Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
axe10
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 08:59 AM) *

haaaallllooooo....dylly is back devil.gif devil.gif

axe...deci cocktail clar??? sapt viitoare ca sa nu fie de post

For sure...spre sfarsitul saptamanii viitoare ca plec miercuri din Buc si ma intorc...sau pleci si tu la Berlin?...cu prima ocazie oricum.
ALICE
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 08:57 AM) *

Hai sa va zic ce surpriza mi-a facut sotul....duminica seara, ca deh nu a mai avut rabdare m-a ridicat din pat si m-a invitat in sufragerie la un dans pe melodia de la nunta noastra(primul dans casatoriti nu a fost vals ca nu stiam sa dansam...ci un slow...Can I have this kiss forever cu Whitney Houston si Enrique Iglesias , daca ati uitat)...dupa terminarea dansului(eu deja imi facusem ceva ganduri....) m-a asezat pe canapea, a ingenunchiat si m-a mai cerut inca o dat ade sotie...si a scos de sub o perna o cutie cu un inel. Mentionez ca ne-am logodit de ziua mea acum 5 ani, cand am implinit 30...nunta s-a facut in august acelasi an...
Sa va zic de inel...pt cunoscatori...de la DonnaOro...adica...diamant (micut...deh nu e milionar in euro) montat pe o combinatie de aur alb si galben de 18 carate. Am fost surprinsa...de inel...ca de obicei el numai bijuterii imi cumpara cu orice ocazie ca nu stie sa cumpere altceva....si mi-a mai adaugat si ca ma iubeste, cuvinte care eu nu prea le aud de la el.
Ce ziceti?...romantism frate...

What????????? swoon.gif Mooooama ce invidioasa sunt
anaoi
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 09:02 AM) *

For sure...spre sfarsitul saptamanii viitoare ca plec miercuri din Buc si ma intorc...sau pleci si tu la Berlin?...cu prima ocazie oricum.

dylly pleaca pe 14.04 dimineata
lilianab
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 07:44 AM) *

Buna dimineata neuroni am plecat ieri in graba si nici macar nu v-am salutat bataita.gif Sa-nteleg ca e ziua ta maine? bday.gif partytime2.gif La multi ani! Vin si eu de altfel cu inca un presso de cafea,cine mai vrea sa pofteasca yahoo.gif
Si ziceti ca a inceput emisiunea lui Teo?auzisem ca va incepe dar am pierdut startul... gurile rele zic ca s-a ingrasat,e adevarat?a ramas tot atat de spirituala?si emisiunea ei are aceeasi atmosfera?

Buna dimineata fetelor!cu cafeaua si cu burcanelul de "Savia " prezenta pe la voi,in vizita.
Da BLUELIFE,Teo s-a mai ingrasat.A spus-o chiar ea:"Nu-i asa ca arat bine la fata stimati telespectatori?De cand am slabit,aratam ca o stafida,dar acum daca arat bine inseamna ca m-am mai ingrasat,nu vi se pare".
Cineva a posta ieri aici valorile produselor din soia.Eu am socotit la iaurtul vegetal Savia si mi-au iesit 4p per paharel...cam mult pentru cateva inghitituri,dar asta e.Am spus ca am vazut ca mai sunt consumatoare ale lui si sa nu va pacaliti cu "iaurt din soia 25 g 2p" sau cu "Bautura din soia cu zahar 250 ml 4p"....Savia are "energie =101kcal/portie" si "grasime=21g/portie"
axe10
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 09:11 AM) *

CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 09:02 AM) *

dylly pleaca pe 14.04 dimineata

14.04...e sambata, nu?...eu ma intorc vineri dupa masa....iti dau la aeroport? ca sa iti mearga bine... blum.gif
Pisik
Neatza neuroni!

Axe, La Multi Ani si multe multe zile frumoase alaturi de sotul tau minunat si de fetita!

Stiu ca e si ziua Mihai, dar nu mai stiu daca astazi blushing.gif sunt sclero rau blushing.gif

Nu sunteti normale mai fetelor, dar asta stiam deja, de ce ma mai mir????

Eu sunt inca chiauna dar parca mai bine ca ieri, aseara am mancat ca sparta ce mi-a picat in mana, pt ca m-am cam infometat in timpul zilei. Dar apoi am facut o plimbare lunga cu sotul meu, pt ca aveam o durere groznica de cap si mi-am mai revenit.
Azi ma duc la dintar si nu am nici un chef, pt ca nu am mai mers demult si pur si simplu nu ma simt in stare sa ma bazaie ala in masele devil.gif dar asta este.....

Azi am mazare facuta de socrela, i-a iesit suuuper, am mancat aseara doua portii blushing.gif , noroc ca nu are ulei sau alte din astea ca i-am dat instructiuni precise )).gif

Hai va pupic si sa aveti o zi frumusica, asa ca voi!
BLUELIFE
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 09:59 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 08:44 AM) *

Buna dimineata neuroni am plecat ieri in graba si nici macar nu v-am salutat bataita.gif Sa-nteleg ca e ziua ta maine? bday.gif partytime2.gif La multi ani! Vin si eu de altfel cu inca un presso de cafea,cine mai vrea sa pofteasca yahoo.gif
Si ziceti ca a inceput emisiunea lui Teo?auzisem ca va incepe dar am pierdut startul... gurile rele zic ca s-a ingrasat,e adevarat?a ramas tot atat de spirituala?si emisiunea ei are aceeasi atmosfera?

da..fac 35... sad.gif
Vai ,ce spirit...pai,multi inainte fata draga si sanatate si mii de neuroni in jurul tau,gandeste-te ca altii nu apuca varsta asta ,din pacate,deci inca o data multi ani inaninte,sa ne traiesti frumoasa si sanatoasa si norocoasa ca sanatate au avut si cei de pe Titanic si tot degeaba doh.gif ,anywai,cum spuneam...ce spuneam? tease.gif Sa ne traiesti !Mama ce ciorba de limba am facut... doh.gif
Pisik
Liliana, nu cred sa aiba asa mult Savia, pt ca tin minte ca m-am uitat pe valori si avea mai putine calorii decat iaurtul jogobella light si nici grasime nu avea multa....daca o avea o avea asta este. eu azi am halit 2 borcane huh.gif ; si am papt si cini minis ca mi-era pofta, zaceau de mult in camara
anaoi
am avion la 6.15 dimineata...am o vaga banuiala ca nu vii tu la 5.00 pe aeroport sa imi dai cocktail
axe10
CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 09:17 AM) *

Neatza neuroni!

Axe, La Multi Ani si multe multe zile frumoase alaturi de sotul tau minunat si de fetita!

Stiu ca e si ziua Mihai, dar nu mai stiu daca astazi blushing.gif sunt sclero rau blushing.gif

Nu sunteti normale mai fetelor, dar asta stiam deja, de ce ma mai mir????

Eu sunt inca chiauna dar parca mai bine ca ieri, aseara am mancat ca sparta ce mi-a picat in mana, pt ca m-am cam infometat in timpul zilei. Dar apoi am facut o plimbare lunga cu sotul meu, pt ca aveam o durere groznica de cap si mi-am mai revenit.
Azi ma duc la dintar si nu am nici un chef, pt ca nu am mai mers demult si pur si simplu nu ma simt in stare sa ma bazaie ala in masele devil.gif dar asta este.....

Azi am mazare facuta de socrela, i-a iesit suuuper, am mancat aseara doua portii blushing.gif , noroc ca nu are ulei sau alte din astea ca i-am dat instructiuni precise )).gif

Hai va pupic si sa aveti o zi frumusica, asa ca voi!

Da, Da ai dreptate....
\

LA MULTI ANI MIHA!!!![font=Verdana][color=#CC33CC]

CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 09:19 AM) *

am avion la 6.15 dimineata...am o vaga banuiala ca nu vii tu la 5.00 pe aeroport sa imi dai cocktail

Pt tine asi veni...daca as sti ca te ametesc bine.. grin.gif grin.gif
anaoi
las ca ramane dylly sa spuna LA MULTI ANI in zilele respective....

axe las ca si asa fac escala si parca vad ca ajung fara bagaje
sunshine
Bluelife, te rog spune-mi si mie cum faci supa de salata sau daca e postata undeva reteta....as incerca si eu, mai ales ca spuneti ca e delicioasa...nu mai stiu ce sa mananc, acum in post, cred ca ma voi reprofila pe fructe si salate..merci mult. pupic.gif
anaoi
mama face ciorba de salata care contine si omleta si costita...aia e delicioasa. alta reteta dylly nu stie. ciorba de salata nu e in nici un caz de post

sorry doh.gif ca am raspuns in locul lui Bluelife...dar din moment ce dylly a zis ca e delicioasa... biggrin.gif
ina_ceva
Ziua lui michelle e joi wink1.gif
sunshine
merci Anaoi...ce pacat ca nu-i de post , eu asa credeam..voi ramane la fructele si salatele mele saptamana asta....desi sincer, m-am cam saturat..... sad.gif
Pisik
LA MULTI ANI MIHA!!!! cheer.gif
Sa ai parte de o nunta ca in povesti, sa fii fericita si iubita alaturi de Cata, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri. Nu uita ca noi, familia ta de neuroni, o sa te iubim mereu, pentru ca tu esti de multe ori unul din "motorasele" care fac aceasta comunitate a noastra sa mearga pupic.gif
ina_ceva
Am dat o tura prin piatza azi dimineatza si am vazut ca s-au scumpit legumele. Astia vor sa se imbogateasca in saptamana mare dry.gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 09:33 AM) *

Stiam eu ca am dat-o in bara doh.gif
E, asta este, eu ti-am urat in avans, ca asa trebuie sa fiu eu, mai motata decat toti grin.gif tease.gif
anaoi
ina, categoric...partea nasoala este ca trebuie sa le iei proaspete...ma rog, aceeasi chetsie, la noi ca la nimeni, in loc sa se ieftineasca totul in preajma sarbatorilor, la noi se scumpeste

CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 09:35 AM) *

Stiam eu ca am dat-o in bara doh.gif
E, asta este, eu ti-am urat in avans, ca asa trebuie sa fiu eu, mai motata decat toti grin.gif tease.gif

doar esti ioana..... biggrin.gif
ina_ceva
intr-adevar, ioanele astea tare motzate mai sunt tease.gif
May
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ce zi splendida de primavaraaaaaa... ce daca afara e frig de mori si in casa e caldura data ca in iarna? E calddddd in sufletele noastreeee si azi este o noua zi in care sa spunem ``te iubesc`` yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

hasta la vista, babys hug.gif pupic.gif grin.gif
axe10

CITAT(sunshine @ 03-04-2007, 09:33 AM) *

merci Anaoi...ce pacat ca nu-i de post , eu asa credeam..voi ramane la fructele si salatele mele saptamana asta....desi sincer, m-am cam saturat..... sad.gif

Lasa ca nu se supara...ii zicem in fiecare zi pana joi...ca poate ne trimite niste "poale in grau" ceva..pt cele care nu tin post....

Ciorba de salata in mod normal se face cu costita si cu ou...dar poti sa o combini cu loboda(asa cum am facut eu) si s-ao faci cu ceapa verde, verdeata si bors....o mananci si peste 30 min ti-e foame din nou....
Pisik
Eu zic ca asta cu foamea dupa 30 min e valabila la toata mancarea de post, asta daca nu bagi paine la greu.
Eu ieri am avut o mega salata, dar fara paine fara nimic, doar legume chioare si ceva tofu si dupa 1 ora jumate de la masa ma tineam de pereti de foame. Cred ca de la foame mi-a fost si rau aseara (sau si de la foame), pt ca oricat am papat cand am ajuns acasa deja "raul" fusese facut. Eu am glicemia mica si daca nu mananc cand mi-e foame sunt ametita toata ziua mad.gif
anca veselie
axe, la multi ani! give_rose.gif floare.gif sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai impliniri pupic.gif
foarte frumos gestul sotului tau!
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 09:53 AM) *

axe, la multi ani! give_rose.gif floare.gif sa fii sanatoasa, fericita si sa ai numai impliniri pupic.gif
foarte frumos gestul sotului tau!

Maine...mai lasa-ma o zi la 34....dar primesc urarile....

Buey fetele...voi chiar nu ati citit ce am postat cu vreo 3 pagini in urma?...referitor la surpriza ce am avut-o....de la sot?
Amazoana
CITAT(anaoi @ 02-04-2007, 05:29 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 02-04-2007, 05:25 PM) *

CITAT(danyhoney @ 02-04-2007, 04:34 PM) *

Dulci , eu cam am impresia ca si tu te incadrezi in gasca " super-mega-extra mini neuroni la purtator " asa ca eu zic ca esti binevenita smile.gif

Nu stiu ce inseamna asta, dar sa mor eu ca-mi place cum suna )).gif

adik te incadrezi in gasca noastra de firimituri de neuroni

Neataaaaa
Multumesc, sunteti tare dragute ca imi permiteti sa ma alatur voua pupic.gif
Cafea, anybody?
Nana
CITAT(lilianab @ 03-04-2007, 09:16 AM) *

Cineva a posta ieri aici valorile produselor din soia.Eu am socotit la iaurtul vegetal Savia si mi-au iesit 4p per paharel...cam mult pentru cateva inghitituri,dar asta e.Am spus ca am vazut ca mai sunt consumatoare ale lui si sa nu va pacaliti cu "iaurt din soia 25 g 2p" sau cu "Bautura din soia cu zahar 250 ml 4p"....Savia are "energie =101kcal/portie" si "grasime=21g/portie"

Neata neuronashi!!

Eu le-am postat Lili asa cum le aveam in liste. Nu le-am calculat eu sorry.gif Nu vreau sa pacalesc pe nimeni sorry.gif . Dar se stie ca acolo unde sunt valorile nutritionale trecute pe ambalaj e musai sa calculezi cu ele.
anaoi
axe, baaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dar dylly a scris si nu a mai aparut post-ul....
hm. super surpriza, ffff romantic. hug.gif

dulcikatty...pai daca esti de-a noastra....
Pisik
Axe, sotul tau e cumva geaman? Ca si al meu mai are "sclipiri" din astea de romantism, cand nu ma astept
anca veselie
aoleu, axe, se pare ca nu mai inteleg nimic )).gif iti spun maine atunci!
lilianab
CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 08:19 AM) *

Liliana, nu cred sa aiba asa mult Savia, pt ca tin minte ca m-am uitat pe valori si avea mai putine calorii decat iaurtul jogobella light si nici grasime nu avea multa....daca o avea o avea asta este. eu azi am halit 2 borcane huh.gif ; si am papt si cini minis ca mi-era pofta, zaceau de mult in camara

Eu nu te contrazic,dar uite :asta e ambalajul si am calculat cu calculatorul de puncte si per portie si per 100g...si da la fel:4p/burcanelul...uitati!voua va da altfel?As fi incantata,fiindca e tare bunutz si as manca toate cele 4 portii fara sa respir blushing.gif

Imagine
BLUELIFE
Poti sa faci supa de salata si de post:speli (normal ca doar n-o sa o pui murdara doh.gif )salata,o tai fasii ,o pui la fiert.Cand e aproape fiarta prajesti in foarte putin ulei 1-2 catei de usturoi poti sa pui si o lingura de faina si cand sunt rumene,faina si usturoiul,adaugi lapte,dupa care torni amestecul peste supa de salata.Se adauga lapte batut ,sare,delicat dupa gust si frunze de marar.Fiind post poti sa o faci doar cu un pic de usturoi prajit care e foarte important deoarece ii da o savoare aparte,frunze de marar ,otet si sa adaugi lapte de soia doar la servire(nu stiu cum se comporta laptele de soia in supe?).
lilianab
CITAT(Nana @ 03-04-2007, 09:00 AM) *

CITAT(lilianab @ 03-04-2007, 09:16 AM) *

Neata neuronashi!!

Eu le-am postat Lili asa cum le aveam in liste. Nu le-am calculat eu sorry.gif Nu vreau sa pacalesc pe nimeni sorry.gif . Dar se stie ca acolo unde sunt valorile nutritionale trecute pe ambalaj e musai sa calculezi cu ele.

Nu te-am acuzat de asa ceva! pupic.gif ...Am vrut doar sa atrag atentia neuronitzelor,daca tot mi-a fost dat sa descopar(sa am o sclipire de inteligenta) ca sa nu se pacaleasca cu punctele,la socotit.Oricum eu ,spre rusinea mea,in saptamana asta nu stiu cum ma voi incadra in puncte,ca patesc precum Pisik:imi vine foamea de numa numa...Am descoperit niste batoane hipocalorice"Dobrogea", in Billa,care ajung cam 50g(aprox un baton)=1p si sunt foarte dolofanele batoanelele astea. tai si eu feliute,cu migala si le mai ung ba cu vinete,ba cu zacusca,ca sa mai prostesc foamea blushing.gif
Pisik
CITAT(lilianab @ 03-04-2007, 10:18 AM) *

Eu nu te contrazic,dar uite :asta e ambalajul si am calculat cu calculatorul de puncte si per portie si per 100g...si da la fel:4p/burcanelul...uitati!voua va da altfel?As fi incantata,fiindca e tare bunutz si as manca toate cele 4 portii fara sa respir blushing.gif

Imagine

Mai, daca are per portie 101 calorii si grasime 2.1 mie imi da 1.9p/portie, adica per borcan. Rotunjit, 2p. Gresesc eu fetele? dry.gif
Nana

Imagine

paaaaaaiiiiiiiii daca faci calculul dupa formula WW asa cum este ea... rezultatul este 1.42 P per portia de 125 grame

Formula consacrata a programului ww (cu care imi calculez si eu puctele) este:
calorii/50 + lipide/12 - (min r, 4)/5 = Puncte WW
lilianab
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 09:22 AM) *

Poti sa faci supa de salata si de post:speli (normal ca doar n-o sa o pui murdara doh.gif )salata,o tai fasii ,o pui la fiert.Cand e aproape fiarta prajesti in foarte putin ulei 1-2 catei de usturoi poti sa pui si o lingura de faina si cand sunt rumene,faina si usturoiul,adaugi lapte,dupa care torni amestecul peste supa de salata.Se adauga lapte batut ,sare,delicat dupa gust si frunze de marar.Fiind post poti sa o faci doar cu un pic de usturoi prajit care e foarte important deoarece ii da o savoare aparte,frunze de marar ,otet si sa adaugi lapte de soia doar la servire(nu stiu cum se comporta laptele de soia in supe?).

Blue,daca tot e Saptamana Mare,in care stiu ca din motive religioase nu se consuma otet(pt ca Domnul nostru a fost adapat cu el),se poate inlocui cu zeama de lamaie?! blushing.gif
anaoi
Pisik, 1,91p pe portie de fapt grin.gif

Nana: formula este kcal/60 + grasimi/9

101kcal / 60 + 2.1/9 = 1.68 + 0.23 = 1.91
Nana
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 10:28 AM) *

1,91p pe portie de fapt

Nana: formula este kcal/60 + grasimi/9...

101kcal / 60 + 2.1/9 = 1.68 + 0.23 = 1.91

Nu dyllyshorule. Asta este doar o varianta prescurtata si mai la indemana. Cea a programului WW, cea oficiala si initiala este cea pe care am postat-o eu. o sa caut link-ul la articol si o sa-l postez aici sa vedeti si voi. Exista variantele frantuzesti, germane si americane. Dar cea originala este aia.

Uite URL-ul
http://www.alanlight.com/WWPoints.htm

Si pentru a fi si mai convingatoare iata patentul 6040531 al formulei WW in text complet de pe site-ul U.S. Patent Office website

http://www.alanlight.com/wwpointsformula.pdf
lilianab
CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 09:25 AM) *

Imagine

Mai, daca are per portie 101 calorii si grasime 2.1 mie imi da 1.9p/portie, adica per borcan. Rotunjit, 2p. Gresesc eu fetele? dry.gif

Eu am bagat datele in calculatorul de puncte.:101kcal si grasime=21(la mine nu apare 2,1 ci 21!!!)....Eu m-as bucura din inima sa fie asa cum spui tu pen'ca suntc cu o mana pe tastatura si cu una in frigider,pe al doilea borcanel.Cum e fetele?daca are 2 punct/portia, eu iau pauza de gustare tease.gif
ina_ceva
Liliana, e prea mare distanta dintre 2 si 1 si eu zic ca acolo a fost o virgula rolleyes.gif

Nana, formula aia se poate sa fie de la WW american; dar , din cate stiu, noi tinem varianta germana. Si aici se considera numai caloriile si grasimile, fara fibre grin.gif
himere2005
'neata, may tu esti o bucurie pentru toti. ai idee in ce luna ajungi in tara?
axe, super surpriza ti-a facut sotul...tu cum ai reactionat? blum.gif
eu tot formula data de dylly o stiam, in fine, eu tot cu calculatorul de puncte merg. eu l-as considera la 2p liliana iaurtul
antonia, eu zic sa postezi mai des ca sa voteze lumea
nana, te-ai intalnit cu amalia, nu aveti poze?
Nana
HMMMMMMMM!!!!!! mad.gif
Acum am citit si eu cu atentie formula din patent si nu este (min r,4)/5 ci este r/5. Asta s-ar putea sa modifice datele multor calcule de-ale mele.
ina_ceva
Axe, ai un sot de milioane; daca se verifica chestia cu gemenii (care au sclipiri din astea), atunci am de ce sa ma oftic ca am scapat un geaman printre degete wacko.gif
anaoi
Nana, noi mergem dupa ww nemtesc...

ina..lasa ca descoperim noi ca au fost de fapt cvadrupleti grin.gif si nu ne mai ofticam nici una din noi
Nana
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 10:40 AM) *

Liliana, e prea mare distanta dintre 2 si 1 si eu zic ca acolo a fost o virgula rolleyes.gif

Nana, formula aia se poate sa fie de la WW american; dar , din cate stiu, noi tinem varianta germana. Si aici se considera numai caloriile si grasimile, fara fibre grin.gif

Ina draga mea... io de felul meu mi-s mai catolica decat Papa. pupic.gif Mie imi place sa folosesc datele initiale si daca am formula patentata o folosesc pe aia. Nu e nici o problema sa foloseasca fiecare ce formula vrea. De acum voi specifica la valorile pe care le voi posta ca sunt calculate dupa formula americana pupic.gif si cred ca o sa fie ok.

CITAT(himere2005 @ 03-04-2007, 10:40 AM) *

nana, te-ai intalnit cu amalia, nu aveti poze?

DAAAAAAAA ne-am intalnit la un ceai sambata dimineata si am stat de vorba si ne-am simtit minunat! Nu avem poze ca nu ne-am gandit nici una dintre noi sa facem sad.gif . Dar cum sigur ne vom mai intalni... poate facem data viitoare
Pisik
Deci am stabilit Savia la 2p/borcanel. Eu oricum nu numar ca daca as numara mi-ar da un mic dejun de vreo 10p cred doh.gif
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 09:40 AM) *

Acum ,dupa ce mi-ai spus asta,parca si mie mi se pare distanta mare,insa nu exista nimic intre cifre...dar daca Ina spune,atunci Ina stieeee!!! tease.gif ....pauza de masa!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
BLUELIFE
CITAT(lilianab @ 03-04-2007, 11:28 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 09:22 AM) *

Blue,daca tot e Saptamana Mare,in care stiu ca din motive religioase nu se consuma otet(pt ca Domnul nostru a fost adapat cu el),se poate inlocui cu zeama de lamaie?! blushing.gif

Bineinteles ca da si are un gust suuupeeerrr w00t.gif
bubbles
Neata...Eu sunt ofticata pe rusii astia bang.gif .. ma doare si burta.. ma simt umflata si balonata si mi s`a mai terminat si butelia si nu am cu ce sa imi fac de mancare crying.gif pana maine cand iese babu de la servici.
Va intreb ceva...cate p are un pate de post? blum.gif si daca ati mai scris pls excuse me wacko.gif
anaoi
CITAT(lilianab @ 03-04-2007, 10:46 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 09:40 AM) *

Acum ,dupa ce mi-ai spus asta,parca si mie mi se pare distanta mare,insa nu exista nimic intre cifre...dar daca Ina spune,atunci Ina stieeee!!! tease.gif ....pauza de masa!!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Ce ben, ce mancan - Savia, desert din soia de post
21 Februarie 2007 | de Cristina Andreea Calin
CE BEM, CE MANCAM
Produsul analizat este hipocaloric si de aceea este recomandat si in curele de slabire, pentru diversificarea meniului. De asemenea, persoanele cu intoleranta la lactoza il pot consuma fara probleme.

Desertul din extract de soia fermentat cu fructe exotice Savia Danone contine, dupa cum ne arata eticheta: "extract de soia (apa, soia), fructe 10% (ananas, maracuya, cu adaos de sirop de glucoza fructoza) arome, colorant beta-caroten E160e), zahar, amidon modificat E 1420, fosfat de calciu E 341, fermenti, sare". Eticheta nutritionala pentru o portie de 125 g specifica: energie 101 kcal/426 kj, proteine 3,6 g, glucide 15,9 g, grasime 2,1 g, grasimi saturate 0,3 g, calciu 150 mg (18% din doza zilnica recomandata).

ANALIZA. Este un produs tip desert din extract de soia fermentat cu microorganisme, probabil lactice si adaos de fructe exotice. Din punct de vedere al densitatii calorice produsul are o densitate calorica mica, ne explica Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare. De asemenea, produsul nu contine colesterol si lactoza, fiind in intregime procesat din ingrediente de natura vegetala, ceea ce ii confera si calitatea de a fi un produs de post.

CONCLUZII.Specialistul specifica faptul ca este vorba de un produs de post, hipocaloric, cu valoare biologica ridicata, indicat si in curele de slabire, inclusiv persoanelor cu intoleranta la lactoza (cei care nu suporta laptele si unele produse lactate). Bolnavii de diabet il vor consuma numai la indicatia medicului datorita continutului de glucoza cu index glicemic ridicat. Recomandat a fi consumat de catre copii, adolescenti, adulti, varstnici, ca atare sau ca dressing pentru salate de fructe si legume, ne spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.