Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 31-03-2007, 07:13 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 31-03-2007, 06:11 PM) *

Danyhoney.....in cazul asta nu il mai las sa plece inapoi......... )).gif

Pai , ce , aveai de gand sa-l lasi sa plece ? Ma gandeam ca tu si Tzutzi cautati deja catuse )).gif

Al meu e deja legat cu lanturi invizibile de mine. I-am intrat in sange, pe sub piele etc....si nu mai scapa yahoo.gif
dany
pupic.gif fetele !

Ma duc sa stau un pic relaxata . Intr-o ora valea.gif la restaurantul grecesc sa sarbatorim cu prietenii haninoroc.gif semnarea contractului cheer.gif cheer.gif ,Cred ca vom fii tare veseli eat.gif drinks.gif

Sa aveti un rest de WE placut !
Ramo
Si al meu e cam legat....dar job-ul e job. Se intoarce acolo doar pt 4 saptamani, sa termine un proiect. )).gif
Tzutzi80
Raport azi:
1 ness + 2lgt zahar 0.5p
2 felii paine 2p
2 cubulete de branza Fitness 1.5p

mancarica de ciuperci si pui 5p
lipie mica 2p
1/2 gogosar acru 0p

bcatele de tort si crema 2p

mancarica de ciuperci si pui 5p
2 felii paine 2p
1 gogosar acru 0p

un mar 0
=========================
TOTAL 20p din 20
axe10
CITAT(Tzutzi80 @ 31-03-2007, 07:02 PM) *

Sunt mandra de mine. Sper ca mama va avea o surpriza placuta maine biggrin.gif

Arata super...nu stiu daca asi indrazni sa bag lingurita in el....dar pare delicios.
michelle
WOW Tzutzi w00t.gif
Care e partea comestibila a tortului? Doar partea de jos, fusta?
Dany, distractie faina naughty.gif

Eu am fost azi la cumparaturi pentru cadouri.. Eu mi-am luat deja cadoul, o geaca si o geanta, ambele pe verde army wink1.gif Imi mai trebuie pantofi maro si gata )).gif
Tzutzi80
CITAT
WOW Tzutzi

Da. Dar e foarte inalta...ca papusile astea au picioare al naibii de lungi. Si bluza e comestibila ca e din ciocolata )).gif

Sunt 7 blaturi + crema intre ele
uka
CITAT(Tzutzi80 @ 31-03-2007, 10:44 PM) *

CITAT
WOW Tzutzi

Da. Dar e foarte inalta...ca papusile astea au picioare al naibii de lungi. Si bluza e comestibila ca e din ciocolata )).gif

Sunt 7 blaturi + crema intre ele

o reteta........ceva???
arata demential........ si as vrea sa surprind d ziua mea...... naughty.gif naughty.gif
May
Wooooow super tort tzutzi, bravooo cheer.gif cheer.gif cheer.gif

crengutzaaaaaaa ce mai faci??? pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
may: "vecine, nu te supara, dar mi-au scapat o pereche de bikinei la tine, mi-i pescuiesti , te rog, si mi-i dai inapoi" ?
May
ina lol.gif lol.gif lol.gif cum de nu mi-a trecut prin minte ca aveam undita in casa si cred ca puteam sa ii pescuiesc singura de pe geam PE BUNE!!! lol.gif lol.gif

Azi au venit 2 tipi la mine acasa sa imi faca o curatenie gratis, cel putin asta credeam ca or sa faca pt ca mi-au fost recomandati de o cunostinta. Cand colo, curatenia era de fapt o demonstratie a unui aspirator minune care nu consta nici mai mult nici mai putin de 4000 euro. Facea minuni aspiratorul ala dar pt 4000 de euro trebuia sa faca curatenie singur )).gif . Era dintr-acela care iti scoate si alergogenii ( sper ca am tradus bine in romana si nu spun prostii) din covoare si saltele. Timp de 3 ore au incercat sa ma convinga sa il cumpar... la un moment dat parca nici nu ii mai auzeam ce ziceau si eram undeva departe. Daca era dupa mine ii dadeam afara de mult, dar socrii mei erau fascinati si cat pe aici sa il cumpere. doh.gif
Eu.
buna seara tuturor!

May, multumesc de intrebare, fac binisor, astept ziua de miercuri cand vom semna actele si vom primi cheile apartamentului. joi ne mutam yahoo.gif
eu astazi am avut zi de refacere fiindca toata saptamana am muncit de mi-au sarit ochii la serviciu. asa ca azi nici nu am iesit din pijama, am stat toata ziua pe canapea la TV, am motait si ... blushing.gif am mancat. luna asta rusii au venit cu pofte dracesti, asa ca , de o saptamana, sunt pe junk food si dulciuri. luni nu stiu daca voi avea curajul sa ma urc pe cantar. )).gif

in rest sunt cam suparata ca din cauza stresului cu aprtamentul si cu job-ul, psoriazisul meu a luat-o razna si eu nu am apucat sa merg la un dermatolog. cred ca vara asta voi umbla doar in pantaloni lungi sorry.gif

Tzutzi w00t.gif am cazut pe spate cand am vazut tortul tau.
Noni, Dany, super ideile voastre ; daca nu e cu suparare am sa ma inspir si eu de la subiectul despre decoratiuni.

poate miercuri seara cand vom face prime tura cu bagajele, voi reusi sa fac cateva poze sa va arat casuta asa cum e acum wink1.gif
May
crengu, pana la urma in ce zona ati luat apartamentul si cat va costa (suma totala si ratele pe cati ani) ?
ina_ceva
May, trebuia sa-i lasi sa cumpere aspiratorul, ca doar nu erau banii tai cool.gif

Crengutza, vrem poze cheer.gif
Va fi bine, mai ales sa va vedeti la casa voastra wink1.gif
May
Crede-ma ca nu le-am zis nimic sa ii dau inapoi grin.gif dar se pare ca s-au trezit singuri )).gif Lor li se parea acceptabil sa plateasca 100 de euro pe luna timp de 36 de luni, plus un avans de 550 euro..... probabil ca nu au facut socoteala finala ca sa vada cat costa aspiratorul decat cu cateva sec inainte sa semneze. Era sa lesine de ciuda agentul ala lol.gif
Eu.
CITAT(Maybeline @ 31-03-2007, 11:57 PM) *

crengu, pana la urma in ce zona ati luat apartamentul si cat va costa (suma totala si ratele pe cati ani) ?

May, apartamentul l-am luat in afara Bucurestiului intr-un orasel mic, la un pret mai mic decat costa o garsoniera in capitala (al nostru are 3 camere) si rata lunara va fi de 310Euro wink1.gif
ina_ceva
Noapte buna! Ne mai citim maine wink1.gif give_rose.gif
May
Wow, eu zic ca e super, crengutza, sa il stapaniti sanatosi cheer.gif. Cumnatii mei si-au luat apartament cam acum un an si initial plateau 600 rata si apoi le-au urcat-o la 900 ca cica a crescut euroborul. Sunt cam disperati ca s-ar putea sa le creasca iar.... sper ca la voi sa nu fie tot asa pupic.gif
uka
eu si teo tango

rolleyes.gif
ina_ceva
neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la
pompe si murmura:
- 96?
... 98?
... 96!
... 98!
... Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei
se apropie si o intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde:
- Benzina din 2007 aveti?
bubbles
NEata yahoo.gif noi plecam la Chei..un Week fain va doresc pupic.gif
ina_ceva
Un tip se duce la "Vrei sa fii miliardar", si
Virgil Iantu ii pune prima intrebare:
- Cat de adanc este vaginul sotiei dvs?
a) 10 cm;
cool.gif 15 cm;
c) 18 cm.
La care tipul raspunde:
- Pot sa sun un prieten???
himere2005
'neata fetelor
uka, ce trebuie sa intelegem din tangoul ala? ce cred eu wink1.gif ?
ella, cum dumnezeu sa nu te deoache omul daca arati atat de bine? mi se pare ca te avantajeaza coafura, parca esti desprinsa din revista w00t.gif
may...mare bucurie ne-ai facut cu intrarea ta cheer.gif tot am mai intrebat de tine, vroiam sa te dam la disparuti
noni, tzutzi...voi sunteti niste artiste dragelor. sincer cred ca noni ar putea face cariera in design interior si tzutzi tu ai putea sa deschizi ceva in bucuresti cu tema culinara.
miha, multumim pentru poza, apreciem floare.gif si nu in ultimul rand pentru melodiile care le bagi:traiasca DJ MIHA
bubbles, distractie placuta
crenguta, sa-l stapaniti sanatosi apartamentul si sa imbatraniti frumos impreuna alaturi de "echipa de fotbal" blum.gif tease.gif (nu mai stiu cine isi dorea multi copilasi pe forum, oare tu?)
dana, felicitari pentru slabit....
ramona, sunt curioasa ce va zice babuinul tau cand se intoarce ca se cunoaste ca ai slabit, serios
pentru toata lumea urez o duminica de Florii superba si la multi ani celor care poarta nume de floare, sa inlaturati gandurile mai putin placute, incercati sa va bucurati de viata asa cum este ea, si cu bune, si cu rele....iar bucuria o gasim in lucrurile marunte

noi aseara am fost la concert in aer liber ca pe vremuri, facea misto dan de mine ca bateam ritmul cu piciorul tease.gif am vazut-o aseara pe anda adam cu victor slav, caci trecusera cu masina pe langa noi. parea o copilita, cred ca urma sa intre la machiaj
ina_ceva
Na, ca am uitat...

La multi ani Floricelelor sau celor care stau alaturi de voi si au nume de floare!!!!!!!
May
Buna dimineatza !!! Va doresc o duminica superba si LA MULTI ANI ! pupic.gif

himere doar bateai ritmul din picior sau deja dadeai din fund? )).gif hug.gif
Lacry
La multi ani tuturor celor care poarte nume de floare, va ureaza "livada" noastra. )).gif Sau, ma rog, gradina... noi toti, eu sot si bebe ne serbam azi ziua onomastica naughty.gif
antonia05
La multi ani tuturor ce poarta nume de floare!!! floare.gif hug.gif

Nu stiu daca ati mai citit ce va dau eu acum sa cititi, dar mie mi a placut ff mult.

DE CE O IUBESC PE MAMA

Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,"
Sunt obosita si e
tarziu. Cred ca ma voi duce in pat."

O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a
doua zi.

Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din
congelator pentru
cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple
borcanul cu zahar,
pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste
filtrul de cafea
pentru a doua zi dimineata.

Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in
masina de spalat,
calca o camasa si coase un nasture care cadea la o
camasa.

Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie,
pune telefonul la
loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.

Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un
prosop la uscat pe
bara.

Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la
birou si scrie o
notita pentru profesoara, numara niste bani pentru
excursia de maine si
ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.

Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui
prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita
pentru cumparaturi. Le
pune pe amandoua langa geanta ei.

Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da
cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata
unghiile.

Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."

"Sunt pe drum," raspunde ea.

Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se
asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe
terasa.

Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe
noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete
murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca
isi termina
lectiile.

In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza
hainele pentru a
doua zi si indreapta raftul de la pantofi.

Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte
importante pentru a
doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza
implinirea dorintelor ei.

In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta
nimanui in
particular," Ma duc in pat."

Si o si face ... fara nici un alt gand.

Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce
femeile traiesc mai
mult?

PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am
putea sa murim mai
repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)

Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o
sa va multumeasca
pentru asta. Eu tocmai am facut-o.

SI APOI DUCETI-VA IN PAT!
dany
Buna , fetelor !

LA MULTI ANI CELOR CU NUME DE FLORI !!!

Imagine
nusarich
La Multi Ani! tuturor neuronilor floricele si babuinilor (de neuroni) floricele! distractie placuta in continuare!
axe10
Buna seara fetelor si La multi ani Floricei si Floricele....
Eu am petrecut cu sotul meu Florin si cu soacra prin consumarea unor mancaruri chinezesti. Prea multe puncte nu cred ca au avut pt ca erau mai mult legume decat carne...e adevarat ca ulei aveau...dar nu mai stau acum sa numar. Am baut si un pahar de bere si un pic de Martini cu lamaie...
Maine e zi de cantar dar am o presimtire ca desi nu am depasit saptamana asta prea mult punctele(fata de alta data)cantarul o sa stea pe loc. Nu-i nimic pt ca am avut scadere 2 saptamani la rand.
Vineri si sambata asi vrea sa tin si eu post pt ca la mine in casa asta se poate realiza f greu deoarece sotul, fratele si fiica mea sunt carnivori convinsi. Dar ca in fiecare an de vreo 2 incoace, Florin e de acord ca nu se intampla nimic rau daca tine si el post...o sa vad cu copilu ce o sa fac....nu o sa o pun la post dar sa vedem ce vrea sa manance. Mi-am cumparat iaurt de soia, am 1 litru de lapte de soia, o sa ma descurc....vointa sa fie.
Va urez o saptamana minunata si sa-l asteptam cu bucurie in suflet pe Domnul nostru...
Va pup.
nusarich
axe, eu tin post, dar iubi nu si gatesc pentru amandoi, de regula ciorbita este de post. Felul 2 este de genul legume la tava, tocanite, orez, paste, langa care la el pun carnita. Nu e el mare carnivor, dar mai pofteste la una-alta, si cum el nu e cu postul, nu-l oblig. Asa ca mancam de post amandoi (daca vrea si el), daca nu el mananca de dulce, iar eu de post. Asa faceam si inainte sa vin in Bucuresti (acum multi ani) si ai mei nu tineau neaparat post.
michelle
Lacry, la multi ani tie familiei tale! pupic.gif
Axe, la multi ani pt sotulica!
Uka, frumos dans! Noi nu o sa dansam niciodata asa.. Cata are picioare de lemn )).gif

Noi am petrecut azi frumos, au venit prietenii la noi, am ciocnit un pahar de vin rosu, am mers la plimbare in parc, apoi la restaurantul chinezesc. Revin cu poze dupa ce descarc si sortez.
O seara placuta tuturor!
uka
LA MULTI ANI FLORIILOR SI TUTUROR CE POARTE NUME DE FLOARE! give_rose.gif

Nu himere nu e ceea ce crezi tu... tangoul este de la ziua lui de pe 5 octombrie...
este o adevarat placere pt mine sa il revad d cate ori am ocazia...si d-aia l-am pus p youtube.. ca sa am acces la el de oriunde...Dansul impreuna cu el, a fost si va fi unul din momentele mele preferate, este un adevarat dansator, orice gen de muzica si la asta ne potriveam perfect, eu mai prost cu horele, de fapt facusem o conventie, el ma invata sa dansez vals, tango... si eu il invat engleza si calculator mai bine, nu doar jocuri si muzica

fr3ya_23 multzumesc din suflet... cuvinte de genul asta imi dau putere floare.gif
Amazoana
La multi ani tuturor florilor!!!!!
Uka, mi-a placut foarte mult dansul vostru, ba chiar l-am chemat si pe iubi sa se uite cat de frumos dansati. Felicitari!
Lacry, La multi ani!!!!
uka
CITAT(dulcikatty @ 01-04-2007, 08:46 PM) *

La multi ani tuturor florilor!!!!!
Uka, mi-a placut foarte mult dansul vostru, ba chiar l-am chemat si pe iubi sa se uite cat de frumos dansati. Felicitari!
Lacry, La multi ani!!!!

Imi pare rau ca nu potpune mai multe, la nunta fratelui meu, am fost in centrul atentiei si aplaudati cand am iesit a 3a pereche la valsul miresei in locul tatalui meu, dupa miri si nasi.. floare.gif
Eu.
La multi ani! tuturor florilor gingase, sa fiti fericite, sanatoase si iubite!
MagdaC
Pup fetele neuroane smile.gif
La multi ani! tutror florilor, sa fiti sanatoase si iubite !
Felicitari pt casutze si apartamente! Sa le stapaniti sanatoase !
Noi abia asteptam autorizatia de constructie, asa ca....mai am ceva vreme pana ma mut in casa mea smile.gif
O sa va mai povestesc cum merge.
Cu dieta, dezastrul sta in felul urmator : 61 kg batute pe muchie sad.gif
Trebuie sa ma mobilizez, stiu....vine vara peste mine smile.gif
Va pup pe toate, mai vorbim....nu stiu cand....cand mai apuc si eu sa intru pe net smile.gif
michelle
Magda, multa putere.. trebuie sa ne mobilizam dupa sarbatori blushing.gif

Revin cu pozele de azi
Noapte buna, dragi neuroni si o saptamana super! pupic.gif
uka
teo si mitza vals

Pentru ca mi-ati vazut grasul in actiune la tango acum sa il vedeti si la vals cu sora lui.. sunt minunati amandoi... vocea ciudata de pe fundal este a mea care ii scuipam sa nu ii deochi si a mamei lui.. give_rose.gif
uka
CITAT(michelle @ 01-04-2007, 10:46 PM) *

Revin cu pozele de azi
Noapte buna, dragi neuroni si o saptamana super! pupic.gif

f frumoasa geaca si am observat si pantofiorii...
give_rose.gif
Tzutzi80
Cu toate ca e mai tarziu, va urez floricelelor sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta! Sa infloriti si sa daruite frumusetea si dragostea voastra familiei si prietenilor, pentru ca alaturi de sanatate, sunt cele mai importante in viata pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(uka @ 01-04-2007, 08:20 PM) *

LA MULTI ANI FLORIILOR SI TUTUROR CE POARTE NUME DE FLOARE! give_rose.gif

Nu himere nu e ceea ce crezi tu... tangoul este de la ziua lui de pe 5 octombrie...
este o adevarat placere pt mine sa il revad d cate ori am ocazia...si d-aia l-am pus p youtube.. ca sa am acces la el de oriunde...Dansul impreuna cu el, a fost si va fi unul din momentele mele preferate, este un adevarat dansator, orice gen de muzica si la asta ne potriveam perfect, eu mai prost cu horele, de fapt facusem o conventie, el ma invata sa dansez vals, tango... si eu il invat engleza si calculator mai bine, nu doar jocuri si muzica

fr3ya_23 multzumesc din suflet... cuvinte de genul asta imi dau putere floare.gif

Uka , stiu cat este de dureros si cate amintiri ti-au ramas. Nu m-am bagat pana azi in discutia legata de tine si Teo, desi am urmarit-o pot spune. Mi-a trezit amintiri dureroase, legate de o fosta mare iubire de a mea. Barbatul cu care eu trebuia sa ma casatoresc pe cand aveam doar 19 ani. A fost o iubire care m-a consumat fizic si psihic, m-a departat de familie si prieteni, mi-a daramat credinta in oameni si mai ales in barbati, m-a ajutat sa castig 20kg (in timp) si chiar si acum, dupa 8 ani, imi trezeste inca sentimente negative. L-am iubit ca o nebuna si casatoria noastra (desi stiam ca e plin de defecte) mi se parea cel mai fericit lucru ce urma sa se intample in viata mea. Pana am descoperit ca ma insela mad.gif Am avut puterea sa ii pun capat. Si sa nu cedez nici intalnirilor din anii urmatori cand m-a vrut inapoi.
Privind in urma, despartirea noastra a fost cel mai bun lucru ce mi se putea intampla. Si cred ca a fost singurul mod in care (desi am fost grozav de umilita, iar povestea a fost mai urata decat ce am scris eu aici) eu am gasit puterea sa ma departez de el.
Ce incerc eu sa iti spun aici, este ca in timp vei vedea ca despartirea, desi dureroasa, este cel mai bun lucru in anumite cazuri. Nu te intoarce langa un barbat care te umileste si te face sa suferi. Nu merita nici unul dintre ei. Acolo undeva, in lumea asta mare, exista si pentru tine cineva, care va sti sa te pretuiasca si sa te faca sa te simti speciala.
Iar o legatura rupta....nu se mai leaga la loc. Iar una rupta deja de doua ori....e mai mult decat evident ca nu este el ACELA.
Nu ceda tentatiei de a relua o astfel de legatura. Chiar daca iubirea a fost mare, chiar daca va statea bine impreuna, chiar daca ..... ii poti gasi multe calitati si amintiri frumoase impreuna, pune mereu in balanta amintirile urate, minciunile, dezamagirile, lacrimile tale. Merita un astfel de om? Merita sa te sacrifici tu pentru asa ceva? Pentru ca sacrificiul mic azi, creste in timp, si apoi va aparea altul si altul si altul. Un lant al slabiciunilor ca sa spun asa.
Esti in stare sa duci o astfel de viata? Daca crezi ca da, lupta pentru ce crezi tu ca este dragostea voastra. Daca nu, fa-ti calea ta, viitorul tau, ingrijeste-te de tine, familia si prietenii tai si treci peste. Undeva, candva, vei intalni pe altcineva care te va invata sa iubesti din nou si vei realiza ce greseala enorma erai sa faci.
Sa-ti dea Dumnezeu gandul cel pun si sa iti deschida mintea si sufletul si mai ales sa iti de-a puterea sa infrunti viitorul pupic.gif Noi iti vom fi mereu alaturi, chiar si virtual
May
Vad ca ati petrecut fetelor astazi biggrin.gif

miha se vede din poze ca v-ati distrat super cheer.gif

axe poate nu ar trebui sa iti pui ziua de cantar lunea pt ca in WE mai toate ne permitem ceva mai ingrasacios si asta se vede la cantar. E mai mare riscul sa fii dezamagita de ce iti va arata cantarul daca te cantaresti dupa o zi de ``libertate`` fie ea neexagerata. hug.gif

Eu maine am o zi destul de grea caci trebuie sa merg la avocat ca sa pregatim actele pt rezidenta pe care trebuie sa le depunem pe 25. Sunt cam emotionata pt ca e prima oara cand vb cu un avocat dar sper sa ma descurc.

Zilele astea sunt un pic mai trista pt ca tata-meu nu a mai iesit din casa de o saptamana caci are dureri groaznice la un picior. A fost la doctor si se pare ca are o vertebra a coloanei deplasata si ii preseaza un nerv. Face tratement cu injectii si sper sa se recupereze repede. Este prima data in viata mea cand il vad ``bolnav`` de ceva care sa il tina mai mult de 2 zile in casa, pentru mine el era asa ca un munte pe care nu ma asteptam sa il darame ceva vreodata si a fost destul de socant psihic sa il vad in starea asta. Am vb cu el acum 2-3 ore si, desi se abtinea enorm, tot mai gemea de durere si i se incrunta fatza. Sper sa se faca bine repede sorry.gif

Noapte buna floare.gif

Wow tzutzi ca bine zici, uka plssss asculta cuvintele ei hug.gif
daconst
La multi ani sarbatoritilor,cu intarziere,dar azi am fost plecata toata ziua.
De dimineata de la 10 si pina seara la 9 nu am mai ajuns pe acasa.Bb l-am facut breloc si l-am luat cu noi peste tot.
Dimineata am asteptat un pachet din Ro,apoi am fost la biserica sa vorbim de botez si am stat si la slujba de Florii.Bb a fost un cumintel si a dormit tot timpul.Apoi am mers la plimbare pe malul Dunarii unde ne-am intalnit cu niste prieteni care si-au luat casa.Asa am ajuns la ei sa dea de baut si ne-am intins pina seara.
Cu ocazia asta am prins curaj sa-l luam pe bb peste tot cu noi.
Duminica viitoare daca e vreme frumoasa avem programata o excursie de o zi si trebuia sa facem proba cu bb. grin.gif

Miha,am vazut pozele...super.Sunteti asa frumosi,tu si Cata,se vede ca va iubiti mult.Sa-ti porti cu placere lucrusoarele,tare faine.

Tzutzi,m-ai dat gata cu tortul tau.Mama da ce talentata esti fata... doh.gif

May,stiam eu de ce mi-e dor de tine. pupic.gif
Sa scrii mai mult...ca tare-mi plac povestile tale.

Himere,mersi de felicitari,dar azi mi-am facut de cap.Ne-au servit prietenii astia cu zacusca,cirnati si prajituri de casa si n-am rezistat tentatiei.Asa ca saptamana asta tac,cind e vorba de cintar.Poate sa ma salveze sotul cu niste fursecuri. lol.gif

Uka,nu e bine sa-ti tot amintesti ce-a fost.Gata,priveste in viitor si iti va fi mult mai bine. hug.gif

Mey,dar sa nu bage nimeni o pacaleala macar?Ma asteptam la citeva pacaleli...dar ati fost ocupate,cred. grin.gif
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 02-04-2007, 01:32 AM) *

Tzutzi,m-ai dat gata cu tortul tau.Mama da ce talentata esti fata... doh.gif

pupic.gif blushing.gif Multumesc! Sa iti fac si tie unul cu botosei?? naughty.gif
Ma bucur ca bb e cuminte. Cand citesc ce scrii despre el imi vine si mie sa fac repede unul mic. Eu, care sunt speriata de bombe cand vine vorba de copii blushing.gif

Si o veste mai putin placuta....cantarul meu arata cam 2 kg in minus. ceea ce inseamna ca....va trebui odata sa modific tickerul si a doua oara sa ma obisnuiesc cu ideea ca am plecat de la prefix cu 8 blink.gif mad.gif
daconst
May,bafta multa.Iti tin pumnii sa iasa bine.Imi pare rau de tatal tau,sanatate multa ii doresc. hug.gif

Tzutzi,nu ma omori de tot cu creatiile tale. )).gif
Bine ca nu vede sotul poza cu tortul ca ar avea ce sa ma tachineze. doh.gif
Copii vin cind simti tu ca e momentul,iar de iesit cu ei depinde de parinti cit sunt de curajosi...sau inconstienti,cazul meu. lol.gif
uka
Cred ca......in fine.....am inteles ideea ta Tzutzi sistiu ca esti bine intentionata ca si celelalte fete de altfel...pot spune ca niciodata nu a fost vorba d indepartarea mea de fam mea sau d prietenii mei ci din contra...eram multi, eu cu ai mei el cu ei lui si cu totii impreuna.. nu s-a pus niciod probl indepartarii, iar amintiri urate... in afara despartirilor, chiar nu avem...nici macar o vorba spusa...aruncata aiurea.. sa ne jignim, direct sau indirect...nici macar nu am ridicat vreodata tonul unul la altul...fam mea cu el s-a intalas bine intotd iar eu cu a lui.. nici nu mai incape vorba.. am ramas si vom ramane intotd intr-o legatura stransa, indif d rel dintre mine si teo, familiie noastre se completeaza, intr-un fel, el are o mama si o sora iar eu am un tata si un frate...acum pot spune k am un tata, o mama, un frate si o sora... am tot ce imi trebuie...numai p el nu il am...si stiu si de ce....dar in timp lucrurile se aranjeaza cum trebuie...pentru amandoi
O sa fie bine, va promit...
Un inceput de saptamana grozav sa avetzi...
Pentru voi give_rose.gif
May
Mersi dana , pupici lui Lucas pupic.gif

tzutzi am citit mesajul tau de cateva ori si tot nu inteleg de ce e o veste mai putin placuta ca ai 2 kg in minus blink.gif poate e din cauza ca sunt blonda doh.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 01:44 AM) *

Mersi dana , pupici lui Lucas pupic.gif

tzutzi am citit mesajul tau de cateva ori si tot nu inteleg de ce e o veste mai putin placuta ca ai 2 kg in minus blink.gif poate e din cauza ca sunt blonda doh.gif

Am zis ca al meu cantar arata cu 2 kg mai putin! Asta insemnand, ca eu nu am 71 ci 73, si ca am pornit in lupta de la 80kg (in viata mea nu am avut si nici in cosmarurile mele cele mai mari nu ma vedeam cu 80kg. Doar poate gravida, as fi acceptat ideea) nu de la 78kg

Cred ca eu nu m-am exprimat tocmai corect, dar inca sunt un pic socata. Dar .... ma bucur ca diferenta nu era mai mare de atat. Ce ma faceam daca....arata cu 10 mai putin blink.gif w00t.gif

Si ar fi cazul sa ma duc si eu sa bag un somn, ca sa pot sa imi intampin maine ciocolatelul cheer.gif
May
aaaaa era o diferenta intre 2 cantare )).gif acum am inteles. Stai linistita ca asa se intampla mai mereu. Cand mi-am schimbat cantarul am luat automat 2 kg la bord ceea ce inseamna ca si mie vechiul cantar imi arata cu 2 kg mai putin doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.