Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
CITAT(Pisik @ 02-04-2007, 03:21 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 04:16 PM) *

CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 03:11 PM) *

dylly va asteapta....

dylly a zis ca ne adorati...

hug.gif pupic.gif pentru Dylly si pentru Ioana

Sper ca pt ambele Ioane, da?

Normal ca pentru ambele hug.gif pupic.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 04:22 PM) *

Daca vin cu dany in tzara nu vreau sa mergem la pizzerii sau ce stiu eu unde, vreau sa mergem la club de babuini in tanga si cu coada jucausa lol.gif si sa nu uitam de tequila naughty.gif

Vin si eu daca e de asa......daca ma luati..... blushing.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 03:22 PM) *

Daca vin cu dany in tzara nu vreau sa mergem la pizzerii sau ce stiu eu unde, vreau sa mergem la club de babuini in tanga si cu coada jucausa lol.gif si sa nu uitam de tequila naughty.gif

w00t.gif w00t.gif Oare ce am facut ca sa imi mearga asa de bine daca vin in tara ????? hug.gif Cu tequila incepem de la aeroprt , sa ne facem incalzirea lol.gif
anaoi
pai treceti si pe la sorina sa o luati si pe ea....cum coborati din avion sa incepeti, ca noi vom fi inceput deja de cand ne vedem sa va asteptam la aeroport blum.gif
dany
Dulci , eu cam am impresia ca si tu te incadrezi in gasca " super-mega-extra mini neuroni la purtator " asa ca eu zic ca esti binevenita smile.gif
May
dany si eu care te credeam femeie serioasa... auzi tu ca incepi cu tequila de la aeroport... dar de acasa ce are daca incepi... de abia zbori mai repede lol.gif lol.gif

Cand vin in tzara o sa aduc o valiza cu hartii de 100 euro sa bag la chiloteii babuinilor naughty.gif trebuie doar sa castig la loto lol.gif
anaoi
sau sa ai o imprimanta foaaaaaaaaaaaaaaaarte buna
dany
CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 03:34 PM) *

pai treceti si pe la sorina sa o luati si pe ea....cum coborati din avion sa incepeti, ca noi vom fi inceput deja de cand ne vedem sa va asteptam la aeroport blum.gif

Chiar credeai ca o lasam acasa pe Sorina ?

Vai de mama celor care vor vedea o intalnire de neuroni la aeroport , sigur vom ramane doar noi pe acolo lol.gif
May
dylly nu zice de 2 ori ca ma apuc de pe acum de falsificat lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 03:34 PM) *

dany si eu care te credeam femeie serioasa...

blushing.gif blushing.gif
anaoi
pe dany????? femeie serioasa???? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 04:36 PM) *

dylly nu zice de 2 ori ca ma apuc de pe acum de falsificat lol.gif

IMPRIMANTA FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF BUNA

CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 04:36 PM) *

CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 03:34 PM) *

Chiar credeai ca o lasam acasa pe Sorina ?

Vai de mama celor care vor vedea o intalnire de neuroni la aeroport , sigur vom ramane doar noi pe acolo lol.gif

vamesii ne vor tine companie, pe pariu
May
dany numai sa nu bei cu pilotul cat suntem in aer lol.gif
antonia05
CITAT(Lacry @ 02-04-2007, 04:38 PM) *

Antonia, si noi ne-am inscris la concursul asta...n-am stiut ca va inscrieti iar sad.gif
Ei, noi o sa ne bazam pe familie si prieteni smile.gif Macar sa fim si noi printre primii wink1.gif

Am zis de luna trecuta ca l am inscris si luna aceasta.Nu i bai!!!! pupic.gif
anaoi
pai exista pilot automat
dany
Bueyyy , Dylly , chiar asa ? Am ajuns sa razi in halul ala doar gandindu-te ca as putea fii femeie serioasa ? Hmmmm , cred ca va trebui sa-mi revizuiesc comportamentul blum.gif
May
Toate ca toate dar trebuie sa ne faceti cinste, mie si lui dany, cu un dans in poala de la un babuin ``cipandel`` nu oarecare cheer.gif naughty.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 03:46 PM) *

Fii multumita ca beau doar cu pilotul si iti las tie copilotul ... A, stai am uitat : tu il ai pe Remy cu tine doh.gif . Eu , daca vin , vin solo tease.gif
anaoi
radeam de may, ca gandeste asa...justificare pt jumatate de smileys,
ceilalti sunt pt tine special

CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 04:49 PM) *

CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 03:46 PM) *

Fii multumita ca beau doar cu pilotul si iti las tie copilotul ... A, stai am uitat : tu il ai pe Remy cu tine doh.gif . Eu , daca vin , vin solo tease.gif

remy poate fi pierdut pe drum
May
Pe Remy daca il las la PC nici nu isi da seama ca nu sunt acasa )).gif mai grav e cu Dirk grin.gif

Uite ce idee are sfertul meu de neuron: ii trimitem pe baieti la streaptease dar de travestiti, asa suntem sigure ca doar se uita si nu ating lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Buey , Dirk ramane acasa ca nu are concediu pana la sfarsitul lui septembrie tease.gif Oricum sfertul tau de neuron nu are idei rele )).gif

May
Daca il arunc pe Remy din avion cand trecem peste casa voastra? De abia ii tine companie lui Dirk cat ``ne vizitam noi neuronii`` lol.gif . NUmai sa fie pe faza Dirk sa il prinda la aterizare ca altfel il am pe constiintza devil.gif
anaoi
sunt geniale ideile sfertului d eneuron

CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 04:59 PM) *

Daca il arunc pe Remy din avion cand trecem peste casa voastra? De abia ii tine companie lui Dirk cat ``ne vizitam noi neuronii`` lol.gif . NUmai sa fie pe faza Dirk sa il prinda la aterizare ca altfel il am pe constiintza devil.gif

tu chiar vrei sa ii gauresti acoperisul lui dany?
May
O sa am grija sa i-l arunc in curte lol.gif
dany
Exact asta vroiam sa spun si eu , dylly )).gif )).gif pacat de casuta noastra . May , arunca-l si tu pe campul de langa casa noastra . asa are si Dirk loc destul sa alerge sa-l prinda ....poate se impiedica )).gif )).gif
May
Dany daca se impiedica Dirk mi-e ca ramanem fara barbati. Ia gandeste-te ca daca se impiedica atunci Remy cade peste el si unul peste altul acolo poate gasesc ceva mai interesant de facut cat suntem noi plecate.... lol.gif
anaoi
lol.gif
dar cineva sa ii filmeze, pls
May
Uite unde era dezbinatoarea de familii lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 04:06 PM) *

Dany daca se impiedica Dirk mi-e ca ramanem fara barbati. Ia gandeste-te ca daca se impiedica atunci Remy cade peste el si unul peste altul acolo poate gasesc ceva mai interesant de facut cat suntem noi plecate.... lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
unsure.gif who? me???
May
Cand am zis ca gasesc ceva mai interesant de facut ma gandeam ca poate se apuca de summo, dar mintile voastre bolnave se gandesc numai la prostii. Stiam ca sunt singurul inocentul.gif de pe aici lol.gif

anaoi
sigur, sigur...ingeras esti tu
May
Bine ca mi-am luat placa de par ca sa imi indrept coarnele lol.gif

toate ca toate dar ce e mai frate cu frigul asta? La mine sunt 5 grade si a trrebuit sa dau caldura la max pt ca tremuram in casa doh.gif
anaoi
la noi cik se strica vremea d emaine, dar duminik sunt prognozate 20 grade
dany
Stiam eu ca avem un ingeras pe aici dar , pe cuvant ca nu stiam cine e . Acum m-am luminat lol.gif
alandana
Ieri am facut plaja iar miercuri se anunta ninsoare. vremea asta a luat-o razna.
May
Noi saptamana asta suntem cu Pastele si de joi nu mai lucreaza nimeni. Stau si imi dau pumni in gura ca acum 2 saptamani batea ceva apropouri Remy ca un coleg de-al lui pleaca de Paste la Paris dar cand ne-am trezit noi sa cerem bilete deja nu mai aveau. Era o super oferta cu 300 euro de pereche pt 4 zile la Paris cu totul acoperit ( hotel de 3 stele, drum, masa ) doh.gif

Vezi dany, cum apar eu cum va luminez lol.gif va scot din pacate lol.gif
dany
Tocmai i-am povestit lui Dirk cam ce am vorbit noi pe aici si .... concluziile trase de el :

- Dylly sa aiba grija de dany in Bucuresti ( a si gasit persoana potrivita ) )).gif )).gif
- Dylly e simpatic hug.gif
- May sa ii spuna cate kg are Remy sa vada daca se incumeta sa-l prinda )).gif
- Va merge cu Remy la agatat in Hamburg tease.gif
- de acord cu voi ca nevasta-sa , adica eu , nu e femeie serioasa doh.gif
May
- Remy are 66 de kg cu tot cu haine
- daca se duce cu Remy la agatat poate sa il si pastreze ca nu il mai primesc acasa lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 04:34 PM) *

Dulci , eu cam am impresia ca si tu te incadrezi in gasca " super-mega-extra mini neuroni la purtator " asa ca eu zic ca esti binevenita smile.gif

Nu stiu ce inseamna asta, dar sa mor eu ca-mi place cum suna )).gif
dany
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 04:24 PM) *

- Remy are 66 de kg cu tot cu haine
- daca se duce cu Remy la agatat poate sa il si pastreze ca nu il mai primesc acasa lol.gif

)).gif )).gif Cica s-a scos ( zice el ) : merg la agatat de cadouri pentru noi lol.gif lol.gif
anaoi
ceeee?????? si in ce sens sa aiba dylly grija de dany? i-ai spus unde mergem si ce facem? ca nu cred ca s-a gandit la asa "grija"...

i-auzi...cik dylly e simpatic...yupppyyyyy cheer.gif vielen Dank

hm...si dirk crede ca daca merg la agatat, crede ca nu se observa semnele lasate de respectivele, pt ca remy va avea prea multe vanatai de la aterizare????
dany
CITAT(dulcikatty @ 02-04-2007, 04:25 PM) *

Ar insemna ceva de genul : nu esti dusa de multe ori la biserica lol.gif . Cam asa ca Dylly si May . Eu mi-a femeie serioasa !!
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 02-04-2007, 05:25 PM) *

adik te incadrezi in gasca noastra de firimituri de neuroni
Ramo
Salutare! Mi-a prins bine portia asta de ras.... )).gif )).gif )).gif
Eu am venit de la munca si ma pregatesc sa merg la sala. V-am spus ca umblu la un masaj cu creme din urzuca si ardei iute pt celulita, da? Pe cuvantul meu daca nu se vede deja...si azi am avut abia a treia sedinta....mai am 7 yahoo.gif
Saptamana asta mananc disociat si sper ca si de post.....Azi manac grisinele alea cu ulei de masline, miercuri si vineri fructe si orez expandat ( ma doare rau stomacul daca papa doar fructe, gastrita asta a mea de 2 ani, cred ca deja e devenit ulcer sorry.gif ).

V-am pupat si ne "intalnim" diseara.
anaoi
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 05:29 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 02-04-2007, 04:25 PM) *

Ar insemna ceva de genul : nu esti dusa de multe ori la biserica lol.gif . Cam asa ca Dylly si May . Eu mi-a femeie serioasa !!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
dany zi-i ca e prea tarziu, i-l leg pe Remy cu funda rosie si i-l catapultez in gradina )).gif

dany eu am incercat sa ma duc la biserica dar se tot stingeau lumanarile cand intram eu lol.gif
anaoi
tu, care esti un ingeras??????
dany
CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 04:28 PM) *

ceeee?????? si in ce sens sa aiba dylly grija de dany? i-ai spus unde mergem si ce facem? ca nu cred ca s-a gandit la asa "grija"...

i-auzi...cik dylly e simpatic...yupppyyyyy cheer.gif vielen Dank

hm...si dirk crede ca daca merg la agatat, crede ca nu se observa semnele lasate de respectivele, pt ca remy va avea prea multe vanatai de la aterizare????

lol.gif lol.gif Nu cred ca s-a gandit la faza cu aterizarea lol.gif

Sa ai grija de mine , adica sa nu ma lasi sa ma dau la babuini din aia cu muschi si cu piele lucitoare lol.gif . Nu i-am spus ca si tu esti de acord cu asa ceva ....doar a fost ideea lui May , asa ca am bagat-o pe ea la inaintare lol.gif lol.gif

Oricum , s-a amuzat teribil !!!!!! A zis ca " wir haben nicht alle tassen im Schrank " lol.gif lol.gif
May
dany sper doar ca aia nu e o injuratura lol.gif

Ramai datoare cu un babuin ca m-ai bagat la inaintare grin.gif

dylly pai in fatza unui inger ca mine paleste lumina lumanarii lol.gif
anaoi
adik nu avem toate doagele acasa...sau toti boii acasa

pai logic ca nu s-a gandit la faza cu aterizarea, ca doar e barbat devil.gif
normal ca may e la inaintare, doar ea e ingeras
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.