunta deloc la subiectul asta! grin.gif

}{

din partea mea, timp ai cat vrei tu, in fond, nu deranjam creatorul, oricare ar fi el.

nici eu n-as renunta la subiectul asta, eu zic ca ne ajuta pe multe din noi sa ne facem casa cat mai aproape de ceea ce visam.
daconst
Multumesc Dany,ma uit imediat. pupic.gif

Noni,eu am vreme pina la vara...ca nu ajung inca in Ro.

Nusa,ne mutam acolo imediat. salut.gif
alandana
Am ajuns si eu acasa. Mi-am terminat si partea de mancat legume( 1 ardei, 1 rosie si 150 g fasole uscata). Nu stiu ce sa ma mai fac. Retin apa ceva de groaza. Am zis ca poate mananc eu sarat - dar am scos sarea din mancare si tot ma umflu. Si nici macar nu sunt inainte de ciclu. M-am saturat.
Foarte frumoase pozele de gresie si faianta.
Dana - eu mi-am facut mobila de comanda - la o firma din Iasi - aveau tot felul de cataloage - noi am ales ceva clasic si usor de ingrijit, in linii geometrice in culoarea mahon si cu contrast de gri metalic si geamuri opace ( cum se vede in poze).
Numai canapelele le-am cumparat de la un importator care aduce din Italia - pentru ca la ei ne-a placut calitatea pielii si noi am vrut neaparat piele - avem caini si pielea se ingrijeste mai usor.
Maine spal si eu geamurile ca alta curatenie nu vad ce as putea face. Oricum fac in fiecare saptamana - oricum o sa fac si dupa tot in fiecare saptamana. Poate in Germania nu e atata praf ca la noi. Eu sterg praful sambata si miercurea ca sa nu fie praf in casa.

In mintea mea Dilly era mult mai gras - asta pentru ca asa se prezinta ea. Dilly arata foarte bine.
dany
CITAT(nusarich @ 30-03-2007, 09:04 PM) *

nici eu n-as renunta la subiectul asta, eu zic ca ne ajuta pe multe din noi sa ne facem casa cat mai aproape de ceea ce visam.

Adevarat , Nusa , cu toate ca , uneori , facem ce putem ( financiar ) si nu ce ne-am dori . Asta e , macar o parte sa fie cum ne dorim . Multa , multa bafta sa ai si tu casuta ta intr-o zi !!! pupic.gif

Alandana , si eu sterg praful de 2 ori pe saptama pe timp de vara / primavara . In restul anului ajunge doar 1 data . Si in Germania e praf destul dar banuiesc ca e mai mult in orasele mari nu intr-un oras-sat ca cel unde stau eu .
daconst
Mey,eu spal geamurile de 2 ori pe an...si zau nu-s murdare. )).gif
La noi nu e praf mai deloc.
dany
CITAT(daconst @ 30-03-2007, 09:31 PM) *

Mey,eu spal geamurile de 2 ori pe an...si zau nu-s murdare. )).gif
La noi nu e praf mai deloc.

Pai nici la mine nu e praf dar cred ca mi-a ramas obisnuinta din Ro sa sterg praful de 2 ori pe saptamana . Geamurile , si eu la fel : de 2 ori pe an smile.gif
dany
Deci ( asa se incepe o fraza inteligenta - spunea cineva ) , sunt dusaaaaa rau , fetelor . V-am spus ca azi a venit setul de oale , nu ? Ei , bine , am desfacut pachetul si am testat fiecare oala sa vad daca e magnetica lol.gif , cu toate ca stiam ca nu voi avea surprize doh.gif
daconst
CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 12:06 AM) *

Deci ( asa se incepe o fraza inteligenta - spunea cineva ) , sunt dusaaaaa rau , fetelor . V-am spus ca azi a venit setul de oale , nu ? Ei , bine , am desfacut pachetul si am testat fiecare oala sa vad daca e magnetica lol.gif , cu toate ca stiam ca nu voi avea surprize doh.gif

Si e fiecare oala? lol.gif
dany
Deci ...nu sunt dusa !!! Dirk e dus : a venit acasa si a facut acelasi lucru lol.gif lol.gif lol.gif .Chiar daca i-am spus ca am controlat eu deja dar asa ii place lui sa ma necajeasca cateodata doh.gif

CITAT(daconst @ 30-03-2007, 10:23 PM) *

CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 12:06 AM) *

Si e fiecare oala? lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Da , mey , inchipuieti lol.gif
daconst
Sa nu uiti sa verifici si aragazul. )).gif
Mie mi-ar trebui si instructiuni de folosire la asa oale destepte. doh.gif
dany
lol.gif Stai sa ma vezi pe mine cu aragazul . E cu touch -system . sa vezi ce o sa ma touch-iesc eu pana prind spiel-ul lol.gif lol.gif
_noni_
domnule, dar zii si mie cum e cu oalele astea, ce marca sunt? de ce sunt asa destepte?

si eu, ca taranul blushing.gif doh.gif

}{ hug.gif
dany
Pai....nici eu nu sunt mai desteapta , Noni lol.gif . Chestia e ca aragazul pe care il vom avea ( cu inductie ) serveste doar oale cu fund gros si metalic smile.gif .Sunt oale speciale pentru acest fel de aragaz dar arata ca niste oale normale .
May
Traiesc cheer.gif )).gif

Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi si o sa vb in curand mai mult. Am avut calculatorul stricat si nu am mai gasit piese pt el asa ca a trebuit sa cumpar unul nou. Acum e mare batalie intre Remy si mine care sa stea pe pc asa ca nu cred ca o sa raman prea mult pe aici.

Ce mai e nou? Care se pricepe la rezumate? pupic.gif
_noni_
CITAT(Maybeline @ 31-03-2007, 12:07 AM) *

Traiesc cheer.gif )).gif

Va pup pe toate, mi-a fost dor de voi si o sa vb in curand mai mult. Am avut calculatorul stricat si nu am mai gasit piese pt el asa ca a trebuit sa cumpar unul nou. Acum e mare batalie intre Remy si mine care sa stea pe pc asa ca nu cred ca o sa raman prea mult pe aici.

Ce mai e nou? Care se pricepe la rezumate? pupic.gif

bine ai revenit, May! chiar ne-a fost dor de tine! bine ca acum esti aptcombatanta! pupic.gif hug.gif

cum iti merge?
}{
dany
Bueyyyyyy , ai aparut ????? pupic.gif pupic.gif Mi-a fost dor de tine !!!!

Rezumat ? Aoleuuuuu, e cam mult si ca sa nu cad in pacat si sa uit ceva ...... nu zic nimic , sry . Daca nu se incumeta nimeni , promit ca ma voi uita eu ( in urmatoarele zile ) de cand nu ai mai intrat tu si poate reusesc , totusi , sa fac un rezumat.

pupic.gif si sper sa te vedem cat mai des pe aici . spune-i lui Remy ca ai putin de recuperat si ... poate intelege , ca doar te iubeste , nu ? hug.gif
May
Multumesc de primire fetelor pupic.gif . Vorbim mai multe maine si poate ma puneti la curent. Noapte buna pupic.gif
dany
Noapte buna si tie , May , si sper ca va fii cineva pe aici maine sa-ti faca un rezumat . pupic.gif
dany
" cadou " de bun venit ( sau de noapte buna ) , ai PM , May si sper sa te bucure . Somn usor si vise placute .

Noapte buna tuturor !! Si sa aveti un WE superb !
dany
WE excelent , neuroni !

pupic.gif

CITAT(_noni_ @ 30-03-2007, 10:50 PM) *

domnule, dar zii si mie cum e cu oalele astea, ce marca sunt? de ce sunt asa destepte?

si eu, ca taranul blushing.gif doh.gif

}{ hug.gif

Am gresit acolo ... trebuia fund magnetic . Sunt facute in Elvetia .
Amazoana
Neata' neuroni, ce faceti? nu sunteti la cafea inca???????
ina_ceva
axe, sunt de acord cu tine in legatura cu facutul curateniei in casa. La fel am facut si eu, in mare, pentru ca intr-o saptaman sau chiar si mai putin, arata la fel. Bine ca nu voi face Pastele aici. grin.gif
Miha, multumim de poza! give_rose.gif

Ella, arati superb cu breton swoon.gif
Dany-dulce, noni productiva discutia voastra! pupic.gif hug.gif

Bine ai revenit, hug.gif may! Eu nu ma pricep la rezumate, dar tare as vrea sa aud un rezumat de la tine grin.gif
Tzutzi80
Neata! Mai...dar ce bine ca ati inceput discutia cu amenajarile. Ca si eu mai am un dormitor si sufrageria plus jumatate de bucatarie de refacut. pupic.gif
_noni_
neata!

Tzutzi, te steptam la subiectul cu deign sa facem brainstorming acolo! tease.gif pupic.gif hug.gif

la noi e soare si frumos, sper sa fie si cald cand o sa iesim. mergem la cumparaturi si apoi iar curatenie doh.gif ca n-am terminat ieri.

din pacate eu trebuie sa fac ca duminica apare un prieten de-al lui bob si vreau sa fie bine primit.

in legatura cu samponul ...a costat in jur de 30 RON , dar nu cred ca face banii...am fost mai multumita de elseve ohmy.gif , dar asta e, trebuia sa incerc.

}{
May
Neatza cheer.gif

Rezumat de la mine? Nimic iesit din comun : eu cu Remy al meu impotriva lumii )).gif. Am ramas iar fara munca pt ca au venit bunicii fetitei si au grija ei acum de ea... asa ca sunt iar somera doh.gif. Ma tin in continuare de dieta ca sa ajung slaba, creatza sau nu si cu tzatze mari )).gif in rest toate bune floare.gif

Va pup pupic.gif
Amazoana
May eu am parul ondulat si nu-mi place deloc, il vreau drept. Tu il vrei cret...cred ca niciodata nu suntem multumite cu ce avem, hmm? Tate mari vreau si eu blum.gif
daconst
May,bine ai revenit! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Chiar ma gindeam la tine zilele astea cind incercam sa-l adorm pe Lucas si ii trebuia leganat.Imi imaginam faza cu fatuca ta pe muzica rock. doh.gif

Ramona,oare ai virus pe calculator?Ca-mi vin mesaje dese si ciudate de la tine pe mess.Ma gindeam sa ma stergi din lista pina se rezolva la tine problema,daca e ceva. pupic.gif
Ramo
CITAT(daconst @ 31-03-2007, 02:36 PM) *

May,bine ai revenit! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Chiar ma gindeam la tine zilele astea cind incercam sa-l adorm pe Lucas si ii trebuia leganat.Imi imaginam faza cu fatuca ta pe muzica rock. doh.gif

Ramona,oare ai virus pe calculator?Ca-mi vin mesaje dese si ciudate de la tine pe mess.Ma gindeam sa ma stergi din lista pina se rezolva la tine problema,daca e ceva. pupic.gif

mad.gif Da, am virushi...... Imi pare fff rau, o sa sterg cam multa lume deocamdata din lista si cand rezolv problema, o sa va adaug din nou. Sper sa imi mai dati acceptul.
Pupici...........
May
dulcikatty eu am parul cretz natural dar mi-l mai indrept din cand in cand, de aceea am spus: cu parul cretz sau nu, in functie de cum mi-l fac )).gif . Oricum e adevarat ca intotdeauna ne dorim ceea ce nu avem pupic.gif

danutza ma bucur ca tu si Lucas sunteti bine si vad ca acum ai mai mult timp liber. Orice ai face nu il legana!!! )).gif hug.gif

ramona ce mai face Julian? Cum va merge? wub.gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 31-03-2007, 03:18 PM) *

dulcikatty eu am parul cretz natural dar mi-l mai indrept din cand in cand, de aceea am spus: cu parul cretz sau nu, in functie de cum mi-l fac )).gif . Oricum e adevarat ca intotdeauna ne dorim ceea ce nu avem pupic.gif

danutza ma bucur ca tu si Lucas sunteti bine si vad ca acum ai mai mult timp liber. Orice ai face nu il legana!!! )).gif hug.gif

ramona ce mai face Julian? Cum va merge? wub.gif

Multumesc de intrebare... e bine. Suntem bine amandoi. De azi in patru saptamani vom fi amandoi FOARTE bine. Vine acasa 9 zile dupa care se mai intoarce putin la munca acolo si apoi vine de tot acasa.
axe10
CITAT(michelle @ 30-03-2007, 09:32 PM) *

Am primit si eu poza cu Ella de la Dylly.
O atasez aici, sper sa nu se supere.. sa vada toata lumea ce frumoasa si slaba e pupic.gif
Imagine

Chiar imi place cum iti sta...
michelle
May, bine ai revenit! cheer.gif
Noutati... hm.. s-a tuns Ella, am pus o poza cu ea aseara, Crengu si-a luat apartament, Dany si-a luat casuta, fetele se tin de numarat, unele au mai incercat si alte diete (South Beach, dieta de 90 de zile), Danutella ne ajunge din urma cu kg naughty.gif , Deea a inceput serviciul, au mai venit neuroni noi, au mai fost o intalniri ONEDEN, sunt poze la subiectul cu pricina..

Eu am zis, urmatorul la rand tease.gif
May
Wow miha, mersi )).gif Ma bucur ca sunteti bine toate si sunteti f frumoase dupa cum am vazut in poze pupic.gif

hug.gif

ramona urmeaza nopti fierbinti w00t.gif blushing.gif
Ramo
CITAT(Maybeline @ 31-03-2007, 04:10 PM) *

Wow miha, mersi )).gif Ma bucur ca sunteti bine toate si sunteti f frumoase dupa cum am vazut in poze pupic.gif

hug.gif

ramona urmeaza nopti fierbinti w00t.gif blushing.gif

Urmeaza nopti fff fierbinti......imi vine si mie randul la fursecuri... cheer.gif
daconst
Ramona,vezi ca fursecurile daca nu le-ai facut de mult,ajuta la slabire. naughty.gif
Cel putin asa a fost in cazul meu. blushing.gif

May,nu e chiar cum zice Miha,dar trag tare sa schimb prefixul inca o data si apoi ma linistesc (adica mai pun si eu gura pe ingrasacioase grin.gif ).
Oricum,ti-a spus Miha in mare cam ce e nou pe la noi.
Asteptam acum si noutatile tale...mai cu amanunte,asa cum numai tu stii sa povesteti. pupic.gif
Lacry
De maine incep si eu sa numar...
Bine v-am regasit, tocmai ce-am scapat de un examen greu, nu stiu daca-l iau, mai am doua, dar sunt mai "digerabile".
Din cauza stresului am mancat in nestire zilele trecute blushing.gif Prin urmare, nici ca n-o sa ma sui pe cantar blum.gif Poate dupa o saptamana de dieta wink1.gif
May
Ce sa va mai povestesc? Ca tocmai mi-am strans rufele in graba pt ca a inceput ploaia si am scapat o pereche de chiloti pe pervazul vecinului de la 3? M-am dus si i-am cerut si a iesit totul bine dar a fost o situatie destul de penibila lol.gif
Ramo
Daconst....pai in cazul asta....9 zile si 9 nopti doar fursecuri facem )).gif
bubbles
May misto faza blum.gif ...
Eu era sa dau foc la casa...am uitat oala cu cartofii pusi la fiert si astfel..imi mirosea mie a cartofi copti..dar stai un pic ca eu nu ii vreau copti lol.gif .. Noroc ca oala a ramas intacta si mi`am curatat alti cartofi si i`am pus inapoi la fiert bang.gif
Tzutzi80
Sunt mandra de mine. Sper ca mama va avea o surpriza placuta maine biggrin.gif

Imagine
Ramo
Tzutzi, WOW, l-ai facut sau l-ai cumparat? Facem si noi la cofetarie asa ceva si e super migalos......
Tzutzi80
L-am facut cu manutele mele biggrin.gif Desi nu stiu daca m-as mai apuca de un altul )).gif
dany
Am aparut si eu . Ma dor picioarele de mor )).gif . Am plecat la ora 8 de acasa si am venit acum 30 de minute . Nu mai am chef sa vad nici mobila , nici oale ( ne-am mai luat cateva azi doh.gif ) , nici gresie , nici faianta .....nimic )).gif

Tzutzi , astept sa ne spui ce spune mama ta in legatura cu tortul . Parca vad ca il va pune in vitrina )).gif . arata excelent ! Ai avut ce munci la el .

May
, m-ai inveselit cu patania ta cu rufele )).gif

Ramo
, sa vezi ce silfida vei deveni dupa cele 9 zile ( si nopti ) )).gif
Ramo
Danyhoney.....in cazul asta nu il mai las sa plece inapoi......... )).gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 07:09 PM) *

Tzutzi , astept sa ne spui ce spune mama ta in legatura cu tortul . Parca vad ca il va pune in vitrina )).gif . arata excelent ! Ai avut ce munci la el .

Ar fi culmea lol.gif sa ii fie mila sa il taie w00t.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 31-03-2007, 06:11 PM) *

Danyhoney.....in cazul asta nu il mai las sa plece inapoi......... )).gif

Pai , ce , aveai de gand sa-l lasi sa plece ? Ma gandeam ca tu si Tzutzi cautati deja catuse )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.