Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 10
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76
anaoi
la tine in gradina sau in caraibe pe plaja?

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 01:55 PM) *

Buey , primim cheile pe 20 aprilie ..... de terminat prin mai ( la sfarsit ) ... asa ca nu mai e post atunci )).gif

my point exactly grin.gif
dany
)).gif )).gif Acu mai vrei si in Caraibe )).gif

La mine in gradina , fata , sa fim aproape de pat cand o luam prea tare pe ulei ( pardon , pe cocktail-uri .... sau pe coclauri ?? ) lol.gif
Amazoana
dany dulce, este super bucataria....si eu vreau o casa mare cu o asa bucatarie....vreodata....... sad.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 01:57 PM) *

La mine in gradina , fata , sa fim aproape de pat cand o luam prea tare pe ulei ( pardon , pe cocktail-uri .... sau pe coclauri ?? ) lol.gif

ce paturi...hamac....e de ajuns

si pe coclauri o luam in germana, romana sau engleza????
dany
Dulci , chestia e ca bucataria noastra nu e mare si .... avem 2 pereti cu cate 2 usi in ei si 1 perete cu fereastra mare de 165 cm doh.gif doh.gif . De asta e cam greu sa gasim ceva gata , trebuie sa combinam pana ne iese . Si sigur ne va iesi !
ina_ceva
dany-dulce: hamace, babuini cu frunza in fatza care sa ne faca vant (ma autoinvit tease.gif )
anaoi
si babuinii sa fie ciocolatii cu burta in patratele
dany
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 01:00 PM) *

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 01:57 PM) *

ce paturi...hamac....e de ajuns

si pe coclauri o luam in germana, romana sau engleza????

Nope , hamac nu voi avea . Dar voi avea balansoar blum.gif Cam asa ceva Imagine
Vedem noi in ce limba .... in ce vom stii la ora aia ... ceva de genul rogereng. Sau invers ... fa permutari si vezi ce iese )).gif
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 02:03 PM) *

...neaparat in patratzele, altfel nu au ce cauta...si cu po.po.ne.atza tare grin.gif
anaoi
hm....numai?
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:01 PM) *

Dulci , chestia e ca bucataria noastra nu e mare si .... avem 2 pereti cu cate 2 usi in ei si 1 perete cu fereastra mare de 165 cm doh.gif doh.gif . De asta e cam greu sa gasim ceva gata , trebuie sa combinam pana ne iese . Si sigur ne va iesi !

Asa probleme am eu cu sufrageria.....sigur ca vei reusii, doar suntem romancute, frumoase, inteligente si inventive! cheer.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 01:02 PM) *

dany-dulce: hamace, babuini cu frunza in fatza care sa ne faca vant (ma autoinvit tease.gif )

lol.gif lol.gif lol.gif Parca ziceai ca noi nu suntem normale ... Tu esti ? Asa crezi tu lol.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 02:03 PM) *

Hai ca deja te intinzi blum.gif
Stiti ce ar mai fii bine? Sa ne indeplineasca toate dorintele, chiar si/ mai ales si acelea nerostite tease.gif naughty.gif
bubbles
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 01:13 PM) *

CITAT(bubbles @ 03-04-2007, 11:35 AM) *

Nu stiu cum il tin..dar oricum babu e nervos de multe ori cand se duce la cump si astia nu stiu romana si tb sa vb cu ei prin semne blink.gif
Meniu provizoriu:
1 corn simplu 3
gris 40g 2
dulceata arovit 1
cartofi fierti 2
fornetti fructe 100g 4
fructe 1
rosie 0
mazare 200g 2
total:15p yahoo.gif

Voi nu ati invatat de loc ungureste?

Dulci nici nu am avut cum sa invatam ungureste .. nici matusa mea crae sta aici de peste 10 ani nu stie boaba wink1.gif .Desi usor usor am prins cateva cuvinte grin.gif
Eu ma duc in oras sa scot bai, sa platesc zapp sa mai am internet sa pot vb cu voi hug.gif si apoi la sala gym.gif poate grabesc putin venirea rusilor .. si apoi la gradi sa iau piticu` si pana la 8 tb sa stau cu el...sa`mi tineti pumnii sa nu ajung la nebuni dupa sorry.gif
dany
Faceti loc ca a aparut si May ... sa vezi acum imaginatii cu babuini ... cu patratele si cu .... tot ce ne doreste inimioara ( neaparat tare ) lol.gif lol.gif
uka
Neatza, vad ca tot nu v-ati potolit naughty.gif lol.gif
IN weekendul asta am tot fost la cumparaturi si acum va pun si poze cu incaltamintea doar

shoes
Lacry
CITAT(bubbles @ 03-04-2007, 02:08 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 01:13 PM) *

CITAT(bubbles @ 03-04-2007, 11:35 AM) *

Nu stiu cum il tin..dar oricum babu e nervos de multe ori cand se duce la cump si astia nu stiu romana si tb sa vb cu ei prin semne blink.gif
Meniu provizoriu:
1 corn simplu 3
gris 40g 2
dulceata arovit 1
cartofi fierti 2
fornetti fructe 100g 4
fructe 1
rosie 0
mazare 200g 2
total:15p yahoo.gif

Voi nu ati invatat de loc ungureste?

Dulci nici nu am avut cum sa invatam ungureste .. nici matusa mea crae sta aici de peste 10 ani nu stie boaba wink1.gif .Desi usor usor am prins cateva cuvinte grin.gif
Eu ma duc in oras sa scot bai, sa platesc zapp sa mai am internet sa pot vb cu voi hug.gif si apoi la sala gym.gif poate grabesc putin venirea rusilor .. si apoi la gradi sa iau piticu` si pana la 8 tb sa stau cu el...sa`mi tineti pumnii sa nu ajung la nebuni dupa sorry.gif

lasa, ca-l"dovedesti" tu lol.gif
dany
CITAT(uka @ 03-04-2007, 01:10 PM) *

IN weekendul asta am tot fost la cumparaturi si acum va pun si poze cu incaltamintea doar

shoes

Frumusei papuceii , Uka , sa-i porti cu placere .

Tine , te rog , cont cine a inceput azi cu babuini , da ?? N-am fost eu , eu is femeie serioasa .

CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 01:06 PM) *

CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:01 PM) *

Asa probleme am eu cu sufrageria.....sigur ca vei reusii, doar suntem romancute, frumoase, inteligente si inventive! cheer.gif

hug.gif hug.gif
ina_ceva
Uka, sa-i porti sanatoasa floare.gif

Atentie, scrie may
Amazoana

)).gif Prietenul meu este pe sfert ungur. Staaaaaaiiiiiiiiii, nu te speria, nu stie sa vorbeasca absolut deloc, doar sa injure. Eu mai inteleg, deoarece prind repede orice limba straina .....insa mi se pare groaznica.
Du-te si plateste netul!
De ce zici ca ajuni la nebuni daca stai cu piticul?
uka
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:16 PM) *

CITAT(uka @ 03-04-2007, 01:10 PM) *

shoes

Frumusei papuceii , Uka , sa-i porti cu placere .

Tine , te rog , cont cine a inceput azi cu babuini , da ?? N-am fost eu , eu is femeie serioasa .

blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif
nu stiu daca este vreuna sanatoasa p aici, sincer...nu cred k avem toate facultatile acasa nici una
Nana
ALOOOOOOOOO!!!!!
Doamnelor si domnisoarelor ultra-hiper-extra serioase... ce dezmat babuinicesc este aici!!!!!! Pai nu va dati seama cum citesc bietele noastre colege care sunt in post?

devil.gif Io nu tin post... asa ca-mi place sa citesc devil.gif

Care va sa zica... mey... putina vorba-ceea... cred ca mi-au ramas patratelele babuinilor adanc sapate pe creier ca ci nu ma mai poci esprima... yummmmmyyyyyyyyy ca sa inchei
Lacry
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 02:19 PM) *

)).gif Prietenul meu este pe sfert ungur. Staaaaaaiiiiiiiiii, nu te speria, nu stie sa vorbeasca absolut deloc, doar sa injure. Eu mai inteleg, deoarece prind repede orice limba straina .....insa mi se pare groaznica.
Du-te si plateste netul!
De ce zici ca ajuni la nebuni daca stai cu piticul?

a plecat deja... pentru ca este un mic rasfatat naughty.gif
dany
Gata , eu tac .... scrie May ... sa vezi ce ne aud urechile acum lol.gif
anaoi
mda...foooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte serioasa. am facut febra musculara la obraji de atata ras. nu mai spun ca ma doare burta...adik colaceii, din acelasi motiv
BLUELIFE
Voi chiar sunteti totale lol.gif nici nu e cazul sa postiti ca si sexul e de dulce lol.gif lol.gif lol.gif blushing.gif
Amazoana
Uka sunt super pantofiorii tai. Sa-i porti sanatoasa! Tu nu porti nimic cu toc?
Si eu as fii asa lejera, insa imi impune serviciul tinuta (de birou)
dany
CITAT(Nana @ 03-04-2007, 01:21 PM) *

ALOOOOOOOOO!!!!!
Doamnelor si domnisoarelor ultra-hiper-extra serioase... ce dezmat babuinicesc este aici!!!!!! Pai nu va dati seama cum citesc bietele noastre colege care sunt in post?

devil.gif Io nu tin post... asa ca-mi place sa citesc devil.gif

Care va sa zica... mey... putina vorba-ceea... cred ca mi-au ramas patratelele babuinilor adanc sapate pe creier ca ci nu ma mai poci esprima... yummmmmyyyyyyyyy ca sa inchei

Join the club lol.gif lol.gif
ina_ceva
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 02:22 PM) *

Voi chiar sunteti totale lol.gif nici nu e cazul sa postiti ca si sexul e de dulce lol.gif lol.gif lol.gif blushing.gif

chiar daca e de dulce, nu ingrasa wink1.gif
BLUELIFE
Si presupun ca babuinii nu sunt chemati sa spele geamuri... devil.gif
uka
CITAT(dulcikatty @ 03-04-2007, 02:22 PM) *

Uka sunt super pantofiorii tai. Sa-i porti sanatoasa! Tu nu porti nimic cu toc?
Si eu as fii asa lejera, insa imi impune serviciul tinuta (de birou)

Nu am mai purtat tocuri din liceu, as vrea dar imi e frica, ca nu mai stiu sa merg si ma impiedic si cad sad.gif, am niste pantofii cu toc dar nu i-am purtat de mult, si unii cred k niciodata d fapt...
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 03:23 PM) *

Ai dreptate,ma las de WW,m-apuc de BB(babuini) lol.gif
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 02:23 PM) *

exact

CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 02:23 PM) *

ba da ca pe masura ce se intind sa ajunga cat mai sus, arata spatele tot mai frumos..
si cat se ghemuiesc sa ajunga cat mai jos, privelistea e iarasi super
dany
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 01:22 PM) *

mda...foooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte serioasa. am facut febra musculara la obraji de atata ras. nu mai spun ca ma doare burta...adik colaceii, din acelasi motiv

I-am povestit lui Dirk planurile noastre si ...... a pus botul ca el nu e inclus ca doar e si casa lui . Ca sa-l impac i-am spus ca el are voie sa ne pregateasca si serveasca cocktail-urile . Dar cu o banda la ochi ca sa nu vada ce facem noi lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
si sa le prepare in fata noastra ca sa nu puna otrava in ele
dany
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 01:25 PM) *

exact

ba da ca pe masura ce se intind sa ajunga cat mai sus, arata spatele tot mai frumos..

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Deci , nu mai pot ...... ma prapadesc de ras pe aici roll2.gif roll2.gif
bubbles
Daconst felicitari pt kg cheer.gif .V`am pupat si sa aveti o dupa- amiaza frumoasa hug.gif
Nana
CITAT(danyhoney @ 03-04-2007, 02:23 PM) *

Join the club lol.gif lol.gif

Multam! Sunt in mijlocul clubului chiar daca nu ma bag prea mult in seama biggrin.gif de la ora 9 dimineata pana la 15.15 zilnic fara sa pierd nimic.
HE! HE! Daca din alte posturi mi-a scapat vreo litera, cifra sau cuvant... cand citesc "babuin" brusc sunt extrem de atenta si de receptiva biggrin.gif
May
Am simtit miros de babuin si am venit sa vad ce va coace mintea.... pai bine mai fetelor, doar atat? Ia mai adaugati pe lista un babuin care sa va faca masaj la picioare si unul care va da inghetzata si praji cu linguritza... si sa nu uitam de cel care tocmai iese din piscina si se indreapta spre voi cu privirea ``aia`` naughty.gif

daconst bravo pt kg in minus

himere hug.gif

axe asta da surpriza din partea sotului w00t.gif

dylly ce e ala monitor TFT blink.gif

Cred ca am innebunit mai mult decat eram. Am intrat intr-un magazin chinezesc unde au toate chestiile posibile si imposibile si cand am ajuns la sectiunea cu pixuri, carioci, caiete and stuff ziceai ca sunt posedata, le vroiam pe toate doh.gif Pai pe vremea mea nu erau lucrurile atat de frumoase, vreau si eu abtibilduri cu Sailor Moon! Oricum am plecat cu o sacosa plina de mape si dosare, dar macar astea imi folosesc grin.gif
dany
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 01:26 PM) *

si sa le prepare in fata noastra ca sa nu puna otrava in ele

dar sa aiba banda pe ochi , nu ? lol.gif adica .... sa aiba doar banda pe el doh.gif
ina_ceva
Pisik, la asta ma gandeam si eu: sa-i vezi cum se intind, cum se misca gratzios devil.gif , cum se apleaca cu delicatetze, parca ar vrea sa nu sparga ceva cool.gif
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 03:25 PM) *

exact

La faza cu intinsul mi-i si inchipui ridicati pe varfuri si cu muscii f.e.s.e.l.o.r. incordati ,ooofff,eu am fost femeie serioasa dar vad ca scoateti ce-i mai bun din mine... devil.gif ati trezit fiara din mine lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 03-04-2007, 01:27 PM) *

Am simtit miros de babuin si am venit sa vad ce va coace mintea.... pai bine mai fetelor, doar atat? Ia mai adaugati pe lista un babuin care sa va faca masaj la picioare si unul care va da inghetzata si praji cu linguritza... si sa nu uitam de cel care tocmai iese din piscina si se indreapta spre voi cu privirea ``aia`` naughty.gif

w00t.gif w00t.gif tease.gif
anaoi
nuuu.suntem generoase, si pe dirk il lasam sa stea imbracat. avem destule motive in jur pentru desfatare
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 03:28 PM) *

Pisik, la asta ma gandeam si eu: sa-i vezi cum se intind, cum se misca gratzios devil.gif , cum se apleaca cu delicatetze, parca ar vrea sa nu sparga ceva cool.gif

oare la ce te referi? naughty.gif
ina_ceva
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 02:30 PM) *

Te lasa sa ghicesti blum.gif blum.gif
anaoi
CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 02:29 PM) *

CITAT(anaoi @ 03-04-2007, 03:25 PM) *

exact

La faza cu intinsul mi-i si inchipui ridicati pe varfuri si cu muscii f.e.s.e.l.o.r. incordati ,ooofff,eu am fost femeie serioasa dar vad ca scoateti ce-i mai bun din mine... devil.gif ati trezit fiara din mine lol.gif lol.gif lol.gif

adik sfert pe sfertul din neuron, care statea ascuns tease.gif
dany

He he inca una bucata femeie serioasa pe aici . Bluelife hug.gif

Bueyy , m-am luat cu babuinii si am uitat :

Dana , felicitari pentru kilogram pupic.gif

Axe , sa-ti traiasca sotul !! tare romantic !
Nana
Ala care iese acum din piscina e al meu...
Inalt, brunet, pachetzele, pachetzele, mulatru si cu ochi verzi....
HM! asta era reteta de la medicul meu!!!!!!!! tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif
anaoi
CITAT(ina_ceva @ 03-04-2007, 02:31 PM) *

CITAT(BLUELIFE @ 03-04-2007, 02:30 PM) *

Te lasa sa ghicesti blum.gif blum.gif

dar cum ti s-a trezit si sfertul pe sfert din neuron, pres ca nimeresti din prima cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.