Neatza!
May, sanatate multa tatalui tau!
Miha, f frumusica esti si asa cum spunea si Dana, va sta f bine impreuna, tie si lui Cata
Alice, nu te necaji, eu zic ca la tine e psihica treaab (ca si la mine, mananc pe fond nervos, cica
).gif)
), si mai zic ca se vede la haine
Dana, pupi la bebe mic si plimbaret
Eu sunt cu ochii in ceasca de cafea, pt ca m-am culcat dupa 2. Au venit socrii si nu va pot spune cum arata casa mea

plina de pachete, aruncate peste tot, ambalaje, prajituri printre cosmetice, jucarii peste tot (pt nepotica, deh, bunicii), haine (i-au adus sotului o garderoba intreaga si bine au facut
).gif)
), ce mai, e un haos. Am primit si eu un parfum nou Versace (miroase f bine), o fusta de "tiganca", neagra, creponata, cand ma invart zici ca sunt dansatoare spaniola, o pereche de tenisi rosii de firma, un tricou negru, cosmetice Clarins si un rimel Lancome.
Am petrecut frumos, sambata am fost cu mami si buni la restaurant, pe urma am avut musafiri acasa si am petrecut pana dimineata, ieri ne-am plimbat, am fost la Tibco si la expozitia de la sala dalles, iar seara (de fapt noaptea) au venit socrii.
Mi-au umplut frigiderul de bunatati, oricum facusem dezastru in week-end si am gustat si eu din gorgonzola azi noapte, ca si asa stau trumatizata la gandul ca am branze brie si gorgonzola si parmezan (eu nu ma omor dupa branza dar astea fine combinate cu fructe sunt febletea mea) si eu pap soia

. E, vorba vine, doar am decis ca tin post si o sa tin
Of, sper sa fie o zi scurta ca nu stiu daca rezist pana diseara. Iar maine colac peste pupaza ma duc la dentist ca mi-a aparut o carie din senin si ma chinuie tare
Dar noroc ca pt mine sapt asta are 4 zile ca vineri sunt libera
Sapt asta incerc sa ma "curatesc" cu postul, ca am festelit-o de tot vineri-duminica, s-a dus naibii tot ce realizasem sapt trecuta (simteam la haine, acuma iar ma simt ca un greiere bortos si stau toate ca naiba pe mine

), o sa incerc sa pap mai multe legume, fructe si normal o sa completez cu soia, tofu, etc. Mi-am facut provizii de savia, de frica ca nu prea se gaseste am luat 8 cutii, se uitau alea de la magazin la mine ca la filme
Va pup si sa aveti o zi super!