Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
ina_ceva
Depinde de pate, andreea; are intre 5-6p la 100gr
bubbles
Mersi Ina hug.gif ..te mai intreb ceva ca stiu ca tu i`ai zis lui tzutzi...fornneti cu fructe cam cate p au la 100g?Nu stiu ce sa mananc de post bang.gif
anaoi
de post...GRISINE, biscuiti populari, etc
bubbles
A..sa va zic..ca aici nu se posteste ca la noi...cand intreb de pate de post se uita la mine ca la o debila pleasantry.gif si am intrebat si eu.. si cica la ei nu e chiar atat de dur postul smile.gif
anaoi
aaaaa nu...intreaba de pate vegetal ca esti vegetariana grin.gif
Pisik
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 11:04 AM) *

de post...GRISINE, biscuiti populari, etc

eu incerc sa ao las mai moale cu astea ca de foame le devorez rau. aseara dupa ce am papat frumos mazare si supa si ridichi am dat iama intr-un pachetel cu biscuiti de ovaz (unii noi, dar nu ma intrebati cum le zice, ceva frantuzesc, exista si cu caramel, sunt ambalati cate 2 intr-un pliculet si un pachet are mai multe pliculete) si cioco neagra. asa ca incerc sa nu mai cumpar biscuiti si grisine ca nu fac bine

De post: wassa, felii de grau cu gem, savia cu cereale (e buuun rau, chiar si cu cini minis blushing.gif ) si mancarica: de mazare, de fasole, ghiveci, burgeri de post, chiftelute de legume, supa de rosii cu taitei, salata de fructe, nuci, alune de pamant (am eu acasa si am devorat juma de punga tot aseara, v-am zis ca am avut ceva aseara, nu ma puteam satura blushing.gif ), banane ca satura, etc.
Si covrigi cand nu aveti altceva la indemana, sunt mai putin nocivi ca biscuitii cred, nu stiu... dry.gif

Problema mare cu postul asta
Amazoana
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 11:08 AM) *

aaaaa nu...intreaba de pate vegetal ca esti vegetariana grin.gif

)).gif
Bubbles, "la ei" unde?
himere2005
bubbles, daca nu ai aragaz poti manca niste cereale, gem, miere, margarina (desi nu o incurajez, la post merge)
BLUELIFE
pray.gif pray.gif pray.gif pray.gif Nu stiam de fornetti ca sunt vegetali,mie personal mi se par destul de unsurosi si am impresia ca sunt foietaje facute cu grasime animala,spuneti-mi daca ma insel,sper sa ma insel
anca veselie
pisikule, mai bine niste graham sau crackeri wasa decat biscuiti sau grisine sau covrigi - care-s de fapt paine goala.
himere2005
daca ai un fierbator ceva sa fierbi niste apa bubbles, poti manca o supa instant de rosii la plic, numai ca au chimicale blum.gif
ina_ceva
andreea, fornetti au 4p 100gr cele cu fructe si 6p cele cu mac, cioco.
bubbles
Dylly asa e ..intreb de pate de post...se uita ciudat la mine si apoi blink.gif a..vegetarian..bine ca si "vegetarian" abia pronunta aici .
Dulci eu stau in gheorgheni unde sunt ff multi unguri si abia stiu sa vb lb romana doh.gif .
Cred ca asta fac..imi iau un borcan cumazare si incerc sa il fac la microunda.Si imi fac si niste gris cu apa si cu gem...Ma duc totusi si pana la magazin sa vad poate gasesc Savia..dar slabe sanse wacko.gif

Multumesc Ina hug.gif .O sa imi iau cu visine daca gasesc .. pupic.gif .Himere nu am fierbator dar nu`i mare lucru ca rezist pana maine wink1.gif
honey79
CITAT(Nana @ 03-04-2007, 09:41 AM) *
HMMMMMMMM!!!!!! mad.gif
Acum am citit si eu cu atentie formula din patent si nu este (min r,4)/5 ci este r/5. Asta s-ar putea sa modifice datele multor calcule de-ale mele.

Nana , americanii folosesc pounds sau fluid ounces. Verifica si acolo, caci nu e acelasi lucru cu gramele / mililitri nostri. wink1.gif

Pisik
pai ungurii tin probabil postul catolic care este doar fara carne, dar cu lactate si branzeturi
Nana
CITAT(honey79 @ 03-04-2007, 11:19 AM) *

CITAT(Nana @ 03-04-2007, 09:41 AM) *
HMMMMMMMM!!!!!! mad.gif
Acum am citit si eu cu atentie formula din patent si nu este (min r,4)/5 ci este r/5. Asta s-ar putea sa modifice datele multor calcule de-ale mele.

Nana , americanii folosesc pounds sau fluid ounces. Verifica si acolo, caci nu e acelasi lucru cu gramele / mililitri nostri. wink1.gif

Da scumpa. Am verificat si in patent sunt folosite gramele. Dar nu e nici o problema. O sa-mi insusesc formula germana si o sa vorbesc si eu aceeasi limba cu voi pupic.gif . Deci de azi inainte folosesc si eu formula germana ca sa nu fiu mai cu mot.
ina_ceva
CITAT(Nana @ 03-04-2007, 11:23 AM) *

Da scumpa. Am verificat si in patent sunt folosite gramele. Dar nu e nici o problema. O sa-mi insusesc formula germana si o sa vorbesc si eu aceeasi limba cu voi pupic.gif . Deci de azi inainte folosesc si eu formula germana ca sa nu fiu mai cu mot.

Buna idee wink1.gif iti va fi mai usor asa.
BLUELIFE
CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 12:20 PM) *

pai ungurii tin probabil postul catolic care este doar fara carne, dar cu lactate si branzeturi

Sau nu tin deloc naughty.gif

Si nu o spun din rautate ci pentru ca asa este,putini vor sa auda de post,li se pare o prostie
bubbles
Nu stiu cum il tin..dar oricum babu e nervos de multe ori cand se duce la cump si astia nu stiu romana si tb sa vb cu ei prin semne blink.gif
Meniu provizoriu:
1 corn simplu 3
gris 40g 2
dulceata arovit 1
cartofi fierti 2
fornetti fructe 100g 4
fructe 1
rosie 0
mazare 200g 2
total:15p yahoo.gif
axe10
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 10:01 AM) *

axe, baaaaaaaaaaaaaa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. dar dylly a scris si nu a mai aparut post-ul....
hm. super surpriza, ffff romantic. hug.gif

dulcikatty...pai daca esti de-a noastra....

CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 10:02 AM) *

Axe, sotul tau e cumva geaman? Ca si al meu mai are "sclipiri" din astea de romantism, cand nu ma astept

CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 10:12 AM) *

aoleu, axe, se pare ca nu mai inteleg nimic )).gif iti spun maine atunci!

CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 10:42 AM) *

Axe, ai un sot de milioane; daca se verifica chestia cu gemenii (care au sclipiri din astea), atunci am de ce sa ma oftic ca am scapat un geaman printre degete wacko.gif

CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 10:43 AM) *

Nana, noi mergem dupa ww nemtesc...

ina..lasa ca descoperim noi ca au fost de fapt cvadrupleti grin.gif si nu ne mai ofticam nici una din noi

E LEU toata ziua...pe 29 iulie....dar a vazut multe filme...probabil... yahoo.gif
BLUELIFE
Bubbles poti sa mananci mere ca iti dau senzatie de satietate mai ales daca dupa un mar bei un pahar de apa,sa-ti prajesti paine daca ai prajitor de paine sau sandwich-maker,sau sa fierbi apa la micro si sa faci piure de cartofi sau fasole din fulgii speciali pentru piureuri care se gasesc la ABC-uri
bubbles
OOO da Bluelife..uitasem de piure instant doh.gif .Bine ca mi`ai dat o idee pupic.gif
alandana
Buna dimineata.

Meniul de ieri ( nu e de post)
1 cafea - 0.5 p
Activia cu 1/2 pachetele panite integrale - 2.2+1.65 = 3.85
1 felie paine integrala - 2 p
1 salata verde + 1 rosie +1/2 ardei - 2 p ( pt ulei)
1/4 chifla graham - 1 p
200 g carne vita cu sos - 6 p
1 mar
1 portocala
In afara de faptul ca masa de seara a fost cam tarziu - restul a fost OK.

Meniul de azi:
- 1 cafea - 0.5 p
- 1 iaurt Danone - 3.5 p
- 1/2 pachet panite - 1.65
- 2 mere - 1 p
- 1 portocala
- salata verde+1 rosie+ ardei - 2 p ( ulei)
- piept de pui gratar - 3 p
Ar trebui sa mai adaug ceva - ma mai gandesc.

Nu-i asa ca sunt exemplara de luni?
Ia spuneti ce imi lipseste din meniu sa mai adaug.
Si va rog sa notati lipsa totala a dulciurilor. cheer.gif
BLUELIFE
CITAT(bubbles @ 03-04-2007, 12:35 PM) *

Nu stiu cum il tin..dar oricum babu e nervos de multe ori cand se duce la cump si astia nu stiu romana si tb sa vb cu ei prin semne blink.gif
Meniu provizoriu:
1 corn simplu 3
gris 40g 2
dulceata arovit 1
cartofi fierti 2
fornetti fructe 100g 4
fructe 1
rosie 0
mazare 200g 2

Apropo de limba ,pe cand lucram in vacante la ABC la matusa mea,a intrat odata o tipesa si m-a intrebat pe ungureste de un condiment;cat ca stiu lb.maghiara n-am inteles despre ce condiment era vorba la care tipa s-a zburlit si mi-a spus ca nu am ce cauta intr-un ABC daca nu stiu sa vorbesc cu clientii angry2.gif
axe10
Azi am bagat in gura urmatoarele:
-iaurt zuzu 0.1%, 200g-2p
-2 rondele expandate-1p
-3/4 chifla graham-1.7p
-2 felii branza H fitness-2p
-1 felie sunca pui-1p
-1 eugenie Rostar(care stiu ca e de post...aviz celor ce postesc)-2.2p....am specificat firma pt ca zilele trecute am mancat una mai scumpa de la alta firma...

De joi cred ca intru si eu la post ca sunt acasa si imi pot prepara tot felul de chestii....fetele de ce nu incercati niste dovlecei la gratar cu niste rosii un pic prajite in ulei(doar puti...de vreo 0.5p) si cu un stop de usturoi?...zic si eu sa va scot din pana de idei....
Ramo
Neatza.....sau buna ziua....?
Eu am mancat ieri toata ziua grisine si m-am simtit super bine. Tin post miercuri si vineri. Dar toata saptamana tin disociat, asa ca azi mananc carna. Maine papa fructe cu orez expandat. Joi sunt invitata la un restaurant chinezesc si nu stiu ce o sa pap. Nu am mai fost demult la un restaurant cu astefl de specific si nu mai stiu ce as putea manca. In functie de ce variante imi spuneti (va rog sa imi spuneti), voi manca joi tot disociat.
De Paste si eu am de gand sa gust din toate cate putin....
Dupa Paste, pana vine Babuinul, pe 28, tin disociat, merg la sala, la masaj...si daca nu slabesc macar 5 kg, nu stiu ce sa ma mai fac.
V-am pupat si...spor la treaba.
BLUELIFE
Mi-am luat o cafea cu muuuuuultaaaaaaaa frisca...ce vaaaaaaacaaaaaa cow.gif dar ce bine e sa fii vaca cateodata... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Mai vrea cineva?nuuuu,nu sa fie vaca cafea daca vrea cineva
Amazoana
CITAT(bubbles @ 03-04-2007, 11:35 AM) *

Meniu provizoriu:
1 corn simplu 3
gris 40g 2
dulceata arovit 1
cartofi fierti 2
fornetti fructe 100g 4
fructe 1
rosie 0
mazare 200g 2

Voi nu ati invatat de loc ungureste?

CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 12:09 PM) *

Mi-am luat o cafea cu muuuuuultaaaaaaaa frisca...ce vaaaaaaacaaaaaa cow.gif dar ce bine e sa fii vaca cateodata... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif eu vaca sunt deja, asa ca as bea o cafea cu frisca multaaaaaaaa
axe10

Asta inseamna ca nu tii post....uf...bine ca mai e cineva ca mine pe aici...ma simt outsider...
Amazoana
CITAT(axe10 @ 03-04-2007, 12:21 PM) *

Asta inseamna ca nu tii post....uf...bine ca mai e cineva ca mine pe aici...ma simt outsider...

Haaaallllloooooooo, nici eu nu tin....maine sper sa tin, dar nu prea cred ca pot.........
daconst
Salutare fetele!!!
Nici eu nu tin post,din motive de alaptat,dar mai raportez un kg minus la cintar. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Se pare ca am facut un fel de Wendy fara sa vreau. )).gif

Va pupicesc si plecam afara. pupic.gif
Amazoana
Buna Daconst
ce inseamna Wendy?
dany
Buna dimineata la pranz )).gif

Ce chef de vorba ati avut azi cheer.gif

Noi am fost si am mai masurat o data toate camerele si bucataria . De maine plecam la vanatoare de bucatarii ( am ochit noi 1 dar mai cautam ) )).gif . Din pacate am auzit ca la Ikea nu e o calitate prea buna la mobila( pentru bucatarie ) asa ca ce am vazut acolo pica .

Dylly , Dirk n-a inghetat pe balcon ca mi-a fost mila de el )).gif
Amazoana
Bafta la shopping!!!
Sa faci poze sa videm si noi
Pisik
Bravo Dana cheer.gif

Si eu sunt vacuta rau. Am papat o punguta din aia de amestec dupa care ma topesc eu, alune diverse cu stafide blushing.gif
si mancarea de acasa o pap mai incolo ca seara ma duc la dentist si sa nu fac foamea
Nana
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 12:32 PM) *

ce inseamna Wendy?

PT A IESI DIN FAZA DE PLATOU (NU ATI SLABIT 2 SAPTAMANI CONSECUTIVE) SE FOLOSESTE
Wendy plan
Aduni punctele tale pentru o saptamana,de ex. 20 P pe zi ar fi 7x20 = 140 P. Apoi se maninca dupa urmatorul plan:
1. Zi: 20p – 3p=17p
2. Zi: Normal(20p)
3. Zi: 20p – 3p=17p
4. Zi: 20p + 11p=31p
5. Zi: 20p – 4p=16p
6. Zi: Normal(20p)
7. Zi: 20p – 1p=19p
In total se maninca cele 140p impartite pe zile dupa planul de mai sus..
nusarich
dany, bafta la cumparaturi! Ma gandeam, nu e mai ieftin sa faceti mobila pe comanda? Nu stiu preturile de acolo, nici pe cele de pe aici nu le stiu eu prea bine, dar stiu multi amici de-ai mei si-au facut mobila de bucatarie pe comanda si a iesit super.
axe10
CITAT(Pisik @ 03-04-2007, 12:36 PM) *

Bravo Dana cheer.gif

Si eu sunt vacuta rau. Am papat o punguta din aia de amestec dupa care ma topesc eu, alune diverse cu stafide blushing.gif
si mancarea de acasa o pap mai incolo ca seara ma duc la dentist si sa nu fac foamea

Nu esti fata, ca si eu asi manca din alea sa sparg burtica....dar nu le cumpar ca nu ma pot opri....
Deci...daca vrei sa nu mananci nu cumpara.

Dany...bafta la ochit bucatarii...eu mi-am facut pe comanda...ca majoritatea mobilei din casa si m-a costat o caruta de bani.

Dana ,eheheee...ce bine ca nu sunt singura pacatoasa...sa-ti traiasca ...

Auzi Dylly...tu asa chinuiesti barbatii?...vrei sa-i strici bunatate de barbat fetii acum in pragul sarbatorilor...auzi sa-l tina in frig cu antena in mana....Dany tot la DVD recorder raman cu ideea...asta daca esti asa pasionata de Teo..
Amazoana
Multumesc Nana
BLUELIFE
Mai posteam vinerea si miercurea dar mai calc si stramb decat sa poftesc ...nu fac o regula din asta dar cand tin o fac cum trebuie
anaoi
deci feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

am monitor nou ...e prea mult loc pe birou. si tre sa fac curat. buf
nusarich
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 01:03 PM) *

stai sa vezi cum e cand locul ala "mult" nu-ti mai ajunge... ca asa ziceam si eu cand mi-au schimbat monitorul, si acum as mai vrea un pic de birou, daca s-ar putea.
Deea

adica ai monitor TFT....smecherie!
anaoi
exact...dar problema cu facut ordine ramane..... sad.gif

CITAT(nusarich @ 03-04-2007, 01:06 PM) *

stai sa vezi cum e cand locul ala "mult" nu-ti mai ajunge... ca asa ziceam si eu cand mi-au schimbat monitorul, si acum as mai vrea un pic de birou, daca s-ar putea.

o daaaa....eventual inca pe atat. gata. am ocupat si spatiul in plus
axe10
Eu am un TFT dar loc ioc...e ocupat de niste boxe aduse de un coleg pt urmarirea filmelor in tura de noapte si in we...cand e timp....am avut un arhitect care ne-a organizat biroul(care are vreo 100m patrati) asa de bine ca ne-a comandat niste birouri super-naspa sub care nu te poti baga cu scaunul...
dany
Nusa , nu iesim mai ieftin daca facem la comanda , din pacate . Dar putem combina mobila cum vrem noi . Spre exemplu , sambata cand am fost la Ikea , facusem din 3 bucatarii 1 )).gif

Axe
, nu sunt super pasionata de Teo ( adica nu mai sunt ) asa ca nu stiu daca se merita sa cumpar acel DVD , dar mersi oricum . Aaaaa , nici eu nu tin post ( pacatoasa mai sunt blushing.gif )

Dylly
, vin si te ajut sa faci ordine pe birou daca promiti ca ma ajuti la curatenia generala la casa blum.gif

Dulci , am pus deja o poza aicicu bucataria pe care credem ca o vom cumpara .
anaoi
pai imi dai 2 -3 cocktailuri si se rezolva
Pisik
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 01:47 PM) *

pai imi dai 2 -3 cocktailuri si se rezolva

parca tineai post, postul se tine de toate, inclusiv de alcool si fursecuri blum.gif
si eu ratez si perioada de fertilitate pt post, asa ca poate si dylly sa renunte la un cocktail
anaoi
pai nu a zis cand face curatenia generala....daca o face dupa Paste....

da stiu ca post inseamna si fara alcool, de aceea vine axe la 5.00 dimineat ape 14.04 pe aeroport sa ma imbete blum.gif
dany
E ok asa , dylly ? hug.gif

Imagine

Buey , primim cheile pe 20 aprilie ..... de terminat prin mai ( la sfarsit ) ... asa ca nu mai e post atunci )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.