Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
Tzutzi80
CITAT(daconst @ 02-04-2007, 01:39 AM) *

May,bafta multa.Iti tin pumnii sa iasa bine.Imi pare rau de tatal tau,sanatate multa ii doresc. hug.gif

Tzutzi,nu ma omori de tot cu creatiile tale. )).gif
Bine ca nu vede sotul poza cu tortul ca ar avea ce sa ma tachineze. doh.gif
Copii vin cind simti tu ca e momentul,iar de iesit cu ei depinde de parinti cit sunt de curajosi...sau inconstienti,cazul meu. lol.gif

Pai daca indrazneste sa te tachineze, zii ca tu i-ai "copt" cel mai frumos lucru din viata voatra: un BB. Si ce bb, o dulceata de copil pupic.gif
Tzutzi80
Neata!!!! Banuiesc ca nu e nimeni uimita de faptul ca eu fac in dimineata asta cafea.gif hug.gif cheer.gif lol.gif :
BLUELIFE
Prima la cafea ca inca e calda,mersi pentru cafea Tzutzi yahoo.gif
nusarich
neata si de la mine!

buna cafeluta azi, ca sunt cam adormita...

may, sanatate multa tatalui tau. Si tata a trecut la un moment dat prin niste chestii dureroase, legate tot de un picior si a facut niste infiltratii in coloana, iar de atunci (sa tot fie vreo 20 de ani) nu a mai avut niciodata probleme. Asa ca, fruntea sus si ridica-i moralul, ca face foarte bine la psihicul dumnealui.
Tulip
floare.gif Buna dimineata!!!!
ALICE
Neata.Eu tot la 60,5 kg sunt.Din pacate.Dar am vazut vineri seara dupa ce am venit de la aerobic 59,7 shock.gif Vai ce emotii am avut.Dar a trecut repede.Poate de Paste
Pisik
Neatza!

May, sanatate multa tatalui tau!
Miha, f frumusica esti si asa cum spunea si Dana, va sta f bine impreuna, tie si lui Cata
Alice, nu te necaji, eu zic ca la tine e psihica treaab (ca si la mine, mananc pe fond nervos, cica )).gif ), si mai zic ca se vede la haine
Dana, pupi la bebe mic si plimbaret

Eu sunt cu ochii in ceasca de cafea, pt ca m-am culcat dupa 2. Au venit socrii si nu va pot spune cum arata casa mea doh.gif plina de pachete, aruncate peste tot, ambalaje, prajituri printre cosmetice, jucarii peste tot (pt nepotica, deh, bunicii), haine (i-au adus sotului o garderoba intreaga si bine au facut )).gif ), ce mai, e un haos. Am primit si eu un parfum nou Versace (miroase f bine), o fusta de "tiganca", neagra, creponata, cand ma invart zici ca sunt dansatoare spaniola, o pereche de tenisi rosii de firma, un tricou negru, cosmetice Clarins si un rimel Lancome.
Am petrecut frumos, sambata am fost cu mami si buni la restaurant, pe urma am avut musafiri acasa si am petrecut pana dimineata, ieri ne-am plimbat, am fost la Tibco si la expozitia de la sala dalles, iar seara (de fapt noaptea) au venit socrii.
Mi-au umplut frigiderul de bunatati, oricum facusem dezastru in week-end si am gustat si eu din gorgonzola azi noapte, ca si asa stau trumatizata la gandul ca am branze brie si gorgonzola si parmezan (eu nu ma omor dupa branza dar astea fine combinate cu fructe sunt febletea mea) si eu pap soia sad.gif . E, vorba vine, doar am decis ca tin post si o sa tin
Of, sper sa fie o zi scurta ca nu stiu daca rezist pana diseara. Iar maine colac peste pupaza ma duc la dentist ca mi-a aparut o carie din senin si ma chinuie tare blink.gif
Dar noroc ca pt mine sapt asta are 4 zile ca vineri sunt libera cheer.gif
Sapt asta incerc sa ma "curatesc" cu postul, ca am festelit-o de tot vineri-duminica, s-a dus naibii tot ce realizasem sapt trecuta (simteam la haine, acuma iar ma simt ca un greiere bortos si stau toate ca naiba pe mine devil.gif ), o sa incerc sa pap mai multe legume, fructe si normal o sa completez cu soia, tofu, etc. Mi-am facut provizii de savia, de frica ca nu prea se gaseste am luat 8 cutii, se uitau alea de la magazin la mine ca la filme lol.gif

Va pup si sa aveti o zi super!
ALICE
Eu n-am facut nici un pic de curatenie.Sper sa apuc sa fac ceva.Ca si la mine e dezastru.Parca ai fi aruncat o bomba.Si eu sunt libera vineri.Poate atunci sa reusesc sa le fac pe toate.
Pisik
CITAT(ALICE @ 02-04-2007, 09:30 AM) *

Eu n-am facut nici un pic de curatenie.Sper sa apuc sa fac ceva.Ca si la mine e dezastru.Parca ai fi aruncat o bomba.Si eu sunt libera vineri.Poate atunci sa reusesc sa le fac pe toate.

Eu am muncit sambata trecuta fix degeaba, ca s-a depus praf ca la balamuc si acuma mi-au facut si socrii dezastru. Dar nu e nimic, o sa mai fac ce pot, un aspirator o ceva si gata, nu ma mai strofoc ca nu e cazul...Iar vineri nu o sa am timp de curatentie ca ma duc cu mami la cumparaturi
BLUELIFE
Bine ca nu mi-am pus covoarele jos ca le-am spalat si sambata tocmai cand ma gandeam sa le pun micutul meu a varsat nectar de capsuni pe parchet,bine ca nu a fost covorul ca nu eram la fel de calma ca mamica din reclama cu Biocarpet wacko.gif Sambata am fost la shoping in Ungaria ,e plin de reduceri si nu stiu cum se face dar nu vin niciodata cu banii acasa clap.gif Ce facem de pasti,fetele?Ca eu chiar vreau sa manac un pic din toate man_in_love.gif
anaoi
hei....
dylly adormit si o vaga durere de stomac...

pisik, nu ai mai ajuns la kurtos kalacs (ca asa am vazut ca se scrie...eh, mai lipseste un accent pe ici colo)

alandana...in poza e ella, nu dylly...asa ca dylly isi mentine parerea de butoias.

altceva? fost duminca la targul de turism, ca neuronului lui dylly i s-a facut de plecat...am ramas moarta de durere de picioare. sambata mers peste o ora pe jos, asa ca nu am mai avut remuscari cand am mancat cas afumat.
vineir dylly e liber si se gandea ca totusi ar trebui sa isi faca curat in camera.... mad.gif

Vin zile geroase - In doua zile vremea se va strica! 2 aprilie 2007
Temperatura aerului va scadea, vor cadea precipitatii mixte, iar la altitudini inalte sunt asteptate ninsori consistente.
Pentru ziua de miercuri, meteorologii au pronosticat temperaturi extreme de -9�C. Regiumile cele mai lovite de ger vor fi Maramuresul, Crisana, Transilvania, Banatul si Moldova. In partea de sud a tarii vremea va fi ceva mai blanda.

Pisik
CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 10:04 AM) *

hei....

pisik, nu ai mai ajuns la kurtos kalacs (ca asa am vazut ca se scrie...eh, mai lipseste un accent pe ici colo)

alandana...in poza e ella, nu dylly...asa ca dylly isi mentine parerea de butoias.

altceva? fost duminca la targul de turism, ca neuronului lui dylly i s-a facut de plecat...am ramas moarta de durere de picioare. sambata mers peste o ora pe jos, asa ca nu am mai avut remuscari cand am mancat cas afumat.
vineir dylly e liber si se gandea ca totusi ar trebui sa isi faca curat in camera.... mad.gif

Temperatura aerului va scadea, vor cadea precipitatii mixte, iar la altitudini inalte sunt asteptate ninsori consistente.
Pentru ziua de miercuri, meteorologii au pronosticat temperaturi extreme de -9�C. Regiumile cele mai lovite de ger vor fi Maramuresul, Crisana, Transilvania, Banatul si Moldova. In partea de sud a tarii vremea va fi ceva mai blanda.

Dylly, kurtos am ingurgitat sambata, la Muzeul satului, ca era si acolo targ si am mers cu mama ca a avut de mers la o lansare, la un coleg al ei care canta muzica populara.
Si tot sambata am bagat pizza (nu am mai mancat de peste un an) si dulciuri si alte nebuneli, ca sa nu zic de ieri doh.gif
Dar am mers si eu pe jos ieri, iar aseara am facut sport. urcand cele 4 etaje pana la noi de vreo 6 ori cu bagaje grele. Drept pt care azi dimineata m-am trezit intepenita de mijloc, de muriti de ras daca ma vedeti cum merg mad.gif
dany
Buna dimineata !

Pup fetele frumoase ( tare frumosi sunteti in poze , Miha ) , pup fata cu tatic bolnav ( May ) , pup neuronii carora li s-a facut de duca ( Dylly ) , pup mama si BB plimbaret ( Dana si Lucas ) .

Va urez tuturor o saptamana superba , plina de liniste sibafta la tinut post ( celor care tin ) .
ghemotoc
neata si La Multi Ani! (cu intarziere blushing.gif )
WW e ok, dar de 2 spatamani nu m.am mai cantarit si ma simt mult mai bine asa.
Azi trimitem pasapoartele biggrin.gif sin in 15 zile lucratoare le avem inapoi cu vize cu tot!
anaoi
te pupa si neuronul pus pe plecat, dany.
May, pm
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 02-04-2007, 11:06 AM) *

CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 10:04 AM) *

hei....

Dylly, kurtos am ingurgitat sambata, la Muzeul satului, ca era si acolo targ si am mers cu mama ca a avut de mers la o lansare, la un coleg al ei care canta muzica populara.
Si tot sambata am bagat pizza (nu am mai mancat de peste un an) si dulciuri si alte nebuneli, ca sa nu zic de ieri doh.gif
Dar am mers si eu pe jos ieri, iar aseara am facut sport. urcand cele 4 etaje pana la noi de vreo 6 ori cu bagaje grele. Drept pt care azi dimineata m-am trezit intepenita de mijloc, de muriti de ras daca ma vedeti cum merg mad.gif

Mai stiu pe cineva care a facut acelasi lucru sambata doh.gif
dany
Pisik , ia zi tu sincer : asa-i ca ai papat kurtos-ul care trebuia sa ajunga la mine ?? )).gif
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuuuuuu. pe ala l-a trimis...a mancat unul intreg singura singurica !!!!!!!!!
dany
Dar la mine nu a ajuns ... nici macar mirosul cry.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 10:12 AM) *

Pisik , ia zi tu sincer : asa-i ca ai papat kurtos-ul care trebuia sa ajunga la mine ?? )).gif

m-ai prins blushing.gif blushing.gif blushing.gif

CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 10:15 AM) *

cand vii i tara programam o "sesiune" de kurtos )).gif
dany
)).gif Cred ca doar asta o sa visez pana atunci , Pisik
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Axe, ce ti-a aratat cantarul in dimineatza asta?
Uka, sustin ce a zis tzutzi; nici eu nu as fi putut exprima mai bine parerea mea despre situatia asta pupic.gif

may, sper ca tatal tau sa-si revina cat mai repede! hug.gif pupic.gif
Miha, frumusei mai sunteti w00t.gif ; abia astept sa vad pozele de la nunta naughty.gif

Bluelife, si eu am de gand sa mananc din toate de pasti, dar cu masura sorry.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 10:15 AM) *

kurtos

inca o varianta
michelle
Neatza! cheer.gif
Multumesc de complimente fetelor.. blushing.gif

CITAT(Pisik @ 02-04-2007, 09:22 AM) *

Iar maine colac peste pupaza ma duc la dentist ca mi-a aparut o carie din senin si ma chinuie tare blink.gif

De la prea multe dulciuri tease.gif
dany
Dylly , tu chiar vrei sa ti-o iei asa de dimineata ? Si de luni ?
anaoi
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 10:38 AM) *

Dylly , tu chiar vrei sa ti-o iei asa de dimineata ? Si de luni ?

pai poate as amai scade si fundul lui dylly
Amazoana
Antonia, l-ai bagat pe Dominik in concurs? Ca au aparut 16 pg de copilasi, dar pe el nu l-am vazut. I-ai schimbat foto?
Hai sa ne apucam sa-l votam cu toatele!
anca veselie
miha, foarte faine pozele! sunteti niste frumosi pupic.gif
va urez o saptamana minunata si vesela.
dany
CITAT(dulcikatty @ 02-04-2007, 10:12 AM) *

Antonia, l-ai bagat pe Dominik in concurs? Ca au aparut 16 pg de copilasi, dar pe el nu l-am vazut. I-ai schimbat foto?

Aici e bb-le Antoniei . Pag 3 , bb Anton .
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 11:17 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 02-04-2007, 10:12 AM) *

Aici e bb-le Antoniei . Pag 3 , bb Anton .

Multumesc mult, l-am votat wink1.gif
Pisik
Sa mai postati si voi ce mai papati de post, sa ne mai inspiram.
Eu azi am asa:
-MD - 1 borcanel savia + 25 gr musli
-P - 1 salata cu de toate (salata verde, ridichi, rosii, castravete, ardei galben, ceapa verde, masline, tofu, ulei de masline)
-G - 1 mar

La cina vad, ori legume, ori fructe, poate face soacra ceva si ma asteapta cu masa gata (ce bine ar fi )).gif )
Ma mai gandeam la mancarica de mazare, mi-am luat birgeri vegetali (2 buc) sa vad cum sunt...cam atat. Voi, ceva idei?
anaoi
dylly d edimineata...2 felii toast cu margarina si 2 lingurite de miere, respectiv sare.
la pranz pilaf chior cu castraveciori murati
diseara nu se stie...cred ca salata orientala cu maioneza vegetala...e super buna, dar are ceapa si nu o pot lua la servici

plus mar, covrig cu mac...si cam atat

miiane cred ca voi avea salata variata (rosii, castraveti, ulei de malsine, zeama de lamaie, sare, piper)...sa spunem cu paine prajita si pate vegetal cu ardei de la cristim
Lacry
MD: o rosie, o ceapa verde
3 felii salam vegetal din soia....???
3 lingurite pate vegetal din soia....???
4 lingurite zacusca.....1p
paine 40g....2p
cafea 0p

fetelor,cum punctati voi produsele din soia gen salam, pate?
alandana
Votat bebele Dominik.
Dilly - dupa ce am pus mesajul mi-am dat seama dar n-am reusit sa-l mai schimb.
Week end dezordonat - mancat aiurea - nu mult dar aiurea. Cantarul o luase razna dimineata. Nu mai spun ce arata. Asa ca de azi sunt cumintica si incep dieta mea de bun simt de primavara. Cu multe salate si gratare fara dulciuri, cartofi si paine.

Imagine
axe10
CITAT(ina_ceva @ 02-04-2007, 10:27 AM) *

Axe, ce ti-a aratat cantarul in dimineatza asta?

Salutare,
asa cum presimteam am stat pe loc, nici mai mult nici mai putin.Dar vorba aia daca ai mancat acum sufera...ideea e ca desi nu am depasit decat in 2 zile punctele, am bagat mai multe dulciuri saptamana asta si paine si nu am mancat destule fructe.

CITAT(Pisik @ 02-04-2007, 11:56 AM) *

Sa mai postati si voi ce mai papati de post, sa ne mai inspiram.
Eu azi am asa:
-MD - 1 borcanel savia + 25 gr musli
-P - 1 salata cu de toate (salata verde, ridichi, rosii, castravete, ardei galben, ceapa verde, masline, tofu, ulei de masline)
-G - 1 mar

La cina vad, ori legume, ori fructe, poate face soacra ceva si ma asteapta cu masa gata (ce bine ar fi )).gif )
Ma mai gandeam la mancarica de mazare, mi-am luat birgeri vegetali (2 buc) sa vad cum sunt...cam atat. Voi, ceva idei?

Iubita eu si familia mea numai vineri si sambata tinem post asa ca pana atunci nu pot sa te ajut...doar cu ceva idei...tocanita de ciuperci, chiftelute de soia...iaurt savia, zacusca, masline verzi mai bine, dulceata si salate, pate vegetal...
alandana
Imagine

Pe cuvant
axe10
Vota si eu bebe Anton...
Deea
pupic.gif fetele!

eu am mancat dimineata lapte cu fulgi asa ca azi nu mai e zi de post, oricum nu mananc carne si pentru restul saptamanii voi incerca sa mananc f. putina mancare gatita, mai mult salate si fructe.
De Paste voi manca din toate cate putin, in afara de Pasca nu pot sa spun ca astept ceva in mod special.

Dana super arati in poza, imi place cum esti tunsa si sincer daca nu stiam cati ani ai mai mult de 30 nu-ti dadeam.
michelle
Vai Dana ce slaba esti w00t.gif Imi amintesti de mine acum un an.
Acum ati observat aripioarele si falcutele, nu? De cele din urma sunt tare mandra )).gif

Pisik, eu am mancat de dimi: 3 felii paine neagra, salata de fasole (iahnie se zice la noi), salata de vinete de post si mancare de ciuperci. Pt pranz am ciorba de legume cu urzici.
Nessie
CITAT(alandana @ 02-04-2007, 12:13 PM) *
Pe cuvant
Alandana, vad ca te chinui sa pui poze, dar codul copiat de pe imageshack nu e cel bun si de asta nu iti apar. Citeste la subiectul Cum incarc o fotografie pe forum?
Pisik
Dana, super arati, pune mana si mananca ca nu ai de ce sa mai slabesti, iti faci probleme degeaba
Miha, eu una nu vad falcutele, dar daca tu zici.... dry.gif oricum arati f bine. Am observat ca mananci f bine dimineata, eu nu mai pap asa bine dimineata si cred ca gresesc.... dry.gif
michelle
Sotia sotului:
-Dragul meu, in curand vom fi trei.
-Asta e o veste buna! raspunse el sarutand-o.
-Mama a obtinut divortul si va veni sa locuiasca cu noi...
anaoi
ce si-a luat-o sotul lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
Eu am papat asa: o banana mica
- 3 felii toast cu pateu de post si ridichii
-o cafea si apa
dany
Alandana , m-ai lasat masca !! Arati tare bine si chiar ca nu pricep de ce vrei sa mai slabesti .

Miha
, nici eu n-am vazut falcutele . Ia sa faci o poza doar cu ele blum.gif

Super tare bancul lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
Nici nu stiu ce sa fac...fetele pe aici sunt la post si eu sa mai postez ce mananc...de dulce...
Totusi azi am consumat:
-250g iaurt Zuzu degresa-1.5p
-3 rondele expandat-1.5p
-paste cu branza dulce si sunca afumata-5p
anaoi
aha...bun...deci dylly pleaca spre miha sa o invete minte referitor la falcutele care nu sunt decat in imaginatia ei si apoi trece pe la alandana sa ii scoata din cap ideile, precum ca ar trebui sa slabeasca
dany
CAPRICII

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei.

Daca te pocneste ea, e autoaparare.

Daca iei o decizie fara s-o intrebi esti nesimtit.

Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.

Daca ii ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina.

Daca te roaga ea, iti face o favoare.

Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara
esti pervers. Daca nu, esti homo.
Daca-i oferi flori, urmaresti ceva.

Daca nu urmaresti, esti f.r.a.i.e.r.

Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine.

Daca nu, esti lipsit de ambitie.

Daca o doare capul, e obosita.

Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.

Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat.

Daca nu, ai pe altcineva.

De aceea barbatii mor mai repede, decat femeile...
alandana
Eu o astept pe Dilly cu mare drag. floare.gif
anaoi
nu cred, pt ca dylly face urat de tot cand e nervos
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.