Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Nu mai pot , ma doare burta de ras lol.gif lol.gif Ce sa raman datoare , mey , ca va fii dylly langa mine pe post de jandarm lol.gif lol.gif

Ramo
, ce zice cantarul ? Sau s-a vazut la masuratori ? Repede , intr-adevar
anaoi
lol.gif lol.gif lol.gif adik eu ti-i furnizez pe babuini... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

am plecat acasa. pa
dany

Ssssssst , el nu trebuie sa stie )).gif )).gif

Pa , dylly , o seara frumoasa pupic.gif
May
Presupun ca Ramona se refera la aspectul pielii, poate nu mai este atat de vizibila celulita.

Nu v-am povestit ce mi-a facut Remy acum cateva zile. Vazusem intr-un magazin de cosmetice o oferta de gentutze in care se aflau niste game de produse pt par. Gentutele erau de 3 culori: crem, mov si roz. Il sun pe Remy ca era pe drum spre casa si il rog sa imi ia o gentutza crem deoarece continea gama de produse pt regenerarea parului. Cu ce credeti ca vine acasa? Cu gentutza MOV! era sa innebunesc. Cica erau gentile GALBEN, mov si roz, deci nu era crem asa ca s-a gandit ca e bine sa imi ia mov de parca de un an jumate de cand locuim impreuna am purtat vreodata mov! M-am imbracat si m-am dus plina de draci sa o schimb. Doamne, barbatii astia doh.gif

pa dylly hug.gif
dany
Tare faza , May ! )).gif )).gif
antonia05
Votati l pe Dominik(ANTON)!!!!Nu ma lasati!!!! sorry.gif give_rose.gif hug.gif cheer.gif floare.gif
dany
Plecam sa facem o tura cu bicicleta .

O seara placuta !
otilici
Eu tocmai l-am votat a doua oara azi pe Dominik pupic.gif hug.gif cheer.gif
dany
CITAT(antonia05 @ 02-04-2007, 04:52 PM) *

Votati l pe Dominik(ANTON)!!!!Nu ma lasati!!!! sorry.gif give_rose.gif hug.gif cheer.gif floare.gif

De la mine a primit 4 voturi azi .
ina_ceva
M-am tuns yahoo.gif yahoo.gif
alandana
Si de la mine - 3 voturi azi. Dra nu afiseaza numarul total. Poate maine. Ce se intampla daca castiga?
ina_ceva
Alandana, arati super floare.gif
CITAT(alandana @ 02-04-2007, 05:19 PM) *

Ieri am facut plaja iar miercuri se anunta ninsoare. vremea asta a luat-o razna.

Miercuri ninsoare? dry.gif
himere2005
ce veselie pe aici w00t.gif . se cunoaste ca s-a intors zapacita de may...mi-ati pastrat si mie tequila ori ba?
antonia, eu o sa votez alternativ cei 2 copilasi ca amandoi sunt niste dragalasi si mamicile la fel...e greu se te imparti blum.gif
am vazut masutele de la design si tare mult imi place cea aleasa de dirk
imi pare rau ca am uitat acumulatorii acasa ieri de florii, in schimb ce pot sa spun ca era aglomeratie pe faleza, miros de scrumbie in aer si mititei
ramona, de abia astept noile poze blum.gif
tot aud de veniri in tara...cam in ce luna, aveti idee?

ina, sunt curioasa cum iti sta wink1.gif
alandana, mie mi se pare ca arati bine, dar de asemenea stiu ca trebuie sa te simti tu bine in pielea ta...eu cred ca te poti modela din sport
uka
tease.gif tease.gif wacko.gif wacko.gif lol.gif crazy.gif Voi suntetzi cu toate mintile la cap???
lol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif

ina_ceva
Ma apuc si eu de curatenie (doar asa, superficial devil.gif ). Cand vine babuinul, il bag si pe el la miscare (poate se lasa cu o plimbare prin parc grin.gif )

Mi-a placut atmosfera de astazi dany-dulce, may, dylly, nu suntetzi cu toti neuronii acasa lol.gif
himere2005
deea, miha, merci pentru mailuri...eu imi citesc casuta postala cam rar ca nu prea imi scrie nimeni si de aia zic si eu cu intarziere....stiu ca mai demult mi-au trimis dana, dany si lor le multumesc ca nu mai stiu daca am facut-o blushing.gif m-am sclerozat wacko.gif
noni, cred ca esti tare incantata ca ajungi acasa. daca mai faci pachetele ca cele de craciun poate mai bagi imagini ca tare mi-au placut...bine, atunci nu stiam ca esti fotograf profesionist tease.gif
May
Pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

himere mai zapacita ca tine nu cred ca sunt hug.gif
himere2005
may, eu de abia astept sa mai bagi poze blum.gif daca te mai vezi cu sexy sa-i dai 1000 de pupici din partea mea. in legatura cu tatal tau multa sanatate..cunosc sentimentul asta de "munte de neclintit"..trebuie sa fie bine in final, chiar daca nu esti dusa prea mult la biserica (nu ca eu as fi lol.gif ) esti fata buna si DD are grija de oamenii buni si familiile lor floare.gif

eu am facut 4 cosulete pentru paste, o sa fac o poza maine sa vedeti nazbatiile...nu-s cine stie ce dar le-am decorat cu drag smile.gif ...poate va dau idei blum.gif
May
himere cu sexy ma tot vb la tel sa ne intalnim dar mereu apare ceva. Ea pleaca acum pe 4 dar poate cand se intoarce punem de o intalnire cu poze. Mersi frumos pt cuvintele tale pupic.gif
axe10
CITAT(Lacry @ 02-04-2007, 02:45 PM) *

Sunt o persoana perseverenta,asa ca, revin cu o intrebare: cum punctati produsele din soia? Ori sunt eu chioara, ori nu se regaseste acest aliment in nici o lista WW...ei bine, le punctez ca pe cele din fasole uscata dry.gif

Asadar:

paine 40g.... 2p
zacusca 4 lingurite....1p
pate din soia (am gasit unul bun) 3 lingurite....0.5p
3 felii salam soia.....1.5p
un albus de ou( si s-adus postul meu, nu mi-am dat seama blink.gif )...0.5p
ridichi de luna, rosie....0p

Total provizoriu: 5.5p

Lacri pleaca la studiu sad.gif

Bine fata dar eu nu stiu pe cine sa votez la tine...scuze ca sunt noua pe aici...

CITAT(antonia05 @ 02-04-2007, 02:49 PM) *

Buna fetele!! VOTATI L PE DOMINIK!!!

Ma deranjeaza faptul ca astia l au trecut cu numele de familie nu cu cel mi sau cu amandoua asa cum era si normal. L au trecut cu numele de ANTON sorry.gif !!!CIUDAT!! Pupici si va multumesc!!!!La atac!!!! cheer.gif hug.gif floare.gif )).gif

Lasa ca-l stim noi care e al tau...l-am votat si-l votez in continuare...ne dati si noua ceva de baut virtual...ca cica are puncte putine...si e si de post... haninoroc.gif

CITAT(ina_ceva @ 02-04-2007, 06:01 PM) *

M-am tuns yahoo.gif yahoo.gif

Asa sec? Da fata detalii, pune si tu niste poze sa vedem si noi minunea nu ne intariti si apoi ne lasi asa cu ochii in soare.... blink.gif rolleyes.gif

In concluzie are dreptate Dirk cand zice ce zice dragutzul...nu sunteti normale...dar nici eu nu sunt...de aia imi sunteti dragi...eu astept neuronii din diaspora sa ne onoreze cu prezenta....ma ocup de rezervari daca e nevoie...am zis!
May
axe ai pile pe la cluburi de babuini? lol.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 02-04-2007, 06:55 PM) *

axe ai pile pe la cluburi de babuini? lol.gif

Nu . Dar imi fac daca e nevoie...
Ramo
Asa e May, se vede altfel piele de pe picioare si de pe fund. M-am masurat dupa prima sedinta si vreau sa mai fac o tura de masuratori la sfarsit, adica in 22 aprilie.
dany
Venit de la plimbarea cu bicla , trebuie sa profitam de vreme cat mai e asa frumoasa, nu ?

Am papat si acum fiecare la PC-ul lui )).gif . Profitam acum cat mai avem timp.

CITAT(uka @ 02-04-2007, 05:27 PM) *

tease.gif tease.gif wacko.gif wacko.gif lol.gif crazy.gif Voi suntetzi cu toate mintile la cap???

Din cand in cand doar , Uka tease.gif

Inaaaaaa , pozeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Axe , deci tu vei face rezervarile ?? Cool ! Aaaaa, cum adica : esti de acord cu Dirk ???? Hmmmm.... )).gif
daconst
Mey,a inceput Teo la Romantica!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Lacry
paine 40g.... 2p
zacusca 4 lingurite....1p
pate din soia (am gasit unul bun) 3 lingurite....1,5pp
3 felii salam soia.....3p
un albus de ou( si s-adus postul meu, nu mi-am dat seama )...0.5p
ridichi de luna, rosie....0p

Pranz: 2 felii salam soia...2p
un cappucino 1,5p
tofu 50g....1p
quark...1,5p
tocana legume....2p
extrafructe...1p

total: 17p

Cum nu mai sunt in stare sa pedalez, am ratat inceputul de wendy plan sad.gif
dany
CITAT(daconst @ 02-04-2007, 07:46 PM) *

Mey,a inceput Teo la Romantica!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

blum.gif blum.gif Eu nu pot vedea Romantica doh.gif . Ne povestesti , da ??
dany
cheer.gif cheer.gif Am vazut-o pe Tzutzi cu ciocolata ei pe WEB !!!! Si..... s-au si pupacit )).gif Cica a uitat ca e camera deschisa )).gif . Trebuie sa spun ca Tzutzi e tare frumusica !!! Mare deosebire intre poze si cum am vazut-o pe camera .
ina_ceva
Si el cum e naughty.gif ?
dany
CITAT(ina_ceva @ 02-04-2007, 08:37 PM) *

Si el cum e naughty.gif ?

lol.gif E ca .... ciocolata lol.gif . Incepuse sa faca un pic de streap-tease lol.gif lol.gif . I-am vazut burtica blushing.gif blushing.gif
dany
Cand vedem poze cu tine tunsa , Ina ?
nusarich
tot acolo te-ai tuns, ina? ca vreau si eu sa merg vineri sau sambata, trebuie sa-mi fac programare maine, sa nu uit...
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 09:42 PM) *

lol.gif E ca .... ciocolata lol.gif . Incepuse sa faca un pic de streap-tease lol.gif lol.gif . I-am vazut burtica blushing.gif blushing.gif

Uiiiiiii....si burtica are patratzele devil.gif ?
uka
Amy winehouse- you know i'm no good

enjoy biggrin.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 02-04-2007, 09:51 PM) *

AREEEEEEEEE )).gif
ina_ceva
...ce-mi plac mie patratzelele, mai ales cele de ciocolatiu naughty.gif laugh.gif

Maine am sa pun poze cu mine tunsa.
Am trecut si pe la MeliMelo si mi-am luat o geanta pe care o ochisem de doua saptamani wink1.gif

Nusa, tot acolo; mai aiurea e ca tipa pe care ti-am recomandat-o eu (si la care mergeam) a plecat; dar toti de acolo sunt profesionisti, asa ca....ai pm.

Imi place la nebunie noul serial de pe protv: Cu un pas inainte
dany
Eu am vazut doar 1 parte din acel serial , Ina , dar imi place .Chestia e ca la ora la care ruleaza la noi sunt ocupata cu preagatirea cinei . Dar voi incerca sa il urmaresc .

Noapte buna si vise placute , neuroni ! hug.gif
ina_ceva
Muta tv-ul in bucatarie wink1.gif

Noapte buna dany-dulce!
dany
lol.gif L-as muta dar nu tine . E mai complicat . Protv prind doar in sufragerie . Am facut noi niste artificii de combinare dar...nu tine . Vrea doar in sufragerie )).gif . Poate isi revine in noua casuta lol.gif

Am si in bucatarie TV dar nu vrea sa ia Protv-ul sad.gif sad.gif
ina_ceva
lol.gif ce TV cu personalitate cool.gif nu merge nici daca sta Dirk langa el cu antena in mana naughty.gif?
dany
lol.gif lol.gif lol.gif O idee buna , nu m-am gandit . Ii voi propune lol.gif lol.gif

Ce daca e frig seara afara , pe balcon ??????? lol.gif
ina_ceva
Ce nu face omu pentru placerea sotiei naughty.gif
nusarich
buna dimineata neuroni! cafeaua e gata, ceaiul e cald, va astept!

ina, mersic de raspuns, ti-am raspuns. pupic.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 08:26 PM) *

Venit de la plimbarea cu bicla , trebuie sa profitam de vreme cat mai e asa frumoasa, nu ?

Am papat si acum fiecare la PC-ul lui )).gif . Profitam acum cat mai avem timp.

CITAT(uka @ 02-04-2007, 05:27 PM) *

Din cand in cand doar , Uka tease.gif

Inaaaaaa , pozeeeeeeeeeeeeeee !!!!

Axe , deci tu vei face rezervarile ?? Cool ! Aaaaa, cum adica : esti de acord cu Dirk ???? Hmmmm.... )).gif

La partea ca suntem sarite....de pe fix....dar astea mai "sarite" sunt mai distractive...nu-i asa?

CITAT(ina_ceva @ 02-04-2007, 10:51 PM) *

Buey...ce faceti voi pe aici...se dau filme de-alea "eroice"?

CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 11:05 PM) *

Eu am vazut doar 1 parte din acel serial , Ina , dar imi place .Chestia e ca la ora la care ruleaza la noi sunt ocupata cu preagatirea cinei . Dar voi incerca sa il urmaresc .

Noapte buna si vise placute , neuroni ! hug.gif

Zii lui Dirk sa-ti ia un DVD recorder cu harddisk...la voi sunt mai ieftine ...barbatu meu studiaza intens si de aia stiu....el il asteapta pe al lui sa vina de la firma....si rezolvi problema. Poti sa te uiti ulterior la Teo. Mie nu prea mai imi place de cand invita la Pro numai manelisti si sclifosite...

Buna dimineata, by the way...hai sa consumam cafea...numai azi nu am 34 de ani ca de maine....s-a dus....
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Axe, faci cinste cu cafea astazi si maine vii cu alcoalele, nu? Ne trebuie si nou intaritor laugh.gif
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 08:57 AM) *
Zii lui Dirk sa-ti ia un DVD recorder cu harddisk...la voi sunt mai ieftine ...barbatu meu studiaza intens si de aia stiu....el il asteapta pe al lui sa vina de la firma....si rezolvi problema. Poti sa te uiti ulterior la Teo. Mie nu prea mai imi place de cand invita la Pro numai manelisti si sclifosite...

Buna dimineata, by the way...hai sa consumam cafea...numai azi nu am 34 de ani ca de maine....s-a dus....

Buna dimineata neuroni am plecat ieri in graba si nici macar nu v-am salutat bataita.gif Sa-nteleg ca e ziua ta maine? bday.gif partytime2.gif La multi ani! Vin si eu de altfel cu inca un presso de cafea,cine mai vrea sa pofteasca yahoo.gif
Si ziceti ca a inceput emisiunea lui Teo?auzisem ca va incepe dar am pierdut startul... gurile rele zic ca s-a ingrasat,e adevarat?a ramas tot atat de spirituala?si emisiunea ei are aceeasi atmosfera?
axe10
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 08:43 AM) *

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Axe, faci cinste cu cafea astazi si maine vii cu alcoalele, nu? Ne trebuie si nou intaritor laugh.gif

Va dau si cafea si alcoale...ca sunt darnica...da' sa nu-mi scoateti ochii ca va ingrasati din cauza mea....

Hai sa va zic ce surpriza mi-a facut sotul....duminica seara, ca deh nu a mai avut rabdare m-a ridicat din pat si m-a invitat in sufragerie la un dans pe melodia de la nunta noastra(primul dans casatoriti nu a fost vals ca nu stiam sa dansam...ci un slow...Can I have this kiss forever cu Whitney Houston si Enrique Iglesias , daca ati uitat)...dupa terminarea dansului(eu deja imi facusem ceva ganduri....) m-a asezat pe canapea, a ingenunchiat si m-a mai cerut inca o dat ade sotie...si a scos de sub o perna o cutie cu un inel. Mentionez ca ne-am logodit de ziua mea acum 5 ani, cand am implinit 30...nunta s-a facut in august acelasi an...
Sa va zic de inel...pt cunoscatori...de la DonnaOro...adica...diamant (micut...deh nu e milionar in euro) montat pe o combinatie de aur alb si galben de 18 carate. Am fost surprinsa...de inel...ca de obicei el numai bijuterii imi cumpara cu orice ocazie ca nu stie sa cumpere altceva....si mi-a mai adaugat si ca ma iubeste, cuvinte care eu nu prea le aud de la el.

Ce ziceti?...romantism frate...
anaoi
haaaallllooooo....dylly is back devil.gif devil.gif

dirk a inghetat pe balcon cu antena in mana?

axe...deci cocktail clar??? sapt viitoare ca sa nu fie de post

uka si ina...voi nu stiati ca nu suntem in toate mintile??? devil.gif

axe10
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 08:44 AM) *

Buna dimineata neuroni am plecat ieri in graba si nici macar nu v-am salutat bataita.gif Sa-nteleg ca e ziua ta maine? bday.gif partytime2.gif La multi ani! Vin si eu de altfel cu inca un presso de cafea,cine mai vrea sa pofteasca yahoo.gif
Si ziceti ca a inceput emisiunea lui Teo?auzisem ca va incepe dar am pierdut startul... gurile rele zic ca s-a ingrasat,e adevarat?a ramas tot atat de spirituala?si emisiunea ei are aceeasi atmosfera?

da..fac 35... sad.gif

Teo si mie mi s-a parut mai "implinita" din ce am vazut-o la lansarea canalului...poate ca a luat o pauza...
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 08:59 AM) *

uka si ina...voi nu stiati ca nu suntem in toate mintile??? devil.gif

Banuiam eu tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.